WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.192
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
@bik-Nije na Preview for Developers već ova redovna nadogradnja. Dva puta sam radio Hard Reset i opet isto.. za danas mi Insider aplikacija pokazuje da gubim 19% po satu. Uređaj sam kupio rabljeni, ima još garanciju pa sutra idem u mobisa da mi zamjene bateriju jer ja više ne znam šta napraviti.
www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 12:22 (majstorSZ).
18 godina
majstorSZ kaže...

Vi koji imate Lumia 920 sa WP8.1, kako vam se ponaša baterija? 

moja očajno traje, doslovno curi. 

Danas sam bio sa kolegom u menzi i za nekih 1h mi se potrošilo 16%. A nisam ništa puno radio na mobitelu, odgovrio na 3-4 poruke, pročitao jedan email i to je to. Većini aplikacija je isključen pozadinski proces. 

Slika 1: je li normalno da ovaj proces na vrhu potroši toliko baterije? Pokušao sam uspostaviti dva poziva i ništa više što se tiče telefoniranja. U kolege na L520 taj proces troši skroz malo

Slika 2: današnje stanje baterije- očaj

Nesto nije u redu 100%.

Meni baterija stvarno odlicno drzi nakon update-a.
Takoder ovaj proces mi je skroz mali, jedno 5.-6. po redu.

Od zadnjeg punjenja 23 sata prosla (baterija na 10%), a koristim facebook, mail, tu i tam igra, music play, umjereno browsanje...uglavnom koristim ga, ne stedim ga.

- Psiho246
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
http://imgur.com/gEY2HBN.jpg Kažu "Kamera mi radi" to mene netko za je ba va ili ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Psiho- koju verziju sustava imas?
www.wpnovosti.com
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Prevelik drain imaš, definitivno idi na servis, meni je 920 držala isto kao i 8x, dan do dva umjerenog korištenja, preko noći drain oko 1%/h

8X 8X
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

meni na 8S isto se brze prazni nego dok je bio na 8.0, onda sam imao wifi ukljucen non stop, a sad da tak imam valjda bi dvaput dnevno punio mob

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Onda ni sa baterijom na mojoj L920 nije neš u redu... 8.1 je instaliran (nemam pfd), napravio sam i hard reset nakon instalacije. 

Pratio sam sa Insiderom potrošnju i danas od 17 do 18 sati mi je baterija pala sa 48% na 28%, u tom razdoblju sam obavio 1 telefonski poziv od cca 6min, upalio i ugasio mob jer nije zvuk radio i pogledao nešto na netu (ne dulje od 2min, prek wlana). 20% je stavrno previše, a nisam niti 10min koristio mob.

Kolko vidim vama puno dulje traje baterija, meni nemre niti 1 dan izdržat, a nije baš da silujem mob. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 18:27 (lolipopmen).

0 0 hvala 0
17 godina
Ja svoj uvijek optimiziram za msnju potrosnju, ima hrpa turtorijala po netu pa isprobajte tjgasite nepotrebne funkcije..
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

što kaže batt saver, što najviše sisa? kakav vam je signal? (jak, slab, između) koliko pozadinkih procesa radi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

što kaže batt saver, što najviše sisa? kakav vam je signal? (jak, slab, između) koliko pozadinkih procesa radi?

Prema battery saver-u u mene Twitter najviše troši (što je i istina jer ga najviše koristim). Za sada 10 aplikacija je na allowed, ostale su isključene. 

A kad prije hard reseta sam imao 4-5 aplikacijana allowed i isto je bilo loše stanje sa baterijom. 

Signal, uglavnom 3G ili H+ oznaka bude.. od srednjeg do jakog. Na faksu nekad bude 2G od srednjeg do jakog. 

www.wpnovosti.com
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Koliko vam je velik sustav u storage sensu? Meni je 4,67 (na DPu). :/
HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

3.06GB na l930

koji ti je firmware?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ovako, imam problem jedan oko Ativ S-a i8750. Poslao sam ovo Samsung Hrvatskoj preko Facebooka pa ću sada citirati. Hvala :)

Pozdrav,
imam Ativ S i8750 koji je kupljen u Linksu prije nešto malo manje od godinu dana. Nedavno sam ažurirao Windows Phone na službeni 8.1.1 samo što je tada nastao problem.
Raspitao sam se po WPCentral Forumu i kažu mi da i dalje imam bootloader i firmware od Windows Phonea 8.0 GDR3(ili GDR2) a dobio sam ažuriranje bez ''Preview for Developers'' programa.
Ovo su informacije od mojeg mobitela:

Inačica operacijskog sustava: Windows Phone 8.1 Update 1 8.10.14157.200
Inačica firmwarea: 2424.13.11.2
Inačica bootloadera: 13.08.14.16
CSC: ATO

Dali bi mi mogli pomoći oko ovog problema? Naime, s tim bootloaderom i firmwareom imam probleme oko kamere. Bio bi Vam zahvalan kad bi mi pomogli. Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
kratos091 kaže...
Koliko vam je velik sustav u storage sensu? Meni je 4,67 (na DPu). :/

3.23GB isto DP
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 520 - PfD - system: 2,62 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imam problem da mi se Lumia 630 ne zeli povezati na neke wifi mreze, kada sam u nekom caffeu nekad ne zeli povezati, ili kada odem kod prijatelja on mi kaze da je sifra 12345678,i ja ukucam ali ne zeli se povezati, a onda kad namjerno promjenim jedan znak onda pise da lozinka nije tocna, a kad je tacna damo vrti i napise da nije moguce povezivamje, zadnji mi je update softvera :(

EUNE: blazzers
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 3:13 (exorc1st).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mark302 kaže...

meni na 8S isto se brze prazni nego dok je bio na 8.0, onda sam imao wifi ukljucen non stop, a sad da tak imam valjda bi dvaput dnevno punio mob

Meni takođet,ali prihvatio sam to,tj.pomirio se s tim, jer tako valjda mora biti.

naočigled pada postotak

- HTC 8S -
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ma ne može biti normalna takva potrošnja baterije.. baterija do podne drži

ako sam na predavanjima mogao bi komotno sjesti pokraj utičnice

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NeoOS kaže...
Mark302 kaže...

Meni takođet,ali prihvatio sam to,tj.pomirio se s tim, jer tako valjda mora biti.

naočigled pada postotak

to tako ne smije biti... jel moguće da su već baterije riknule?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Pitanje za vlasnike lumie 930. Jeli moguce da prednji zvucnik ne funkcionira ili ga samo odredene stvari koriste?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moguće.. Garancija na bateriju je 6mj.
www.wpnovosti.com
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Šta je ovo, odjednom svi neke probleme imate.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sa svojim ativom nikad problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Balkana kaže...
Pitanje za vlasnike lumie 930. Jeli moguce da prednji zvucnik ne funkcionira ili ga samo odredene stvari koriste?

Ja nemam prednji zvučnik na Lumiji. Samo zadnji.

Fuck me I am famous.
17 godina
odjavljen
guls kaže...
Balkana kaže...

Ja nemam prednji zvučnik na Lumiji. Samo zadnji.

vjerovatno misli na "slušalicu"? 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Slušalica kao takva radi samo za vrijeme poziva. Mislim da nema drugu ulogu, jer sve ostalo preuzima na sebe stražnji zvučnik.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Jbg, na starom mobitelu je to bio jedini i glavni zvucnik haha. Jako sam zadovoljan, jos samo da vidim kakva ce baterija bit (jucer na punjenju se napunilo do 95% i dalje ne, vidit cu kako ce sad bit)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

pa nije još ni izašao... glasine kažu krajem 10.mjeseca. vjerovatno spremaju novi phablet, o njemu se dosta prića u zadnje vrijeme...

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

LINK

"Lumia Denim may start rolling out in phases to Lumia devices starting last week of October to First week of November. The complete roll-out schedule may stretch to 2 months and it may not be before end of December that it rolls out to all the Lumia devices out there."

Dakle krajem mjeseca kreće, vjerovatno prvo na L930 i L1520, pa onda na ostale... "Svi" bi trebali bit na Denimu do kraja godine....

BTW nove điđe sa "Lumia Camera" dobivaju isključivo novi PureView uređaji, oni stari,poput L1020/L925/L920, vjerovatno će dobit samo nove algoritme, dok ubrzanje slikanja i HDR, vjerovatno ne...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 16:58 (MasterPeace).
Moj PC  
1 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice