danas mi crkao punjac dok mi je punio l520 pa bi isao i njega sa baterikom zamjenit u mobis ali citam tu da je garancija na bateriju 6mj, jel to provjereno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje: da li koristite neki app za optimizaciju WP-a, čišćenje cachea i slično?
Jel može preporuka?
Ne volim one koji "rade u pozadini", više mi odgovara app koji pokrenem po potrebi, očistim sve, optimiziram i završim s njim.
Hvala
danas mi crkao punjac dok mi je punio l520 pa bi isao i njega sa baterikom zamjenit u mobis ali citam tu da je garancija na bateriju 6mj, jel to provjereno?
Ja danas išao u Mobis s namjernom zamjene baterije na L920 i tako mi rekla ona radnica na šalteru.
@crozoki- za wp ne trebaju te aplikacije za gašenje procesa kao što to ima android. Na WP je to bespotrebno i sumnjam da uopće postoji takvo nešto u trgovini
Pitanje: da li koristite neki app za optimizaciju WP-a, čišćenje cachea i slično?
Jel može preporuka?
Ne volim one koji "rade u pozadini", više mi odgovara app koji pokrenem po potrebi, očistim sve, optimiziram i završim s njim.
Hvala
Nema potreba za time. Ako želiš očistiti cache, otiđeš u Storage Sense, odabereš Temporary files (u Phone i u SD) i stišneš delete (također, tamo možeš očistiti history Internet Explorer - a).
Btw... kad ste zadnji puta čistili temp fileove? Moji su od dolaska 8.1 konstantno prazni (na stavki piše 0MB).
Jel može preporuka?
Hvala
Nema potreba za time. Ako želiš očistiti cache, otiđeš u Storage Sense, odabereš Temporary files (u Phone i u SD) i stišneš delete (također, tamo možeš očistiti history Internet Explorer - a).
Btw... kad ste zadnji puta čistili temp fileove? Moji su od dolaska 8.1 konstantno prazni (na stavki piše 0MB).
Gdje vi nađete te fajlove? Ja na Ativ Su nemam ništa od toga hahaha :D
Ja otišo očistiti temp file, i bilo oko 54MB, kad sam kliknuo da obriše palo na 17MB, ponovio opet i opet ostalo na 17.
Valjda tako mora biti
ko im weather aplikaciju od microsofta, neka pronadje Bihać i provjeri temperature, meni je taj grad primarna lokacija na aplikaciji i konstantno me izbacuje kad udjem u app, cuo sam jos od par drugih da imaju slican problem, sa Bihacem, lol
ko im weather aplikaciju od microsofta, neka pronadje Bihać i provjeri temperature, meni je taj grad primarna lokacija na aplikaciji i konstantno me izbacuje kad udjem u app, cuo sam jos od par drugih da imaju slican problem, sa Bihacem, lol
Je Bihać stvara probleme, doda sam ga u omiljeno i docim ga pokusam otvorit rusi se aplikacija.
nista mi se neda
www.wpnovosti.com
Ovako,
postavio sam automatsku sinkronizaciju slika i videozapisa na OneDrive(najbolja kvaliteta)... Ali nikako da mi se prenese na OneDrive... Spojen sam na WiFi i ima dovoljno baterije... Kako da pokrenem prenošenje slika i videa? Hvala :)
nije mi problem za prognozu nego hocu na glance screen svoj grad, ali Bihac iz nekih razloga ima probleme
To bi trebalo bit to
Napravio sam to ali nikako da mi se prenesu slike i vdeozapisi...
I ja san naisao na isti problem nedavno, odustao sam od synca😡
jel vam onedrive pozadinski proces upaljen?
nije mi problem za prognozu nego hocu na glance screen svoj grad, ali Bihac iz nekih razloga ima probleme
aha.. glance želiš
prijavite grešku, valjda će ispravit
jel vam onedrive pozadinski proces upaljen?
Msm da nije haha :D
Viber za WP je zadnji put updatean 13.avgusta, i opet ne radi kako treba a developeri nista ne poduzimaju?
EUNE: blazzers
Evo sad sam uključio OneDrive pa ćemo vidjeti... Kad će doći Swipe za HR tipkovnicu?
Evo sad sam uključio OneDrive pa ćemo vidjeti... Kad će doći Swipe za HR tipkovnicu?
Vjerojatno nikad koliko MS vidi nas kao tržište.
Viber za WP je zadnji put updatean 13.avgusta, i opet ne radi kako treba a developeri nista ne poduzimaju?
Očito ništa.. ili ne znaju ili se prave mutavi, ali prije ovo drugo.
Bilo je zatvoreno beta testiranje za aplikaciju al ni tu se nisu proslavili
Vjerojatno nikad koliko MS vidi nas kao tržište.
Jebi ga... A na ENG nemaju slova č, ć, ž, š i đ :/...
@Postavio sam da OneDrive radi u pozadini i opet ništa.... Zašto??
Nega imam i ja pitanje u vezi battery savera
Kad bi ga ostavio na stalno ukljucen sto bi sve 'izgubio' tj ako whatsapp oznacim da radi u pozadini i kod stednje, trebao bi raditi kao inace?
Meni one drive uredno radi, uploada i slike i video, pravo cudo, jedina aplikacija koja mi radi kak se spada na tom windowsu
Imam 30 GB na ODu, radi mi u pozadini... Ne znam zašto neće... A sliku prebaci na OD kada je uslikam, a slike koje sam dodao poslije čačkanja po ROMu ne želi prebaciti...
Jebi ga, neće se prenjeti pa ću sad ručno prenjeti postoječe... Nego, ako ja sam uslikam sliku a nemam WiFia, dali će mi prenjeti sliku(e) kada se spojim na WiFi ili ću opet ručno prenositi...
OneDrive je mušićav u zadnje vrijeme. nemam problema sa fotkama (stavio sam da ih prenosi u nižoj kvaliteti), ali zato baratanje sa excell tablicom koju koristim skoro svakodnevno radi probleme. Čitanje OK, ali čim napravim neku promjenu u tablici i kad office ide raditi sync sa onedriveom, kaže da je nemoguće izvršiti radnju.
Stigao 1520...skida se 8.1...prvi utisci odlicni...dvoumio sam se izmedju 925 i 830 al covjek mi je ponudio 1520 jeftinije nego 830 jer sam sve telefone kod njih kupovao pa sam dobro prosao. Je malo velik, ali naviknucu se a i necu morati ulagati u navigaciju koja mi ionako treba.
www.wpnovosti.com