WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WP8 - Općenito

installing windows phone 8.1 na lumia 520 :))

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Neznam kako uključiti onaj Word flow način unosa nigdje ne vidim tu opciju {#} Ako hoćete Cortanu morate i regiju i jezik prebacit na Engleski(USA)

vlastoručni potpis

0 0 hvala 1
14 godina
WP8 - Općenito

meni moj ativ još na gdr2. jel sigurno odmah prijeći na 8.1 ili bolje pričekat prvo gdr3?

i da li na 8.1 sve prijašnje aplikacije šljakaju bez problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
karaandrijan kaže...

Neznam kako uključiti onaj Word flow način unosa nigdje ne vidim tu opciju {#} Ako hoćete Cortanu morate i regiju i jezik prebacit na Engleski(USA)

ne moraš ništa uključivat, samo deri - isprobano!

zuper kaže...

meni moj ativ još na gdr2. jel sigurno odmah prijeći na 8.1 ili bolje pričekat prvo gdr3?

i da li na 8.1 sve prijašnje aplikacije šljakaju bez problema?

nema ti bez gdr3 ni wp8.1 ali sam developer preview riješiš dvije muhe jednim udarcom...

sad došao doma i telefon updjetan. advance settings mi rade normalno ali ću za svaki slučaj opalit soft reset. e, jedino mi je muzika nestala...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo instaliran 8.1 na L920

Za sada radi nešto sporije nakon update-a (na nekim stvarima čak i više), ali nisam ju nikad soft resetao niti hard... to cu obaviti sutra :D

Sve u svemu sviđa mi se ovaj 8.1

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Appovi bi trebali raditi bez problema. 

Primjećujem da ne radi tile  'Osobe' kako treba, nema slikica osoba: je li to bug, feature ili treba nešto naštimati, ne znam

edit: treba odradit 'povezivanje' iznova...

edit2: imate li u postavkama i dalje stavku 'zadaci u pozadini' ? Kod mene je više nema

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 17:30 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danijel14 kaže...

Appovi bi trebali raditi bez problema. 

Primjećujem da ne radi tile  'Osobe' kako treba, nema slikica osoba: je li to bug, feature ili treba nešto naštimati, ne znam

edit: treba odradit 'povezivanje' iznova...

offtopic: Brz si sa košnjom, dođeš meni pokositi trsje? {#}

Pretpostavio sam da će se biti potrebno ponovno povezati i da je hard reset poželjan. Još kad meni to ne bi bila tolika tlaka za raditi, pa ponovno prijavljivati sve, passworde postavljati. {#}

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pa sad ima shemu da pamti i passworde, postavke appova, izgled poč. ekrana... trenutno radim backup i onda idem na hard reset, pa kud puklo da puklo...

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danijel14 kaže...

Pa sad ima shemu da pamti i passworde, postavke appova, izgled poč. ekrana... trenutno radim backup i onda idem na hard reset, pa kud puklo da puklo...

Oooohhh! Super. Nisam stigao pročitati review, gužva na poslu bila, vjerojatno su to spomenuli u njemu. Dobro znati.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Da, evo mob je krenuo radit backup, zapeo na 24% i sad već 5 min stoji na tome

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

išao sam probati cortanu i prebacio sve na USA ali nema cortane...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mislim da nam ne gine hard reset.

Zanimljivo, ugasio sam wifi, ponovno pokrenuo backup i sad sve radi kao podmazano! Odoh ja na hard reset, javim rezultat.

Ima nova mapa na mobu, Downloads.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 17:49 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

za sada mi sve radi.. tako da je još neću. sad sam uradio soft reset, čisto onako, nek se nađe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo moja lumia 520 radi uredno, samo, stavio sam regiju US ali di je Cortana?
404 Greške a nema ih nigdje
16 godina
odjavljen
Bug Manijak kaže...

http://www.wpcentral.com/want-cortana-outside-us-heres-how

16 godina
skank666 kaže...
Bug Manijak kaže...

http://www.wpcentral.com/want-cortana-outside-us-heres-how

ja sam našao i ovo za Cortanu: http://www.windowsphone.com/en-us/s

tore/app/wp-8-1-update/5f5fc7e1-07a4-4551-ba86-7de24b6c7ee3/xap?apptype=regular
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

store je pao.... :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
skank666 kaže...

store je pao.... :/

Bas sam htio pitat....Kod greske: 805a01f7

12 godina
neaktivan
Sad imam Cortanu. Ali store ne radi.
404 Greške a nema ih nigdje
16 godina
odjavljen
Bug Manijak kaže...
Sad imam Cortanu. Ali store ne radi.

nije ti to povezano, store je i prije pao... skidam normalno muziku sa xbox musica..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 18:19 (skank666).
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Dakle... budući da store zaje8ava ne instaliraju se appovi, ali backup je sad GENIJALAN! Vratio je sve što i prije, uključujući raspored na početnom ekranu, pa čak je i alarm naštiman! Jedino je zaboravio koju karticu koristim za trgovinu. Javim još kakav je situacija sa ostalim appovima, čim proradi trgovina

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

buduci da je store pao, a nadam se da ce uskoro proraditi, nadam se isto tako da ce i developeri uskoro prilagoditi svoje aplikacije za wp8.1

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

stavio upgrade na 520, odmah napravio hard reset, sad pričekat store :D

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

zanima me:

2 ostavit ću si Cortanu
8 neću si ostavit Cortanu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

kako je tema zivnula odma cim je izbacen 8.1 i bas mi je drago to cuti. Meni se neda zezati sa bugovima i developer programom pa sam strpljiv i cekam izbacivanje verzije za nas smrtnike. Svaka cast ekipi koja updejta, samo naprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Microsoft i njegovi cloud servisi. Da mogu sebi dopustiti da im opet pukne store na ovoliki period... Koliki procenat WP korisnika je mogao znati za upgrade preko "preview for developers" appa?

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

hm, nema više opcije isključivanja vibracije windows tipki... ili još nisam našao :D

pod touch nema, gdje je inače bilo.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

hm, nema više opcije isključivanja vibracije windows tipki... ili još nisam našao :D

pod touch nema, gdje je inače bilo.

meni je tamo... još uvijek

16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...

edit2: imate li u postavkama i dalje stavku 'zadaci u pozadini' ? Kod mene je više nema

odsad u battery saveru određuješ koje appove želiš ili ne želiš u backgroundu

11 godina
neaktivan
chem kaže...

Microsoft i njegovi cloud servisi. Da mogu sebi dopustiti da im opet pukne store na ovoliki period... Koliki procenat WP korisnika je mogao znati za upgrade preko "preview for developers" appa?

nista cudnoga da su im serveri neuobicajeno sporiji i da se tu i tamo rusi... O tom previewu su brujili svi forumi, i sve IT stranice, pa je vjerovatno veliki broj korisnika iskoristio taj preview program...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice