Ovako planiram kupit jedan od ova 3 moba: SE k850i, LG KU990 Viewty ili N95, pa me zanima koji je najbolji izbor od ta 3?
Savjet oko kupnje moba
- poruka: 20
- |
- čitano: 3.001
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po nekim vlastitim iskustvima sa navedenim markama, išao bih na Sony Ericssona.
oD TA TRI NAJBOLJA TI JE NOKIA N95 SA 8GB
N95 ja osobno nebi nikad kupio, a i kad bi ga dobio odmah bi ga prodao. Ovaj LG izgleda dosta dobro, ali nemam niti jedno dobro iskustvo s niti jednim LG mobitelom, a nisam ni cuo da je netko imao! Stalno se nesto kvare itd. pa ti ni to nebi preporucio! Na kraju ostaje SE koji je uvijek odlican i provjeren! Ja bi na tvom mjestu kupio SE, ali ajde nam reci za sto ti treba mob.
Radio sam na sva tri i svati da suNokia i SE su 100 puta bolji od LG-a. Nokia ima bolju kameru,ekran i mogućnosti (symbian) ali SE mi je nekako prirasao srcu.
Pogledaj malo nokiu n82 puno kvalitetniji od n95,ako ti dizajn ne igra preveliku ulogu n82 je pravi izbor
SE k850i je isto dobar

Moj frend je pred malo nabavio k850i i one tipke za koje se koristi touchscreen su mu prestale radit i same od sebe se pritiscu. Moj savjet nokia.
Ovak... znam da N serija izgleda strava, ali znam da se dosta vraća na servis..ima mi ju frend i kad sam se dvoumila između nje i SE, odmah su me odgovorili..SE imam već duže i prezadovoljna sam.. Za LG ne znam iskreno ništa...osim da znaju bit preosjetljivi modeli sa screntouch-om... Ugl.. Nokia ima prednost u memoriji, ali po meni SE je trenutno sigurniji izbor..
sto se tice wievty-a.... ima ga frend
Sve je super, kamera,touch screen,pisanje onom olovcicom,velik ekran i to ali meni se nekako cini da je osjetljiv jako.
Nekako mi se krhak cini :).
Ali nije zasada imao nikakvih problema u nekih 3-4 mj tako da ne mogu nesto lose reci o njemu
Ako ti nije bitan Symbian (i aplikacije i igre koje podrzava) onda uzmi K850!
Ako ti nije bitan Symbian (i aplikacije i igre koje podrzava) onda uzmi K850!
ako ti stvarno treba smartphone, uzmi nokiu. ako ne, uzmi sonyericssona.
Preporuka sony ericsson
Još bih ti nadodao da N95 ima podršku za Wlan dok SE K850 nema. Tako da ti je i tu prednost.
Čuj jedino ti je kod N95 mana što ti se brzo rasklima klizni mehanizam, odnosno loše je napravljen.
Još bih ti nadodao da N95 ima podršku za Wlan dok SE K850 nema. Tako da ti je i tu prednost.
Čuj jedino ti je kod N95 mana što ti se brzo rasklima klizni mehanizam, odnosno loše je napravljen.