Whatsapp

poruka: 1
|
čitano: 2.129
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Whatsapp

bok

vjerujem da je većina smartphone korisnika upoznata sa navedenom aplikacijom, koja služi kao svojevrsni IM, software za izmjenu poruka i medijskih sadržaja, prenoseći podatke internetom. meni je osobno aplikacija fantastična i radila je odlično sve dok nisam napravio root i od onda imam s njom poteškoća. mob je htc desire. naime, netko mi pošalje poruku na whatsapp i moj status u aplikaciji se automatski prebaci u online prikazujući me time kao da sam poruku pročitao, što očito nisam. to poprilično frustrira jer ljudi automatski misle da ih ignoriraš i slično. u drugu ruku, to je narušavanje vlastite privatnosti, ta činjenica da taj podatak ne možeš prikriti (kada si online, kada ne, tj kada si "pročitao" poruku)... imam s tim problema već dva mjeseca, flashao sam software već 2-3 puta i pokušavao sa drugima (ginger 2.3.4 od cyanogena, oxygena i zadržao sam se na kraju sa villainromom), da bih usput vidio da mi i dalje whatsapp zadaje taj isti problem. neki dan je prijatelj svoj desire također rootao, sve do onda mu je whatsapp radio kako treba, da bi nakon toga imao isti problem: čim mu se pošalje poruka, piše mu automatski da je online..

ako netko ima sličnih iskustava ili nam može reći gdje je pogreška i kako ju ispraviti, neka se javi

http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice