WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.255
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Malko vježbam XAMl na WP 8.1 Silverlight, pa i WPF. Ne mogu ništa koristiti dok ne uradim clean install na 10 jer 8.1 je totalno pokvaren i jedva radi  . Zato zapamtiti da ne koristite optimizere inače ćete dobiti sljedeće : Aplikacije ne rade, problemi s bootanjem itd. Na 10 neću ništa koristiti sem TFC. 

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Ivan_hacker kaže...
Ono što meni najviše fali jeste funkcionalan daljinski za Kodi medijski centar. Kodi assist na trgovini često se ruši, a i njegov razvoj je davno prekinut. Ta aplikacija je open-source, tako da već imaš sređenu osnovu. API je vrlo dobro dokumentiran, a i službeni daljinski na Androidu je također open-source tako da možeš pogledati kako su tamo napravili neke stvari.

Postojala je na storeu "Media Centar Remote" koju sam ja davno skinuo ali vidim da ju se ne može opet, maknuta je sa storea ali ja ju imam na dva moba

E sad, kako do nje, ne znam. Voljan sam pomoći ali ako mi netko da konkretne upute...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
neaktivan

Ovo možda? Ja ju na storeu vidim normalno

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
odjavljen

Ne, ova.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Bog zna kad je on to gledao 😁 Nego Pre-alpha mog browsera možda (ne mogu baš obećati) izlazi sredinom maja, ako stignem no nadam se da ću moći.

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 17:38 (Silwncer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne, ova.

Vidim i tu

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne, ova.

Probaj onda ovak:

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ovaj mi Start bolje prija :) Hoće li Microsoft ikada staviti je#ni prozirni akcijski centar ?

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Ovaj mi Start bolje prija :) Hoće li Microsoft ikada staviti je#ni prozirni akcijski centar ?

Hoće li ikad staviti status bar da vidim kako mi napreduju downloadi/ažuriranja?

ili sam ja slijep i ne vidim tu opciju nigdje

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da jesi, sistemski update i update appovs kroz Store imaju progress bar.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Moj je bolji  

To se i ja pitam, i ja ga želim. Predložio sam u Feedback Hubu ali ne znam koliko ima upvotea

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 23:22 (Dex.pwn).
13 godina
neaktivan
Evo i moje lumie 535. Win 10 radi bez problema iako se primjeti da vuče malo vise baterije. Jos bih samo napomenuo da je bila tri puta na servisu i zamjenjena je matična i ekran. Random reboot se dogadao stalno i čupao sam kosu i proklinjao dan kad sam je uzeo. Nakon zamjene matične mobitel radi kao švicarski sat i nemam niti jednu zamjerku.

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Izgleda da jesi, sistemski update i update appovs kroz Store imaju progress bar.

Jel mi možeš pokazati gdje je ta opcija, jer ja stvarno neznam? Progress bar jedino vidim kad sam u "trgovini"* npr, čim izađem više ne vidim iako se i dalje skida/ažurira.

i to ovako:

a ja bih da imam nesto na vrhu ekrana da mi pokazuje to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 1:06 (AA-d00d).
14 godina
odjavljen
Jel bi bilo teško napraviti nešto kao Sublime za mobitele?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dali je moguće da punjaču od 2A treba 35 minuta da napuni 9% od 640 XL baterije(original)?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Očekujte još malo novu Viber UWA.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Dali je moguće da punjaču od 2A treba 35 minuta da napuni 9% od 640 XL baterije(original)?

Moguće je jer Lumia 640XL je vjerojatno predviđena za 1A punjač, tako da iako puniš sa 2A ona uzima samo pola toga. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Netko je napisao da je siguran da 640 XL može više od 1A povući.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Očekujte još malo novu Viber UWA.

"On 630 works good too :)

Sent from pichke materine ;) "

LOL fino si to skomentiral na WC-u 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ahahahaha gdje to nađe :D 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vvialdi browser postaje UWA !

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 20:50 (Silwncer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Izvor?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

......

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliko sam ja razumio tekst, ta osoba kaže da razmišljaju o UWP appu, ali da ne mogu garantirati da će napraviti.

1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Skužio sam da mi jos jedna funkcija, pored touch to focus, u Win 10 ne radi. Automatsko osvjetljenje. Prije bi mi automatsko osvjetljenje u nočnim uvjetima bilo slabije i od niskog osvjetljenja, a sad mi stalno drži osvjetljenje u razini sa visokim osvjetljenjem.

Živcira me još što mi u nekim aplikacijama swipe za micanje donje trake ne radi, recimo u twitch aplikaciji kad stavim na fullscreen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni 10 radi na mobitelu normalno i bez problema. Ja nemam pojma zašto je teško uraditi hard reset da se sve slegne, ja uradio i mob super. Nego Coship Moly X1 je stigao na Amazon pa ko hoće da ga kupi dostupan je.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windows 10 Mobile build 10586.218 je spreman za download u Release Preview ringu.

KLIK

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A Slow ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Šta taj MS radi..zar nije final i oni sad izdaju 218..release preview..srecom pa sam uspio prodat škripavu Lumiu 950xl i uzet Sony Z5 .....Na kompu win 10 nebo i zemlja sa mobile..ms uništava mobile..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 19:27 (galinjo24).
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

A Slow ?

Čitaj ....

Ako imaš Slow, već si ga trebal dobiti. Ako nisi, i još si na buildu .164, slobodno ga skini.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice