Dakle, upravo mi istiće ugovor s T-mobile i produžit ću ga(ne pitajte zašto), imam 12000+bodova (800kn popusta pri kupnji novog uređaja) i tia sam uzet Nokiu 5800XM ali je više nemaju u ponudi tako da mi ostaje ovaj, ima li ko kakva iskustva s njim i kakav je u usporedbi s Nokiom ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš tu dosta o njemu, komentare i slično.. http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/stigao-t-mobile-pulse/38309.aspx
Pročita sam temu ali nisam baš puno informacija dobija, ono što me stvarno zanima je usporedba s 5800XM!
Pročita sam temu ali nisam baš puno informacija dobija, ono što me stvarno zanima je usporedba s 5800XM!
tesko je usporedjivati dva moba,sa razlicitim OS-om. Ako si navikao na symbian onda ces kupiti nokiu,Android je relativno mlad OS koji je do sada pokazao odlicne rezultate i od njega se puno ocekuje!
Isplati se svakako,ukoliko želiš isprobati android sustav nećeš naći trenutno jeftiniji mob,a ima sve.
Mobitel je brz,od spajanja na wifi,gps,izmjeni prozora...
Ekran je odličan, osjetljiv je i precizan.
Neki mu zamjeraju što je kućište u potpunosti plastično, ali vrlo je solidno izvedeno i ne djeluje klimavo.(a i pridonosi smanjenju težine)
Jedino što me ne oduševljava je 3.2 kamera bez bljeskalice,ali dobro to mu ionako nije primarna funkcija.
Sve u svemu mob je nepresušan izvor zabave sa svojim android marketom i morem besplatnih aplikacija
ja sam kupa pulse i ja sam zadovoljan potpuno !!!!
samo me muči to šta nezz kako stavit muzike ili slika na njega priko USB-a . tojest nezz jeli tribam koristit neki program ili mogu nako ko sony ericsson (samo stavim USB i kliknem na Phone Card ... meni toga vamo nema ))) tako da , ako neko zna koko to napravit neka mi reply-a