T-mobile Pulse, isplati li se ?

poruka: 7
|
čitano: 3.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, upravo mi istiće ugovor s T-mobile i produžit ću ga(ne pitajte zašto), imam 12000+bodova (800kn popusta pri kupnji novog uređaja) i tia sam uzet Nokiu 5800XM ali je više nemaju u ponudi tako da mi ostaje ovaj, ima li ko kakva iskustva s njim i kakav je u usporedbi s Nokiom ?

Nisam BRAD, ali znam PIT !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-mobile Pulse, isplati li se ?

Pročita sam temu ali nisam baš puno informacija dobija, ono što me stvarno zanima je usporedba s 5800XM!

Nisam BRAD, ali znam PIT !
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Pročita sam temu ali nisam baš puno informacija dobija, ono što me stvarno zanima je usporedba s 5800XM!

tesko je usporedjivati dva moba,sa razlicitim OS-om. Ako si navikao na symbian onda ces kupiti nokiu,Android je relativno mlad OS koji je do sada pokazao odlicne rezultate i od njega se puno ocekuje!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Isplati se svakako,ukoliko želiš isprobati android sustav nećeš naći trenutno jeftiniji mob,a ima sve.

Mobitel je brz,od spajanja na wifi,gps,izmjeni prozora...

Ekran je odličan, osjetljiv je i precizan.

Neki mu zamjeraju što je kućište u potpunosti plastično, ali vrlo je solidno izvedeno i ne djeluje klimavo.(a i pridonosi smanjenju težine)

Jedino što me ne oduševljava je 3.2 kamera bez bljeskalice,ali dobro to mu ionako nije primarna funkcija.

Sve u svemu mob je nepresušan izvor zabave sa svojim android marketom i morem besplatnih aplikacijaCool

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam kupa pulse i ja sam zadovoljan potpuno !!!!

samo me muči to šta nezz kako stavit muzike ili slika na njega priko USB-a . tojest nezz jeli tribam koristit neki program ili mogu nako ko sony ericsson (samo stavim USB i kliknem na Phone Card ... meni toga vamo nema ))) tako da , ako neko zna koko to napravit neka mi reply-a

0 0 hvala 0
15 godina
Netreba ti nikakav program, samo ukljuci usb u pc pa u mob, kad ti ga registruje odi na my computer i tamo ces medju diskovima imat mob.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice