Znači trebao bih neki smartphone uređaj do 1500 kn maksimalno. Može biti bilo koja marka i bilo koja trgovina u Slavonskom Brodu samo da nije polovan (tj. rabljen). Imat ću ga 2-3 godine tako da trebam sad dobro odlučit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
protegni se do 1995 kuna za evo 3d
Toliko baš nemam jer idući tjedan idem kupiti mobitel, a imam samo 1500 kn tako da ništa od toga ali definitivno bih ga kupio da bih imao još 500 kn.
ako te ne smeta nešto manji ekran uzmi SE Live with walkman i još si 300kn spremiš u đep.
ako te ne smeta nešto manji ekran uzmi SE Live with walkman i još si 300kn spremiš u đep.
Taj sam i gledao da si kupim ali čuo sam da se neki modeli sami od sebe restartiraju.
Evo i stavit ću anketu pa glasajte za onaj mobitel koji mislite da je najbolji.
| 4 | SE Live with Walkman |
|---|---|
| 8 | Huawei U8650 |
| 1 | Samsung Galaxy mini |
| 3 | SE Xperia mini |
Mobitel je tvornički otključan na sve mreže...samo sam ga jedanput upalio da vidim kakav je ( inace imam bolji ). Mogu ti ga poslati poštom ...pouzećem....nisam ga uspoređivao s ovim mobitelima koje si naveo ali mislim da nije slabiji od Galaxy-a Mini!!....vidi pa javi..pozdrav!
Mobitel je tvornički otključan na sve mreže...samo sam ga jedanput upalio da vidim kakav je ( inace imam bolji ). Mogu ti ga poslati poštom ...pouzećem....nisam ga uspoređivao s ovim mobitelima koje si naveo ali mislim da nije slabiji od Galaxy-a Mini!!....vidi pa javi..pozdrav!
Ma gledao sam i galaxy fit u tele2 ponudi evo link ali ipak sam razmišljao o sony ericsson xperia mini ili sony ericsson live with walkman jer će uskoro dobit nadogradnju za ICS i imaju brži procesor od samsung galaxy fit itd. da sad ne nabrajam ali uglavnom su bolji od samsunga ali zato su i skuplji.
Vidim da ste svi glasali za Huawei U8650. Ako netko ima Huawei U8650 može li mi ga ukratko opisati pošto sam skeptičan jer ima premalo ram-a i kakvi su mu zvučnici.
Ako netko ima Huawei U8650 može li mi ga ukratko opisati pošto sam skeptičan jer ima premalo ram-a i kakvi su mu zvučnici.
Imaš temu o njemu:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-u8650-sonic-roms-overclock-root/138187.aspx
pa možeš pitati tamo sve što te zanima.