WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

a koji QR program koristiš?

daj probaj ovaj link otvoriti preko browsera

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/defense-zone/9wzdncrdfvsh

ili ovaj QR

Nažalost ni ovo neće. Uskoro nosim Lumiju na servis, imam baš dosta problema s njom, pa ću nakon toga probati ponovo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Primamljiva ponuda, jel može netko napisati kakva je autonomija baterije na 950? Sad imam 925 s Win10 i nisam baš zadovoljan :( .

0 0 hvala 0
16 godina
Dal se isplati ulaziti u insider program sa lumiom 550 i da li je sigurno sad ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

ako misliš za Redstone, ne... čekaj radije 7 mjesec.... Redstone je još uvijek previše bugiran

ako želiš eventualno aplikacije za W10M sistemske ranije dobivati onda staviš Release preview pod Insiderom

17 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

Ja sam sa Lumiom 950 izašao iz insider programa. Sam zaključi.

Šta roda donese, to vrana odnese.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja ne znam što se dešava s mojom L930. Bila ona na WP8.1 ili na W10M, nakon pola dana se uspori nenormalno i počne štekati. zadnja dva dana imam samo Whatapp i 9GAG na mobi poludi i steka, a ne grije se.

Ima li itko od vas možda bilo kakvo moguće riješenje ili da nosim na servis??
Već sam ga par puta vraćao na tvorničke i restorao firmware sa WDRT ali uzalud kada se isti dan uspori, a do prije mjesec dana radila ko singerica.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 16:06 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja ne mogu da vjerujem da W10M jos nema opciju stampanja pdf-a bilo komplet fajla ili odredjene stranice. I ti onda nesto uradi na telefonu. Mailove mogu citati i na friziderima danas a ne na ciglama od 400 eur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
postoji li negdje popis windows 10 mobile domacih aplikacija ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
malina22 kaže...
Ja ne mogu da vjerujem da W10M jos nema opciju stampanja pdf-a bilo komplet fajla ili odredjene stranice. I ti onda nesto uradi na telefonu. Mailove mogu citati i na friziderima danas a ne na ciglama od 400 eur.

I ja sam skroz razočaran printanjem s W10M. Kad sam vidio da napokon uvode nativno printanje rekao sam napokon ali na kraju opet trebaš imat printer koji podržava to. I to opet možeš printat samo iz nekih aplikacija. Tako doma na printeru ne mogu printati a na poslu mogu na tri različita.

Za printanje PDF-a postoji jedno malo kompliciranije rješenje. Ako imaš HP printer onda instaliraj "HP AiO Printer Remote" aplikaciju, preko nje možeš printat PDF-ove. I to ako imaš HP printer.

Znam da postoje aplikacije i za Brother i neke ostale tipove printera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 19:34 (5220).
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Aplikacije mi se više ne ažuriraju same kad sam na wifi-ju (iako je ta opcija uključena u postavkama), a ne rade više ni zvučne obavijesti o primljenim mailovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 21:59 (struja1911).

0 0 hvala 0
15 godina
Daynn kaže...

Primamljiva ponuda, jel može netko napisati kakva je autonomija baterije na 950? Sad imam 925 s Win10 i nisam baš zadovoljan :( .

Baterija ocaj na 950xl ...bio vlasnik 3mj..

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 22:15 (galinjo24).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Malo me ovaj MS čudi, čudi me njihova logika. Znači, aplikacije koje su napravljene u doba Windows Phonea 8.1 su imale remaindere/alarme koji su zvonili dok su Quiet hoursi bili upaljeni. Kada, kada je WPX izašao, i UWP zajedno s njime, aplikacije koje su UWP više nemaju mogućnost notifikacija remaindera/alarma tokom Quiet hoursa, a aplikacije koje nisu UWP to imaju. Ako još netko tu ima tko testira Realarm Beta, neka upali Quiet hourse i navije sat, zvonit mu neće. Ako uzme Realarm(starija verzija, napravljena za Osmicu), isti klinac će zvoniti.

Onda, ima još neki bug ili šta je. Ubiti, kad dobijete one remaindere, imate nekakva polja(za koliko ćete odgovorit alarm i sl.), i sad, ako vi slučajno pritisnete na remainder, a ne na tipku/polje na remainderu, remainder će se zatvoriti. Mislim ono wtf???? Kako sam nedavno pričao s developerom Realarma, vidim koliko je MS zapravo nelogičan, i glup.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grije li se vama koji imate 950 na punjacu onom njenom. Meni se telefon dok se puni bas ugrije.

I moze li vam obicni punjac sa usb c kablom puniti yel. Meni punjac od 930ke nece da puni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kad punim preko struje (bilo originalnim sa usb-c ili bežično) 950 se ugrije i to osjetno. No, kad punim preko usb-a s računala onda se puni daleko sporije i ne grije se.

Šta roda donese, to vrana odnese.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna kako da projiciram sliku s mobitela(ekran) na komp preko USB kabla. To je prije funkcioniralo(na WP 8.1), sada ne Desetci ne radi. Lumia 640 XL, zadnji build izvan Insider kruga.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna kako da projiciram sliku s mobitela(ekran) na komp preko USB kabla. To je prije funkcioniralo(na WP 8.1), sada ne Desetci ne radi. Lumia 640 XL, zadnji build izvan Insider kruga.

radi (barem je radilo prije, nisam probavao u zadnje vrijeme)... samo instaliraj Project my screen na kompjuter

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 21:49 (dadn).
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

radi (barem je radilo prije, nisam probavao u zadnje vrijeme)... samo instaliraj Project my screen na kompjuter

Spojio mobitel, vidim ga u Ovom PCu, pokrenem program i ništa... Jel možeš ti probat pa javiš dal radi? Možda je do mene nešto. Pokušao sam i reinstalirati drivere za WPX na računalu(popis uređaja).

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da, ne radi ni kod mene sada, ma to sam na nekom prijašnjem buildu probao i radilo je pa sam nadalje ignorirao.. vidim da ljudi kažu da bežično povezivanje radi ali ne i na PC preko USB....

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Po ovome, radi tek na Redstone buildovima od 14328 naviše.

Iako, po njihovom, i otprije radi preko usb-a, ja ga nisam uspio pokrenuti na L830, build .318.

Edit: hack za usb vezu, koja radi na svim telefonima: otvorite Device Manager, izbrišite sve WP drivere, po potrebi restartajte PC i priključite ponovno telefon.

Odmah bi se trebao instalirati i proraditi, te zatražiti vezu sa PC-jem!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 15:11 (kizo2703).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Baš gledam 950 i vidim po netu da ljudi pišu da nema FM radio pa treba modificirati registry i instalirati third party aplikaciju, wtf?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nema. Ako ti je to toliko bitno uz sve gainove koje mob donosi, ebiga.
11 godina
neaktivan
Daynn kaže...

Baš gledam 950 i vidim po netu da ljudi pišu da nema FM radio pa treba modificirati registry i instalirati third party aplikaciju, wtf?

ne shvaćaš... samo za one kojima je u registryju isključena ta opcija... kod većine nije pa onda ispada da na nekim softverima (operatorima i retail su zeznuli pa je ostala isključena).

ako instaliraš neku drugu FM aplikaciju (kad nemaš oficijelnu) i ako ti radi onda je sve ok. ako dojavi da FM opcija nije dostupna onda se mora instalirati registry editor i lako se uključi... nije to toliko komplicirano... par klikova i gotovo

a ono što se piše da ukida službenu FM aplikaciju, to nema veze sa registryjem, već samo instaliraš drugu FM aplikaciju iz trgovine i riješen problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:15 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel netko probao instalirati Redstone na mobitel s 512MB na ovaj način: 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne muči se s time.. Redstone ne radi ni na 3 GB RAM najbolje za sada. previše bugova.... istina vrlo je brz i fluidan i nije RAM toliko problem koliko bugovi su ti koji ubijaju dojam.... pričekaj malo do 7. mjeseca kad ga malo poprave....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...

ne muči se s time.. Redstone ne radi ni na 3 GB RAM najbolje za sada. previše bugova.... istina vrlo je brz i fluidan i nije RAM toliko problem koliko bugovi su ti koji ubijaju dojam.... pričekaj malo do 7. mjeseca kad ga malo poprave....

OK, sve stoji, ali me ipak zanima iskustvo nekoga tko je probao. Da li uopće radi ili ne?

9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel zna netko dali Lumia 640 podržava MHL tehnologiju?

Ne mogu nigjde pronać konkretne podatke...

0 0 hvala 0
16 godina
Kada se duže drži Windows tipka prikaz ekrana se spusti na donju polovicu. Koja je uopće poanta toga i može li se to isključiti?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Meni jedna od boljih mogucnosti. Sluzi tome da kad rukujes mobitelom jednom rukom lako dodes do vrha ekrana. Bas prakticno.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Napravljeno je da se olakša korištenje mobitela jednom rukom. Ne može se isključiti, prilično sam siguran da velikoj većini ljudi ne smeta.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice