Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.428
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zašto uzimate JIG-ove kad sada i bez njih mozete ponistit counter. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kako se bez JIG-a poništava counter? (da ne tražim sad okolo kad već znaš)

14 godina
neaktivan
ozylaser kaže...

Ovako ide sa Jig-om:

1. Stavis stari bootloader
2. Iskljucis SGS2
3. Umetnes Jig i automatski binarni brojac vracen na nulu.
4. Stavis novi bootloader

5. Kraj

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 14:30 (Denyken).
13 godina
neaktivan

meni ocigledno nema odgovora ili  niko ne zna...ili jednostavno se ikone ne mogu postave u odredjeni redosljed koji ja zelim 

0 0 hvala 0
13 godina
Mitsuoka kaže...

Zašto uzimate JIG-ove kad sada i bez njih mozete ponistit counter. 

Koliko vidim, nije toliko sigurno kao s JIGom?

14 godina
neaktivan

Moze mi neko dat xda link od najstabilnijeg ics-a, ima stvarno dosta romova a ne znam sta je najbolje.

Treba mi jedan kojem radi sav hardwer, da je brz i lijepo izgleda :)

Hvala unaprijed!

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Trenutno tvojim kriterijima odgovara ovaj:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274

Kad instaliraš verziju 2.0, odmah možeš flashati i update na 2.1 (sve je objašnjeno, ali javi ako naletiš na probleme). Potpuno stabilan, funkcionalan (baziran je na službenom firmwareu), brz i lijep. Ako te privlači sučelje (ikone) kao na iPhoneu, probaj novi, danas izdani MIUI v4. O njegovoj stabilnosti ne mogu reći ništa, jer ga nisam isprobao niti takvo što planiram!

Edit: dodao sam sliku svojeg homescreena, da se nađe :)

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 17:57 (Davor).
14 godina
protjeran

Bok trebao bih vašu malu pomoć. Naime nisam baš ekspert što se tiče androida i najnovijih smartphona ali sam odlučio kupiti s2 za 2600kn preko oglasnika. Večeras se nalazim s čovjekom da ga isprobam i vidim jeli sve ok. Možete mi samo reći što bih trebao pogledati na brzinu da se uvjerim da je sve u redu i da nije neka kopija ili slično.

0 0 hvala 0
17 godina
ozylaser kaže...

Vidi moj prethodni post na stranici prije...

Delfinster kaže...

meni ocigledno nema odgovora ili  niko ne zna...ili jednostavno se ikone ne mogu postave u odredjeni redosljed koji ja zelim 

Ne mozes sam skuziti? Isto kako razmjestas ikone na screenu - duze drzi ikonu i odvuci je...

Wanam Stock ICS + Siyah kernel Wanam Stock ICS + Siyah kernel
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 18:41 (parizer).
13 godina
neaktivan
parizer kaže...
ozylaser kaže...

Vidi moj prethodni post na stranici prije...

Delfinster kaže...

Ne mozes sam skuziti? Isto kako razmjestas ikone na screenu - duze drzi ikonu i odvuci je...

Pokusao sam al ne moze jednostavno mi ode na pocetnu home stranicu ikone i to je to ...jednostavno ne da mi da slozim ikone kako ja hocu pokusaoo sam sve zivo al jednostavno nece....znam da i ti imas apex launcher pa mi stvarno ne ide u glavu kako nece 

17 godina

Pa stisni ikonu i drzi dok ne vidis promjenu (pojaviti ce se tooltip). Onda mozes vuci po ekranu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Davor kaže...

Kad instaliraš verziju 2.0, odmah možeš flashati i update na 2.1 (sve je objašnjeno, ali javi ako naletiš na probleme). Potpuno stabilan, funkcionalan (baziran je na službenom firmwareu), brz i lijep. Ako te privlači sučelje (ikone) kao na iPhoneu, probaj novi, danas izdani MIUI v4. O njegovoj stabilnosti ne mogu reći ništa, jer ga nisam isprobao niti takvo što planiram!

Pa ne moraju ikone na MIUIu biti iOS-like. Da se MIUI podosta izmijenit s temama, launcher se isto promijeni. I ja sam mislio za MIUI da ga necu nikad probat jer je iOS-like sucelje, ali kad probas i izmijenis par tema promijeni ti se misljenje! Tako da, probaj i poigraj se malo ;)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
Šef kaže...
Davor kaže...

Pa ne moraju ikone na MIUIu biti iOS-like. Da se MIUI podosta izmijenit s temama, launcher se isto promijeni. I ja sam mislio za MIUI da ga necu nikad probat jer je iOS-like sucelje, ali kad probas i izmijenis par tema promijeni ti se misljenje! Tako da, probaj i poigraj se malo ;)

i meni se sad svidja ovaj litening .....al jos gore nemam pojma sta i kako treba bas sam laik teski jedva sam ga flashao i na 4.0.3

17 godina

Koji šugav problem sa ovim romom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274,wipe samo sve kako pise i flashao preko odina i kada mi se bootao mob pise kernel panic upload,i ne mice se.

U cwm nisam mogao uci jedino u download,onda sam flashao siyah kernel i vratio cwm i restore na stari rom!

Uglavnom tko god flasha ovo nek bude spreman na probleme.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chingy-os kaže...

Koji šugav problem sa ovim romom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274,wipe samo sve kako pise i flashao preko odina i kada mi se bootao mob pise kernel panic upload,i ne mice se.

U cwm nisam mogao uci jedino u download,onda sam flashao siyah kernel i vratio cwm i restore na stari rom!

Zato ja ne volim flashati preko Odina... Stari Litening je bio prvi i zadnji ROM koji sam flashao tako, od tada samo CWM

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Bez obzira na ROM i metodu flashanja, uvijek moras biti spreman na probleme :)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Instalirao sam litening rom i sve radi dobro osim sto ni u jednom browseru ne radi auto fit pages, dal se to jos kome dogadja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Tvrde da je malo bolja baterija :S .... Tko zna, nisam stock kernel imao na mobu od kad sam ga kupio...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina

je, baterija je stvarno bolja, ja osjetim...

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Stavio sam MIUI 2.3.16{#}

Home Home

Do sada sam imao MIUI 2.3.9 i što se tiće tema (skinova) sve rade kao i na GB-u!

Većina stvari radi normalno ili bolje i osjeti se kroz neke aplikacije da rade brže. Do sada nisam imao niti jedan FC, čak i baterija dobro drži.

Jako sam zadovoljan sa ICS-om i MIUI-em i toplo preporučam.

Novi Browser Novi Browser
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 21:24 (Krmic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kako se dobije onaj graficki pokazivac na browseru ? 1.22min

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam jedan ozbiljni problem, pa molim pomoć.

Nekada u toku razgovoru (3/5 puta) mi se desi da čujem full neki čudni zvuk koji mogu opisati kao vibrirajući zvuk tj. kao da čuje neko zujanje. Na Tele2 sam mreži, ali mislim ubaciti neku drugu karticu da vidim da li je do mreže (ako ne hvata dobro signal, pa pojača receiver?). Jer koliko sam primijetio, dešava mi se samo u područjima gdje mi signal nije jako dobar. Naprimjer sada u gradu kada komuniciram s nekim tko je u gradu nemam tih problema (barem nisam skužio), ali ako sam izvan grada, a netko je u gradu imam tih problema. Mislim općenito da Tele2 nema tako dobar signal kao T-Com, pa je moguće da je do signala? Je li netko možda imao sličan problem, razmišljam da promjenom ROM-a bi se to moglo riješiti...razmišljam o ovom Light, Darky ili MUI kako već... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bdw all share na ICS-u radi besprijekorno  da napomenem, dok je na GB trokirao kod streama malo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 22:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Tvrde da je malo bolja baterija :S .... Tko zna, nisam stock kernel imao na mobu od kad sam ga kupio...

To sam i sam primjetio i napisao sam ovdje neki dan da je primjetno bolja. Iskreno, a vjerujem da nisam sam ovdje, ovaj me sluzbeni ICS nimalo ne zanima.

15 godina
Denyken kaže...
Kordy kaže...

To sam i sam primjetio i napisao sam ovdje neki dan da je primjetno bolja. Iskreno, a vjerujem da nisam sam ovdje, ovaj me sluzbeni ICS nimalo ne zanima.

meni je tw nekako glup, radi toga mi nije nesto posebno taj novi sluzbeni ics, i vise me zanimaju rom-ovi xD

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
14 godina
Volume kaže...

Bok trebao bih vašu malu pomoć. Naime nisam baš ekspert što se tiče androida i najnovijih smartphona ali sam odlučio kupiti s2 za 2600kn preko oglasnika. Večeras se nalazim s čovjekom da ga isprobam i vidim jeli sve ok. Možete mi samo reći što bih trebao pogledati na brzinu da se uvjerim da je sve u redu i da nije neka kopija ili slično.

NISTE MU POMOGLI?
Sramite se ekipa! {#} 

Krmic kaže...

Stavio sam MIUI 2.3.16{#}

Do sada sam imao MIUI 2.3.9 i što se tiće tema (skinova) sve rade kao i na GB-u!

Većina stvari radi normalno ili bolje i osjeti se kroz neke aplikacije da rade brže. Do sada nisam imao niti jedan FC, čak i baterija dobro drži.

Jako sam zadovoljan sa ICS-om i MIUI-em i toplo preporučam.

Također. Pratio sam stvarno stanje s MIUI V4.
Napkon je stigao.

Pozitivno:

• Najstabilniji MIUI ROM (koji je u BETA fazi)
  • Najviše featuresa je donio od svih MIUI ROM-ova
  • Niti jedan FC u korištenju od preko 2 sata neprekidnog čačkanja
  • Iznimno trajanje baterije (nijedno punjenje)
  • Predobro izvedene Galery.apk, MIUIMusic, MIUIBrowser (aka Chrome)
  • Trebat će im prilično malo vremena da naprave full stable.

Neutralno:

• Povremeno lagganje na početnom zaslonu
  • MIUICamera.apk nije onakva kakvu su najavljivali
  • Čudan rad u File Explorer-u
  • Divljanje s tipkovnicama
  • Povremeno luđačko ponašanje na locksreen-u.

Negativno:

• Što nije odmah stable verzija {#}

Anyway, meni je tek nakon 2. ili 3. Reboot-a počeo malo fluidnije raditi.

Ako ste trenutno u flashable stanju, svakako probajte, možda vas pridobije.

Premalo vremena sam proveo na njemu da mogu zaključiti, ali sve u svemu, mislim da se ne vraćam na MIUI GB.

Damn, moram se registrirati na MIUI Forum {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Još nekoliko regija dobilo LPQ official ICS.

Što više official vani to prije developeri završavaju svoj rad.

Ovi iz Cyanoged-a malo kasne {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Napisao sam nešto o Cloud uslugama koje Google nudi + mali sneak peek ICS-a na Galaxyju S2:

Google Cloud servisi ili kako Google zamišlja život u oblacima

BTW: Stavio sam "službeni" ROM te sam ga rootao. Nakon malo podešavanja moram priznati da je sada jednostavnije organizirati accounte te mi se meniji kao i navigacija čine - logičnijima. Fora mi je što je vratio natrag sve aplikacije koja sam imao od prije kao i postavke. Ono, nisam čak niti morao pisati šifru za WiFi ponovno :D

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Ja sam ga flashao preko Odina i onda nadogradio preko LRToolbox...i sve radi savrseno...bez ikakvih problema sam to odradio iako sam laik za ove stvari..i prezadovoljan sam za sada ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice