Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Pitanje. Imam problema sa slikanjem pozadine tj. Power button+Volume down. Jel mi može nekako objasniti točno kako se koristi jer meni rijetko kada uspije uslikat, ali ipak ne uspije?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Hm nešto slab developer interest na xDA za ovaj mobitel,to me nešto odbija?
Xperia X8 je imala puuuno više ROM-ova i kernela,mijenja li se stanje?
Nešto je skup,2600kn,kad se može za 100-200 kuna više naći One X,

koji je realno bolji mobitel od Xperie.
Sad mene zanima,hoće li biti kakvih popusta sad prije praznika?
I ako netko prodaje otključanu Xperiu,s ovjerenim jamstvom i računom kod

pravih servisa a ne uvezena,neka se javi.
LP 

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 20:11 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad ce jb, kad ce novi updateee . Koji sad imate ja .45 a neki pisu. Da imaju .50 i da je izasao .55
13 godina
neaktivan
Sto sr dobije s flash toolom, vidio sam sada na xperia blog da se moze lako staviti flash tool za otkljucane mobitele. Ali sto time dobivam
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

mile1989, sve sto te zanima u vezi bilo kojeg smartphone-a mozes nac na xda forumu 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel imao tko problem s baterijom, kad se prazni, dode mi do 6% i odma padne na 1% . To sma danas primjetio , prije je islo normalno 6,5,4,3,2,1 ... Zna netko u cemu je greska ??
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ovaj softwer je vjerojatno pun grešaka tako da se nemoj čuditi ništa.

Ja sam se nekidan žalio kako mob šteka i ne radi kako bi trebao. A sad radi ko sat, brz ko munja.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

dosao sam danas u tmobile i kazu da nemaju u ponudi xperiu s,a imaju bozicno snizenje,imaju galaxy s2 isplati mi se cekat ili da uzmem galaxy s2 neznam dali je nekakva velika razlika u mobitelima,galaxy s2 mi se cini kao vrhunski mobitel i cak mi je mozda i bolji od xperie s,molim da mi odgovorite hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ovisi što ti je prioritet....malo prolistaj po temi pa ćeš vidjeti da se ljudi često dvoume između ta 2 moba.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

nedavno sam uzeo navedeni mobitel Xperia S, te bih upitao vlasnike istog par stvari.. 

Zanima me najprije kvaliteta slike (fotografije). Slike su po danjem svjetlu jako dobre i oštre, odnosno na otvorenom prostoru. Slike slikane u zatvorenom prostoru bez danjeg svjetla, ili pri prigušenom svjetlu su dosta loše, odnosno ispod kvalitete koju sam očekivao za kameru od 12mp (automatske postavke kamere). Neke slike mogu kasnije priložiti radi primjera. Ima li još netko ista iskustva?

Druga stvar, kao što je netko ovde već spomenuo, baterija zna mistično pasti sa 10% na 0, te se mobitel ugasi. To mi se desilo jednom te ga od tada punim na 15-20%.

Treće, kvaliteta stražnjeg poklopca mi se čini ne baš najbolja. Vrlo je krhak i lagan, te se prelako skida, što nakon par skidanja uzrokuje mikro-milimetarsko "zijevanje" poklopca s gornje strane. Možda je to individualan slučaj, ali ipak..

Osim navedenih stvari sam za sad prilično zadovoljan mobitelom.

16 godina
neaktivan
P8P67 kaže...

Pozdrav svima,

nedavno sam uzeo navedeni mobitel Xperia S, te bih upitao vlasnike istog par stvari.. 

1.Zanima me najprije kvaliteta slike (fotografije). Slike su po danjem svjetlu jako dobre i oštre, odnosno na otvorenom prostoru. Slike slikane u zatvorenom prostoru bez danjeg svjetla, ili pri prigušenom svjetlu su dosta loše, odnosno ispod kvalitete koju sam očekivao za kameru od 12mp (automatske postavke kamere). Neke slike mogu kasnije priložiti radi primjera. Ima li još netko ista iskustva?

2.Druga stvar, kao što je netko ovde već spomenuo, baterija zna mistično pasti sa 10% na 0, te se mobitel ugasi. To mi se desilo jednom te ga od tada punim na 15-20%.

3.Treće, kvaliteta stražnjeg poklopca mi se čini ne baš najbolja. Vrlo je krhak i lagan, te se prelako skida, što nakon par skidanja uzrokuje mikro-milimetarsko "zijevanje" poklopca s gornje strane. Možda je to individualan slučaj, ali ipak..

1.Pa svi fotoaparati na mobitelima imaju lošu sliku u zatvorenim prostorima, to nije ništa čudno. Moraš se malo poigrati s postavkama kamere pa možeš dobiti kako tako dobru sliku u noći ili u zatvorenom prostoru. Evo ti jedan primjer igranja s postavkama, sve slike su slikane s Xperiom ( obrati pozornost na sliku s Noctuom, 4 po redu, dosta dobro je ispala). Broj megapiksela nema veze s kvalitetom slike.

2. Sve mi se čini da je softwer kriv, meni to skroz normalno radi.

3. Da, poklopac je prilično loše kvalitete i ako možeš najbolje da ga ne otvaraš, moj isto zijeva malkice.

14 godina
P8P67 kaže...

Pozdrav svima,

Zanima me najprije kvaliteta slike (fotografije). Slike su po danjem svjetlu jako dobre i oštre, odnosno na otvorenom prostoru. Slike slikane u zatvorenom prostoru bez danjeg svjetla, ili pri prigušenom svjetlu su dosta loše, odnosno ispod kvalitete koju sam očekivao za kameru od 12mp (automatske postavke kamere). Neke slike mogu kasnije priložiti radi primjera. Ima li još netko ista iskustva?

Druga stvar, kao što je netko ovde već spomenuo, baterija zna mistično pasti sa 10% na 0, te se mobitel ugasi. To mi se desilo jednom te ga od tada punim na 15-20%.

Treće, kvaliteta stražnjeg poklopca mi se čini ne baš najbolja. Vrlo je krhak i lagan, te se prelako skida, što nakon par skidanja uzrokuje mikro-milimetarsko "zijevanje" poklopca s gornje strane. Možda je to individualan slučaj, ali ipak..

mob je odlican ali eto i ja cu se požaliti na kvalitetu fatografija.

bio sam na putu i dosta sam slikao u zatvorenim prostorijama,slike nisu bile nešto ali ok.danas prebacim slike na komp i imam što vidjeti,svaka slika gdje je slikana neka osoba ima crvene ili žute oci.

poludio sam,ljudi izgledaju kao zvijeri na slikama.

13 godina
neaktivan

@explorer 4

Čini mi se da su te tvoje slike dosta bolje u zatvorenom od mojih. Evo procijeni:

1.slika na otvorenom, uz dnevno svjetlo:

http://s13.postimage.org/volxxbl1x/DSC_0023.jpg

2. slika u kafiću, prigušeno svijetlo/noć

http://s17.postimage.org/ayb6d8yzi/DSC_0039.jpg

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pa čak nije ni loša ova s pivom, može to itekako gore ispast.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Pa čak nije ni loša ova s pivom, može to itekako gore ispast.

Da, može.. samo mi se nije dalo uploadat. Slike često ispadnu mutne, nejasne i zrnaste pogotovo kad se slikaju ljudi, pa on uključi prepoznavanje lica, scene, itd.

A dobro ako je to normalno onda ok, ali ipak sam se nadao boljoj kameri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 0:44 (P8P67).
17 godina
Sony Xperia S

Igrajte se malo sa postavkama kamere. S automatskim postavkama se rijetko kad dobiju dobre slike

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Provjeravajući postavke shvatio sam da je kamera po defaultu namještena na 9MP mode. Nakon promjene u 12MP, mijenja se format slike (iz 16:9 u 4:3) koji mi se ne sviđa jer ne popuni cijeli ekran već ostavi crne crte na vrhu i dnu.

Nakon Googlanja shvatio sam da je kvaliteta slike kod oba moda ista, samo slikavajući sa 12MP kamera "uhvati" više prostora. 

Eto ako neko nije znao...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pokušala sam uplodati slike al mi neda.prevelike su..mislim da se daju uslikati jako dobre..

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 8:07 (whisper2311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

pokušala sam uplodati slike al mi neda.prevelike su..mislim da se daju uslikati jako dobre..

Daju, nažalost samo po dnevnom svjetlu.. Te slike su slikane sa 12MP, odnosno 4:3 format?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nije do aparata,već do fotografa.
Slike koje je uslikala dotična gore su u najmanju ruku loše,jedino ona s

zalaskom je imala kakvog-takvog potencijala.

Pogledaj temu Komentari vaših fotografija,i pronađite IRebic,lik sa

Arc S radi bolje slike nego pola ljudi sa DSLR-ovima. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Nisam još pogledao, ali samo da pitam,

bez fotošopa?

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

a ček ..ja ovo nisam slikala da bi sad netko procjenjivao što sam slikala,ni kako sam slikala nit kut niti bilo što drugo...samo sam postavila slike da ljudi usporede svoje slike..to je sve...nisam tražila komentar slika..pričamo o xperiji i  njenom fotiću..ako se ne varam...

15 godina
Sony Xperia S

Svi sony-erricsoni te sada sony koje sam imao su imali klimavi poklopac,meni nista cudno,nego moj lijek tom doticnom problemu klimanja je stavit između moba i poklopca kartoncic iz kutije cigareta (onaj od kojeg se radi filter za .....) ili komad salvete i problem nestaje..........

Evo par slikica,na petoj je xperia S cak uspijela sliknut UFO koji je bio gro daleko bez zuma......

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 15:56 (lmutak).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Naravno da se priča o njenom fotiću,ali kad ga ocjenjuješ,

ne slikaš bezveze slike,nešto što ti padne na pamet uslikat ili tako.
Imaš slike online,googlaj,koje se fotografiraju s fotoaparatima da bi

se izmjerila kvaliteta njihovih fotografija,tako da si promašila sport u potpunosti.

I da,kažu da je kamera odlična,isprobam je kad dobijem Xperiu. 

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Naravno da se priča o njenom fotiću,ali kad ga ocjenjuješ,

ne slikaš bezveze slike,nešto što ti padne na pamet uslikat ili tako.
Imaš slike online,googlaj,koje se fotografiraju s fotoaparatima da bi

se izmjerila kvaliteta njihovih fotografija,tako da si promašila sport u potpunosti.

I da,kažu da je kamera odlična,isprobam je kad dobijem Xperiu. 

a mozda ih nisam slikala da bi netko ocijenio sto slikam,vec sam bas slikala onako bezveze i uz put , slike su stare od ljeta.. i nije mi to sport .. imam mob i eto koristila sam kameru ..ispricavam ti se sto su te moje neprofesionalne slike uvrijedile ..

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jesi teška.

Uglavnom,priča je bila o kameri i ocjenjivala se kvaliteta kamere.
Tvoje slike nisu rađene po mjerilima prema kojima se fotoaparati

ocjenjuju,prema tome se smatraju spammom i irelevantne su za

temu. 

Moj PC  
1 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

dns instaliram onu aplikaciju box, koja nama koji imamo sony uredaje nudi 50 gb prostora, i tako se logiram i na kompu i idem ubacit filmic od 700 mb i neda mi , trazi me da platim, da je moja datoteka veca od 2 gb a nije, tako da ne razumijem bas o cemu je rijec, probao sam samo sliku stavit i to je savresno uspjelo , a film neda, nego mi nudi nekakav premium od 15 dolara da instaliram, kaj ce mi 50 gb ako ih nemogu imat, niej mi bas jasno , moze pomoc oko toga, ako ste upoznati :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Jesi teška.
prema tome se smatraju spammom i irelevantne su za

temu. 

{#} happy??

17 godina
Sony Xperia S

Kakve gluposti, da je trazila savjet o tome kako slikati i tako to, nebi nista reka!! Vecina ljudi nit koristi svitla, kutove ni sta vec pri slikavanju.. Poanta je bila da slike nisu kakve bi tribale biti, a vi odma rasuli paljbu po jadnoj curi!! Cccc, ako mozete bit sinicni i rugat se onda imate vrimena i za pomoc, il pak za to niste kompetentni.

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 16:34 (Makić).
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Makić kaže...

Kakve gluposti, da je trazila savjet o tome kako slikati i tako to, nebi nista reka!! Vecina ljudi nit koristi svitla, kutove ni sta vec pri slikavanju.. Poanta je bila da slike nisu kakve bi tribale biti, a vi odma rasuli paljbu po jadnoj curi!! Cccc, ako mozete bit sinicni i rugat se onda imate vrimena i za pomoc, il pak za to niste kompetentni.

Pandza94 već ima žuti karton. Nevjerujem da je tu da pomaže nego da ser.e.

Popljuvao si Whisper bez ikakvog razloga, bravo majstore {#}

Budi sada frajer i ispričaj se.

Što se slika tiče znaju biti dosta zrnate, pogotovo kod slabog svjetla.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice