Pozdrav mene zanima mislim da uzmem mobitel u tele2 na preplatu rekli su da treba samo osobna iskaznica. Sad me zanima posto nemam primanja i to ako ne placam racune jel mi mogu sta? ili idem u zatvor kako to ide?
Prijatelji mi inace uzmu na preplatu mobitele i kasnije ih prodaju za vise , a preplatu inace ne placaju stizu ovrhe i racuni oni iskidaju i to je to.
Ti tvoji prijatelji ili lažu ili su glupi ko stup. Naravno da ćeš platiti račune koje napraviš na ovaj ili onaj način.
A reci mi kako ces platit ako nemas od cega? nikakva primanja nikakva imovina nakon par godina bude zastara i to je to ako se ne varam ili sam u krivu? neznam stvarno
Opcija 1: Prođe nekoliko godina, imaš ovrhe, ali nemaju se odakle naplatiti, dug ti se udesetorostručio zahvaljujući zateznim kamatama, ideš u zatvor, 300kn = 1 dan.
Ocija 2 (izglednija): Prođe nekoliko godina, imaš ovrhe, ali nemaju se odakle naplatiti, dug ti se udesetorostručio zahvaljujući zateznim kamatama, a kada se konačno zaposliš i sljedećih mjeseci/godina veliki dio(ili cijeli) plaćaš dug i kamate.
Probaj, nemaš ništa za izgubiti osim vremena(ako odeš u zatvor) ili imovine. Zastare nema više.