- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao da raspravljam s bratom od 3 godine.
Uglavnom nema veze,slike ti jesu loše.
I nisam prije rekao da su loše,nego tek sada inače,a to što si ti
ženskog roda nije uopće bitno,nego se ovi muškići uspalili tu pa počeli pisat
svašta,ali da je obrnuta situacija,nebi bilo tako.Al hajde,ravnopravnost spolova,nema što.
Kao da raspravljam s bratom od 3 godine.
Uglavnom nema veze,slike ti jesu loše.
I nisam prije rekao da su loše,nego tek sada inače,a to što si ti
ženskog roda nije uopće bitno,nego se ovi muškići uspalili tu pa počeli pisat
svašta,ali da je obrnuta situacija,nebi bilo tako.Al hajde,ravnopravnost spolova,nema što.
Gle muškić ti može tata biti! Ajde se malo spusti na zemlju i nauči lijepo ponašati.
Nitko se nije pobunio jer je ona žensko, nego zbog tvog bahatog ponašanja koje nema veze sa bojom kože,
ravnopravnosti spolova i tvojim bratom od 3 godine.
Odrasti!
Zaslužio si ignor.
Zbogom!
Riješio sam problem koji je Mile1989 imao sa baterijom.
Moja je došla na 12% i pala na 1%.
Mora biti rootan mob, install battery calibration sa playa i pratite upute u aplikaciji.
Sada ide normalno do 1 %.
Čisto da se vratim na diskusiju o kameri. Slike s Xperie S znaju biti bolesno perverzno dobre. Doduše, u nekim okolnostima treba se malo igrati sa postavkama i potražiti pomoć od 3rd party aplikacija, ali... Ljetos je bila kolumna na Bugu od nekoga autora koji je napisao da predviđa smrt digitalcima jer mobitelu imaju njihovu kvalitetu danas, na što sam se ja žestoko pobunio. Danas, nakon što mi je Sony XpS u rukama, mogu slobodno tvrditi da nisam bio u pravu.
Ne treba se ispričati,to je njegovo mišljenje..fotke sam obrisala da bude mir..hvala vam na podršci...
Gdje je ova zadnja slika slikana?
Ne treba se ispričati,to je njegovo mišljenje..fotke sam obrisala da bude mir..hvala vam na podršci...
Gdje je ova zadnja slika slikana?
Zadar-Kolovare..ulica iznad plaže..
Čisto da se vratim na diskusiju o kameri. Slike s Xperie S znaju biti bolesno perverzno dobre. Doduše, u nekim okolnostima treba se malo igrati sa postavkama i potražiti pomoć od 3rd party aplikacija, ali... Ljetos je bila kolumna na Bugu od nekoga autora koji je napisao da predviđa smrt digitalcima jer mobitelu imaju njihovu kvalitetu danas, na što sam se ja žestoko pobunio. Danas, nakon što mi je Sony XpS u rukama, mogu slobodno tvrditi da nisam bio u pravu.
Malim kompaktima a ne digitalcima jer se među njih ubrajaju i ultrazoom-ovi.
Evo sad imam neki mali kompakt od Hp-a. Xperia S ga pojede kvalitetom slike po danu, macro fotkama, snimanjem i raznim funkcijama. Jedino bolje kod Hp-a je to što radi bolje slike u noći jer ima xenon bljeskalicu.
moze mala pomoc molim vas za iste novce mogu dobiti xperiu p novu nikad upaljenu s garancijom i svime ostalim ili xperiu s polovnu s par ogrebotinica molim vas pomoc,sto prije!!!
hvala...
Ako XS isto ima garanciju, ja bih nju uzeo, i sam sam kupio jednu s dvi manje ogrebotinicu, imala je 23mj garancije i sve iz kutije.....dok sam za 200-250kn manje mogao neotpakovanu uzeti XP, ipak sam se odlučio za S, prvenstveno zbog baterije....a dalje da ne nabrajam, veći ekran, brži proc....(te spec manje više, ali vjeruj mi ljepše je raditi na većem ekranu), i još kada se popravi stanje s softverom za XS u sljedećem update-u(nadam se) dok se još produži trajanje baterije.....best buy mob. trenutno
PS
Svi koji su se žalili da probleme sa fokusom kamere i ostalim vezanim uz kameru, nek instaliruju ove dvije apk datoteke što su u temi ispod sa xda.
Meni je pomoglo....
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009333
slazem se sa true blue
Prvi put gleda film reze 1080, mogu rec da sam odusevljen, sve klizi, a slika fantasticna!!
true da je krait unutra i dobar soft bia bi ne best buy, nego definitivno najbolji na trzistu
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
U vezi 1080 HD usporedio sam sa frendovim S3 u školi. Mogu reć da je u S3 maaaaalo lijepša slika. Na XS je odlična slika i stvarno ako netko kaže da je slika loša, onda je to fcking sarkazam!
uzeo sam XS,hvala svima mobitel je fantastican :)))
Mislim da nemora biti rootan,evo sto treba:
You must use official ICS ROM or Custom ROM Based Stock ICS
Pošto se instalira kroz recovery, mora biti rootan
dali je netko root-o telefon i sta se dobije s tim
Otvorio link, pogledao sliku i odma poželio Thief!!! 
Aplikacija Dragon Dictation. Izgleda ok app, služi za voice search i navodno prepoznaje hrvatski (RTL HotSpot) ali ima jedan problem. Pita me za IP adresu i Port kompa (valjda za Wi-Fi vezu). E sad ja nezz di to mogu nać?
EDIT: Aplikacija za zadatke, ili postoje negdje na Xperiji ,,Zadatci,,?
jel imao mozda netko problema sa povezivanjem mobitela na racunalo,evo kupio sam ga sve radi normalno,samo se nemogu spojit na pc,nece mi prihvatit ako ga iskljucim pise kao local f al nemogu otvorit i skinuo sam onaj sony pc comapnion i nista,nemogu se povezat zna li mozda netko u cemu je fora
jel imao mozda netko problema sa povezivanjem mobitela na racunalo,evo kupio sam ga sve radi normalno,samo se nemogu spojit na pc,nece mi prihvatit ako ga iskljucim pise kao local f al nemogu otvorit i skinuo sam onaj sony pc comapnion i nista,nemogu se povezat zna li mozda netko u cemu je fora
Hmm, čudno, meni je sve uvijek normalno radilo.
Daj probaj napravit hard reset, možda se nešto zbrkalo.
Jel mogu nekako blokat broj nečiji, da kad me zove, da me nemože dobit? Tnx
Ej ljudovi, imam pitanje. Bio sam jučer malo u Tele2 isprobat xperiu S i primjerak koji je bio za "testiranje" ima užasno klimav zadnji poklopac i cak se odvojio nekoliko puta, i pitam dali bi mogao isprobat mob baš iz kutije jer me interesira i donese mi teta mob i kad vidi vraga i tamo klimav straznji poklopac ne jako ali se miče.
Pa me zanima imate li vi tih problema? Jeli to normalno da šeta malo ili to samo vodi k tome da s vremenom kad tad pocne bit sve više klimaviji i eventualno ispadat?
Nekako ne zelim dat 3400kn za mob kojemu ce se klimat straznji poklopac koda je moja razdrndana nokia 5800 od prije 3 godine <.<. A uzeo bi ga i onda da traje barem nekoliko godina.
Ak ni bed odgovorite mi, thx :)
Ja sa tim nemam problema, iako imam maskicu koja vjerovatno drži taj poklopac. Ali kada je skinem, skroz normalno sve. Čitao sam da se i drugima to dogodilo.
Pa to se dogodi zato jer se poklopac od baterije stalno otvara zatvara, neznam čemu to.
Moj je u dobrom stanju zasad.