Upute: Jailbreak za sve I uredaje 4.0.1

poruka: 3
|
čitano: 1.716
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi,ovako neznam ako cu ja biti prvi to tu priopciti ali izasao je JB i UNLOCK za (4.0 , 4.0.1) pa na dalje za sve I uredaje =) ETO KAKO!
1, Updatajte Itunes na zadnju verziju
2, Dopustite Itunesu da skine najnoviju verziju firmwarea za vas I uredaj 4.0.1 u ovom slucaju
3, Otvorite safari na vasem I uredaju i unesite ovu adresu: http://jailbreakme.com
4, Povucite gumb da pocnete skidanje CYDIE

Kako otkljucati Iphone na sve mreze:

1. Otvorite CYDIu

2. Manage---Sources---Edit---Add---repo666.ultrasn0w.com---Add source---nakon sto ga ucita---done---i stisnite ispod na repo666.ultrasn0w.com---i Install,cestitam,imate otkljucan iphone,radi na svim iphonovima probano

VAZNO:Ako slucajno ne vidite tipku na povlacenje tipa kada otkljucavate Iphone ili Ipod refreshajte stranicu =)
DODATAK:

Osobno sam isprobao navedenu metodu na Iphone 3GS new bootrom i imam Cydiu,crackane aplikacije,winterboard itd

DA,OVAJ JB RADI NA NOVIM MC UREDAJIMA,TJ NA SVIM 3GSovima
-ON JAILBREKA VAS I UREDAJ i OTKLJUCAVA NA SVE MREZE

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 11:26 (eplati.com).
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Pitanje u vezi 3GS-a s novim bootrom-om:

Moram li (na JB koji si naveo, tj. fw 4.0.1) kada ugasim iPhone paliti ga preko racunala (i kojim programom).....ili ne ?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je novi nacin,samo stavi na iphone novi firmware 4.0.1,a za to ga moras spojiti na itunes,nakon toga odspojis iphone i u safariju ukucas onu web stranicu koju sam naveo gore

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice