WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Znam da imaju alternativa aplikacije YouTube i ostalih al jednostavno nije to to.Ja mislim kad bi samo donijeli ljepsi dizajn sistema znaci potpuno da ga promijene na bolje i kad bi zadržali fluidnost i donijeli vise aplikacija da bi imao smisla sistem

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne znam, meni osobno je dizajn puno ljepši nego na Androidu i iOS-u. Samo još kad bi uveli malo prozirnih elemenata kao na PC verziji desetke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 23:12 (5220).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
karlanal kaže...
dick_of_the_sheep kaže...

MS i AT&T vratili su u ponudu Lumie, nakon što su zadnje bile rasprodane, u USA. Navodno je potražnja dovoljna da im se isplatilo pokrenuti proizvodnju, ponovo.

Nove zalihe se očekuju i u UK, Francuskoj, i Njemačkoj.

Eto ja tako pročitao, jučer.

ma kad ovaj to kaže to je ka da je u kamenu uklesano, da ponovno pokrenuli proizvodnju mwahahahaha

Šta nisi čuo da su upalili peći i mlinove?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MA VIDI, SAM OS KAO OS SE MENI PUNO VIŠE SVIĐA NEGO ANDROID ILI IOS, IZGLEDA PUNO ODRASLIJE I PUNO MODERNIJE, ups sorry za caps lock

sam os je ok ali sve zavisi o tvojim potrebama, vidi koje aplikacije najviše koristiš i po tome se ravnaj, jer veliku većinu aplikacija nećeš nać na windows poneu

iPhone is a smartphone for dumb people

0 5 hvala 0
9 godina
neaktivan

kažeš većinu? ha?

Od 40 najzastupljenijih aplikacija na IOS/Androidu "većinu" od njih 8 nećeš naći na W10M:

2 Who Stalks For My Instagram / Works out who's been interacting with you most / For uber-narcissists? Nothing similar on W10M, but again, is this really needed? Really?
5 Snapchat / Media-centric IM 
12 Shpock boot sale / Car booting aid
24 eBay / Shopping
26 Gumtree / Shopping
33 Musical.ly / Video social
37 Flightradar24- Flight Tracker / Flight scanning 
40 The Official DVSA Theory Test Kit / Driving education

od kojih polovicu njih možeš sasvim uredno odraditi preko Edge-a.

To je taj čuveni Win 'app gap' od nekih 10% ! ! !

Al vas volim laprdaši. Bitno vam je obezvređivanje, a zapravo ste sami bezvrijedni, jer pojma nemate o čemu laprdate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 10:59 (dick_of_the_sheep).
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

čitaj malo sa razumijevanjem kurče, jesam lipo čoviku suberira da vidi koje aplikacije ON koristi svakodnevno i da se po tome ravna a JA iz osobnog iskustva zna da aplikacije koje ja svakodnevno koristim ne mogu nać na windows phoneu

i onda ja laprdam i ja sam bezvrijedan, pa nisam ja koji piše da je ponovno prokrenuta proizvodnja PROŠLOGODIŠJIH modela, a na kraju krajeva da to i je žalosna istina zar ne bi bilo tužno da se ne proizvode novi modeli nego se na tržište idu izbacivat

"zastarjeli" aparati

dosta vas na ovoj temi ima jako velikih problema i trebali bi malo razmislit, nije svako tko napiše bilo šta loše o ovoj platformi automatski hejter i vaš naprijatelj

0 3 hvala 0
9 godina
neaktivan

ti "zastarjeli" aparati i danas "šiju" večinu aparata na konkurentskim platformama, od kamere pa nadalje. U tim "zastarjelim" aparatima je SD 810 a ne SD 820 - i to je sva razlika prema "up to date" aparatima na Androidu. Jel vidiš da pričaš 3,14zdarije.

9 godina
neaktivan
apropo hejtanja - evo ti pismo jednog korisnika s jednog drugog foruma, ali izvan Hrvatske, gdje su ljudi malo ozbiljniji, razumniji, pametnije, i gdje imaju malo veće tradicijske vrijednosti od ovih na Balkanu:

"jsavage • a day ago
I have been using Android since late 2009 and just got a Lumia 950 because I think continuum will be big in the future. I was surprised to find I was able to do almost everything I want to do with WM10. I have to pin a few moble sites instead of using the app, but that's not that bad. The only thing I am missing is google hangouts. I can live without that."
17 godina
neaktivan

ti "zastarjeli" aparati i danas "šiju" večinu aparata na konkurentskim platformama, od kamere pa nadalje. U tim "zastarjelim" aparatima je SD 810 a ne SD 820 - i to je sva razlika prema "up to date" aparatima na Androidu. Jel vidiš da pričaš 3,14zdarije.

to za kamere je bilo za vrijeme nokie a danas nažalost više ne spadaju u sam vrh kamera, još su uvik odlične za svakodnevnu upotrebu, i više nego šta jedan prosječan user poput mene ili tebe treba ali da šiju kamere na konkurentnim platformama to je laž

da u zastarjelim aparatima je sd 810, tako je sad kroz dva mjeseca izlaye aparati sa sd835, znači ugrađuju se procesori stari DVIJE GENERACIJE, procesori koji su u vrijeme svoga izlaska bili katastrofa, vjeruj mi imao sam htc m9 i to je strašno koliko se taj procesor pregrijavao, veliki fail od procesora

brate mili svojim razmišljanjem i izjavama sramotiš sve kurce diljem svijeta

PS

ako pod šiju misliš da otvaraju facebook aplikaciju po 10ak sekundi, onda da, šiju je definitivno

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 11:12 (karlanal).
10 godina
odjavljen

Nadji jednog jedino covjek koji se bavi reviewom mobilnih da je uvrstio i jednu lumio na ovogodisnju top listiu mobitel po bilo kom osnovu. To je TVOJE misljenje a ne cinjenica....Bez obzira kakvo ti misljenje imao o sebi nebitan si u bilo kojim okvirima izvan tvoje dnevne sobe. Tvoje misljenje je tvoje misljenje i nista vise od toga....

apropo hejtanja - evo ti pismo jednog korisnika s jednog drugog foruma, ali izvan Hrvatske, gdje su ljudi malo ozbiljniji, razumniji, pametnije, i gdje imaju malo veće tradicijske vrijednosti od ovih na Balkanu:

"jsavage • a day ago
I have been using Android since late 2009 and just got a Lumia 950 because I think continuum will be big in the future. I was surprised to find I was able to do almost everything I want to do with WM10. I have to pin a few moble sites instead of using the app, but that's not that bad. The only thing I am missing is google hangouts. I can live without that."

Opa  sad je i misljenje nekog NN forumasa cinjenica?????????? Puno krupnih rijeci ti nabaca ovdje: ozbiljniji, razumniji, pametnije, i gdje imaju malo veće tradicijske vrijednosti

I sta to govori? Da covjek ima svoje misljenje..... Naci cu ti ja takvih milion koji jos misle da je zemlja ravna ploca da na zaprasuju iz aviona i da je mjesec izmisljotina i da je projekcija....

Svakim postom tones sve dublje ali keep going ;) Da te nema tema bi bila totalno nezanimljiva a ovako je najsmjesnija na forumu ;)

A sta ljudi misle sirom svijeta vidis po market sheru koji se vec 8 kvartal zaredom smanjuje za 50%. to su ljudi korisnici koji kupuju mobitele i pokazuju sta misle o kojoj platofrmi a ne dva ili 22 anonimusa na forumu ukljucujuci i mene i sve ostale ovdje.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 11:20 (Torent).
9 godina
neaktivan
Da,bori se sa ios temama,ovisi gdje napises vise postova,ta je najsmjesnija

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ti samo znas licno napadati. Demantuj me cinjnicama. To rade odrasli ljudi ;) Al kao da ti to znas ;) Pisacu gdje hocu i koliko hocu i sta ces sad ;) Mama mama ciko diro igracku? ;)

9 godina
neaktivan
Kazem cinjenicno stanje da je tema smijesna kad ti postas i to je fakt kolko god ti imao kompleks prema odraslima

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Jos jedan cije je misljenje ultimativna cinjenica ;)

9 godina
neaktivan
Mislis na sebe valjda satim kompleksom odraslih,vjerojatno imas neki fizicki nedostatak kad te to tako pece da stalno spominjes

1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Od svih vas ovdje, jedino dadn iznese ponekad neke činjenice i skidam mu kapu radi toga. A vi ostali koji branite WP/W10M se poklopite po ušima. Vi ste isto ovce koliko i androidaši i ajfonaši.

Ne želite čuti za ništa drugo, a kada se traži da dokažete nešto za što tvrdite da nije istina, toga nema.

@Dick, tek si možda 3mj na ovoj platformi i nemoj se ponašati kao da si popio svu pamet svijeta. Dopada ti se mobitel i sam OS i to je u redu, ali način na koji ti i uragan i davor reagirate su smješni.

Skačete na sve 4 noge (kao mačka) kada osjetite androidaša u temi. Paa Bog vas nedo potkrijepite činjenicama iz vlastitog iskustva, a ne iz tuđeg.
Ja sam i dalje veliki fan WP/W10M iako koristim android trenutno, ali mogu razlučiti što treba, a što ne dok vas 3 niste u stanju to napraviti.

Ne znam da li imate problema u stvarnom životu pa tu iskaljujete svoje frustracije ili vas u realnosti nitko ne voli pa vi svu svoju ljubav usmjeravate na sam mobitel i os, ali ako imate odite kod psihologa ili se sami borite s tim.

Sve u svemu, kako sam prije rekao, potrebna vam je pomoć.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 11:45 (Nocio).
Moj PC  
3 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne pada mi na pamet da odem na android temu i na svaki post trazim argument zasto je to bolje od wp,to bi bilo bolesno kao i ti

1 0 hvala 0
16 godina
uragan kaže...
Ne pada mi na pamet da odem na android temu i na svaki post trazim argument zasto je to bolje od wp,to bi bilo bolesno kao i ti

Sam dokaz, da na temelju poruka zaključuješ kakva je osoba.

Imam osjećaj, da u ova 2 mjeseca koliko si na forumu, nikada nisi pisao u nekoj drugoj temi osim o WP/W10M ili nekom windows uređaju. Eto prepravio sam ti poruku jer ne znaš ništa drugo nego samo vrijeđati nekoga :)

uragan kaže...
Ne pada mi na pamet da odem na android temu i na svaki post trazim argument zasto je to bolje od wp,to bi bilo bolesno kao i ja

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
9 godina
neaktivan
Ha ha dao si si truda i prvi poceo vrijedjati,pa se cudis sta ti se ismijavam,to je bolest

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Da,bori se sa ios temama,ovisi gdje napises vise postova,ta je najsmjesnija

uragan kaže...
Kazem cinjenicno stanje da je tema smijesna kad ti postas i to je fakt kolko god ti imao kompleks prema odraslima

uragan kaže...
Mislis na sebe valjda satim kompleksom odraslih,vjerojatno imas neki fizicki nedostatak kad te to tako pece da stalno spominjes

uragan kaže...

uragan kaže...
Ha ha dao si si truda i prvi poceo vrijedjati,pa se cudis sta ti se ismijavam,to je bolest

Niti jedne on topic rijeci niti jedne rijeci koja nije licno vrijedjanje i mi smo bolesnici ;) drug stvarno mi te zao.... Ne znas nista pametno reci o telefonu kojeg imas sta bi onda pametno pisao o telefonu kojeg nemas.... Drzi se ti ove teme barem mozes vrijedjati na temelju toga da imas w10m telefon ma kako to glupo zvucalo ;) Ionako se niko ne prima na te tvoje djecije fore tako da....

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 12:02 (Torent).
9 godina
neaktivan
Opet si me odblockao,valjda si ipak neki moj fan

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Obozavam te ;) Toliko djecijih frustracija u toliko malo rijeci je tesko naci ;) Ti i dick ste biseri par excellence ;)

9 godina
neaktivan
Eto vidis,priznao si konacno,ne trebas vise argumentirati,to je dovoljno i oprastam ti sve gluposti koje si napisao

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Hhaha ati meni oprastas????? hahahahaha sad mogu mirno umrijeti ;) E odoh raditi nesto pametno ;) Dosta mi djece danas ;)

9 godina
neaktivan
samo da ponovim najbitniju stvar s prethodne stranice - da se ne izgubi !

Od 40 najzastupljenijih aplikacija na IOS/Androidu "većinu" od njih 8 nećete naći na W10M:

2. Who Stalks For My Instagram / Works out who's been interacting with you most / For uber-narcissists? Nothing similar on W10M, but again, is this really needed? Really?
5. Snapchat / Media-centric IM 
12. Shpock boot sale / Car booting aid
24. eBay / Shopping
26. Gumtree / Shopping
33. Musical.ly / Video social
37. Flightradar24- Flight Tracker / Flight scanning 
40. The Official DVSA Theory Test Kit / Driving education

od kojih polovicu njih možete sasvim uredno odraditi preko Edge-a.

Zaključno, to je taj čuveni 'app gap' na W10M - od nekih 10% ! ! !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent kaže...

Obozavam te ;) Toliko djecijih frustracija u toliko malo rijeci je tesko naci ;) Ti i dick ste biseri par excellence ;)

mislim da ne bi triba mješat dicka i uragana, uragan je više trol koji voli provocirat i koji većinu postova piše baš iz tog razloga dok je dik klasa za sebe

on stvarno misli ono što napiše i to je  zabrinjvajuće

9 godina
neaktivan
Hmh cujemo se poslije rucka,samo malo pazi jer je jako vidljivo da imas kompleks odraslih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a kao što i vidimo misli da piše nešto pametno pa se često i ponavlja duplim postevima

0 3 hvala 0
10 godina
odjavljen

U pravu si ;) Dick misli i napise glupo dok uragan uopste ne misli ;)

Ma slusaj ja njih malo zezam jer su mi neizmjerno zabavni....

Al toliko ignorancije na cinjenice nisam nigdje vidio....

Al ostajem pri tvrdnji da su biseri par excellence samo na razlicit nacin ;)

I znas sta je jos zanimljivo ;) Kad pretrazis rijec android unutar ove teme ispadnu vrlo zanimljivi rezultati ;)

unazad 30 pominjanja prvi je dick sa 5 puta, uragan 4 puta i dadn sa 3 puta ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 12:24 (Torent).
9 godina
neaktivan
jesi malo prije reko da ti je dosta za danas? Što se vraćaš?

BTW: Nitko se ne osvrće na drugu najpopularniju aplikaciju za IOS/Androdi!

2. Who Stalks For My Instagram / Works out who's been interacting with you most / For uber-narcissists? Nothing similar on W10M, but again, is this really needed? Really?

Zar išta više treba dodati? Really???
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice