1. Da, sporo se loadaju, nešto brže na boljim modelima. Radi se o portovima s iOS-a koje očito nisu ispolirane kako treba.
3. Slider možeš naći u postavkama, najlakše doć do njega preko ovih "Quick actions" ikonica u action centru, samo drži duže stisnuto ikonicu za osvjetljenje.
4. Kako ti je u postavkama stavljeno, svako koliko da mail provjerava?
5. Tipkovnica je zbijenija nego engleska i bezveze s onom kvačicom. Ja koristim uglavnom englesku i prebacujem na hrv preko razmakcije ako mi trebaju HR slova. Koliko znam nema zamjenskih tipkovnica.
Za ovo pod 2 nisam siguran šta bi bilo.
night mode je kada se "ubiju" neke boje pa je po mraku puno lakše gledati u ekran. nešto slično na slici dolje.
evo kada držim dugo ikonicu u quick actions, otvori mi se display u settingsima i tamo mogu odabrati hoće li mi svjetlina biti low, medium, high ili automatic. nemam slidera.
u opcijama mi je sync postavljen na "as items arrive" što bi značilo da bi odmah trebala doći notifikacija.
ne znam... za 1100 kn koliko ženska traži malo mi je puno za ovako nešto, mislim mobitel kao takav je ful očuvan, nema ogrebotine na njemu, ima dodatni zadnji poklopac i foliju na ekranu...
ako na to dodam još 600 kn mogu dobiti oneplus 2 sa garom od 11 mj. ne bih davao tolike pare za mob, ali opet i nisam nešto oduševljen sa ovom lumiom.