Tele2, pitanje u vezi pretplate

poruka: 44
|
čitano: 43.937
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tele2, pitanje u vezi pretplate
razbijac kaže...
itomic009 kaže...
razbijac kaže...

Pozdrav mene zanima mislim da uzmem mobitel u tele2 na preplatu rekli su da treba samo osobna iskaznica. Sad me zanima posto nemam primanja i to ako ne placam racune jel mi mogu sta? ili idem u zatvor kako to ide?

Prijatelji mi inace uzmu na preplatu mobitele i kasnije ih prodaju za vise , a preplatu inace ne placaju stizu ovrhe i racuni oni iskidaju i to je to.

Ti tvoji prijatelji ili lažu ili su glupi ko stup. Naravno da ćeš platiti račune koje napraviš na ovaj ili onaj način.

A reci mi kako ces platit ako nemas od cega? nikakva primanja nikakva imovina nakon par godina bude zastara i to je to ako se ne varam ili sam u krivu? neznam stvarno

Opcija 1: Prođe nekoliko godina, imaš ovrhe, ali nemaju se odakle naplatiti, dug ti se udesetorostručio zahvaljujući zateznim kamatama, ideš u zatvor, 300kn = 1 dan.

Ocija 2 (izglednija): Prođe nekoliko godina, imaš ovrhe, ali nemaju se odakle naplatiti, dug ti se udesetorostručio zahvaljujući zateznim kamatama, a kada se konačno zaposliš i sljedećih mjeseci/godina veliki dio(ili cijeli) plaćaš dug i kamate.

Probaj, nemaš ništa za izgubiti osim vremena(ako odeš u zatvor) ili imovine. Zastare nema više.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina

Ljudi imam pitanje.

Mom starom su rekli (zaustavili ga dok je doma iso) da moze kupit mob na pretplatu, pretplatu placat 3-4mj skupa s mobitelom, i pretplatu raskine nakon tog roka i samo otplacuje mobitel.

Da li je to istina ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da nije, iako možda .. Isti vrag ako ćeš ti plaćat mobitel i dalje . 

GL&HF
15 godina

Sada sam poslao mail korisničkoj službi iz Tele2 što rade njihovi prodajni predstavnici, pa ćemo vidjeti što će odgovoriti pošto mi je to malo nemoguće za povjerovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Sada sam poslao mail korisničkoj službi iz Tele2 što rade njihovi prodajni predstavnici, pa ćemo vidjeti što će odgovoriti pošto mi je to malo nemoguće za povjerovati.

Meni isto .. Javi ovdje ili meni na PM što kažu .. 

GL&HF
12 godina
neaktivan

Ako se ne varam, bar mi je tako rečeno prije mjesec-dva, mobitel se mora platiti odjedanput ako se raskine pretplata. Dakle, nije moguće nastaviti plaćati mobilni uređaj mjesečno.

14 godina
24vino kaže...

A koliko treba čekat na taj transfer broja iz druge mreže?

Prijenos broja se radi u roku od 3 radna dana. Može se protegnuti ako ima poteškoća u mreži iz koje ideš tipa da si pretplatnik pa imaš dugovanja i slično.

14 godina
Nocio kaže...

Ljudi imam pitanje.

Mom starom su rekli (zaustavili ga dok je doma iso) da moze kupit mob na pretplatu, pretplatu placat 3-4mj skupa s mobitelom, i pretplatu raskine nakon tog roka i samo otplacuje mobitel.

Da li je to istina ili?

Ako potpišeš ugovornu obvezu na 24 mjeseca i uzmeš mobitel te nakon recimo 5 mjeseci raskineš pretplatu onda se plaća naknada za raskid pretplate. Plaća se u formatu da korisnik izabere hoće li platiti preostale mjesece svoje tarife ( ako je tarifa 100 kn onda 18 mjeseci x 100 = 1800kn ) ili da plati razliku popusta koji je ostvario prilikom potpisivanja pretplate ( to se misli na recimo mobitel ).  Uglavnom bude povoljnija opcija sa mobitelom, ali korisnik bira. Tebi se ponde obje opcije.

15 godina

I evo nam odgovora od Tele2.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na upitu.

Ovim putem Vas obavještavamo kako je prilikom potpisivanja pretplatničkog ugovora potrebno podmirivati mjesečne naknade sukladno potpisanom ugovoru.

Ukoliko je gospodin prilikom potpisivanja ugovora zaprimio drugačije informacije, unaprijed se ispričavamo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na broj telefona 095 1000 444.

Koristimo priliku kako bismo Vas osobno pozvali da putem ovog linka podijelite s nama Vaše iskustvo zadovoljstvom usluge Tele2 Službe za korisnike.

Hvala Vam.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Raskidom ugovora se ili otplate svi računi unapred ili mobitel u punom iznosu. Korisnik bira. U oba slučaja će istrest dobre novce. :D

Ništa te ne obvezuje da isplatiš račune unapred.

Huawei Y300 user. Bonbon korisnik! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje .. 

Naime imam pretplatu u Tele2, mobitel koji sam imao je ukraden (u inozemstvu ako ima ikakve veze), to im je uredno prijavljeno, pretplatu i dalje uredno plaćam .. 

Mene sada zanima sljedeće: Mogu li ja na tu svoju pretplatu kupiti još jedan mobitel (znači platim koliko košta uređaj u mojoj tarifi) i dalje nastavim plaćati istu cijenu kao do sada uz nekakvo dodatno obvezivanje da ću nastaviti plaćati i drugi uređaj nakon isplate ovoga što sada "imam". Njima sam slao mailove ali nikako ne odgovaraju, a nemam vremena otići do trgovine .. 

GL&HF
16 godina
neaktivan

Anyone?

GL&HF
14 godina

A ne moraš ić nikud. Nazovi SZK pa provjeri. Rade 0-24h.

16 godina
neaktivan

Oni stalno tupe da provjerim u nekom od centara .. Ne znam zbog čega, pokušao sam to već, znam da postoji SZK :) 

GL&HF
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice