Zašto uzimate JIG-ove kad sada i bez njih mozete ponistit counter.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako ide sa Jig-om:
1. Stavis stari bootloader
2. Iskljucis SGS2
3. Umetnes Jig i automatski binarni brojac vracen na nulu.
4. Stavis novi bootloader
5. Kraj
meni ocigledno nema odgovora ili niko ne zna...ili jednostavno se ikone ne mogu postave u odredjeni redosljed koji ja zelim
Zašto uzimate JIG-ove kad sada i bez njih mozete ponistit counter.
Koliko vidim, nije toliko sigurno kao s JIGom?
Moze mi neko dat xda link od najstabilnijeg ics-a, ima stvarno dosta romova a ne znam sta je najbolje.
Treba mi jedan kojem radi sav hardwer, da je brz i lijepo izgleda :)
Hvala unaprijed!
Trenutno tvojim kriterijima odgovara ovaj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274
Kad instaliraš verziju 2.0, odmah možeš flashati i update na 2.1 (sve je objašnjeno, ali javi ako naletiš na probleme). Potpuno stabilan, funkcionalan (baziran je na službenom firmwareu), brz i lijep. Ako te privlači sučelje (ikone) kao na iPhoneu, probaj novi, danas izdani MIUI v4. O njegovoj stabilnosti ne mogu reći ništa, jer ga nisam isprobao niti takvo što planiram!
Edit: dodao sam sliku svojeg homescreena, da se nađe :)
Bok trebao bih vašu malu pomoć. Naime nisam baš ekspert što se tiče androida i najnovijih smartphona ali sam odlučio kupiti s2 za 2600kn preko oglasnika. Večeras se nalazim s čovjekom da ga isprobam i vidim jeli sve ok. Možete mi samo reći što bih trebao pogledati na brzinu da se uvjerim da je sve u redu i da nije neka kopija ili slično.
Vidi moj prethodni post na stranici prije...
meni ocigledno nema odgovora ili niko ne zna...ili jednostavno se ikone ne mogu postave u odredjeni redosljed koji ja zelim
Ne mozes sam skuziti? Isto kako razmjestas ikone na screenu - duze drzi ikonu i odvuci je...
Vidi moj prethodni post na stranici prije...
Ne mozes sam skuziti? Isto kako razmjestas ikone na screenu - duze drzi ikonu i odvuci je...
Pokusao sam al ne moze jednostavno mi ode na pocetnu home stranicu ikone i to je to ...jednostavno ne da mi da slozim ikone kako ja hocu pokusaoo sam sve zivo al jednostavno nece....znam da i ti imas apex launcher pa mi stvarno ne ide u glavu kako nece
Pa stisni ikonu i drzi dok ne vidis promjenu (pojaviti ce se tooltip). Onda mozes vuci po ekranu...
Kad instaliraš verziju 2.0, odmah možeš flashati i update na 2.1 (sve je objašnjeno, ali javi ako naletiš na probleme). Potpuno stabilan, funkcionalan (baziran je na službenom firmwareu), brz i lijep. Ako te privlači sučelje (ikone) kao na iPhoneu, probaj novi, danas izdani MIUI v4. O njegovoj stabilnosti ne mogu reći ništa, jer ga nisam isprobao niti takvo što planiram!
Pa ne moraju ikone na MIUIu biti iOS-like. Da se MIUI podosta izmijenit s temama, launcher se isto promijeni. I ja sam mislio za MIUI da ga necu nikad probat jer je iOS-like sucelje, ali kad probas i izmijenis par tema promijeni ti se misljenje! Tako da, probaj i poigraj se malo ;)

Pa ne moraju ikone na MIUIu biti iOS-like. Da se MIUI podosta izmijenit s temama, launcher se isto promijeni. I ja sam mislio za MIUI da ga necu nikad probat jer je iOS-like sucelje, ali kad probas i izmijenis par tema promijeni ti se misljenje! Tako da, probaj i poigraj se malo ;)
i meni se sad svidja ovaj litening .....al jos gore nemam pojma sta i kako treba bas sam laik teski jedva sam ga flashao i na 4.0.3
Koji šugav problem sa ovim romom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274,wipe samo sve kako pise i flashao preko odina i kada mi se bootao mob pise kernel panic upload,i ne mice se.
U cwm nisam mogao uci jedino u download,onda sam flashao siyah kernel i vratio cwm i restore na stari rom!
Uglavnom tko god flasha ovo nek bude spreman na probleme.
Koji šugav problem sa ovim romom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274,wipe samo sve kako pise i flashao preko odina i kada mi se bootao mob pise kernel panic upload,i ne mice se.
U cwm nisam mogao uci jedino u download,onda sam flashao siyah kernel i vratio cwm i restore na stari rom!
Zato ja ne volim flashati preko Odina... Stari Litening je bio prvi i zadnji ROM koji sam flashao tako, od tada samo CWM
Bez obzira na ROM i metodu flashanja, uvijek moras biti spreman na probleme :)

Recenzija ICS vs GB http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_ics_vs_gingerbread-review-737.php
Instalirao sam litening rom i sve radi dobro osim sto ni u jednom browseru ne radi auto fit pages, dal se to jos kome dogadja
Recenzija ICS vs GB http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_ics_vs_gingerbread-review-737.php
Tvrde da je malo bolja baterija :S .... Tko zna, nisam stock kernel imao na mobu od kad sam ga kupio...
je, baterija je stvarno bolja, ja osjetim...
Stavio sam MIUI 2.3.16
Do sada sam imao MIUI 2.3.9 i što se tiće tema (skinova) sve rade kao i na GB-u!
Većina stvari radi normalno ili bolje i osjeti se kroz neke aplikacije da rade brže. Do sada nisam imao niti jedan FC, čak i baterija dobro drži.
Jako sam zadovoljan sa ICS-om i MIUI-em i toplo preporučam.
kako se dobije onaj graficki pokazivac na browseru ? 1.22min
Imam jedan ozbiljni problem, pa molim pomoć.
Nekada u toku razgovoru (3/5 puta) mi se desi da čujem full neki čudni zvuk koji mogu opisati kao vibrirajući zvuk tj. kao da čuje neko zujanje. Na Tele2 sam mreži, ali mislim ubaciti neku drugu karticu da vidim da li je do mreže (ako ne hvata dobro signal, pa pojača receiver?). Jer koliko sam primijetio, dešava mi se samo u područjima gdje mi signal nije jako dobar. Naprimjer sada u gradu kada komuniciram s nekim tko je u gradu nemam tih problema (barem nisam skužio), ali ako sam izvan grada, a netko je u gradu imam tih problema. Mislim općenito da Tele2 nema tako dobar signal kao T-Com, pa je moguće da je do signala? Je li netko možda imao sličan problem, razmišljam da promjenom ROM-a bi se to moglo riješiti...razmišljam o ovom Light, Darky ili MUI kako već...
bdw all share na ICS-u radi besprijekorno da napomenem, dok je na GB trokirao kod streama malo
Tvrde da je malo bolja baterija :S .... Tko zna, nisam stock kernel imao na mobu od kad sam ga kupio...
To sam i sam primjetio i napisao sam ovdje neki dan da je primjetno bolja. Iskreno, a vjerujem da nisam sam ovdje, ovaj me sluzbeni ICS nimalo ne zanima.
To sam i sam primjetio i napisao sam ovdje neki dan da je primjetno bolja. Iskreno, a vjerujem da nisam sam ovdje, ovaj me sluzbeni ICS nimalo ne zanima.
meni je tw nekako glup, radi toga mi nije nesto posebno taj novi sluzbeni ics, i vise me zanimaju rom-ovi xD
Bok trebao bih vašu malu pomoć. Naime nisam baš ekspert što se tiče androida i najnovijih smartphona ali sam odlučio kupiti s2 za 2600kn preko oglasnika. Večeras se nalazim s čovjekom da ga isprobam i vidim jeli sve ok. Možete mi samo reći što bih trebao pogledati na brzinu da se uvjerim da je sve u redu i da nije neka kopija ili slično.
NISTE MU POMOGLI?
Sramite se ekipa!
Stavio sam MIUI 2.3.16
Do sada sam imao MIUI 2.3.9 i što se tiće tema (skinova) sve rade kao i na GB-u!
Većina stvari radi normalno ili bolje i osjeti se kroz neke aplikacije da rade brže. Do sada nisam imao niti jedan FC, čak i baterija dobro drži.
Jako sam zadovoljan sa ICS-om i MIUI-em i toplo preporučam.
Također. Pratio sam stvarno stanje s MIUI V4.
Napkon je stigao.
Pozitivno:
- Najstabilniji MIUI ROM (koji je u BETA fazi)
- Najviše featuresa je donio od svih MIUI ROM-ova
- Niti jedan FC u korištenju od preko 2 sata neprekidnog čačkanja
- Iznimno trajanje baterije (nijedno punjenje)
- Predobro izvedene Galery.apk, MIUIMusic, MIUIBrowser (aka Chrome)
- Trebat će im prilično malo vremena da naprave full stable.
Neutralno:
- Povremeno lagganje na početnom zaslonu
- MIUICamera.apk nije onakva kakvu su najavljivali
- Čudan rad u File Explorer-u
- Divljanje s tipkovnicama
- Povremeno luđačko ponašanje na locksreen-u.
Negativno:
- Što nije odmah stable verzija
Anyway, meni je tek nakon 2. ili 3. Reboot-a počeo malo fluidnije raditi.
Ako ste trenutno u flashable stanju, svakako probajte, možda vas pridobije.
Premalo vremena sam proveo na njemu da mogu zaključiti, ali sve u svemu, mislim da se ne vraćam na MIUI GB.
Damn, moram se registrirati na MIUI Forum
Još nekoliko regija dobilo LPQ official ICS.
Što više official vani to prije developeri završavaju svoj rad.
Ovi iz Cyanoged-a malo kasne
Napisao sam nešto o Cloud uslugama koje Google nudi + mali sneak peek ICS-a na Galaxyju S2:
Google Cloud servisi ili kako Google zamišlja život u oblacima
BTW: Stavio sam "službeni" ROM te sam ga rootao. Nakon malo podešavanja moram priznati da je sada jednostavnije organizirati accounte te mi se meniji kao i navigacija čine - logičnijima. Fora mi je što je vratio natrag sve aplikacije koja sam imao od prije kao i postavke. Ono, nisam čak niti morao pisati šifru za WiFi ponovno :D
Ja sam ga flashao preko Odina i onda nadogradio preko LRToolbox...i sve radi savrseno...bez ikakvih problema sam to odradio iako sam laik za ove stvari..i prezadovoljan sam za sada ...