WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.933
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

@kizo, i na slow mi je isti slucaj. Uglavnom razlike nema, bilo preview, slow il fast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
A da se vratis na sluzbeni kanal i ako se tamo događa isto nosiš u servis?
Istina da OS ima svojih mušica ali ne toliko.
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

@kizo, i na slow mi je isti slucaj. Uglavnom razlike nema, bilo preview, slow il fast.

Ako ti je mobitel za svakodnevnu upotrebu, koja je korist uopće koristiti ga kao Insider mašinu?

Osim ako si mazohist?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:13 (kizo2703).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Razlike nema i da sam regularnim putem vrsio updatee, u biti, jako mala je..

A insider mi je bio zadnja nada..

Tak da, bilo sluzbenim kanalima bilo prek insidera updejtanje, nisam primjetio poboljsanja na duzi rok...

Ne znam kaj da ti velim, probal sve zivo, al nula bodova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Razlike nema i da sam regularnim putem vrsio updatee, u biti, jako mala je..

A insider mi je bio zadnja nada..

Tak da, bilo sluzbenim kanalima bilo prek insidera updejtanje, nisam primjetio poboljsanja na duzi rok...

Ne znam kaj da ti velim, probal sve zivo, al nula bodova..

Pa gle, ne znam u čemu je problem, ali svi W10M mobiteli su dobili .218 upgrade i ljudima rade normalno.

Ako ja nemam problema na L830 i L620, ne znam kaj tebe muči.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jedino odfurat na servis..

Pretpostavljam da bu radili iste radnje ko i ja doma..

Flesanje, hard reset...

A nis, bum nekak izdrzal, dok nabavim drugi, onda lumiju furam na servis, pa nek se oni igraju s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja bi na tvom mjestu jos jednom pomocu WDRT-a pokusao staviti na Win 10,build .218,isprobao jedno tjedan dana dok se sve slegne i onda odlucio sto dalje s mobom.Meni je isto Redstone lose radio,dok mi ovaj sluzbeni .218 radi najnormalnije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

počela mi se u zadnje vrijeme moja lumija blesirati,cijele dan radi super i nakon noći kad neku aplikaciju zavrtim nemogu,čak je nemogu ni ugasiti već moram izvaditi bateriju i ponovo upaliti i onda opet sve ok,jbg

dajac
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Instagram dobio update, nema više crnog ekrana pri pokretanju.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali ste instalirali novi build ?

kakvim vam se čini?

Meni  i nije baš nešto ima bugova

L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

Dali ste instalirali novi build ?

kakvim vam se čini?

Meni  i nije baš nešto ima bugova

strpite se sa Redstone barem do 6. mjeseca... ne rješavaju se bugovi u tjedan dana....

9 godina
neaktivan
Možda nekome zanimljiva informacija..Lumia 1320 koje nema na nikavim listama za off win 10 , na insideru i trenutnom buildu 10586.218 radi bolje nego ikad. A radila je dvije godine ko švicarski nožić. Besprijekorno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@dadn... Ne znam kako drugima, ali meni koji pratim temu, si već malo naporan s tim "što ste očekivali", "strpite se", "napisao sam već da je to testna verzija", itd... 95% ljudi koji su na insideru su svjesni da mogu očekivati bugove i puno grešaka. Ja kad čitam ta pitanja koje postavljaju shvaćam ih kao upit o mišljenju, iskustvu drugog forumaša koji koristi insider i da li susreo s tim problemom te kako ga je riješio.
A ne kao žalbu na OS i/ili MS da ništa ne valjaju itd.. (čast izuzecima)

NHF...
- Lumia 640 DS -

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
@dadn... Ne znam kako drugima, ali meni koji pratim temu, si već malo naporan s tim "što ste očekivali", "strpite se", "napisao sam već da je to testna verzija", itd... 95% ljudi koji su na insideru su svjesni da mogu očekivati bugove i puno grešaka. Ja kad čitam ta pitanja koje postavljaju shvaćam ih kao upit o mišljenju, iskustvu drugog forumaša koji koristi insider i da li susreo s tim problemom te kako ga je riješio.
A ne kao žalbu na OS i/ili MS da ništa ne valjaju itd.. (čast izuzecima)

NHF...

ipak po žaljenjima i pisanjima ja bih rekao da 95% ljudi nema pojma o redstoneu već ulijeću u njega ko muva bez glave i onda kukanje.... napisao sam i svaka čast ljudima koji znaju za što redstone služi i tako ga i koriste, za testiranje i dijeljenje iskustava.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 14:01 (dadn).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Trebam pomoć u vezi nove memorijske kartice. Nabavio sam novu od 32gb i sada je problem kako prebaciti aplikacije sa stare na novu. Valjda se nalaze u mapi WPSystem, koja nije vidljiva iz windowsa pa sam je kopirao preko ubuntua. Problem nastaje kada tu mapu kopiram na novu memorijsku i stavim u mobitel, samo izbaci da je pronađena nova memorijska ali ne pokazuje aplikacije.

Trenutno radim kreiranje slike cijele stare memorijske kartice preko Easeus todo backup, pa ću je probati zapisati na novu, što bi vjerovatno trebalo raditi. Ali mi je čudno kolika komplikacija ispadne za jednostavnu nadogradnju memorije.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Trebam pomoć u vezi nove memorijske kartice. Nabavio sam novu od 32gb i sada je problem kako prebaciti aplikacije sa stare na novu. Valjda se nalaze u mapi WPSystem, koja nije vidljiva iz windowsa pa sam je kopirao preko ubuntua. Problem nastaje kada tu mapu kopiram na novu memorijsku i stavim u mobitel, samo izbaci da je pronađena nova memorijska ali ne pokazuje aplikacije.

Trenutno radim kreiranje slike cijele stare memorijske kartice preko Easeus todo backup, pa ću je probati zapisati na novu, što bi vjerovatno trebalo raditi. Ali mi je čudno kolika komplikacija ispadne za jednostavnu nadogradnju memorije.

ne možeš prebacivati aplikacije sa stare na novu. nemoguće je.. jedino prebaciti sa kartice na telefon i onda sa telefona na novu. eventualno možeš samo postavke i neke podatke (sejvove iz igre npr) iz Local foldera same aplikacije sačuvati pa ubaciti nakon instalacije igre i to je sve...

inače, napravi deploy aplikacije PocketFileManager4360.xap na W10M (opcija za developera mora biti uključena) i onda sa tim file managerom imaš pristup u WPSystem

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 14:29 (dadn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koja je zadnje verzija Insidera Slow došla na 640 XL? Tj. koja je aktualna verzija? Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
Ivan_hacker kaže...

Ja sam isto to probao prije nekoliko tjedana, no nije uspjelo. Problem sam riješio tako da sam sve aplikacije sa stare SD kartice prebacio na memoriju uređaja, i onda opet sa memorije uređaja na novu memorijsku. Drugačije nisam ništa nikako mogao prebaciti. Da, vjerojatno tebi piše da su aplikacije na SD kartici, ali to je zapravo ona stara, a ne nova koju si stavio u uređaj. Ah, nažalost je tako za prebacivanje aplikacija. :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
16 godina
Kako dovraga izbrisati link iz favoritesa u Edgeu??
But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa držiš taj link malo dulje i pojavi ti se izbornik sa delete
14 godina
zaposleni_server kaže...

Da, ali tek kad podigne prst s ekrana nakon držanja.

11 godina
neaktivan
5220 kaže...
zaposleni_server kaže...

Da, ali tek kad podigne prst s ekrana nakon držanja.

kod mene upravo suprotno. pritisnem i držim sekund-dva i kad dignem prst pokaže izbornik

14 godina

To sam i napisao!?

11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
5220 kaže...

To sam i napisao!?

krivi sam kvotao... mislio sam kvotati onaj prije

16 godina
15 godina

Znaci prodaja im ide katastrofa...hvala bogu pa sam je se rješio...

11 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Znaci prodaja im ide katastrofa...hvala bogu pa sam je se rješio...

a kamo li sreće da prestaneš konačno trolati o tome...  idi u android forum, što radiš ovdje onda?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 21:38 (dadn).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav da li vrijedi prelazit sa win8.1 na win 10? Lumia 530 512mb rama ili da se drzim stare narodne ako nesto radi i šljaka ne diraj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MGloc kaže...

Pozdrav da li vrijedi prelazit sa win8.1 na win 10? Lumia 530 512mb rama ili da se drzim stare narodne ako nesto radi i šljaka ne diraj!

Ne može. 4GB memorije i 512 MB RAM = nemoguće. Savjetujem da kupiš Lumiu 535.

.......
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice