SE xperia x10-aplikacije,android market

poruka: 50
|
čitano: 18.425
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Evo ljudi namjerav si kupiti ovaj mob jako mi se svida i i cujem da ce biti update na 2.1 android.E kako sad to funkcionira ja sam iz bih i ima eronet karticu 063 i imam bezzicni internet.Kako cu sad ja njega spojiti na internet a da neide preko kartice i da neskida sa racuna jer zelim besplatno skidati sa android marketa.I kako cu napravtit update na ver.2.1 kad izade.I mozete li me reci par dobrih aplikacija za zabavu sa android marketa.Molim pomoc stvarno mi je hitno.Pitanja su mozda glupa ali jbg pocetnik sam.:)Hvala svima na utroseno vrijem i trud:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SE xperia x10-aplikacije,android market

Ovdje imas programe

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx

Na wifi se spajas kao sa laptopa. Kad kupis javi se i sve cu ti objasniti.

:)
15 godina
neaktivan
Ok javim ti se kad ga dobijem a to ce navjerovatnije biti za jedno 10-20 dana.Hvala:)
17 godina
neaktivan

Nije problem. Mob je extra samo ako nisi imao android treba vremena da se naviknes. Pogotovo ko je imao nokije dugo vremena kao ja ;)

15 godina
neaktivan
A mozes li mi doatada objasniti ove pojmove 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 1700 / 2100
HSDPA 850 / 1900 / 2100 / 800
i za sta koji sluzi i kako to ide.Hvala.:)
17 godina
neaktivan

To ti je brzina prenosa podataka. Kad surfas preko mobilne mreze to ti jebitno. Kod nas ti ide na 3G i ja sam izmjerio brzinu 2 Mb download i 1 Mb upload na 3g.

A ovo prvo su ti frekvencije na kojima mob radi. Nemoj se time opterecivati. Svi smartphoneovi ti rade na svim frekvencijama i brzinama manje vise.

15 godina
neaktivan
Ok hvala a u ostalom koji mob imas jer vidim da se stvarno dobro razumijes.:)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Ok hvala a u ostalom koji mob imas jer vidim da se stvarno dobro razumijes.:)

evo ja cu reci u njegovo ime Smijeh

SE X10 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Trenutno i N900 ;)

15 godina
neaktivan
Nice:)
15 godina
neaktivan
I koji je od SE xperia X10 i n900 bolji po tovome misljenju.:)
17 godina
neaktivan

Nekako mi zao sto moram ovo napisati ali X10 mi je bolji. Fantastican ekran, brzina, standardne prednosti androida, dizajn.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nekako mi zao sto moram ovo napisati ali X10 mi je bolji. Fantastican ekran, brzina, standardne prednosti androida, dizajn.

nije sto je tvoj ali...

xD

15 godina
neaktivan
A koliko bi kosto nov u bih n900.:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

nije sto je tvoj ali...

xD

scarface797 kaže...
A koliko bi kosto nov u bih n900.:)

NEma veze sto je moj. Uvijek ga mogu prodati i kupiti N900 jer su cijenom tu negdje. Ali necu. Zasto bih lagao. Ipak je to mob. Kupis koristis, prodas i kupis drugi. Nisam ja sentimentalno vezan ni za sta. Komad plastike i metala i nista vise. Uostalom demantuj me ;)

Nemam pojma koliko kosta. Pogledaj oglase.

15 godina
neaktivan
Samo jos ovo pitanje kakv je opercijski sustav u n900 naspram SE xperia x10.I da li n900 ima zanimljivi aplikacija i wigeta kao sto ima android u ponudi i jesu li besplatni.Hvala:)
17 godina
neaktivan

Kakav je u cemu? Nece ti to presuditi. Mislim da za android ima vise svega jer N900 jedini ima maemo. Sa druge strane maemo je baziran na linuxu i potencijalno ima ogromnu bazu aplikacija koje se vrlo jednostavno mogu portati na N900.

15 godina
neaktivan
Meni se n900 svida nako po izgledu qwerty tastaturi ali ti ih imas obavdva mobitela koji bi mi ti preporucio.Hvala:)
17 godina
neaktivan

6 postova iznad ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...
NEma veze sto je moj. Uvijek ga mogu prodati i kupiti N900 jer su cijenom tu negdje. Ali necu. Zasto bih lagao. Ipak je to mob. Kupis koristis, prodas i kupis drugi. Nisam ja sentimentalno vezan ni za sta. Komad plastike i metala i nista vise. Uostalom demantuj me ;)

Nemam pojma koliko kosta. Pogledaj oglase.

Nisam ozbiljno mislio,malo sam se salio ;)

Nemoj sta zamjeriti,slucajno Belji se

15 godina
neaktivan
Ok onda kupujem xperiu x10 pa cu ti se javiti za povezivanje sa internetom i taj android market.Hvala na svemu:)
15 godina
neaktivan
E imam jos par pitanaja da mi odgovoris logic.:)
1.Za sta sluzi mulittouch na mobitelima?
2.Sta je geotaging u kamere?
3.I sta x10 dobiva sa 2.1 ono sto ja znm je da ce display dobiti 16 mil.boja,hd snimanje,i duze trajanje baterije,hoce li jos sta dobiti?
4.I kazu da ima buletooth v2.1 sa A2DP za sta to A2DP sluzi?
17 godina
neaktivan
1. Pogledaj na youtube desire ili iphone. Uglavnom zoom sa dva prsta. Nista bez cega se ne moze.
2. Geotaging ti e funkcija koja uz fotohrafiju snimi i koordinate gdje je snimljena
3. Ne znsm ni ja tacno pa proguglaj changelog. Ne bi trebalo da je tesko naci
4. Ne znam ni ja tacno
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
E imam jos par pitanaja da mi odgovoris logic.:)

3.I sta x10 dobiva sa 2.1 ono sto ja znm je da ce display dobiti 16 mil.boja,hd snimanje,i duze trajanje baterije,hoce li jos sta dobiti?

Dobit ce upgrade OS-a na verziju 2.1, tj. sa 1.6 na 2.1. Time ces dobiti ovo sto si ti nabrojao i dobit ces podrsku za vise programa koji se nalaze na Android Marketu. Jer je puno aplikacija radeno za Android 2.1, a aplikacije pisane za 2.1 ne rade na Andoridu 1.6. Dok one pisane za 1.6 rade i na 2.1.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
15 godina
neaktivan
Da multitouch to uopce nije nesto bez toga se moze kosto ti kazes hvala vam na odgovorima.Ali moram postaviti jos jedno pitanje.:)
Da li na ekrnau ostaju otisci i bi li bilo dobro kupiti foljiu za ekran i naljepiti.:)Joj jedva cekam da dode.:)
17 godina
neaktivan

Ostaju otisci ali to je neizbjezno jer je glossy ali time je ekran ljepsi. Ispocetka smeta poslije zaboravis. Ja nosi naocale pa uvijek imam krpicu pored sebe ;)

Ne znam za foliju da li bi mogla naovu vrstu ekrana. Ja sam je imao jedan dan na 5800 i bacio i zaboravio na to. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 7:21 (logic).
17 godina
logic kaže...

Ostaju otisci ali to je neizbjezno jer je glossy ali time je ekran ljepsi. Ispocetka smeta poslije zaboravis. Ja nosi naocale pa uvijek imam krpicu pored sebe ;)

Ne znam za foliju da li bi mogla naovu vrstu ekrana. Ja sam je imao jedan dan na 5800 i bacio i zaboravio na to. 

Ide folija (ima za kupiti preko neta), ja imam na svome, dobio sam 5 komada, prvo su dva završila u smeću (prvo nisam dobro počistio ekran, a drugu sam previše dugo namještao, pa se stalno odlijepljavala), sad treća mi drži već tjedan dana, ali vidim da na rubovima već ima "mjehurića", znači počela se odlijepljavati, potrošit ću još ove dvije što imam, a onda više neću to koristiti. Mene otisci prsti jako živciraju, onda stalno brišem i bojim se da ga ne izdrapam...

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Ok hvala pokusacu da visse ne postavljam pitanja ali jednostavno nemogu docekati da dode:)JOJ JEDVA CEKAM.:)
15 godina
neaktivan

E logic evo ponovo otvarm ovu temu da te nesto pitam naime se x10 mi stize za 1 tjedan malo se oduzilo ali eto.Naime jucer sam radio na htc hd2 i odusevio sam se i sad nezz sta cu htc hd2 ili x10 je mi je rodak reko da se jos mogu predomisliti.I zanima me ali htc hd2 ima aplikacija kako android store i da li su besplatne jer radi na neko windows mobile 6.5 tako nesto pa sta ti kazes koji od ova dva.Hvala

17 godina
neaktivan

Pa odluci sam. HD2 je na win mobile 6.5 a u uskoro izlazi in 7 i koliko sam procitao ali nisam siguran da se nece moci nadograditi na win 7.  I jos kazu iz ms-a da ce win 7 ici aplleovim stopama sto znaci ogranicavanja ei sl. Ja bih uzeo x10. ANdorid sto znaci maksimalno otvoren sistem sa najbrze rastucim trziste. I x10 kao i desire doslovno leti. Extremno brz os. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice