WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pričekaj da obavi sinhronizaciju računa (na desetke ljudi do sada su na taj način riješili problem)

ako je je još na 8.1 ručno napravi sinhronizaiju i samo ugasi i upali mobitel... ako je W10M, možda treba malo čekati jer nema opcije za ručnu za sinhronizaciju pod postavkama računa

no tko zna što si ti kopajući napravio u postavkama moje obitelji pa onda ipak je možda najbolje hard reset i novi račun...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 11:17 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
escobar_ kaže...
darkborg kaže...

ja na poslovni/službeni mobitel ipak nebi stavljao OS koji je još u beti bez obzira koliko je ispoliran ili ne.

Sistem nije u beti, sistem je released za nekoliko mobilnih telefona koji dolaze s predinstaliranim Windowsom 10. To što još nije puštena nadogradnja za stariju generaciju telefona ne znači da je u beti.

Kao što je sirka666  rekao, sve dok sustav nije službeno pušten na određeni model, u ovom slučaju Smooth Operatorovu L925 to je nedovršen sustav jer da je dovršen MS bi ga već pustio. ili možda misliš da ga MS još ne pušta na starije modele zato da malo poveća napetost i iščekivanje? 

Sve u svemu moja poanta je bila da ako se kolegi nešto shebe MS će reći upravo to "službeno OS za tvoj mob još nije vani i stavio si ga "at your own risk" a ipak je to poslovni mob pa treba izvagati moguće rizike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 12:00 (darkborg).
15 godina
dadn kaže...

no tko zna što si ti kopajući napravio u postavkama moje obitelji pa onda ipak je možda najbolje hard reset i novi račun...

Resetiranje i novi račun su ipak pomogli. Stavio sam odmah da je punoljetna i sad više ne zajebava s onim My family. Samo mi je čudno što promjena starosti na starom računu nije pomogla, a sinkronizirao sam sve. Ali ok, nije više ni bitno.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Dali se instalacijom W10 preko insidera gubi garancija na uređaj? 

0 0 hvala 0
16 godina
struja1911 kaže...

Dali se instalacijom W10 preko insidera gubi garancija na uređaj? 

Mislim da ne gubi

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Može li netko tko ima (ili je imao) Windows 10, a uređaj mu je još pod garancijom stanje iste provjeriti putem Microsoftove stranice

Želio bih staviti W10 preko insidera al mob mi je tek mjesec i po dana star pa me malo strah gubitka garancije, a moja Lumia 640XL je nadaleko poznata po žutoj pjegi na ekranu, a jedini način popravka je novi ekran. Uz garanciju se barem ne trebam brinuti oko toga, a da je izgubim ko bi dao novaca za novi ekran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 13:28 (struja1911).

0 0 hvala 1
12 godina
struja1911 kaže...

Može li netko tko ima (ili je imao) Windows 10, a uređaj mu je još pod garancijom stanje iste provjeriti putem Microsoftove stranice

Želio bih staviti W10 preko insidera al mob mi je tek mjesec i po dana star pa me malo strah gubitka garancije, a moja Lumia 640XL je nadaleko poznata po žutoj pjegi na ekranu, a jedini način popravka je novi ekran. Uz garanciju se barem ne trebam brinuti oko toga, a da je izgubim ko bi dao novaca za novi ekran.

Ja sam provjerio na tom linku i jamstvo mi još uvjek vrijedi mada imam insider desetku.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
WindowsPhone - Općenito

I kod mene isto. na prvom sim javlja da je pod jamstvom dok na drugi sim (imei) javlja ne. Kaže MS da se uzima prvi imei

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne gubi se garancija.. to je glasina koja je ispočetka kružila internetom (i izgleda da se još uvijek zadržala)... već prije je Mobis potvrdio da to nije istina i da uređaji sa Insiderom ne gube garanciju

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo pošto su sad objavili tu na webu da Win10 dođe na više-manje sve Lumije sljedeći tjedan, pošto ja imam desetku Insider na 635, hoće kao doć novi patch da bude službena verzija ili će se nastavit Insider program kao da prvi isprobavamo nove mogućnosti i nadogradnje?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pookie kaže...

Evo pošto su sad objavili tu na webu da Win10 dođe na više-manje sve Lumije sljedeći tjedan, pošto ja imam desetku Insider na 635, hoće kao doć novi patch da bude službena verzija ili će se nastavit Insider program kao da prvi isprobavamo nove mogućnosti i nadogradnje?

nije ništa službeno objavljeno.. to je samo još jedna (možda glasina) koju je pustio Vodafone Italia i ne mor biti točan, pa ne nasjedaj na nju... 

nema ti tu neke prevelike razlike da bi dolazili neki "patchevi". najvjerojatnije će biti kao i na PC.. ako želiš nastaviti Insider, ostaviš insider, ako ne želiš isključiš Insider i gotovo...

10 godina
neaktivan
Pozdrav, jel se moze kupovati na windowa store iz nase regije, jer meni bas ne ide...
IF
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FunkyMonk kaže...
Pozdrav, jel se moze kupovati na windowa store iz nase regije, jer meni bas ne ide...

može bez problema. na W10 eventualno može biti problema kod kupnje unutar aplikacije ali sama kupovina u trgovini radi. 

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 950  uh jedva cekam da cijena bude negdje oko 250 eura  i tada cu kupiti XL 

slike su jos puno bolje u punoj rezoluciji 

a izgleda da ce Instagram app konacno biti kako treba na win10... portovanje sa iOS sistema  

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 22:47 (MT3).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima neka app za mjerenje CPU aktivnosti, RAMa i sl. ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel ima neka app za mjerenje CPU aktivnosti, RAMa i sl. ?

Device Diagnostic Hub ili Task manager Lite

samo moraš uključiti developer opciju (za razvojne inženjere) i Portal uređaja 

možeš i bez tih programa preko browsera na kompjuteru... samo upiši wiFi IP adresu mobitela u adresu... na taj način možeš i deployat aplikacije sa kompjutera (XAP i APPX) na mobitel...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 1:15 (dadn).
11 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Postoji li addblock za wp10 odnosno edge. Kako maknut sve te puste reklame.

generalno ne. ono što govorim ljudima, zaboravite android i stvari koje ste radili na njemu jer Windows OS je rađen za sigurnost. nažalost autori web stranica pretjeruju s oglasima jer žele zaradu pa onda mi na Windowsima koliko bili sigurni toliko ispaštamo zbog reklama...

jedino ako se napravi interop unlock i omogući Full System access pa se dobije pristup u Windows\System32\Drivers\etc folder... zvuči poznato? samo se treba ubaciti hosts fajla sa blokiranim reklamama i to je to... čak ima i aplikacija za skidanje hosts fajle s već blokiranim reklamama ali bez interop otključavanja i FUll system accessa je beskorisna...

http://forum.xda-developers.com/windows-phone-8/development/xap-adblocker-windows-phone-8-x-t3178203

e sada, za WP8 uređaje koji su nadograđeni na W10 može se (ili se moglo) napraviti interop unlock... to malo radi-malo ne radi ovisno kako Microsoft napravi protumjeru... nisam pratio zadnje vijesti ali zadnja fora je bila sa MixRadio metodom... za W10 uređaje (Lumia 950, 550) nema interop unlocka... pogledaj informacije ovdje http://forum.xda-developers.com/windows-10/windows-10-mobile/list-unlock-utilities-guides-windows-10-t3261369

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 1:26 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Crasha li se još kome 6tag na Windows 10 popi**iću !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Crasha li se još kome 6tag na Windows 10 popi**iću !

radi ok... sinoć uploadirao sliku sa 6tag bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 11:27 (dadn).
13 godina
Bez ikakvih problema radi

0 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima neki photo app za kreiranje albuma i slideshow na Win 8.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

Jel ima neki photo app za kreiranje albuma i slideshow na Win 8.1?

bila je preko myAppFree aplikacija "Start Slideshow" besplatno (inače košta 12 kn)

samo u trgovini upiši slideshow i pogledaj "Foto Slideshow"

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 19:42 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mama će biti novi Windows korisnik sa 640 ili 535 ne znam sad hah :D No tu će definitvno biti Windows, sestra ima Doogee no čim sam ga primio u roke nije to to , vraćam se u potpunosti na Windows, boli me briga za manjak aplikacija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Scumbag Viber...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

igrica Badland trenutno besplatna (31 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/badland/9wzdncrfhzq9

napomena: besplatna je na 8.1, za W10M još se malo strpite i pokušajte kasnije

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Mama će biti novi Windows korisnik sa 640 ili 535 ne znam sad hah :D No tu će definitvno biti Windows, sestra ima Doogee no čim sam ga primio u roke nije to to , vraćam se u potpunosti na Windows, boli me briga za manjak aplikacija 

što će ti više aplikacija,za sada ih ima dovoljno najbitnijih a ostale budu došle postepeno,ja nežalim za androidom,već sam i zaboravio dqa on i postoji

dajac
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Android? Šta je to?

6 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice