Savjet oko kupnje moba

poruka: 20
|
čitano: 3.001
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Ovako planiram kupit jedan od ova 3 moba: SE k850i, LG KU990 Viewty ili N95, pa me zanima koji je najbolji izbor od ta 3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Po nekim vlastitim iskustvima sa navedenim markama, išao bih na Sony Ericssona.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet oko kupnje moba

oD TA TRI NAJBOLJA TI JE NOKIA N95 SA 8GB

17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

N95 ja osobno nebi nikad kupio, a i kad bi ga dobio odmah bi ga prodao. Ovaj LG izgleda dosta dobro, ali nemam niti jedno dobro iskustvo s niti jednim LG mobitelom, a nisam ni cuo da je netko imao! Stalno se nesto kvare itd. pa ti ni to nebi preporucio! Na kraju ostaje SE koji je uvijek odlican i provjeren! Ja bi na tvom mjestu kupio SE, ali ajde nam reci za sto ti treba mob.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Radio sam na sva tri i svati da suNokia i SE su 100 puta bolji od LG-a. Nokia ima bolju kameru,ekran i mogućnosti (symbian) ali SE mi je nekako prirasao srcu.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj malo nokiu n82 puno kvalitetniji od n95,ako ti dizajn ne igra preveliku ulogu n82 je pravi izbor

SE k850i je isto dobar

17 godina
neaktivan
pa ono treba mi mob sa dobrom kamerom znaci 5 mpx, da ne moram stalno digitalac nanasat. mp3 player tek toliko da neki je da se moze pustit koja glazba, naravno puno komuniciram preko sms poruka
17 godina
neaktivan
r3n0 kaže...
pa ono treba mi mob sa dobrom kamerom znaci 5 mpx, da ne moram stalno digitalac nanasat. mp3 player tek toliko da neki je da se moze pustit koja glazba, naravno puno komuniciram preko sms poruka
 n82 definitivno Smijeh
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Moj frend je pred malo nabavio k850i i one tipke za koje se koristi touchscreen su mu prestale radit i same od sebe se pritiscu. Moj savjet nokia.

Mac Pro 2,00GHZ / 3GB FB-DIMM / Nvidia 7300GT 256MB / 2 x 250GB 7,200 16MB cache / Apple Cinema Display 20"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
evo bas sam pogledao malo tu nokiu, pa me zanima kakve su tipke? cine mi se malima... kolika je cijena na trzistu?
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Ovak... znam da N serija izgleda strava, ali znam da se dosta vraća na servis..ima mi ju frend i kad sam se dvoumila između nje i SE, odmah su me odgovorili..SE imam već duže i prezadovoljna sam.. Za LG ne znam iskreno ništa...osim da znaju bit preosjetljivi modeli sa screntouch-om... Ugl.. Nokia ima prednost u memoriji, ali po meni SE je trenutno sigurniji izbor..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

sto se tice wievty-a.... ima ga frend

Sve je super, kamera,touch screen,pisanje onom olovcicom,velik ekran i to ali meni se nekako cini da je osjetljiv jako.

Nekako mi se krhak cini :).

Ali nije zasada imao nikakvih problema u nekih 3-4 mj tako da ne mogu nesto lose reci o njemu

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 22:27 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Ako ti nije bitan Symbian (i aplikacije i igre koje podrzava) onda uzmi K850!

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scorpion667 kaže...

Ako ti nije bitan Symbian (i aplikacije i igre koje podrzava) onda uzmi K850!

Složio bih se u potpunosti s ovim postom, samo što bi još nadodao da Nokia N95 ima i ugrađeni GPS. Ako se ipak odlučiš za N95 pogledaj onu N95 8GB (bolji izbor).
hcsc
17 godina
neaktivan

ako ti stvarno treba smartphone, uzmi nokiu. ako ne, uzmi sonyericssona.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje moba

Preporuka sony ericssonCool

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka N95 ;)
***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
r3n0 kaže...
evo bas sam pogledao malo tu nokiu, pa me zanima kakve su tipke? cine mi se malima... kolika je cijena na trzistu?
 Tipke su manje ali su ugodne za rad,cijenu potraži na internetu jer ne znam koja mu je trenutna cijena.
17 godina
Savjet oko kupnje moba

Još bih ti nadodao da N95 ima podršku za Wlan dok SE K850 nema. Tako da ti je i tu prednost.

Čuj jedino ti je kod N95 mana što ti se brzo rasklima klizni mehanizam, odnosno loše je napravljen.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Još bih ti nadodao da N95 ima podršku za Wlan dok SE K850 nema. Tako da ti je i tu prednost.

Čuj jedino ti je kod N95 mana što ti se brzo rasklima klizni mehanizam, odnosno loše je napravljen.

Eh kad bi to bila jedina mana... GPS bas nije najbolji (jako je spor), a kamera (bar koliko sam ja vidio) jako losa!
Nothing is true, everything is permitted...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice