WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.483
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
Mislim da ne, nema logike. Napravi isto sa njenim accom, nije problem. Ne kuzim zasto bi sa svojim accom updateao drugi mob?
Windows Phone FTW
16 godina
DommY kaže...
Mislim da ne, nema logike. Napravi isto sa njenim accom, nije problem. Ne kuzim zasto bi sa svojim accom updateao drugi mob?

Ma samo pitam ako se može zašto ne. {#}

Jbg. malo sam ljen. {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
WP8 - Općenito

I ja sam se pitao istu stvar, jer mi zena takodje ima 8X. Ali cak i da moze, zahtijevalo bi hard reset telefona da zamijenis account, sto je 100x veci posao. :)

0 0 hvala 0
16 godina
knight kaže...

I ja sam se pitao istu stvar, jer mi zena takodje ima 8X. Ali cak i da moze, zahtijevalo bi hard reset telefona da zamijenis account, sto je 100x veci posao. :)

A ništa, idem odmah ženu prijavit kao developera. Možda nešto i napravi. Možda otkrijem njen skriveni potencijal. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:48 (amater_2).
14 godina
WP8 - Općenito

inace kad nabacite developer preview, odmah hard reset nakon toga, za svaki slucaj da negdje ne zapne ;)

ala jest se oteglo ovo cekanje apdejta vise nego kad se najavljivao wp8.1 {#}

jos kad sam cuo da ce sa cyan updateom biti poboljsana kamera, a ja kao korisnik lumie 1020 gotovo da nisam zaplakao od srece, pa zar moze bolje od ovoga :D nadam se da ce kamera biti na razini 808pv, da budu realne boje i detalji kao na 808

damn nigga

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

To najavljeno poboljšanje kamere bi se trebalo odnositi na sve ili samo na 1020?Imam 925 i bilo bi lijepo da su mi slike kao na 1020.{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Slike ne mogu biti kao na 1020 jer je hardware drugaciji...ali da kazem iskreno, ne vidim ja bas neku ekstra razliku...ako netko bas ide povecavati i gledati detalje slike, onda shvacam, ali slika na ekranu fullhd bez povecavanja je prakticki ista.
Enjoy The Silence
15 godina
honda_zg kaže...

To najavljeno poboljšanje kamere bi se trebalo odnositi na sve ili samo na 1020?Imam 925 i bilo bi lijepo da su mi slike kao na 1020.{#}

Kad bi 925 imala kameru od 41mp onda bi bile takve i slike.

Swedish latin super funk.
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

damn, check this out... http://research.microsoft.com/apps/video/default.aspx?id=212286 pri kraju je nama najzanimljivije ali svejdno pogledati cijeli video

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

damn, check this out... http://research.microsoft.com/apps/video/default.aspx?id=212286 pri kraju je nama najzanimljivije ali svejdno pogledati cijeli video

Zakon :D

evo jos jedan kratki

na 0:55 {#}

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

inace kad nabacite developer preview, odmah hard reset nakon toga, za svaki slucaj da negdje ne zapne ;)

Nije mi jasno zašto neki preporučuju hard reset nakon updatea. Update sam radio 15 puta, nikad nisam radio hard reset i nikad nije ništa zapelo. A i da je, čisto sumljam da bi bilo zbog toga.

14 godina
WP8 - Općenito

i onda cujes zasto mi se rusi aplikacija, zasto me zeza to, zasto ono, i kad uradi hard reset onda je sve udure

bome ja uvjek nakon updatea hard reset i rahat, a kad izadje ofišl, onda ide update preko nokia software updatera i bez problema

0 2 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

mislim da ili link ne valja il su maknuli sa sitea kaze mi missing page

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
geek_boy kaže...

mislim da ili link ne valja il su maknuli sa sitea kaze mi missing pagea

da, uklonjen je video. uglavnom tamo je bilo isto ono što i u mom videu... pišeš mail na pc-u, dodirneš ekran telefonom i sav sadržaj maila ti prenese na telefon (ko u avataru) i samo nastaviš na njemu ako tako mora biti... jako cool

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
skank666 kaže...

mislim da je već dosta puta rečeno da će svi wp8 telefoni dobit nadogradnu -SVI. i developer preview ako se registriraš, a besplatno je i jednostavno i nema razloga da to ne napraviš

Da, to znam.. Ali bilo je nekih tvrdnji da neće dobiti, iako nigdje sluzbena informacija. 

Bilo je govora o tome, a ne zznam da li je bio i neki zakljucak, sto kaze ovlasteni servis za dev prev? Ubija jamstvo, ili ne? 

Jer moram mob slat na servis pa da se ne spalim...

- HTC 8S -
16 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...
WackyZG kaže...

Ako slučajno netko nije vidio, evo Belfiorevog tweeta. Znači, čekamo vjerojatno 14.4., tj. ponedjeljak, ako ne i utorak. Tko se uključio u developer program?

Ja sam na Dev Preview od GDR 3 i nisam imao nikakvih problema, preporučam svima sa wp8 da se registriraju i u ponedjeljak dobiju hrpu toliko nedostajalih opcija na WP, meni samo fali opcija da mogu uključiti vibraciju kad pišem poruku ili biram brojeve

ima li još koji način za registrirati se kao developer osim preko sdk jer kad ga skinem i pokušam instalirati kaže mi da moram imati windows 8?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 10:37 (Mikovic_xD).
16 godina
odjavljen

pa imas na prosloj stranici moj post kako se regati...

15 godina
odjavljen
Neville2MUFC kaže...
Indestructible kaže...

Nije mi jasno zašto neki preporučuju hard reset nakon updatea. Update sam radio 15 puta, nikad nisam radio hard reset i nikad nije ništa zapelo. A i da je, čisto sumljam da bi bilo zbog toga.

Pa do GDR3 nisam nikad radio hard reset nakon updatea, ali ne znači da je to loše, barem po mojem iskustvu. Na 8X nisam imao data sense sve dok nisam napravio hard reset, a do tad je postavke od data sense-a bacio po mobilnu mrežu. Tako da.... ja dižem prst za hard reset

Nemam 14 godina
14 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Pa do GDR3 nisam nikad radio hard reset nakon updatea, ali ne znači da je to loše, barem po mojem iskustvu. Na 8X nisam imao data sense sve dok nisam napravio hard reset, a do tad je postavke od data sense-a bacio po mobilnu mrežu. Tako da.... ja dižem prst za hard reset

Ne kazem da je lose napraviti hard reset. Ako nisi imao data sense a trebao si, logicno je da je bilo potrebno napraviti hard reset da sve sjedne na svoje mjesto. Ali 98% korisnika nje imalo takav neki problem i nema bas nikakve potrebe za hard resetom iz prevencije. Dakle po meni ako nesto ne radi kako bi trebalo, napravi hard reset, a ako je sve ok nemoj.

17 godina
skank666 kaže...

definitivno bih i ja preporućio developer program jer tko bi normalan čekao providere da puste updejt... neki tek sad dobivaju black... pf

ajmo glasanje:

Evo, normalan sam (barem tako kaze moje okruzenje) i ne zanimaju me previse developer sheme, cekam redovnu nadogradnju.

I ovako sam zadovoljan sa WP8, radujem se novoj nadogradnji, ali da sad ludo cekam i nisam.

Vrag odnija prisu! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
odjavljen

samo da razjasnimo nešto, ako ima nekog tko ne zna što je developer preview... to nije nikakva beta, RTM ili ko zna što... to je najnormalniji update koji bi vjerovatno i dobilo od operatera. jedina je razlika što u DP operateri nisu ništa dirali tj nije prošlo kroz njihove ruke.

15 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav!
Upravo sam napravio hard reset na HTC-u 8S, mobitel sada rabi odlično, ima 1,2GB slobodno (nov je imao 700MB) ali ne mogu se ulogirati  s microsoftovim acc-om. Pojavi se poruka kao na slici. Ponovno gašenje i paljenje nije pomoglo. Imate neki savjet? :/

Hvala! 

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

za čišćenje memorije nisi trebao raditi reset

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

znam, ali općenito je bio jako usporen.
ugl, riješeno je. trebalo je u vrijeme i datum isključiti automatsko postavljanje. 

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
11 godina
neaktivan
nixass kaže...

za čišćenje memorije nisi trebao raditi reset

postoji drugi način?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 14:01 (nixass).
14 godina
WP8 - Općenito

gledam tak malo po netu i naletim na lumiu 930, fino izgleda, specke j.eba... preporučena cijena 500 eura, znači kod nas bi ispalo nekih 4500, vjerojatno i više krznenih. jedino mi je malo žao kaj su otišli na 5", a mogli su ovu 9** liniju ostaviti na 4"5, barem meni to je idealna veličina.

o/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

@nix - da o temp, sad se app skida

@apach - ja isto gledam 930 upiknuti pred kraj ljeta, al mislim da ce kod nas nafilat još 20% gore...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
skank666 kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Gdje se regam i sta trebam jos napravit za developer? l820

regaj se tu http://appstudio.windowsphone.com/ i onda skini preview for developers sa store-a  i pokreni je... i to je to

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

evo ja sam to napravio sve kako treba. skinuo na mobu tu aplikaciju preview for dev. nhutra ukucao svoj mail stavio kvacicu na enable for dev. i pisalo je sucess i to je to. i sto se sad dogada tocno? sutra ili prekosutra u postavkama na azururanje telefona trazim update za 8.1 ili to ide nekako drugacije? sutra ili prekosutra bi trebao doci zar ne?

EDIT: krivo sam quotao ovo pitanje je islo osobu skank666

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 14:57 (omomomomoomm).
14 godina
WP8 - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 15:40 (Indestructible).

3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice