WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
@kratos091 moguće da mi driveri na wifi kartici štrajkaju. Samo ne mogu potražiti nove jer je mučka banda po treći put u 6 mjeseci ukrala bakrene vodove HT-u pa nemam net od sinoć. Dva kvarta su pogođena nestašicom bakra :)
Trebao sam prije ovo testirati. Sad se mogu samo pouzdati u stričeke HT terensku službu, a nadam se da rade vikendom, da će čim prije to riješiti.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mislio sam kupiti 830 za 2400 preko mobicity.co.uk no vidim da se 930 moze nac na njuskalu za 2300-2600.

930 mi se cini super mobitel,no nisam bas siguran u kupnju preko njuskala. Ikakvi savjeti? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bas sam gledao zadnih par dana za 930 i sokirao se kad sam vidio da je najniza cijena 2300kn. Pala je cijena i to dosta. Jedino sto me odvlaci od 930 je sto nema glance screena. U vezi njuskala, obavezno pregledaj mob prije kupovine i ako je sve ok i ima garanciju mozes slobodno kupiti bez brige. Ako nemozes pogledat uzivo mob tj ako ces rjesavat postok onda preporucan preko overseasa jer kod njih mozes vratit paket u roku 48h cini mi se, ako nesto nije u redu s mobon osiguran si.
Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nisam mnogo istrazivao o Glance, no to je neki kao live display? Nista posebno sto se mene tice.

Da, nasao sam takva dva jeftina sellera, jedan je napisao nesto vezano za osobna preuzimanja jedino na podrucju zagreba (iako overseas opcija stoji prikazana) a sljedeci oglas nema tu opciju prikazanu, pise nesto samo zg,vz i jos nesto.

Nisam znao da overseas ima tu opciju za 48h, zvuci super ...

Edit: ja sam sa podrucja Splita :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 22:30 (Balkana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Balkana kaže...

Nisam mnogo istrazivao o Glance, no to je neki kao live display? Nista posebno sto se mene tice.

Da, nasao sam takva dva jeftina sellera, jedan je napisao nesto vezano za osobna preuzimanja jedino na podrucju zagreba (iako overseas opcija stoji prikazana) a sljedeci oglas nema tu opciju prikazanu, pise nesto samo zg,vz i jos nesto.

Nisam znao da overseas ima tu opciju za 48h, zvuci super ...

To je displaj koji prikaze osnovne informacije bez da stisces tipku za otkljucavanje(radi na senzor). Tako da svaki put kada iz dzepa izvadim mobitel, bez ikakvog stiskanja tipke upali se glance screen i vidim dal imam nove notifikacije, datum i vrijeme, a od nedavno ima i vrijeme za danas i sljedeca 2 dana. Predobra stvar, tesko bi sada bez glanceca odjednom. 

Pa onda najbolje da ga nazoves pa onda dogovori snjim..

Takoder raspitaj se o ovome za 48h prije kupovine. 

Windows Phone FTW
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima tko preporuku micro sd kartice za mob.

Pala mi je za oko ova Samsungova Evo 32GB za 150kn u protisu.

Jel ima nesto bolje za normalnu kolicinu para?

Hvala

http://www.protis.hr/products/details/memorijska-kartica-samsung-sd-32gb-evo-up-to-48mbs/84951

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 0:44 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Trenutacno sam na LG L3 II tako da sam naviknut provjeravat mobitel otkljucavanjem - glance je nice ali nije sad neki big deal, pogotovo ako se radi o ovako super mobitelu.

Vidim da prodaju samo crne verzije, bilo bi super da je koja druga boja ali ok, ako nabavim masku za sigurnost nece se bas to ni isticat.

Jos cu malo istrazit o Overseasu pa se onda sljedeci tjedam bacim na telefoniranje. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

U Linksu imaš SDHC klasa 10 64 GB s adapterom za nekih 500-600 HRK

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Onda uredu, ako nisi koristio do sada nece biti problema. Ali ja jesam i sada mi to puno znaci i stvarno ih ne razumijem zasto nisu slozili da ima i glance al ok.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

overseas nema više tu mogućnost vraćanja u roku 48h niti mogućnost otvaranja paketa pri preuzimanju, tako su mi rekli u njihovom centru u rijeci di sam osobno išao ispitati. rekli su da ljudi to masovno zlorabe i imali su hrpu odbijenih paketa koje više nisu mogli dostaviti, a pošiljatelj nije htio primiti natrag.

tako je bilo u 1. mj. ove god, al svejedno pitaj, možda su opet uveli.

EDIT: gledam sad isto 930-ke na njušcu, ima ih već sad za 2300! planirao sam uzet krajem godine 730/735, cijene su 2100 u exdigitalu, u linksu i ostatku ekpie mogu bit samo skuplji...

samo me malo kopka za tu 930, čitam da ima nekakav purple hue, tj. da baca ljubičastu sliku?! jel to do softa ili je problem u samom ekranu?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 8:26 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam 930 i nema purple huea. Ili je tako slab da ga ne vidim
Uglavnom je sw bug, imao sam i ja probleme s updateom screen-a s marketa, al nakon reseta nisan updateao i sad je dobro

Inace glance sam imao na n8 (sleeping screen) ali kako sam je u zadnje vrijeme nosio u novcaniku tj preklopnoj masci, odvikao sam se
Super stvar al nije dealbreaker (cak meni s preko 3god gledanja u to)
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Posto sam na PfD danas mi je negdje oko 12 ponudio update, u opisu je pisalo da donosi neke jezicne promjene il sto vec. 

Update je tezak svega 5mb, pa provjerite ako niste do sada :)

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možeš li staviti koja je verzija?

www.wpnovosti.com
16 godina

budem, samo da mi se mob upali nakon vracanja tvornickih postavki

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
14 godina
odjavljen
Nocio kaže...

Posto sam na PfD danas mi je negdje oko 12 ponudio update, u opisu je pisalo da donosi neke jezicne promjene il sto vec. 

Update je tezak svega 5mb, pa provjerite ako niste do sada :)

Ativ S ništa za sada

11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Dakle,pozivi mi ne rade,jer je problem u Operateru,akako je stiglo puno prituzbi,poceli su to sredjivati,valjda obnavljaju infrastrukturu..

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Purple hue je sw problem, no čudno kako još nisu izdali patch za to... koliko im pak treba? prošlo je već tri mjeseca.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zar nije riješen purple hue? Meni koliko je poznato to je riješeno link

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kak nije, od updejta mi se jos nijedanput nije pojavio purple hue... kuc kuc

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 17:54 (Crofarmer).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a koliko vam baterija dura na 930? otprilike, uz donekle standardno korištenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo sad gledam na njuskalu Lumiu 930 i 1520 i nemogu vjerovat sta se dogadja sa cijenama. L 930 cca 2300-2600 kn a tako i lumia 1520{#}

http://www.downloadmoreram.com/
17 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

a koliko vam baterija dura na 930? otprilike, uz donekle standardno korištenje

ovakva ti je situacija kod mene, ujutro u 7 skidam ga sa punjača... malo net, face, forum uz kavicu doma prije posla... koji poziv kroz dan i koja poruka ali puno više app face, tapatalk, readit, magnify reader itd. 2 maila syncana as items arrive. od chat apova imam samo skype(rijetko ga koristim) i messenger, također rijetko.. e onaj pedometar radi non stop a i navečer palim xboxmusic i endomondo i krečem u šetnju sa psom na najmanje 1 vremena.. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 13:41 (skank666).
14 godina
odjavljen

Koji to soft koristiš za statistiku baterije?

17 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Koji to soft koristiš za statistiku baterije?

insider pro

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WindowsPhone - Općenito

tacno covjeku neobicno kad nema nekog apdejta

dajte nam taj denim vise {#}

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imadel neki trail ili tako nešto?

17 godina
odjavljen

ima i "obična" sa svim funkcionalnostima + reklame... meni je super app pa sam je kupio.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Kupio lumiu 520 prije par dana, koja glatkoća u radu sa samo 512mb dok sam na androidu muku mučio, nego zanima me par stvari pa ako možete pomoć. Prvo gasio mi se sam od sebe ali sam to rješio tako da sam stavio komad debljeg papira na bateriju (jer navodno imaju sa kontaktom problema) i zasad je sve ok. Drugo na bonbonu sam i dok mi na wifi-ju automatski sve sinkronizira i poruke na chatovima i emailovi dolaze u realnom vremenu to kod podatkovne veze nije slučaj, u ćemu bio mogao bit problem? I još jedna stvar punim mob preko noći i ujutro recimo kad idem na posao slušam muziku i stoji baterija na 100% sigurno jedno 20 minuta i onda nakon tog nekog vremena se smanjuje postotak.. znači danas mi je recimo oko 16h kada sam došao kući bila na 30% (dakle jedno ajmo reć pola sata slušanja muzike, nekoliko razgovora, nekoliko sms-ova, par poslanih poruka na messengeru, jedno 20 minuta interneta ja mislim i to je to, kad je ugašen uopće ne troši ništa ni 1% dok ćim prčkam po njemu imam dojam da se isušuje baterija vrlo brzo, wp 8.1 je gore. E sad dali si ja umišljam ili ne ako ima netko lumi 520 pa da podijeli svoja iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 18:01 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

tako je to na wp 8.1, dok sam imao wp 8, baterija je duže trajala za petinu. čim sam stavio 8.1. malo više guta bateriju, al ne ovoliko koliko si ti objasnio, mislim da bi ipak duže trebala izdržati za nabrojano.

al da, puni se svaku večer, ako na to misliš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma da i meni je malo čudno ali čitao sam malo o tom punjenju da kao nije dobro tak ga punit preko noći tj. da se treba skinut s punjača kad dođe na 100%, jel ima to kakve veze uopće?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice