Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.486
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
Pandza opce ni nema sony xperiu s, nego samo dode pljuvat mobitel, odi onda na forum od audia r8 i pljuj po njemu i govori da je sls bolji . Mislim stvarno , ispricaj se curi nisu svi vrhunski fotografi ko ti da slikaju odlicne slike ....
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ne treba se ispričati,to je njegovo mišljenje..fotke sam obrisala da bude mir..hvala vam na podršci...{#}

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 16:48 (whisper2311).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kao da raspravljam s bratom od 3 godine.

Uglavnom nema veze,slike ti jesu loše.
I nisam prije rekao da su loše,nego tek sada inače,a to što si ti

ženskog roda nije uopće bitno,nego se ovi muškići uspalili tu pa počeli pisat

svašta,ali da je obrnuta situacija,nebi bilo tako.Al hajde,ravnopravnost spolova,nema što.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Kao da raspravljam s bratom od 3 godine.

Uglavnom nema veze,slike ti jesu loše.
I nisam prije rekao da su loše,nego tek sada inače,a to što si ti

ženskog roda nije uopće bitno,nego se ovi muškići uspalili tu pa počeli pisat

svašta,ali da je obrnuta situacija,nebi bilo tako.Al hajde,ravnopravnost spolova,nema što.

Gle muškić ti može tata biti! Ajde se malo spusti na zemlju i nauči lijepo ponašati.

Nitko se nije pobunio jer je ona žensko, nego zbog tvog bahatog ponašanja koje nema veze sa bojom kože,

ravnopravnosti spolova i tvojim bratom od 3 godine.

Odrasti!

Zaslužio si ignor.

Zbogom!

14 godina
neaktivan

Riješio sam problem koji je Mile1989 imao sa baterijom.

Moja je došla na 12% i pala na 1%.

Mora biti rootan mob, install battery calibration sa playa i pratite upute u aplikaciji.

Sada ide normalno do 1 %.

17 godina

Čisto da se vratim na diskusiju o kameri. Slike s Xperie S znaju biti bolesno perverzno dobre. Doduše, u nekim okolnostima treba se malo igrati sa postavkama i potražiti pomoć od 3rd party aplikacija, ali... Ljetos je  bila kolumna na Bugu od nekoga autora koji je napisao da predviđa smrt digitalcima jer mobitelu imaju njihovu kvalitetu danas, na što sam se ja žestoko pobunio. Danas, nakon što mi je Sony XpS u rukama, mogu slobodno tvrditi da nisam bio u pravu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
whisper2311 kaže...

Ne treba se ispričati,to je njegovo mišljenje..fotke sam obrisala da bude mir..hvala vam na podršci...{#}

Gdje je ova zadnja slika slikana?

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
whisper2311 kaže...

Gdje je ova zadnja slika slikana?

Zadar-Kolovare..ulica iznad plaže..

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
13 godina
neaktivan
Evo i ja sam rijesio onaj problem s baterijom, ali tako da sam ponovno stavio ics , sad radi sve dobro , ima sam jos bugova, npr ako bi isao i azuriranje softwera odma bi mo se srusila aplikacija, ali sada super sve radi :)
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Čisto da se vratim na diskusiju o kameri. Slike s Xperie S znaju biti bolesno perverzno dobre. Doduše, u nekim okolnostima treba se malo igrati sa postavkama i potražiti pomoć od 3rd party aplikacija, ali... Ljetos je  bila kolumna na Bugu od nekoga autora koji je napisao da predviđa smrt digitalcima jer mobitelu imaju njihovu kvalitetu danas, na što sam se ja žestoko pobunio. Danas, nakon što mi je Sony XpS u rukama, mogu slobodno tvrditi da nisam bio u pravu.

Malim kompaktima a ne digitalcima jer se među njih ubrajaju i ultrazoom-ovi.

Evo sad imam neki mali kompakt od Hp-a.  Xperia S ga pojede kvalitetom slike po danu, macro fotkama, snimanjem i raznim funkcijama. Jedino bolje kod Hp-a je to što radi bolje slike u noći jer ima xenon bljeskalicu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

moze mala pomoc molim vas za iste novce mogu dobiti xperiu p novu nikad upaljenu s garancijom i svime ostalim ili xperiu s polovnu s par ogrebotinica molim vas pomoc,sto prije!!!

hvala...

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

Ako XS isto ima garanciju, ja bih nju uzeo, i sam sam kupio jednu s dvi manje ogrebotinicu, imala je 23mj garancije i sve iz kutije.....dok sam za 200-250kn manje mogao neotpakovanu uzeti XP, ipak sam se odlučio za S, prvenstveno zbog baterije....a dalje da ne nabrajam, veći ekran, brži proc....(te spec manje više, ali vjeruj mi ljepše je raditi na većem ekranu), i još kada se popravi stanje s softverom za XS u sljedećem update-u(nadam se) dok se još produži trajanje baterije.....best buy mob. trenutno 

PS

Svi koji su se žalili da probleme sa fokusom kamere i ostalim vezanim uz kameru, nek instaliruju ove dvije apk datoteke što su u temi ispod sa xda.

Meni je pomoglo....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009333 

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 21:05 (true_blue).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

slazem se sa true blue 

1 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Prvi put gleda film reze 1080, mogu rec da sam odusevljen, sve klizi, a slika fantasticna!!

true da je krait unutra i dobar soft bia bi ne best buy, nego definitivno najbolji na trzistu

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 2:28 (Makić).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U vezi 1080 HD usporedio sam sa frendovim S3 u školi. Mogu reć da je u S3 maaaaalo lijepša slika. Na XS je odlična slika i stvarno ako netko kaže da je slika loša, onda je to fcking sarkazam!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
Sony Xperia S

Evo za poboljšavanje fotografija i videa:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950862

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy lee to je za rootane mobitele ?
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

uzeo sam XS,hvala svima mobitel je fantastican :)))

0 0 hvala 0
14 godina
mile1989 kaže...
Tommy lee to je za rootane mobitele ?

Mislim da nemora biti rootan,evo sto treba:

You must use official ICS ROM or Custom ROM Based Stock ICS

17 godina

Pošto se instalira kroz recovery, mora biti rootan

13 godina
Sony Xperia S

dali je netko root-o telefon i sta se dobije s tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Evo za poboljšavanje fotografija i videa:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950862

Otvorio link, pogledao sliku i odma poželio Thief!!! {#}

13 godina
neaktivan
Zna netko gdje se u RH moze kupiti dock za XS?
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Aplikacija Dragon Dictation. Izgleda ok app, služi za voice search i navodno prepoznaje hrvatski (RTL HotSpot) ali ima jedan problem. Pita me za IP adresu i Port kompa (valjda za Wi-Fi vezu). E sad ja nezz di to mogu nać?

EDIT: Aplikacija za zadatke, ili postoje negdje na Xperiji ,,Zadatci,,?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 17:09 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel imao mozda netko problema sa povezivanjem mobitela na racunalo,evo kupio sam ga sve radi normalno,samo se nemogu spojit na pc,nece mi prihvatit ako ga iskljucim pise kao local f al nemogu otvorit i skinuo sam onaj sony pc comapnion i nista,nemogu se povezat zna li mozda netko u cemu je fora

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CHIVAS kaže...

jel imao mozda netko problema sa povezivanjem mobitela na racunalo,evo kupio sam ga sve radi normalno,samo se nemogu spojit na pc,nece mi prihvatit ako ga iskljucim pise kao local f al nemogu otvorit i skinuo sam onaj sony pc comapnion i nista,nemogu se povezat zna li mozda netko u cemu je fora

Hmm, čudno, meni je sve uvijek normalno radilo.

Daj probaj napravit hard reset, možda se nešto zbrkalo.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel mogu nekako blokat broj nečiji, da kad me zove, da me nemože dobit? Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Ej ljudovi, imam pitanje. Bio sam jučer malo u Tele2 isprobat xperiu S i primjerak koji je bio za "testiranje" ima užasno klimav zadnji poklopac i cak se odvojio nekoliko puta, i pitam dali bi mogao isprobat mob baš iz kutije jer me interesira i donese mi teta mob i kad vidi vraga i tamo klimav straznji poklopac ne jako ali se miče.

Pa me zanima imate li vi tih problema? Jeli to normalno da šeta malo ili to samo vodi k tome da s vremenom kad tad pocne bit sve više klimaviji i eventualno ispadat?

Nekako ne zelim dat 3400kn za mob kojemu ce se klimat straznji poklopac koda je moja razdrndana nokia 5800 od prije 3 godine <.<. A uzeo bi ga i onda da traje barem nekoliko godina.

Ak ni bed odgovorite mi, thx :)

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sa tim nemam problema, iako imam maskicu koja vjerovatno drži taj poklopac. Ali kada je skinem, skroz normalno sve. Čitao sam da se i drugima to dogodilo.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pa to se dogodi zato jer se poklopac od baterije stalno otvara zatvara, neznam čemu to.

Moj je u dobrom stanju zasad.

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice