WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WP8 - Općenito

Zakon, jedva cekam lumiu da dode!{#}

Windows Phone FTW
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ažurirao sam bez problema Lumku 520, povezao mail i sensize za početak u foldere, IE 11 na prvi pogled bolje radi!

Još niti jedan hard reset na njoj.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WP8 - Općenito
MasterPeace kaže...

Dal ima tko problem sa 8018830f errorom? Pet puta pokušao ažurirati, i pet puta mi normalno skine,al prekine pripremu instalacije... Koliko vidim na wpcentralu hrpa ljudi ima takav problem i to redom svi oni koji su na Cyan firmwareu... Ovo je vec drugi update sa kojim imam takav problem, nakon instalacije Cyana... Prvi je kasnije bio povucen od strane Microsofta, a sad ni ovaj GDR1 ne želi instalirat... Sve si počinjem mislit da je problem u samom Cyanu, a ne ažuriranju...

Evo i kod mene isti error. Lumia 625, Cyan. Dva pokusaja, idem jos par puta pa odustajem.

13 godina
skank666 kaže...

pa uredno je ispunjen od strane vipa gdje je i kupljena, btw otključana je...

vrijedi ti gara...ja sam nosio u t com jedan mob samo s garom i uzeli su...a od bratica iyz slovenije kupljen note3 s uredno ispunjenom garom u europatrade i swe primili bez problema...

razorblade
12 godina
mariolla79 kaže...
skank666 kaže...

vrijedi ti gara...ja sam nosio u t com jedan mob samo s garom i uzeli su...a od bratica iyz slovenije kupljen note3 s uredno ispunjenom garom u europatrade i swe primili bez problema...

Kod mene obrnuto. Imam racun (kupljen u HT centru) al jamstveni list nije ispunjen! 

11 godina
protjeran
Sandro HR Zagorje kaže...
mariolla79 kaže...
skank666 kaže...

Kod mene obrnuto. Imam racun (kupljen u HT centru) al jamstveni list nije ispunjen! 

Racun u ruke i tamo gdje si uzeo,nk ti popune garantni...

17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

dobio sam i cortanu sa ovim update 1... uk settings

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Teerex kaže...

Ažurirao sam bez problema Lumku 520, povezao mail i sensize za početak u foldere, IE 11 na prvi pogled bolje radi!

moja L520 nije radila dobro nakon dp-a , tek nakon sto sam napravio hard reset, zato preporuka hard reset

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni radi sve bez problema, nisam do sad niti jedan h.r. napravio

0 0 hvala 0
17 godina

ti ne nemoš napravit hard reset , to ti je special feature nokie lumie :P

11 godina
WP8 - Općenito

Problem: lumia 1020 kad s imim video s nokia kamerom nema ga nigdje, tj. Nema ga ni u galeriji ni glazba i video o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...
Teerex kaže...

moja L520 nije radila dobro nakon dp-a , tek nakon sto sam napravio hard reset, zato preporuka hard reset

E pa meni radi super cijelo vrijeme. Valjda je moja posebna. I neću radit hard reset dok ne bum morao, oću zafrkavat gugl s Google Sync dokle god mogu.

Early adopter
12 godina
duhonja kaže...
mariolla79 kaže...
skank666 kaže...

Racun u ruke i tamo gdje si uzeo,nk ti popune garantni...

A kaj ne bi htjeli primit garanciju samo na osnovi racuna? Bas mora bit i jedno i drugo?

14 godina

A kaj ne bi htjeli primit garanciju samo na osnovi racuna? Bas mora bit i jedno i drugo?

Ja sam 99% siguran da bi uzeli i na osnovi racuna i nepopunjene garancije. Ionako oni to sve mogu vidjeti preko imei-a.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
gamer34 kaže...

Ja sam 99% siguran da bi uzeli i na osnovi racuna i nepopunjene garancije. Ionako oni to sve mogu vidjeti preko imei-a.

Onda uredu...Hvala

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

update 1 bez problema prosao na L820 s WP 8.1 DP, bez cyana... live folders savrseno radi :)

WP 8.1 @ Lumia 820
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Eld kaže...
MasterPeace kaže...

Dal ima tko problem sa 8018830f errorom? Pet puta pokušao ažurirati, i pet puta mi normalno skine,al prekine pripremu instalacije... Koliko vidim na wpcentralu hrpa ljudi ima takav problem i to redom svi oni koji su na Cyan firmwareu... Ovo je vec drugi update sa kojim imam takav problem, nakon instalacije Cyana... Prvi je kasnije bio povucen od strane Microsofta, a sad ni ovaj GDR1 ne želi instalirat... Sve si počinjem mislit da je problem u samom Cyanu, a ne ažuriranju...

Evo i kod mene isti error. Lumia 625, Cyan. Dva pokusaja, idem jos par puta pa odustajem.

http://www.wpcentral.com/microsofts-joe-belfiore-investigating-windows-phone-81-update-1-update-errors

14 godina
odjavljen
bik kaže...

ti ne nemoš napravit hard reset , to ti je special feature nokie lumie :P

Wut, ne kužim te xD

17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

treba mi pomoć.. jedan mi nudi LG G2, star 2 mjeseca i također otkljućan na sve mreže.. trebalo bi i malo nadoplate ali nisam siguran koliko?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

treba mi pomoć.. jedan mi nudi LG G2, star 2 mjeseca i također otkljućan na sve mreže.. trebalo bi i malo nadoplate ali nisam siguran koliko?

Ti njemu ili on tebi nadoplatu?

Kako to da bi uzeo android?

Windows Phone FTW
17 godina
odjavljen
DommY kaže...
skank666 kaže...

Ti njemu ili on tebi nadoplatu?

Kako to da bi uzeo android?

pa on meni valjda... novi g2 dođe cca 2500 a ova moja je još najjeftinija na njuškalu a cijenim je 2500kn... ma ne bih ga sebi uzeo (ja ću ići na l930)..-

17 godina

šta bi dobio s tim? manji ekran, lošiju kameru , slabije trajanje baterije . zašto uopce mjenjaš/prodaješ?

17 godina
odjavljen

idem na l930 a ovaj g2 nije za mene..

16 godina
@skank,ja sam prodavao zapakiran G2,otišao za 2200...ako ide nadoplata,ide tebi,i to bar 200 kn.
17 godina
WP8 - Općenito

Ima li ko problem sa automatskim paljenjem podatkovne veze na WP 8.1?

Ženi se zna "sama od sebe" upalit podatkovna veza iako je u opcijama isključena.

WiFi je uključen, pogleda mobitel (Lumia 630) nakon nekog vremena, WiFi bude isključen, a podatkovna veza uključena.

Bug ili ima neka opcija koja forsira podatkovnu vezu?

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Virty kaže...

Ženi se zna "sama od sebe" upalit podatkovna veza iako je u opcijama isključena.

WiFi je uključen, pogleda mobitel (Lumia 630) nakon nekog vremena, WiFi bude isključen, a podatkovna veza uključena.

Dakle wi-fi(podatovna mreza) se moze ukljuciti/iskljuciti..ako je ukljucena,ima opcija Automatskog trazenja Hotspotova..e to treba iskljuciti..onda Wi-fi radi samo ako je u dometu routera ili box  uredjajana kojeg je  standardno spojena signalom i zasticenim kodom...kad se izidjeiz dometa kucnog wi-fija,onda ne bude trazilo druge mreze,uljucivalo se i iskljucivalo

17 godina
Eld kaže...
MasterPeace kaže...

Sa Nokia Recovery Tools-om sam napravio povratak na WP8 pa update na 8.1 i Cyan, sve bez problema. Instalirao ponovo DP i ovaj puta je proslo bez errora ali evo vec vise od pola sata se vrte oni kotacici nakon restarta. Sve mi vise lici na neki zaglav. Sta mi je raditi? Dokle da cekam jer mi se cini da cu je ponovo morati na Recovery Tools baciti.

17 godina
duhonja kaže...
Virty kaže...

Dakle wi-fi(podatovna mreza) se moze ukljuciti/iskljuciti..ako je ukljucena,ima opcija Automatskog trazenja Hotspotova..e to treba iskljuciti..onda Wi-fi radi samo ako je u dometu routera ili box  uredjajana kojeg je  standardno spojena signalom i zasticenim kodom...kad se izidjeiz dometa kucnog wi-fija,onda ne bude trazilo druge mreze,uljucivalo se i iskljucivalo

Da, znam to. Pod podatkovna veza nisam mislio na WiFi, već na mobilnu mrežu mobilnog operatera (2G,3G,4G....).

Doma imamo WiFi koji radi uredno. Na mojoj Lumiji 920 se ova stvar ne dešava. Ipak, na njenoj L630 iz nekog razloga prebaci/isključi WiFi i prebaci/uključi se na 3G.

Ovo smo primjetili danas doma, znači WiFi je u dometu i jak je signal. Može bit kad mobitel ode u standby, da izgasi WiFi i upali 3G..... damn :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
Može mala pomoć. Koristio sam Here Drive+, imam skinutu Hrvatsku mapu u mobitelu, ali svejedno sam ostao bez 25MB podatkovnog prometa. Tek kad sam isključio Cellular data mobitel je prestao trošiti podatkovni promet. Ne bih to niti primijetio da nisu dodali u 8.1 verziji one podatkovne strjelice.
U čemu je fora? Što treba napraviti da ne troši promet? Pa zar moram svaki put ugasiti podatkovni promet da bih koristio mape bez da mi pojede megabajte.
18 godina
WP8 - Općenito

@Izzy007

Idi na Settings->Connection, tu mozes prebaciti potpuno u offline mod. Inace koristi internet za pretragu i neke druge informacije koje dobavlja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 20:43 (knight).

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice