WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.887
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Screen flickering. Nije ni čudo što 920 neće dobiti 10 .

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
majstorSZ kaže...

btw. je li itko testirao digitalnu video stabilizaciju? 

čemu digitalna, naročito na 920 koja ima odličnu čak i najbolju optičku stabilizaciju slike (i naravno videa) od svih Lumia...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 11:11 (dadn).
14 godina
neaktivan

A zašto ne? Samo me zanimalo je li itko to detaljnije isprobavao. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam isprobavao i nema frke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

A zašto ne? Samo me zanimalo je li itko to detaljnije isprobavao. 

mislio sam na način da to može biti vidljivo na low uređajima koji nemaju optičku stabilizaciju... 920 koju ti imaš stvarno ne znam da bi se uopće vidjela razlika sa time ili bez toga jer sama optika radi stabilizaciju izvrsno. jesi li vidio video gdje 920 stave u auto i onda snimaju za vrijeme vožnje... slika je mirna a vidiš kako hauba auta ide gore dolje i očekuješ da bi i video snimaka trebala pratiti kretnje auta 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 13:20 (dadn).
13 godina
majstorSZ kaže...

Koliko vidim sada Microsfot Kamera ima animaciju kad se prebacuje sa foto na video. btw. je li itko testirao digitalnu video stabilizaciju? 

edit: Ovo nikad nisam doživio, mobitel se zablokirao i nakon par minuta mi pokazao ovakav ekran. Lumia 920.

sako drugi dan mi se desi to,nekad vise puta dnevno, ko da driveri kresaju xD

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da li je moguće staviti dugmadi bez ove tri tačke ? Ne želim to da imam u app !

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo da javim da je i kod mene Lumia 535 gotovo neupotrebljiva na w10m.

Nakon dizanja sa wp8.1 napravio sam hard reset, čak sam i sd karticu formatirao i radio je donekle zadovoljavajuće osim što su se često aplikacije same od sebe resetirale.

Pomislio sam da će možda još jedan hard reset popraviti stvari, ali dogodilo se potpuno suprotno... Sada ne mogu napisati 2 poruke za redom jer tipkovnica nestane s ekrana pa moram pogasiti aplikacije ili čak resetirati, što je neopisivo iritantno.

Ne želim raditi još jedan hard reset jer treba gotovo cijeli dan da poskida sve updateove i osnovne aplikacije koje ni ne koristim, tako da se vraćam na 8.1 koji je barem radio stabilno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 20:19 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Nakon dizanja sa wp8.1 napravio sam hard reset, čak sam i sd karticu formatirao i radio je donekle zadovoljavajuće osim što su se često aplikacije same od sebe resetirale.

Pomislio sam da će možda još jedan hard reset popraviti stvari, ali dogodilo se potpuno suprotno... Sada ne mogu napisati 2 poruke za redom jer tipkovnica nestane s ekrana pa moram pogasiti aplikacije ili čak resetirati, što je neopisivo iritantno.

Ne želim raditi još jedan hard reset jer treba gotovo cijeli dan da poskida sve updateove i osnovne aplikacije koje ni ne koristim, tako da se vraćam na 8.1 koji je barem radio stabilno.

a da makneš sd karticu i da vidiš kako radi bez nje?

12 godina
odjavljen
s0me0ne kaže...

Kartica zna nekad biti problem. 

17 godina

Izvadio sam karticu i dalje je isti problem, do sada nisam imao problema s karticom

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Trebam jednu informaciju! Kaljeno staklo (tempered glass) da li se može skinuti sa ekrana nakon nekog vremena, bez problema ili se teško skida.

Jel ima netko da ga koristi i kakva su iskustva

0 0 hvala 0
16 godina

Ma mozes skinuti kad god pozelis vrlo lako. Najiskrenija preporuka da sebi kupis sto prije. Meni je npr. spasio displej nakon sto je pao na beton.

18 godina
moderator
WindowsPhone - Općenito

Postoji li način da mi se poruke sa skypea ne duplaju u Sim 1 tile-u? To nije bilo na osmici i stvarno nervira sad. Znači bilo šta da pošaljem na skype, ta notifikacija se pojavi na skype tile-u i na sim 1 tile-u.

Pogasio sam u skype opcijama sve notifikacije ali no joy.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 22:03 (DrNasty).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Postoji li način da mi se poruke sa skypea ne duplaju u Sim 1 tile-u? To nije bilo na osmici i stvarno nervira sad. Znači bilo šta da pošaljem na skype, ta notifikacija se pojavi na skype tile-u i na sim 1 tile-u.

Pogasio sam u skype opcijama sve notifikacije ali no joy.

isključio si poruke za Skype aplikaciju a ne za integrirani Skype u porukama...

pa isključi (odjavi) Skype u porukama i onda postavi Skype aplikaciju (u njezinim postavkama) kao zadanu i imat ćeš kao na 8.1

18 godina
moderator

A kako da odjavim Skype u porukama?

11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A kako da odjavim Skype u porukama?

pogledaj ovdje http://www.red-gsm.net/showpost.php?p=183215&postcount=9

18 godina
moderator

Joj što MS gura ovo socijaliziranje. Nisam tu ni prijavljen, da bi to odradio prvo mi traži broj da bi javio kontaktima iz adresara da me otkriju preko Skype-a pa ću valjda onda imati tu jebenu opciju da se odjavim. Mater im.

11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Joj što MS gura ovo socijaliziranje. Nisam tu ni prijavljen, da bi to odradio prvo mi traži broj da bi javio kontaktima iz adresara da me otkriju preko Skype-a pa ću valjda onda imati tu jebenu opciju da se odjavim. Mater im.

ako si odjavljen onda nešto drugo si zbrljao ili se ne razumijemo... 

18 godina
moderator

Ne, uradio sam to sa linka da bi se odjavio jer je to bilo povezano i bez mog postavljanja (po defaultu). Prvo sam upisao broj telefona da on javlja (i još napiše da će naplatiti, bez da se otkaže) ostalima za skype samo da bi me pustio da se odjavim. Stvarno znaju iznervirati (sreća prepaid kredit je potrošen prije).

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Telefon mi je non stop vruć i neupotrebljiv, šta da radim ? Ne mogu koristiti telefon koliko je vruć, konstantno se grije :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svi koji ne zelite skype poruke, odjavite iz aplikacije Skype video. Ona je po defaultu uvijek ulogirana neovisno o Skype aplikaciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
herrklisch kaže...
Svi koji ne zelite skype poruke, odjavite iz aplikacije Skype video. Ona je po defaultu uvijek ulogirana neovisno o Skype aplikaciji.

meni se automatski odjavio iz skype video kad sam se odjavio u porukama...

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Telefon mi je non stop vruć i neupotrebljiv, šta da radim ? Ne mogu koristiti telefon koliko je vruć, konstantno se grije :(

nešto ti je uključeno da radi u pozadini i to ti uzrokuje grijanje... e sad bilo bi dobro kad bi ovako napamet se pogodilo što... pogledaj eventualno pod čuvarom baterije što najviše troši bateriju, ili pod taskom na W10M procese koji se koriste (mada ni to ti ne može reći točan problem)... 

kod mene jedino što mi grije mobitel je jedino jedna igra koja nije ažurirana godinama pa pretpostavljam da nije baš optimizirana za ove novije uređaje i sisteme pa "nafrlji" procesor na maksimalu i to ga zagrije...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sredio sam sad, u normali je :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kako u outlooku napraviti da mi obavijest o prispjelom mailu bude odmah vidljiva cim mi mai dođe,a ne tek kad uđem u outlook?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sibica kaže...
Kako u outlooku napraviti da mi obavijest o prispjelom mailu bude odmah vidljiva cim mi mai dođe,a ne tek kad uđem u outlook?

Otvorite poštu programa outlook, iz izbornika izaberite postavke, otvorite obavijesti i tu imate za uključiti.

17 godina
Da li će za starije uredaje tipa 920, biti moguće nadograditi OS iznad verzije .164?
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Da li će za starije uredaje tipa 920, biti moguće nadograditi OS iznad verzije .164?

dok će ići preko insidera dotle će biti moguće

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice