Android? Šta je to?
Šta ja znam, nije to to . Kad sam flashao W10 jednostavno me fasciniralo, tako da će sljedeća biti 640 .
Android? Šta je to?
Šta ja znam, nije to to . Kad sam flashao W10 jednostavno me fasciniralo, tako da će sljedeća biti 640 .
build .164 navodno večeras preko Slow i Release insidera..
Android? Šta je to?
Ja mislim da je to novootvoreni fast food, ali nisam 100% siguran.
Android? Šta je to?
Za mene je to davno svršeno vrijeme. Ukratko, pluskvamperfekat.
Ima li ko 550 ? Isplati li se kupiti ?
Ima li ko 550 ? Isplati li se kupiti ?
ima ga moj kum. prije je imao 630, ja sam mu rekao da pričeka 650 da dođe u ponudu Tmobile ali nije htio čekati pa je uzeo 550. generalno je zadovoljan s njime i još je u fazi privikavanja. tek sa .122 preko slow insidera riješio je neke sitne problemčiće koje je imao na .107... imao je malo problema sa mobilnim hotspotom i ovi pametnjakovići u Tmobile SZK su mu rekli da odnese mobitel na servis da ne valja. no poslušao je mene za Insider i sad radi OK... toliko ga W10M oduševio da ga je stavio sad i na 630...
moje mišljenje je da je 640 bolji od 550 i ja bih prije uzeo 640.
P.S.
prema infu iz Mobisa, 650 je stigao... uskoro će objaviti cijene...
btw. Evo odgovora za 9gag i 9chat univerzalnu aplikaciju :
treba okupiti ekipu i bombardirati ih pitanjima svakodnevno.. pa ili će vas blokirati ili će vas poslušati...
Još da neko kontaktira Snapchat,ali nema teorije da naprave UWP snapchat. Najesen odlazim na fakultet pa je vrijeme da učim XAML, ne znam je li besplatan dev account za studente,no raspitaću se.
Još da neko kontaktira Snapchat,ali nema teorije da naprave UWP snapchat. Najesen odlazim na fakultet pa je vrijeme da učim XAML, ne znam je li besplatan dev account za studente,no raspitaću se.
dev account ti je besplatan preko AppStudio (bez obzira bio student ili ne). samo što je za besplatni dev račun ograničenje od 2 aplikacije maksimalno za deploy na uređaj. pay developer ti je kojih 122 kn i to se plati samo jednom.
za studentski račun (mislim da) je ograničenje maksimalno 3 ili 5 aplikacija. studentski račun se otvara preko dreamspark... govorim napamet jer nisam siguran bez provjere....
Jel ima neki photo app za kreiranje albuma i slideshow na Win 8.1?
bila je preko myAppFree aplikacija "Start Slideshow" besplatno (inače košta 12 kn)
samo u trgovini upiši slideshow i pogledaj "Foto Slideshow"
To je sve loše. Recimo ako želim napraviti slideshow moram raditi za čitav album. Ne mogu izabrati par snimljenih slika i njih vrtit. Nego moram vrtiti svih 200+ koliko ih imam na mobitelu, što nema smisla.
evo (navodno) je krenio Insider .164
evo (navodno) je krenio Insider .164
Više nije "navodno":
Changelog ?
Ja ga ne vidim.
ide preko Slow i Release Preview.. više neće ići preko Fast.... Fast je rezerviran nadalje za Redstone za 550, 650 i 950 modele
Ja ga ne vidim.
ide preko Slow i Release Preview.. više neće ići preko Fast.... Fast je rezerviran nadalje za Redstone za 550, 650 i 950 modele
Kada bi mogao novi redstone?
Upitao sam Snapchat podršku kad će doći Snapchat na Windows 10 , nadam se da ću dobiti odgovor da razriješimo misteriju .
Snapchat u dogledno vrijeme sigurno neće na Windowse zahvaljujući šu**u Spiegelu.
Snapchat u dogledno vrijeme sigurno neće na Windowse zahvaljujući šu**u Spiegelu.
Treba njemu nož preko grla.
Ajde mi molim vas preporucite music player koji ima podrsku za foldere (sd karticu) i koji ima "nabrijani" equalizer po mogucnosti besplatan, ali to nije glavni uvjet.
Ajde mi molim vas preporucite music player koji ima podrsku za foldere (sd karticu) i koji ima "nabrijani" equalizer po mogucnosti besplatan, ali to nije glavni uvjet.
Perfect Folder Player.
Jel ima neki music player koji ne radi stanke između pjesama (korisno kod koncerata)?
Jel ima neki music player koji ne radi stanke između pjesama (korisno kod koncerata)?
Ne znam baš to, ali probaj VLC ili Perfect Music, također Audiotica.
Perfect folder - nema equalizer, Perfect music - ima ni sam ne znam sto, ali ne ono sto meni treba, VLC - isto - boze sacuvaj, hvala na pomoci, ali izgleda da cu morati ponoviti sto trazim.
Znaci trazim player da ima funkciju add folder i da ima equalizer, ne trazim puno, ali sve mi se cini da se necu usreciti sa potragom.
Perfect folder - nema equalizer, Perfect music - ima ni sam ne znam sto, ali ne ono sto meni treba, VLC - isto - boze sacuvaj, hvala na pomoci, ali izgleda da cu morati ponoviti sto trazim.
Znaci trazim player da ima funkciju add folder i da ima equalizer, ne trazim puno, ali sve mi se cini da se necu usreciti sa potragom.
U jednom momentu sam imao ozbiljnu nameru da napišem pošten player za WP, ali su na kraju pobedili lenjost i Android.
XAML i C# nisu teški za naučiti....
Koliko vam zauzima "sustav" u pohrani podataka na win10 ?
Kod mene je 3.11 gb (L640), ne znam jel je to puno, kod kolege na L550 zauzima 2,54 gb