sony c902

poruka: 17
|
čitano: 4.771
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
sony c902

Povremeno mi se novi c902 gasi bez povoda.

Da li mu možda gsm kartica pravi probleme (imam

jednu od prvih verzija simpa kartice 1998/1999)?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sony c902

Kupi noviSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sony c902

Moguce je da je do SIM kartice....tako se meni W910i gasio sa nekom starijom SIM

karticom....otides do svog operatera i zatrazis da ti daju novu SIM sa istim brojem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sony c902

Prije nekoliko mjeseci sam promijenio stavio novu sim karticu u telefon,ali mi se mob i dalje stalno gasi.

Molim daljnje prijedloge.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: sony c902

Sa tim telefonom nešto nije uredu de pogledaj ovu temu pa ćeš vidjeti: tema

RIDER
15 godina
neaktivan
sony c902

znal iko gdje mogu odnijet se c902 na popracak al da ga napravi ovi u nas ne znaju sta mu je kad se pali pise sam sony ericsob i nece dalje molim vas

eso
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
esopc4 kaže...

znal iko gdje mogu odnijet se c902 na popracak al da ga napravi ovi u nas ne znaju sta mu je kad se pali pise sam sony ericsob i nece dalje molim vas

Ne znaju šta mu je?! Kod kakvih si ti majmuna nosio taj mob? Samo ga treba lijepo flashat i radit će ti kao nov. Ja bi ti to napravio za jednu porciju ćevapa ali imam dojam da živiš jako daleko od mene(Sisak).

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
esopc4 kaže...

Ne znaju šta mu je?! Kod kakvih si ti majmuna nosio taj mob? Samo ga treba lijepo flashat i radit će ti kao nov. Ja bi ti to napravio za jednu porciju ćevapa ali imam dojam da živiš jako daleko od mene(Sisak).

mozes i preko team viewer-a Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
stevan94 kaže...
vexx5555 kaže...
esopc4 kaže...

mozes i preko team viewer-a Smijeh

Nemože preko teamviewera pojest ćevape Poljubac

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

ma nije problem a zivim u gradačcu a telefon mi je posve drag da mi ga je popravit ako treba odnijet cu ga i u hrvatsku

eso
16 godina
odjavljen
esopc4 kaže...

ma nije problem a zivim u gradačcu a telefon mi je posve drag da mi ga je popravit ako treba odnijet cu ga i u hrvatsku

Što se mene tiče može.

Evo ti i link jednog servisa u Sisku pa ako želiš možeš i njima dat da ti to srede (meni je svejedno): http://www.elcod.hr/

16 godina
neaktivan
sony c902

Probaj nadograditi software

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
stevan94 kaže...

Kako ne kužiš-ne može. Ako mu se mob neće pokrenut onda ni ne može ući u mod za nadogradnju softvera.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
stevan94 kaže...

Kako ne kužiš-ne može. Ako mu se mob neće pokrenut onda ni ne može ući u mod za nadogradnju softvera.

zasto ne? mob ionako treba da je ugasen prilikom nadogradnje software-a.

16 godina
odjavljen
stevan94 kaže...
vexx5555 kaže...
stevan94 kaže...

zasto ne? mob ionako treba da je ugasen prilikom nadogradnje software-a.

Očito da treba dodatno pojasniti. Ovdje riječ o dummy telefonu čiji softver(firmware) objedinjuje ulogu os-a i drivera. Kada se taj softver zezne(u ovom slučaju se zeznuo semc boot) telefon se ne može spojiti sa seus-om. You get that? 

15 godina
neaktivan
sony c902

Pomagajte ljudi imam problem sa mrežom na c902i,jbt kad mi je u dzepu ili kad sam u zatvorenoj prostoriji mreža mi skroz padne i pise ono emergency call only,a kada je napolju ima tri crtice.Imatel vi neki savjet il moram na servis i imatel ideju koliko kosta popravak??poZz i hvala!

demiaN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sony c902

da li je netko od vas imao problem sa otpadanjem tipki na c902 i čime ste to zalijepili ako se uopće može

hvala na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice