Pozz bugovci, evo ovako... Kupio sam bon u vip paketu... I sada pokušao sam otić na internet... I kada otiđem piše mi ovo :
"Povezivanje s Internetom nije uspjelo.
S vašim preglednikom radne površine krenite na operamini.com/help ili kontaktirajte vašeg davatelja usluga radi postavki Interneta."
I ja sam onda proguglao na internetu (na kompu ofc.) kako na internet, i onda sam vidio da treba upisati SURF50 na 792 da dobijem 50mb interneta za 15 kn! I ja sam poslao poruku na 792 u kojoj sam napisao SURF50.
Došla mi je zatim poruka :
"Poštovani, Vaš zahtjev je u obradi. Molimo pokušajte ponovno nakon primljene SMS potvrde. Vaš Vip."
Šta bi ja sada trebo pokušati ponovno?
Oduzeto mi je 15 kn za to što sam poslao, a nisu mi poslali nigdje da vidim koliko sam mb potrošio! Niti još uvijek mogu na internet! HELP!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odeš u Vip centar i kažeš teti na šalteru da trebaš podešenja za net ili nazoveš službu za korisnike i kažeš problem. Trebao bi dobiti podešenja za svoj telefon.
ili jos bolje zoves mislim sluzbu za korisnike (besplatan broj: 0917700) niasm siguran, i kazes neradi mi net na mobu i oni ce ti poslat postavke i pici, sve bi trebalo radit!! moja preporuka
Imas li aktiviran GPRS, ako nemas mozes ga aktivirati ovako: http://postavke.vip.hr/otauservip/web/user/index, kada si poslao poruku SURF50 na 792 aktivirao si mobile surf paket 50, vjerovatno ti je stigla poruka da ti je aktiviran taj paket i da vrijedi 30 dana. Koliko ti je jos mb ostalo mozes provjeriti slanjem poruke sa sadrzajem ? na 792 (slanje poruke se naplacuje).