WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.031.964
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

još gore i bolesnije je kad neko ko ne koristi istu platformu dolazi tu i kenja po toj platformi, ko da sad ja dođem i počnem srat u iOS temi, ovo je najorovniji dio foruma, fakat nije normalno kaj se tu dešava, gle to su moja iskustva, telefonii su bili uvjek neko no name kinezi i stalno je nekaj zapinjalo, kao sto rekoh da sam imao neki sa jačim hw vjerojatno bi radilo sve kak treba, a tolke novce neželim dat za telefon koji mi osnovno služi za pozive, nešto weba i poruke, da se os zove drek os, radi kako treba i da su mu mobovi jeftini prešo bi na to, tako da....

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma bilo koji no name kinez da si posjedovao ne možeš mi reć da si ga resetira svaka dva tri dana jer to jednostavno nema smisla a to znaš i sam i sama takva izjava ima jednu jedinu namjenu a to je provokacija i nije mi jasna potreba dosta korisnika tu omalovažavanja androida

bolesno kažeš, ne, bolesno je kad windows phone useri na windows phone temi seru o androidu i tužno je kad to dolazi od korisnika koji je već 8 gdina član ovog foruma

kad neki android user iznosi činjenice o nedostacima windows phone os-a na windows phone temi u prevelikoj mjeri a vi se hvatate to je trolanje a na kraju krajeva sami prizivate istoga

iPhone is a smartphone for dumb people

0 2 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Opet se oni nasli uvrijedeni, ne pase im ovo, ne pase im ono,... samo znate cendrati! A jadni vi nama bili

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislis,iznesemo pozitivna iskustva o w10m i to je odmah svetogrdje i prizivanje ambrozije da sere,btw imao sam mobitel od vrijednosti cca 500kn (android ali nije bitno) i vjerujem da radi izuzetno lose

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Mislis,iznesemo pozitivna iskustva o w10m i to je odmah svetogrdje i prizivanje ambrozije da sere,btw imao sam mobitel od vrijednosti cca 500kn (android ali nije bitno) i vjerujem da radi izuzetno lose

ne mislim na to i znaš da ne mislim na to, u dosta stvari se i ja slažem sa tobom o w10m  a šta se tiče mob od 500 da radi loše, daj nemoj me jebat, nemoguće 

to je ka da se žališ na kurvu ood 25 eura da malo smrdi i nema obrušene pete

u vezi ambrozija, prolistaj par stranica unazad pa ćeš i sam vidit, par dana nije komentira ništa na ovoj temi pa su ga određeni članovi počeli prozivat imenom, e to je već weird

17 godina
karlanal kaže...

ma bilo koji no name kinez da si posjedovao ne možeš mi reć da si ga resetira svaka dva tri dana jer to jednostavno nema smisla a to znaš i sam i sama takva izjava ima jednu jedinu namjenu a to je provokacija i nije mi jasna potreba dosta korisnika tu omalovažavanja androida

bolesno kažeš, ne, bolesno je kad windows phone useri na windows phone temi seru o androidu i tužno je kad to dolazi od korisnika koji je već 8 gdina član ovog foruma

kad neki android user iznosi činjenice o nedostacima windows phone os-a na windows phone temi u prevelikoj mjeri a vi se hvatate to je trolanje a na kraju krajeva sami prizivate istoga

vjerovao ili ne, to je istina, tjednom jednom-dvaput restart, pa ti zbrajaj oduzimaj radi kaj očeš, al dođe na to, dok znam ljude koji imaju andride od +2000kn i rade savršno, slažem se nije loš os, al treba makina od moba, šta če mi to, to je samo telefon i služi mi svrsi za koju je najenjen, nisam app frik da moram imat 100 aplikacija instaliranih, nekužim opče šta adroid useri imaju radit u wp temi, nema logike, jedan jedini razlog je provociranje.

pazi ja nisam ni reko da android ne valja, dapače nevolim ms politiku, al ipak koristim ono kaj mi odgovara

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 8:35 (mrakky).
9 godina
neaktivan
Ajde,slozicu se sa ovim postom

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mrakky, slažem se sa tvojim postom u potpunosti, ako ti treba telefon samo za pozive i surfanje, to je to, ne postoji bolja platforma

ali čim tražiš malo više postoji velika vjerojatnost da će doć do problema, iako to naizgled nije problem os-a nego aplikacija koje ne rade kako bi trebale ipak se svodi na to da je to problem os-a jer nije toliko rasprostranjen tako da se developerima ne isplati radit app čisto za w10p i služe se workaroundima zbog čega i nastaju problemi, začarani krug

0 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
mrakky kaže...
...

vjerovao ili ne, to je istina, tjednom jednom-dvaput restart, pa ti zbrajaj oduzimaj radi kaj očeš, al dođe na to, dok znam ljude koji imaju andride od +2000kn i rade savršno, slažem se nije loš os, al treba makina od moba, šta če mi to, to je samo telefon i služi mi svrsi za koju je najenjen, nisam app frik da moram imat 100 aplikacija instaliranih, nekužim opče šta adroid useri imaju radit u wp temi, nema logike, jedan jedini razlog je provociranje.

pazi ja nisam ni reko da android ne valja, dapače nevolim ms politiku, al ipak koristim ono kaj mi odgovara

Restart i reset nemaju veze jedno sa drugim a komentar je bio da si ga RESETOVAO svaka dva do 3 dana....

Ist tako nikad niko nije tebi govorio sta trebas koristiti niti ikom drugom. Kritika je na OS a ne na tebe ili bilo koga licno ali vi sto smatrate licnom uvredom i krenete licno vrijedjanje.  I mi koji kritikujemo OS na temo o tom OS-u smo bolesni... Totalno poremeceno razmisaljnje. Sto se tice androida ukucaj u pretrazvac ove teme rijec android pa vidi cije se ime najcesce pojavljuje... Hint to nisam ja vec neki dio ovce... ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 9:26 (Torent).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Kome mob treba za poziva i surfanje, odavno su postojali featurephonei koji su to obavljali kako treba, o moćnijim platformama da i ne govorimo. Ko ima problema s time, uspeo je da iskopa neki jako loš model, ili neispravan primerak, ili mu je nešto uradio.

Osoba koja je oblikovala svoje mišljenje o Androidu na polovnjacima od 75€ (mrakky: "prije toga sam ima kojekakve fonove rang cijene rabljene lumie 550" - na Njuškalu se korišćene prodaju već za 300kn, a zapakovane sa dvogodišnjom garancijom kreću od 500kn), trebalo bi da bude svesna da je ranijih godina za te pare mogla da kupi samo nešto ili jako zastarelo, ili u očajnom stanju, ili nešto što nije valjalo ni kad je bilo novo, i pri tom ne mislim samo na Android.

iPhone za 75€? Najverovatnije bi kupio zapakovanu ciglu (i to bi možda bio i najmanje loš ishod) WP za 75€? Kad je 2013. izašla do tada najjeftinija Lumia 520, koštala je oko $200. Sad Lumia 550 nova košta oko 100€, pa ju je moguće i u oglasima naći jeftino, kao i svu roba kojoj je prestala proizvodnja pa joj se rasprodaju zalihe. Ko se sad okoristi tim okolnostima, za te pare i navedeni način upotrebe, verujem da je skroz ok.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 10:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zato i velim, nemoguće da ga je resetira svaka 2-3 dana, očigledno lapsus sa markkyeve strane

1 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cinjenica je da je uvijek najeftinija lumia radila bolje od konkurencije sa istom cijenom

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imadem jednu ideju. Aj netko tko zna dobro engleski, i tko ima dosta up votea nek predloži sljedeće

Da na mobitelu imaš opciju s kojom podesiš lokaciju/e svoje/svojih kuće/a, te da kad budeš u blizini te lokacije(cca u krugu od 20-ak m), da mobitel uključi profil Home, ako nisi, uključi profil Public. I da u svakom profilu možeš podešavati opcije, tipa za WiFi, PIN, itd... Također da se mogu kreirati custom profili.

Hvala :)

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Na nekim drugim atformama to uredno radi al necemo to ovdje spominjati... :)
9 godina
neaktivan
Napster UWP aplikacija

stari dobri Napstar (streaming music service) izdao je UWP app

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
InstantChess UWP aplikacija

fenomenalno, za sve ljubitelje šaha

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kakva je sad to firma WhartonBrooks koja namjerava masovno proizvoditi Cerulean mobitele sa w10m

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Google izbacuje ovaj članakn na MS Power User: Hyped “ground breaking” WhartonBrooks Windows Phone really just the Coship Moly X1 and Coship Moly PCPhone

To je s kraja prošle godine, ne znam kuvaju li sada nešto novo, ali ovde je u pitanju bio običan rebrand nekih kineskih WP no-nameova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 10:49 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Aha,znaci nesto slicno kao Funker,ne bi to bilo lose

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Google izbacuje ovaj članakn na MS Power User: Hyped “ground breaking” WhartonBrooks Windows Phone really just the Coship Moly X1 and Coship Moly PCPhone

To je s kraja prošle godine, ne znam kuvaju li sada nešto novo, ali ovde je u pitanju bio običan rebrand nekih kineskih WP no-nameova.

uragan kaže...
Aha,znaci nesto slicno kao Funker,ne bi to bilo lose

Aaaaaaaa za razliku od nas koji nosimo kinesko smece ;)

Buducnost je znaci u kinezima ;) 

9 godina
neaktivan
Mozda je smece potrebno samo kao jeftina alternativa surface-u

0 0 hvala 0
14 godina
Ti vec otezu s najavom modela 100 godina. A dosta je i samo ime koje kao da govori nemoj me kupiti.
"Cerulean" smartphone.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nema veze,bitno je da vlasnik branda nije kinez pa su odmah i drukciji standardi,mene ne bi smetalo da mi pise cerulean

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Upoznajte Moly, telefone koji vode dvostruki život. Njih projektuje i proizvodi firma Coship iz Shenzhena u Kini, ali kada im neka nekineska firma nalepi svoj logo, događa se neverovatna promena!

Moj PC  
1 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne volis kineze bas?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ti to ne razumijes. TO nije kinez kao moj huawei. Narucilac nije kinez....;)

Pusti coeka ocigledno nema pojma kako OEM proizvodji rade ;) PA i on moze naruciti kontejner telefona ako ima pare i moze na njih napisati sta god zeli i kinez c emu to napraviti ;) Eto ideje, izda svoj surface telefon ;)

9 godina
neaktivan
Sta vas tolko peku kinezi

0 0 hvala 0
17 godina
uragan kaže...
Ne volis kineze bas?

Nije stvar u tome. Malo mi je blesavo (u nedostatku bolje reči) da neko posmatra nalepnicu neke anonimne zapadne firme na "no-name" kinezu, kakvog inače ne bi ni pogledao, kao sertifikat kvaliteta.

Inače kineze baš volim, koristio sam jednog oko dve godine, sada drugog već oko godinu dana, i sasvim sam zadovoljan. Ima ih raznih, ali popularnim modelima se znaju i dobre i loše strane i tu uglavnom nema greške, dok kod onih anonimnijih može da se dobije i sasvim korektan, ali i uređaj koji će se fizički raspasti. Pri tom su obično oni modeli koji se ne prodaju pod brendom originalnog proizvođača prvi na listi za izbegavanje, ali ne mora da znači (u onom članku postoji link ka recenziji slabijeg od dva pomenuta modela, i, za razliku od autora koji je, rekao bih, bio dosta strog, deluje mi sasvim korektno, osim cene koja je malo viša).

10 godina
odjavljen

Ma pusti lika. On prvi i najvise spominje kineze kao mi nosimo kineze sa androidom a on kao ima space shuttle od lumie. Sad kad lumie nema sad valja i no name spanski "proizvodjac"kojeg ni gsmarena ne prepoznaje a pordaja ide preko alija gearbesta i sl. Sad je to extra. Samo da pise nesto na latinici na njemu. To je vrh kvalitete ;)

9 godina
neaktivan
Ja nemam nista protiv kineza nego se vise bojim da mi se nesto ne desi kao nekim vlasnicima kineza iako sam psihicki stabilan,pogledam neke teme po forumu i svugdje isto,cajna boysi hejtaju,molim vas pogledajte temu galaxy s8,otvorio hejter da bi hejtao,teska srca cu reci da mi je to cak teza patologija nego sto ovdje pokazuje kolega ambrozija

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice