I ja imam problem. Znači nekad mi neće samo prenjeti fotke/videe nego moram otvoriti OneDrive i pustiti ga nekih po minute minutu da bi onda krenuo s prijenosom. Fotke su na SD-u druge klase.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bi ovo smjelo imati veze sa karticom. Tu rečenicu sam mislio posvetiti...opći dojam sa W10 i za sada jedino vidim mušičavi upload na Onedrive. Nisam imao nikakva rušenja aplikacija, zastoje...igre rade..uploada video od 2GB bez problema punom brzinom mog wifi neta od 8Mbita.
A kad se odluči na pamet par slika poslat u oblak, onda vrti li ga vrti onaj kružić Tijek...i jedva prokuha. Mislim da je to bug.
Imam ovakve 32 GB Kingstonice u telefonima (L830 i L620) i tabletu, svi su na Windowsima 10, nikakvih problema nigdje sa OneDriveom i uploadom.
Prije da je problem negdje drugdje.
trenutno badava
InstaCam Pro (8 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/instacam-pro/9wzdncrdkt2l
My Basket (8 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/my-basket/9nblgggzjlg7
Health Notes (14 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/health-notes/9nblggh5lpfb
Uspio instalirati TuneIn radio pomoću QR koda sa OVOG ČLANKA na mob.hr.
Meni prije nije htjelo instalirat izbacivalo grešku da nije podržano...sad probam instalacija prošla i uredno radi....
Upravo to sam te pitao u prvom postu jer Cortanu ne mogu otvoriti ako ne prebacim na engleski jezik i US regiju. Ili ima načina?
Osvježavaju se pločice?
Obavijesti na lock screenu ostanu i nakon otključavanja telefona ako se ne ne uđe u aplikaciju?
naravno tko je prije imao instaliranu staru 8.1 verziju može ju instalirati preko Moje biblioteke na W10M...
može ju instalirati i preko deploya sa XAP fajlom (stavio sam ja tu fajlu na XDA forum)
Upravo to sam te pitao u prvom postu jer Cortanu ne mogu otvoriti ako ne prebacim na engleski jezik i US regiju. Ili ima načina?
Cortana radi samo u regijama koje podržavaju Cortanu
Osvježavaju se pločice?
Obavijesti na lock screenu ostanu i nakon otključavanja telefona ako se ne ne uđe u aplikaciju?
sve u redu. nema problema kod mene... to kad ti prestane raditi to nije "globalni" bug već samo problem kod tebe.. probaj očistiti temp memoriju (ne bezveznim i fake programima iz trgovine već preko postavki pohrane), ugasi i upali mobitel pa vidi... ako ne pomogne znaš što treba... ono što svi mrzimo...
Lumia 650 je stigla u Simobil po ceni od 220€ . Jako dobar mob, pa mislim da bi mogao biti potencijalan kupac.
Lumia 650 je stigla u Simobil po ceni od 220€ . Jako dobar mob, pa mislim da bi mogao biti potencijalan kupac.
Mob je smeće, Lumia 640 je bolja nego 650.
Slabiji procesor (Snapdragon 212 umjesto Snapdragona 400) što rezultira tim da kamera ne može snimati fullHD videozapise, također lošiji gpu (doduše ne mnogo, Adreno 304 prema 305)
Također mnogo manja baterija (čak 500mah manja) iako su oba mobitela od 5".
Ono što jest bolje kod 650 je izgled (subjektivno ali eto) i unutarnja memorija, a budući da oba mobitela imaju podršku za microSD ni to nije neka ogromna prednost.
Nadam se da će s ovim novim dizajnom Akcijskog centra doći i izgled kao na PC-u. Ova crna boja je ružna, bolja je transparentna zamućena sivkasta.
OneLocker aplikacija ima ažuriranje na univerzalnu W10 verziju
no može vam se dogoditi da vam nadograđena verzija neće raditi. morate deinstalirati aplikaciju i instalirati ju ponovno. no ne zaboravite prije nadogradnje napraviti backup podataka u cloud
nakon što instalirati W10 verziju, u aplikaciji idite pod
Backup + sync > Local backup
i odaberite restore WP8.1 backup... samo onda otvorite backup fajlu sa oneDrive i svi su vam podaci vraćeni...
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/onelocker/9nblggh3t7g3
Meni prije nije htjelo instalirat izbacivalo grešku da nije podržano...sad probam instalacija prošla i uredno radi....
Ista stvar bila i meni. Što je najluđe niti pola sata od ovog upišem u Trgovini TuneIn i izbaci mi standardno tu poruku da moj hardver ne podržava ovu aplikaciju i da se ne može instalirati na moj mob. Krenem tražit rješenje na internetu, naletim na ovaj članak, skeniram QR kod i gle čuda, instalira se i radi bez problema. Pa sad ti budi pametan... 
Imao sam je na 8.1 ali mi je na 10 odmah u povijesti aplikacija u biblioteci pisalo da moj hardver ne podržava ovu aplikaciju i da neće raditi.
Imao sam je na 8.1 ali mi je na 10 odmah u povijesti aplikacija u biblioteci pisalo da moj hardver ne podržava ovu aplikaciju i da neće raditi.
ali zanimljivo QR link kad skeniraš dade instalaciju, ali ta W10 očajno radi, plus ima reklame
ono za biblioteku radi samo na staroj Nokija aplikaciji a ne od TuneIn.. prvo je izašla ta od Nokije a tek onda je TuneIn napravio svoju aplikaciju i ta stara od Nokije jedino ide instalacija preko biblioteke a to vas većina nema jer niste bili na WP7 kad je Nokija napravila tu aplikaciju... no ja sam izvukao tu aplikaciju i složio instalaciju xap pa ju imate na XDA forumu za sknuti ako želite tu staru a ne ovu novu W10
Upalim Shazam, on se odmah ugasi. Reinstaliran, opet isto. Lumia 640 XL DS 3G, zadnji update iz slow ringa.
Kako da u Groove glazba kada kreiram plej listu dodam mp3-ce iz nekog foldera na SD kartici? Probao sam sve opcije i jedino što mogu je da mi izbaci listu svih pjesama pa da selektiram ručno, što je sporo jer imam na stotine fajlova. Pjesme nemaju upisane ID3 tagove. Ima li neki efikasniji način upravljanja glazbom u Groove?
Kako da u Groove glazba kada kreiram plej listu dodam mp3-ce iz nekog foldera na SD kartici? Probao sam sve opcije i jedino što mogu je da mi izbaci listu svih pjesama pa da selektiram ručno, što je sporo jer imam na stotine fajlova. Pjesme nemaju upisane ID3 tagove. Ima li neki efikasniji način upravljanja glazbom u Groove?
Nažalost mislim da nema.
složi ID3 tagove i covere sa Mp3tag
složi ID3 tagove i covere sa Mp3tag
Hoću li onda moći dodavati na playlistu po nekom kriteriju (autor, pjesma, vrsta)?
pa lakše će ti biti ih dodati na popis za reprodukciju kad ćeš ih imati po albumima, izvođaču nego dok su ti bezveze razbacane

Sami sebi smo najveci neprijatelji