WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.466
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
Prije 2 mjeseca mi je kamera na 830 bila losija na Win10
17 godina
dadn kaže...

u čemu je problem? meni kamera aplikacija radi odlično... 

inače slikaš cvijeće ili?

11 godina
neaktivan
bik kaže...
dadn kaže...

u čemu je problem? meni kamera aplikacija radi odlično... 

inače slikaš cvijeće ili?

slikam svašta ali sad sam okružen cvijećem. tako ti je to kad imaš hrpu ženski oko sebe...

evo jedna od zimus kad se smračivalo + editirana (i naravno morao sam smanjiti slike da stanu na forum). i ovo su sa 950XL... mada ni sa 640LTE nisu ispadala loše da bih bio nezadovoljan...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 11:00 (dadn).
16 godina
protjeran
To je manualno ili auto? Ja koristim auto i slike su mi bile jednostavno losije. Mislim da cu za mjesec dana opet probati Win10 i bas cu napraviti usporedbu.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam windows 8.1...znaci sta sve moram napravit da bi preso na w10...dali ima vise verzija...upatea i tih stvari...sory,hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CroDexter kaže...
To je manualno ili auto? Ja koristim auto i slike su mi bile jednostavno losije. Mislim da cu za mjesec dana opet probati Win10 i bas cu napraviti usporedbu.

jednostavno sam prelijen da išta namještam... sve je na auto. eventualno kad stavljam na instagram stavim neki filter. evo jedna sa 640

11 godina
neaktivan
bushido002 kaže...

Imam windows 8.1...znaci sta sve moram napravit da bi preso na w10...dali ima vise verzija...upatea i tih stvari...sory,hvala...

samo instaliraj Update Advisor https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4 i on će ti sve reći...

e sad ako uređaj nije podržan, onda je jedini način preko Windows Insidera....

glavna preporuka je da se nakon nadogradnje napravi hard reset i čisto podigne sistem bez vraćanja backupa jer po iskustvu korisnika nakon toga najbolje radi.

9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 640 je odlučila danas prešaltat tipkovnicu na ENG(US). Kada odem na postavke tipkovnice kaže za HR(i sve ostale): Attention required pa kad kliknem na nju: The text suggestions update for this keyboard didn't download successfully.

Pokušao pobrisat pa ponovno instalirat al mi opet isto izbaci. :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Ista stvar je meni bila na L920, inače su noćne slike bile odlične ali na win10m su bile dosta loše pogotovo ako su mračniji uvjeti i neki izvor svjetlosti onda svjetlost bude razmazana.. Slike su jedostanvo bile lošije, ali sada sam zadovoljan kamerom, mislim da je ponovo na razini wp8.1.. Zadnjim ažuriranjem su konačno sredili da kamera odma po pokretanju fokusira sliku što prije nije bio slučaj na L920 sa win10m. Baš me bilo živciralo stalno fokusiranje slike kad pokrenem kameru. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TyBor kaže...

Lumia 640 je odlučila danas prešaltat tipkovnicu na ENG(US). Kada odem na postavke tipkovnice kaže za HR(i sve ostale): Attention required pa kad kliknem na nju: The text suggestions update for this keyboard didn't download successfully.

Pokušao pobrisat pa ponovno instalirat al mi opet isto izbaci. :/

a pod ažuriranjima telefona? to su provjera teksta i potezno pisanje koje se dodatno instalira na uređajima koji su dolazili sa 8.1. W10M uređaji kao 550, 950 to već imaju instalirano.

9 godina
neaktivan

Nema ništa. Do dan prije je šljakalo, u postavkama su provjera teksta i potezno pisanje bilo isključeno. Skužio sam kad sam mail pisao, htio ubacit š kad ono burek. Čudno mi je da je sam tak "krepala". Jel nije javio da je povukao ikakve update-e.

Pokušao sam i sa bosanskom tipkovnicom i javlja mi istu grešku. Radi jedino ENG(US) koja je predinstalirana

9 godina
neaktivan

Dok ne vidim link na Store-u, ne vjerujem! :D

12 godina
odjavljen

Ima i video :

.......
13 godina
neaktivan
Ljudi jesam ja toliko corav il sta...kako spremit kontakt...sta god stisnem... ne uspjevam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bushido002 kaže...
Ljudi jesam ja toliko corav il sta...kako spremit kontakt...sta god stisnem... ne uspjevam...

save ikona diskete kao na svakom windowsu

13 godina
neaktivan
Ma sve 5..al mi opce nece prihvatit...il iso na "slusalicu il osobe"..kad stisnem ikonu save izbaci me...dal bi reset pomogo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav društvo. Evo da podijelim svoje iskustvo sa servisom iz Mađarske koje je sveukupno trajalo tjedan dana. Prošli vikend sam vidio na Microsoftovoj stranici da se može uređaj poslati u Mađarsku ako se imaju neki problemi, pa sam popunio opis problema, kada se to događa i slično. Onda sam u ponedjeljak otišao do UPS predstavnika i pokazao sam mu potvrdu koju sam isprintao sa Microsoftove stranice. Prvo sam mislio da ću nešto morati platiti za poštarinu, ali na kraju je ispalo da je poštarina već pokrivena od strane Microsofta. Opisao sam problem i sve popunio i preko interneta pratio status pošiljke. Prošli utorak je već došao na servis u Mađarsku i preko Microsoftove stranice za podršku mobitela sam sve uredno mogao pratiti. Stanje se ažuriralo često, opisi problema su bili vidljivi i slično. Također, već sam u četvrtak dobio potvrdu da je moj uređaj gotov i da je poslan poštom nazad. Uvijek sam bio skeptičan oko slanja uređaja preko pošte, no UPS se pokazao dosta brzom i pouzdanom dostavnom službom. Danas sam preko UPS-a dobio nazad mobitel, isto full dobro zapakiran, u velikoj kutiji i na papiru sve napisano što se radilo, koje sam probleme priložio i slično. To je sve pozitivno, a sad negativne strane Ja sam priložio opis problema na njemačkom, što mislim da je serviserima i tehničarima tamo stvaralo probleme jer nisu točno razumijeli što ne radi s uređajem, pa sam primjetio da su pod dio "Problemi kupca" napisali da mi uređaj gubi podatke (?), da se često sam gasi i slično, a ja takvih problema nisam imao. Ono što sam im napisao je da touch screen ne radi dobro i da se boje razlijevaju, da se WLAN odspaja sam od sebe, da GPS-u treba dugo da se locira, da punjač cvili, da je često vruć i tako to. Sad jel to moguće da samo ja imam sreće sa ovim mobitelom il me to tvornički tako zapalo, ne znam. Mogu reći da sam sve u svemu jako zadovoljan brzinom i informiranjem korisnika o stanju na servisu i slanju pošiljke nazad na kućnu adresu. Nadam se da sam nekome pomogao, inače se radi o Lumiji 640 dual sim modelu ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
4 0 hvala 2
18 godina
WindowsPhone - Općenito

I je l' ga popraviše išta, il' se samo naputovao?!

Zvuči kao da ti je zapao loš primerak:

• s ekranom sam imao problem da kad se "probudi" bude sav u nekoj boji, kao što su znali stari televizori na izdisaju, međutim, kad se ekran ugasi i upali, vrati se na normalu. To jesam imao i o tome sam našao još svedočanstava, ali da se razlivaju boje, nisam.
  • s WLAN-om sam imao problem da ponekad neće da se spoji ni na jednu mrežu (npr moju kućnu), iako je uredno vidi, i da je potrebno restartovati i to isto nije nečuveno; ne znam jesu li to pokrpili, ali taj problem mi se nije ponavljao neko vreme. No, nije mi se dešavalo da se odspaja.
  • GPS obično locira brzo i precizno, mada mi se par puta desilo da mu treba dosta, no to su izuzeci.
  • za punjač sam primetio zujanje kad sam ga prvi put upotrebio i mislio sam da je loš, no ispalo je da nešto sa utičnicom nije u redu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 19:54 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sve ali zašto si na njemačkom napisao? Mislim da bi bolje bilo da si napisao na engleskom jer je njemački "težak" jezik, možda si ti to jako točno i precizno opisao ali oni ako su koristili google translate mogu mislit šta su dobili. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a s obzirom koliko se išlo u shoping u Mađarsku i koliko oni dolaze na Jadran, možda bi čak i razumjeli više da si napisao na našem

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljudi jel ima tko kakav prijedlog za mene...reinstalacija windowsa?
Znaci stisnem save,odmah me izbaci u glavni izbornik...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

I je l' ga popraviše išta, il' se samo naputovao?!

Zvuči kao da ti je zapao loš primerak:

• s ekranom sam imao problem da kad se "probudi" bude sav u nekoj boji, kao što su znali stari televizori na izdisaju, međutim, kad se ekran ugasi i upali, vrati se na normalu. To jesam imao i o tome sam našao još svedočanstava, ali da se razlivaju boje, nisam.
  • s WLAN-om sam imao problem da ponekad neće da se spoji ni na jednu mrežu (npr moju kućnu), iako je uredno vidi, i da je potrebno restartovati i to isto nije nečuveno; ne znam jesu li to pokrpili, ali taj problem mi se nije ponavljao neko vreme. No, nije mi se dešavalo da se odspaja.
  • GPS obično locira brzo i precizno, mada mi se par puta desilo da mu treba dosta, no to su izuzeci.
  • za punjač sam primetio zujanje kad sam ga prvi put upotrebio i mislio sam da je loš, no ispalo je da nešto sa utičnicom nije u redu.

Ma ništa za sad, sve je ostalo isto. I dalje imam probleme koji su isti, ne znam kaj su napravili od toga, ali sam sad primjetio da mi fali jedna plastika, koju sam kada sam slao uređaj normalno imao. Ne znam kaj je to :(

Što se tiče ekrana-da, i dalje imam problem. Wi-Fi-> Isprobavao sam na više mreža, no i dalje imam isti problem, kad se spojim na gradsku Wi-Fi mrežu mi se isto samo od sebe odspoji, tako da mislim da nije problem do mreže koju koristim. Gps-Meni treba da, baš čudno nešto, 10-15 minuta da se locira, a doslovno sam pod vedrim nebom. Ne znam koji je razlog i zašto nešto od toga nisu testirali ili kako je to već završilo. Što se tiče punjača, primjetio sam da imam probleme na više utičnica, tako da pretpostavljam da je šansa za utičnicu minimalna

majstorSZ kaže...

Evo sve ali zašto si na njemačkom napisao? Mislim da bi bolje bilo da si napisao na engleskom jer je njemački "težak" jezik, možda si ti to jako točno i precizno opisao ali oni ako su koristili google translate mogu mislit šta su dobili. 

Znaš zašto, jer sam trenutno u Austriji u Grazu. I kada sam išao popunjavati formular, popunjavao sam na njemačkoj stranici, pa sam zato sve informacije popunio na njemačkom jer sam pretpostavljao da se sve treba slat i napisat na njemačkom. :)

dadn kaže...

a s obzirom koliko se išlo u shoping u Mađarsku i koliko oni dolaze na Jadran, možda bi čak i razumjeli više da si napisao na našem

Hehe, vjerojatno. Ne znam kaj ću sad s mobom, pogledat ću pa da ga ponovno pošaljem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 20:45 (alen4430).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Znači instaliro sam i probo big phonebook i Phone Book aplikacije...ista stvar se dogodi...uđe i izađe...koji klinac...

Instaliro sam Windows Device Recovery Tool...vratit cu ga na 8.1...pa probat ponovo na w10...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 21:44 (bushido002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bushido002 kaže...
Ljudi jel ima tko kakav prijedlog za mene...reinstalacija windowsa?
Znaci stisnem save,odmah me izbaci u glavni izbornik...

reset na tvorničke (hard reset)... 

međutim nisi ni naveo koju verziju koristiš.. ako si na insider Redstone verziji, postoje mogućnosti za razne probleme pa bi se možda trebao vratiti na "službeni" 10586 build W10M

13 godina
neaktivan
Evo uspjelo je..sve sam radio kao i prvi put..al evo ovaj puta radi..bar za sad...i prvi put sam isao preko savjetnika,automatski je instaliro sad neznam koju verziju..nisam gledo...i iso na hard reset,al evo sad rdi nakon ponovljenog postupka..
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam problem sa 640XL koji mi je vec poceo fino ici na zivce.

Otkako sam presao na W10 dogadja se da, nakon nekog vremena koristenja, ne mogu pokrenuti niti jednu aplikaciju (od kamere do 3rd party aplikacija). Otprilike jednom dnevno moram ugasit/upalit telefon da bi proradilo. Smrdi mi na neki memory leak, ali nigdje nisam na netu nasao taj problem i rjesenje istog.

Updateam redovito (ne insider). Trenutno je na 10586.318. Probao factory reset...

Ima li tko ideje u cemu je stvar?

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Beno kaže...

Otkako sam presao na W10 dogadja se da, nakon nekog vremena koristenja, ne mogu pokrenuti niti jednu aplikaciju (od kamere do 3rd party aplikacija). Otprilike jednom dnevno moram ugasit/upalit telefon da bi proradilo. Smrdi mi na neki memory leak, ali nigdje nisam na netu nasao taj problem i rjesenje istog.

Updateam redovito (ne insider). Trenutno je na 10586.318. Probao factory reset...

koristiš SD karticu? neke SD kartice baš ne rade na W10M najbolje. sa 640 sam primjetio da kartice koje su na 8.1 radile odlično na W10M baš i ne prorade iz prve, tj. rade ali rade ubitačno sporo a tek nakon par formatiranja prorade. probaj baš to što sam sugerirao, izvadi SD i SIM karticu pa probaj raditi bez njih pa vidi kako se mobitel ponaša

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 11:01 (dadn).
9 godina
neaktivan
dadn kaže...
Beno kaže...

koristiš SD karticu? neke SD kartice baš ne rade na W10M najbolje. sa 640 sam primjetio da kartice koje su na 8.1 radile odlično na W10M baš i ne prorade iz prve, tj. rade ali rade ubitačno sporo a tek nakon par formatiranja prorade. probaj baš to što sam sugerirao, izvadi SD i SIM karticu pa probaj raditi bez njih pa vidi kako se mobitel ponaša

I ja sam skužio da muzika koja se nalazi na SD kartici ponekad zna bit krivo učitana(korumpirana), doduše nije pre često ali se na W8.1 nije događalo.

17 godina
odjavljen
TyBor kaže...

I ja sam skužio da muzika koja se nalazi na SD kartici ponekad zna bit krivo učitana(korumpirana), doduše nije pre često ali se na W8.1 nije događalo.

To neka muzika iz HDZa?

Morao sam

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice