Sony Ericsson Aino

poruka: 21
|
čitano: 6.271
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

zzz svima zanima me dali da uzmem ovaj mob  mislim mobitel me je odusevio ima i touchscreen i tipke klizni je  8.1 megapikselna kamera sta kazete ima jos i GPS; WLAN i jos mnogo toga...............

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 10:21 (deklok).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Aino
deklok kaže...

zzz svima zanima me dali da uzmem ovaj mob  mislim mobitel me je odusevio ima i touchscreen i tipke klizni je  8.1 megapikselna kamera sta kazete ima jos i GPS; WLAN i jos mnogo toga...............

Što kažeš za SE Satio? Ima sve što i Aino, + 12.1 MP kameru i još mnogo toga.................

16 godina
neaktivan
takozvani kaže...
deklok kaže...

Što kažeš za SE Satio? Ima sve što i Aino, + 12.1 MP kameru i još mnogo toga.................

+ veču cijenu naravno

Neznam di se ide za to .
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

i satio kolko ja znam nema tipke a aino ima

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spaws kaže...

i satio kolko ja znam nema tipke a aino ima

Upravo obrnuto, satio ima answer, hangup i menu tipku na prednjoj strani, a aino nema ni jednu.

A što se tiče razlika cijena satio je oko 800kn skuplji.

16 godina
Sony Ericsson Aino

Aino ima tipke, i to cijelu normalnu tipkovnicu sa svim kao i što svi klizni mobovi imaju. Ali morate nešto znati u vezi njega, on je toucscreen,ali možete ga samo koristit u pristupu multimedije, znači kod slušanja mjuze,gledanja slike/videa. Za sve ostalo(surfanje,zvanje,tipkanje poruka ili bilo što slično) morate ga otvorit i korisiti tipke. Zbog toga se meni aino ne sviđa jer vam zanči mob u većini slučaja mora bit otvoren a onda je jako velik jer ima ogroman ekran+ cijela tipkovnica sa d-padom i softkeyevima. Imao sam ga u rukama pa znam što pričamNamigiva Ja bi ti svakakao preporučio ako želiš toucscreen od SE-a da se protegneš za još 700kn i uzmeš satio, jer ovdje od tocuscreena nećeš osjetit ni sNeodlučan

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Aino

Satio je kralj.

Svakako se isplati dat parsto kuna vise.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Aino ima tipke, i to cijelu normalnu tipkovnicu sa svim kao i što svi klizni mobovi imaju. Ali morate nešto znati u vezi njega, on je toucscreen,ali možete ga samo koristit u pristupu multimedije, znači kod slušanja mjuze,gledanja slike/videa. Za sve ostalo(surfanje,zvanje,tipkanje poruka ili bilo što slično) morate ga otvorit i korisiti tipke. Zbog toga se meni aino ne sviđa jer vam zanči mob u većini slučaja mora bit otvoren a onda je jako velik jer ima ogroman ekran+ cijela tipkovnica sa d-padom i softkeyevima. Imao sam ga u rukama pa znam što pričamNamigiva Ja bi ti svakakao preporučio ako želiš toucscreen od SE-a da se protegneš za još 700kn i uzmeš satio, jer ovdje od tocuscreena nećeš osjetit ni sNeodlučan

extra post ;) mislim da si sada svima razjasnio veliku dilemu,meni je to bezveze sto ne mozes korisititi touch nigdje osim u multimediji Sramim se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Sony Ericsson Aino

I meni je isto glupo al eto šta je tu je, to nisam ni ja znao dok mi u dućanu to prodavač nije rekao(do onda nisam znao ni da je klizni xD) uglavnom, to je neki hibridni mob sa touchscreenom i tipkovnicom i mislim da je satio puno pametnije uzet ili xperiu x1 (čak je i x2 došla kod nas al nisam vidio cijenuNeodlučan)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

I meni je isto glupo al eto šta je tu je, to nisam ni ja znao dok mi u dućanu to prodavač nije rekao(do onda nisam znao ni da je klizni xD) uglavnom, to je neki hibridni mob sa touchscreenom i tipkovnicom i mislim da je satio puno pametnije uzet ili xperiu x1 (čak je i x2 došla kod nas al nisam vidio cijenuNeodlučan)

meni je to onda s*anje,oduvijek me je nerviralo sto ima tu pomocnu tipkovnicu a sada kada cujem da se touch ne moze uvij koristiti izgleda mi zalosno ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Sony Ericsson Aino

a čuj,išli su tako da imaju što više raznih uređaja u ponudi, možde se nekom to bude strašno svidjelo.Čak je i zanimljivo da aino ima kapacitivni ekran naprema rezistivnom od satia. Uostalom da su napravili mob sa punokrvnim touchom a jeftiniji od satia, oda nitko ne bi uzeo satio jer on naprema ovom ima samo jaču kameru ,ostalo sve više-manje isto samo 700kn skuplji. Al moram priznat da za to malo što su predvidjeli touch, radi jako fluidno, prčkao sam jedno desetak minuta i bez ikakvog trokiranja ili slično sve radilo super.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel znas kolko košta satio a kolko aino?Jel satio izgleda onak glupo ko iphone i omnia??

15 godina
neaktivan

Što se tiće veličine slažem se s tobom, ali o kvaliteti touchscreena ne. Iako Aino ima touchscreen samo na multimediji radi mu puno bolje nego cijeli touchscreen na Satiu. A o broblemu Symbiana na Satiu neću govoriti iako se većina problema popravila. Evo nedavno izašao i treći update za  Satia. Zvuk je definitivno bolji u Aina pogotovo uz priložene bluetooth slušalice. Evo i Opera mini na Ainu radi na touchscreen čak i kad je mobitel zatvoren tako da je meni Aino puno pouzdaniji uređaj. Koristio sam oba tak da znam sve njihove mane.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Mene zanima gdje ga ima za kupit?

I da, kolko kosta u vipu.

negdje sam procitala da je u vipu za 3000, a na reklami njihovoj pise da je oko 1000 kn :S

matač

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Aino

U vipu je 3000kn samo mobitel bez pretplate, a sa raznim tarifama košta 1000kn. Odi na stranicu od vipneta pa malo pogledaj da li ti se isplati možda uzet na pretplatu ili samo mob uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

a ako uzmem to u vipu jel se onda promjeni izbornik?

(frendica ima mob iz vipa i izbornik joj je promjenjen. sk me kuzis xD)

matač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Jel ima SE Aino za kupit u ducanu, bez vip ponude i pretplate??

[ako da, kolko kosta?]

hvala :D

matač

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Ericsson Aino

Uzmi radije Aino. Svaki drugi Satio krepa-softverski problem (znam da će neki srat zbog toga,ali ako kažem skavom čovjeku koji dođe u servis sa novim Satiom da se potpiše,sakupio big za mjesec dana 50-60 potpisa).

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TheAemel kaže...

Jel ima SE Aino za kupit u ducanu, bez vip ponude i pretplate??

[ako da, kolko kosta?]

hvala :D

Mislim da u Vpu košta 3000 kn. Inače,u Vipu osim pretplate uvijek možeš kupit sami uređaj.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Aino

Dal mogu di kupit mob(mislim na Aino),jer imam karticu iz T-mobile-a... A u T-mobile-u nisu ni čuli za njega kad sam pito... Dal ima neki Sony Erricsson dućan u Zgu...? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Oglasnik, u pola cijene se nov moze naci.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice