WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.919
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
veki22 kaže...

Jel se netkom dešava ova stvar na L920?

Već dosta puta u zadnjih mjesec dana kad pričam s nekim titra mi ekran, kad kliknem na tipkovnicu dok razgovaram onda još više.

Kad prekinem razgovor tile-ovi koji na sebi imaju slike tipa tile za fotografije i za bing weather titraju (nakon desetak sek prestanu) dok oni tile-ovi koji su samo ikone u boji, tipa postavke, metrotube, trgovina oni ne titraju. Nadam se da kužite kaj hoću reć.

Titranje mi se par puta (možda 5, 6 puta u zadnja 4 mjeseca) javilo kad slušam glazbu točnije kad zaključam mob te kad stisnem unlock gumb (siva pozadina music playera dosta titra na dnu ekrana) i onda prestane nakon desetak sekundi kad ga otključam.

Svaki put kad mi se to desi nemam drugi mob kraj sebe da snimim i pokažem vam, prvo na kaj me asocira je titranje ekrana crt tv-a.

Nije da me smeta tokom razgovora kaj titra ekran pošto ga ne gledam, al da li je to neki softverski bug ili ekran polako otkazuje poslušnost?

Imam isto l920 i imam isti problem samo meni se desi malo češće možda svako 3-4 dana(znao sam kad sam je uzimao da ima problem zato sam je dobio povoljno-mijenjao za l820 jedan za jedan). Čitao sam po netu da im je to neka mana, koliko sam ja skuzio desava se na nijansama sive boje, na netu su nudili neka riješanja tipa zamračivanje proximity sensora i dok je zamračen odradit hard reset ali meni nije funkcioniralo. Skužio sam kad prebacim temu na Light da onda puno manje se problem pojavljuje.

Nadam se da sam bar malo od pomoći bio

vlastoručni potpis
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

I ja sam sinoć guglao o tome i iznenadio se kolko ljudi se javilo s tim problemom.

Meni srećom nije tak često, ali ako počne češće onda nosim mob na servis. Probat ću hard reset u mraku prvo napravit pa vidit. Danas mi je sve ok bilo, a dosta poziva sam imao.

Jel tebi titraju i tile-ovi ili samo dijelovi ekrana koji su sivi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 20:15 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ima jedna stvar koja me povelike izivcira, a radi se o sljedecem: prilikom slusanja muzike na slusalice imam pojacan zvuk na 20 i sve je dobro, ali onda me netko nazove i ja iskopcam slusalice i javim se. Nakon sto se iskljuci telefonski poziv muzika odma krene svirati na sav glas na jacini 20 iako nisam stavio slusalice. Znam da vecina normalnih mobitela i OS-va ima da kada te netko nazove da se muzika stopira, sto u slucaju WP-a nije i to je bome dosta lose. Vec mi se masu puta prilikom voznje vlakom i tramjavejm dogodilo to i onda muzika krene svirat na sav glas, ja stiscem sve gumbe i treba mi 5 min da smanjim to sve. Zna li netko imaju li u planu to popraviti ili nesto po tom pitanju napraviti? Hvala i LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
veki22 kaže...

I ja sam sinoć guglao o tome i iznenadio se kolko ljudi se javilo s tim problemom.

Meni srećom nije tak često, ali ako počne češće onda nosim mob na servis. Probat ću hard reset u mraku prvo napravit pa vidit. Danas mi je sve ok bilo, a dosta poziva sam imao.

Jel tebi titraju i tile-ovi ili samo dijelovi ekrana koji su sivi?

Samo sivi dijelovi, viber loading screen također, Game HUB, Muzika uglavnom gdje ima puno sive boje.

vlastoručni potpis
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Isto kao i kod mene + ostale stvari koje su u boji (kod tebe ne recimo). Budem vidio kak će se ponašat mob idućih nekoliko dana pa onda hard reset probat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

za HTC 8S korisnike i one koji imaju malo interne memorije, evo zgodne aplikacije..

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/storage-cleaner/7112c24b-3e72-4dd2-8105-606e9d04b58f

s ovim sam danas uspio smanjiti temporary folder sa 670MB na svega 40ak MB.. ona wp8 ugrađena opcija nije brisala ništa.

pustiti aplikaciju da nafila memoriju sa podacima, pričekat koju sekundu da mobitel pobriše nešto temp fajlova i onda -> delete temporary files..

ponoviti više puta ako je potrebno (nakon svakog čišćenja izaći i opet uć u aplikaciju)..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kolega hvala!

Prošle godine sam koristio u ovakvim situacijama Shrink Storage mislim, ali od instalacije GDR3 na moj mobitel nije više radilo..kao ni drugima.

ovu aplikaciju sam mislim nakon toga također instalirao, pokušao s njom ali isto bezuspješno. Još prošle godine.

Sada je odradila svoje (kao što kažeš ona u samom sustavu nije radila kako treba). Other folder smanjen sa cca 380 na 80tak MB. Također više puta ponovljen postupak.

- HTC 8S -

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Već dosta puta u zadnjih mjesec dana kad pričam s nekim titra mi ekran, kad kliknem na tipkovnicu dok razgovaram onda još više.

Kad prekinem razgovor tile-ovi koji na sebi imaju slike tipa tile za fotografije i za bing weather titraju (nakon desetak sek prestanu) dok oni tile-ovi koji su samo ikone u boji, tipa postavke, metrotube, trgovina oni ne titraju. Nadam se da kužite kaj hoću reć.

Titranje mi se par puta (možda 5, 6 puta u zadnja 4 mjeseca) javilo kad slušam glazbu točnije kad zaključam mob te kad stisnem unlock gumb (siva pozadina music playera dosta titra na dnu ekrana) i onda prestane nakon desetak sekundi kad ga otključam.

Svaki put kad mi se to desi nemam drugi mob kraj sebe da snimim i pokažem vam, prvo na kaj me asocira je titranje ekrana crt tv-a.

Nije da me smeta tokom razgovora kaj titra ekran pošto ga ne gledam, al da li je to neki softverski bug ili ekran polako otkazuje poslušnost?

Meni se takodjer slično to događa na L920... Obično kad me netko zove na mob gornji dio ekrana otprilike 2/3 se zacrni, a zadnji dio erkana bude onako kao da je mob razbijen boje, se razliju u obliku mrlja crveno-narančastih... ne događa se tako često možda jednom u tjednu. Mislim da je to softwerski problem, jer koliko sam uspio primjetiti to mi se počelo događati od Black updejta...

16 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
veki22 kaže...

Meni se takodjer slično to događa na L920... Obično kad me netko zove na mob gornji dio ekrana otprilike 2/3 se zacrni, a zadnji dio erkana bude onako kao da je mob razbijen boje, se razliju u obliku mrlja crveno-narančastih... ne događa se tako često možda jednom u tjednu. Mislim da je to softwerski problem, jer koliko sam uspio primjetiti to mi se počelo događati od Black updejta...

Također L920. Naime meni se nakon što otključam mob nekih 2/3 ekrana se zacrni i ostatak budu nekakve čudne boje, nekako budu svijetlije i dosta lošije se vidi. Onda ponovo zaključam mob i sve bude uredu.. To mi se isto počelo dešavati nakon Black update-a, ali desi se možda jednom na tjedan tako da mi to ne predstavlja nekakv problem.

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
14 godina
neaktivan
pixi kaže...
dasoo988 kaže...
veki22 kaže...

Također L920. Naime meni se nakon što otključam mob nekih 2/3 ekrana se zacrni i ostatak budu nekakve čudne boje, nekako budu svijetlije i dosta lošije se vidi. Onda ponovo zaključam mob i sve bude uredu.. To mi se isto počelo dešavati nakon Black update-a, ali desi se možda jednom na tjedan tako da mi to ne predstavlja nekakv problem.

I meni se desilo par puta ali mislim da je to do Glance-a, neki sitni bug, vjerovatno kad probaš otključat telefon prikaže lock screen u "glance verziji"  :D

vlastoručni potpis
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Lumia 920, problem sa slikama.

Zadnjih 10ak dana dosta cesto slikam jer sam primjetio da mi slike ispadaju nekako previse mutne.
Ne znam ni sam, gledam ove slike sa testova po netu i te slike i moje su ogromna razlika.
Gledam svoje slike i sve neko mutilo na njima,nista mi nije cisto kako sam ocekivao.
Slikam preko programa nokia smart camera, prijasnji nokia pro cam.
Ako neko ima pola minute za pogledati slike i dati misljenje pomoglo bi mi da vidim u cemu je problem.
http://www.pohrani.com/f/3B/Ek/4uWqbonv/wp20140330014.jpg
http://www.pohrani.com/f/1N/Dz/1IpCYnOC/wp20140330015.jpg
http://www.pohrani.com/f/1u/13M/20MU8RqT/wp20140401001.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
NeoOS kaže...

Kolega hvala!

Prošle godine sam koristio u ovakvim situacijama Shrink Storage mislim, ali od instalacije GDR3 na moj mobitel nije više radilo..kao ni drugima.

ovu aplikaciju sam mislim nakon toga također instalirao, pokušao s njom ali isto bezuspješno. Još prošle godine.

Sada je odradila svoje (kao što kažeš ona u samom sustavu nije radila kako treba). Other folder smanjen sa cca 380 na 80tak MB. Također više puta ponovljen postupak.

ja sam probao i onu htc-ovu aplikaciju za storage i ništa.. samo šminka..

ovo je super kaj sam na kraju dobio..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
keymaster kaže...
Lumia 920, problem sa slikama.

Zadnjih 10ak dana dosta cesto slikam jer sam primjetio da mi slike ispadaju nekako previse mutne.
Ne znam ni sam, gledam ove slike sa testova po netu i te slike i moje su ogromna razlika.
Gledam svoje slike i sve neko mutilo na njima,nista mi nije cisto kako sam ocekivao.
Slikam preko programa nokia smart camera, prijasnji nokia pro cam.
Ako neko ima pola minute za pogledati slike i dati misljenje pomoglo bi mi da vidim u cemu je problem.
http://www.pohrani.com/f/3B/Ek/4uWqbonv/wp20140330014.jpg
http://www.pohrani.com/f/1N/Dz/1IpCYnOC/wp20140330015.jpg
http://www.pohrani.com/f/1u/13M/20MU8RqT/wp20140401001.jpg

nije neka banalna stvar poput zamusanog objektiva?

meni se to nekad događalo i na kraj pameti mi nije bilo obrisati objektiv.. makar i naoko nije bio prljav

13 godina
neaktivan
A ne znam vise ni sam,gledam,ne vidim na njemu nikakve necistoce.
Bas cu kasnije obrisati lecu,danas poslikati par slika pa cu ih opet staviti.
Onako,slike su jos nekako i ok dok ih ne stavim na racunalo.
Cim ih gledam na racunalu, mutno,neprirodno, ne znam ni sam kako da ih opisem.
12 godina
Probaj sa stock aplikacijom...ako i tada ispadnu mutne, soft reset...ako ne vidis poboljsanje, hard reset. U slucaju da i dalje bude isto, pravac servis.
Enjoy The Silence
16 godina
I meni takp bilo i nije nista pomoglo. Na kraji sam prodao mob (xperia mini).
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
13 godina
neaktivan
Ociscena leca i napravljen soft reset.
Izgleda mi nesto bolje ali ne znam jel to to.
http://www.pohrani.com/f/B/4v/12CJxz6u/wp20140402103225pro.jpg
http://www.pohrani.com/f/2S/xx/2CgXRlbN/wp20140402102918pro.jpg
13 godina
neaktivan
Bass kaže...
I meni takp bilo i nije nista pomoglo. Na kraji sam prodao mob (xperia mini).

Moj nema jos ni dva mjeseca, uzeo ga u Tele2 na pretplatu.

Vidit cu hoce li se promijeniti situacija na bolje sljedecih dana, ako ne, nosim ga u servis, sta cu.

16 godina
odjavljen

meni izgleda super a što se tiće mutnoče - nije problem u kameri nego u post processingu gdje je malo više nego što treba obradi. to možeš najbolje primjetii onaj trenutak kad uslikaš sliku i kad ti baci brzinski preview. tamo je super oštra a onda je proces nekad zezne. uglavnom, slike su super sada.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
keymaster kaže...
Ociscena leca i napravljen soft reset.
Izgleda mi nesto bolje ali ne znam jel to to.
http://www.pohrani.com/f/B/4v/12CJxz6u/wp20140402103225pro.jpg
http://www.pohrani.com/f/2S/xx/2CgXRlbN/wp20140402102918pro.jpg

Sad mi izgleda bolje nego sto je bilo prije,sad jel bilo do reseta ili sto sam ocistio lecu ne znam ni sam.

http://www.pohrani.com/f/X/6o/27Hw6lpr/wp20140402102937pro.jpg

http://www.pohrani.com/f/2N/Hz/4pZRktlB/wp20140402130813pro.jpg

http://www.pohrani.com/f/14/I7/2Up5cuvj/wp20140402130832pro.jpg

Jos kad malo vidim oko ovih opcija,leca i svega,valjda cu naci neku kombinaciju za default.

Hvala vam na sugestijama.

14 godina
WP8 - Općenito

evo kako izgleda Lumia 930, tj globalna verzija Lumie Icon

https://pbs.twimg.com/media/BkOKWJ8CQAANIlR.png

nadam se da nije tacno, nece valjda ovo biti udarni dizajn nokije poslije predivnog N9 dizajna

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 16:48 (Indestructible).

3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

odite na wpcentral ili wmpoweruser, ima dosta novosti! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

daaa, puno novosti! trebat će vremena pogledati sve hands-on video.

btw. micromax i prestigio ušli u wp obitelj

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Windows 8.1 preview

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 20:16 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
WP8 - Općenito

...

HTC 8X :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma windowsi su mi i do sad bili super, ali sa svim ovim novostima više sam uzbuđen nego dok sam prvi put upalio wp mobitel....

Nemam 14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

viber i adobe reader, nove verzije vani

15 godina
WP8 - Općenito

Da li mi može netko napisati koje csc mu ponudi nakon što utipka  ##634#

I onda kad mu se otvori dijagnostika wp ukucajte   *#321647335

Zaboravio zadnji broj napisat sorry

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 22:08 (0verlord).

0 0 hvala 0
16 godina
0verlord kaže...

Da li mi može netko napisati koje csc mu ponudi nakon što utipka  ##634#

I onda kad mu se otvori dijagnostika wp ukucajte   *#32164733

Color+counter

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice