Jel se netkom dešava ova stvar na L920?
Već dosta puta u zadnjih mjesec dana kad pričam s nekim titra mi ekran, kad kliknem na tipkovnicu dok razgovaram onda još više.
Kad prekinem razgovor tile-ovi koji na sebi imaju slike tipa tile za fotografije i za bing weather titraju (nakon desetak sek prestanu) dok oni tile-ovi koji su samo ikone u boji, tipa postavke, metrotube, trgovina oni ne titraju. Nadam se da kužite kaj hoću reć.
Titranje mi se par puta (možda 5, 6 puta u zadnja 4 mjeseca) javilo kad slušam glazbu točnije kad zaključam mob te kad stisnem unlock gumb (siva pozadina music playera dosta titra na dnu ekrana) i onda prestane nakon desetak sekundi kad ga otključam.
Svaki put kad mi se to desi nemam drugi mob kraj sebe da snimim i pokažem vam, prvo na kaj me asocira je titranje ekrana crt tv-a.
Nije da me smeta tokom razgovora kaj titra ekran pošto ga ne gledam, al da li je to neki softverski bug ili ekran polako otkazuje poslušnost?
Imam isto l920 i imam isti problem samo meni se desi malo češće možda svako 3-4 dana(znao sam kad sam je uzimao da ima problem zato sam je dobio povoljno-mijenjao za l820 jedan za jedan). Čitao sam po netu da im je to neka mana, koliko sam ja skuzio desava se na nijansama sive boje, na netu su nudili neka riješanja tipa zamračivanje proximity sensora i dok je zamračen odradit hard reset ali meni nije funkcioniralo. Skužio sam kad prebacim temu na Light da onda puno manje se problem pojavljuje.
Nadam se da sam bar malo od pomoći bio