- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ma samo pitam ako se može zašto ne.
Jbg. malo sam ljen.
I ja sam se pitao istu stvar, jer mi zena takodje ima 8X. Ali cak i da moze, zahtijevalo bi hard reset telefona da zamijenis account, sto je 100x veci posao. :)
I ja sam se pitao istu stvar, jer mi zena takodje ima 8X. Ali cak i da moze, zahtijevalo bi hard reset telefona da zamijenis account, sto je 100x veci posao. :)
A ništa, idem odmah ženu prijavit kao developera. Možda nešto i napravi. Možda otkrijem njen skriveni potencijal.
inace kad nabacite developer preview, odmah hard reset nakon toga, za svaki slucaj da negdje ne zapne ;)
ala jest se oteglo ovo cekanje apdejta vise nego kad se najavljivao wp8.1
jos kad sam cuo da ce sa cyan updateom biti poboljsana kamera, a ja kao korisnik lumie 1020 gotovo da nisam zaplakao od srece, pa zar moze bolje od ovoga :D nadam se da ce kamera biti na razini 808pv, da budu realne boje i detalji kao na 808
damn nigga
To najavljeno poboljšanje kamere bi se trebalo odnositi na sve ili samo na 1020?Imam 925 i bilo bi lijepo da su mi slike kao na 1020.

To najavljeno poboljšanje kamere bi se trebalo odnositi na sve ili samo na 1020?Imam 925 i bilo bi lijepo da su mi slike kao na 1020.
Kad bi 925 imala kameru od 41mp onda bi bile takve i slike.
damn, check this out... http://research.microsoft.com/apps/video/default.aspx?id=212286 pri kraju je nama najzanimljivije ali svejdno pogledati cijeli video
damn, check this out... http://research.microsoft.com/apps/video/default.aspx?id=212286 pri kraju je nama najzanimljivije ali svejdno pogledati cijeli video
Zakon :D
evo jos jedan kratki
inace kad nabacite developer preview, odmah hard reset nakon toga, za svaki slucaj da negdje ne zapne ;)
Nije mi jasno zašto neki preporučuju hard reset nakon updatea. Update sam radio 15 puta, nikad nisam radio hard reset i nikad nije ništa zapelo. A i da je, čisto sumljam da bi bilo zbog toga.
i onda cujes zasto mi se rusi aplikacija, zasto me zeza to, zasto ono, i kad uradi hard reset onda je sve udure
bome ja uvjek nakon updatea hard reset i rahat, a kad izadje ofišl, onda ide update preko nokia software updatera i bez problema
mislim da ili link ne valja il su maknuli sa sitea kaze mi missing page
mislim da ili link ne valja il su maknuli sa sitea kaze mi missing pagea
da, uklonjen je video. uglavnom tamo je bilo isto ono što i u mom videu... pišeš mail na pc-u, dodirneš ekran telefonom i sav sadržaj maila ti prenese na telefon (ko u avataru) i samo nastaviš na njemu ako tako mora biti... jako cool
mislim da je već dosta puta rečeno da će svi wp8 telefoni dobit nadogradnu -SVI. i developer preview ako se registriraš, a besplatno je i jednostavno i nema razloga da to ne napraviš
Da, to znam.. Ali bilo je nekih tvrdnji da neće dobiti, iako nigdje sluzbena informacija.
Bilo je govora o tome, a ne zznam da li je bio i neki zakljucak, sto kaze ovlasteni servis za dev prev? Ubija jamstvo, ili ne?
Jer moram mob slat na servis pa da se ne spalim...
Ako slučajno netko nije vidio, evo Belfiorevog tweeta. Znači, čekamo vjerojatno 14.4., tj. ponedjeljak, ako ne i utorak. Tko se uključio u developer program?
Ja sam na Dev Preview od GDR 3 i nisam imao nikakvih problema, preporučam svima sa wp8 da se registriraju i u ponedjeljak dobiju hrpu toliko nedostajalih opcija na WP, meni samo fali opcija da mogu uključiti vibraciju kad pišem poruku ili biram brojeve
ima li još koji način za registrirati se kao developer osim preko sdk jer kad ga skinem i pokušam instalirati kaže mi da moram imati windows 8?
pa imas na prosloj stranici moj post kako se regati...

Nije mi jasno zašto neki preporučuju hard reset nakon updatea. Update sam radio 15 puta, nikad nisam radio hard reset i nikad nije ništa zapelo. A i da je, čisto sumljam da bi bilo zbog toga.
Pa do GDR3 nisam nikad radio hard reset nakon updatea, ali ne znači da je to loše, barem po mojem iskustvu. Na 8X nisam imao data sense sve dok nisam napravio hard reset, a do tad je postavke od data sense-a bacio po mobilnu mrežu. Tako da.... ja dižem prst za hard reset
Pa do GDR3 nisam nikad radio hard reset nakon updatea, ali ne znači da je to loše, barem po mojem iskustvu. Na 8X nisam imao data sense sve dok nisam napravio hard reset, a do tad je postavke od data sense-a bacio po mobilnu mrežu. Tako da.... ja dižem prst za hard reset
Ne kazem da je lose napraviti hard reset. Ako nisi imao data sense a trebao si, logicno je da je bilo potrebno napraviti hard reset da sve sjedne na svoje mjesto. Ali 98% korisnika nje imalo takav neki problem i nema bas nikakve potrebe za hard resetom iz prevencije. Dakle po meni ako nesto ne radi kako bi trebalo, napravi hard reset, a ako je sve ok nemoj.
definitivno bih i ja preporućio developer program jer tko bi normalan čekao providere da puste updejt... neki tek sad dobivaju black... pf
ajmo glasanje:
Evo, normalan sam (barem tako kaze moje okruzenje) i ne zanimaju me previse developer sheme, cekam redovnu nadogradnju.
I ovako sam zadovoljan sa WP8, radujem se novoj nadogradnji, ali da sad ludo cekam i nisam.
Vrag odnija prisu! :)
samo da razjasnimo nešto, ako ima nekog tko ne zna što je developer preview... to nije nikakva beta, RTM ili ko zna što... to je najnormalniji update koji bi vjerovatno i dobilo od operatera. jedina je razlika što u DP operateri nisu ništa dirali tj nije prošlo kroz njihove ruke.
Pozdrav!
Upravo sam napravio hard reset na HTC-u 8S, mobitel sada rabi odlično, ima 1,2GB slobodno (nov je imao 700MB) ali ne mogu se ulogirati s microsoftovim acc-om. Pojavi se poruka kao na slici. Ponovno gašenje i paljenje nije pomoglo. Imate neki savjet? :/
Hvala!
za čišćenje memorije nisi trebao raditi reset
znam, ali općenito je bio jako usporen.
ugl, riješeno je. trebalo je u vrijeme i datum isključiti automatsko postavljanje.
za čišćenje memorije nisi trebao raditi reset
postoji drugi način?
ako pričamo o temp folderu
http://www.bug.hr/forum/post/recenzije-komentari-mobitela/htc-8s/4167893.aspx
gledam tak malo po netu i naletim na lumiu 930, fino izgleda, specke j.eba... preporučena cijena 500 eura, znači kod nas bi ispalo nekih 4500, vjerojatno i više krznenih. jedino mi je malo žao kaj su otišli na 5", a mogli su ovu 9** liniju ostaviti na 4"5, barem meni to je idealna veličina.
@nix - da o temp, sad se app skida
@apach - ja isto gledam 930 upiknuti pred kraj ljeta, al mislim da ce kod nas nafilat još 20% gore...
Gdje se regam i sta trebam jos napravit za developer? l820
regaj se tu http://appstudio.windowsphone.com/ i onda skini preview for developers sa store-a i pokreni je... i to je to
http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96
evo ja sam to napravio sve kako treba. skinuo na mobu tu aplikaciju preview for dev. nhutra ukucao svoj mail stavio kvacicu na enable for dev. i pisalo je sucess i to je to. i sto se sad dogada tocno? sutra ili prekosutra u postavkama na azururanje telefona trazim update za 8.1 ili to ide nekako drugacije? sutra ili prekosutra bi trebao doci zar ne?
EDIT: krivo sam quotao ovo pitanje je islo osobu skank666
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1535524_651259111588243_7529995386371916982_n.jpg