Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Poz,
Imam jedan problem kupio sam Samsung S4 i imao sam verziju 4.4.4,mob je radio super sve dok se nije ugradila verzija 5.0.1 poceo je stekat itd...
Jel neko zna kako da vratim verziju 4.4.4??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

Otisao mi display na S4, pa me zanima jel itko od vas zna ima li ikakve razlike između onih zamjenskih s ebaya ?

Ima za 70-ak $ i onih za 100-tinjak $ , pa da li postoji neka razlika između njih ( prikaz boje, kvaliteta ) ?

Ima razlike. Ako hoces isti kakav si prije imao, uzmi skuplji.

Na kraju ga neću popravljat, prelazim na Note3, neisplativo mi je ovog popravljat.

16 godina
neaktivan
Yoo 2 6 kaže...

Poz,
Imam jedan problem kupio sam Samsung S4 i imao sam verziju 4.4.4,mob je radio super sve dok se nije ugradila verzija 5.0.1 poceo je stekat itd...
Jel neko zna kako da vratim verziju 4.4.4??

Skini sa Sammobilea firmware koji ti je bio, prebaci u download mode (prije toga obavezno uključi USB debugging) i prati upute sa Sammobilea.

12 godina

Evo ima par dana od kako sam prešao kompletno na Euphoria OS, rom je pre j****...počevši od mogućnosi personalizacije do trajanja baterije ( na mojoj istrošenoj bateriji sam uspio dobiti 3sata i 20min rada sa upaljenim ekranom, dok na R.R. sam uspijevao otrpilike 2 sata i 30Min ).

Svakako preporučam da ga probate; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/euphoria-os-1-x-official-s4-i9505-test-t3153415

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Evo ima par dana od kako sam prešao kompletno na Euphoria OS, rom je pre j****...počevši od mogućnosi personalizacije do trajanja baterije ( na mojoj istrošenoj bateriji sam uspio dobiti 3sata i 20min rada sa upaljenim ekranom, dok na R.R. sam uspijevao otrpilike 2 sata i 30Min ).

Svakako preporučam da ga probate; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/euphoria-os-1-x-official-s4-i9505-test-t3153415

Kakve su performanse u odnosu na Ressurection?

12 godina
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

Chrome mi manje steka na eOS-u nego na R.R. tako da mora da su bolje...

Budem ovih dana napravio benchmark pa cemo vidjeti.

15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

Chrome mi manje steka na eOS-u nego na R.R. tako da mora da su bolje...

Budem ovih dana napravio benchmark pa cemo vidjeti.

Tesko da i jedan moze sa Ressurectionom, budemo vidili. 

12 godina

Evo narode, kao sto sam obecao tu je benchmark :)

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/2972278

Edit: Da sad ne stavljam R.R. gore samo za benchmark...nek netko skine GeekBench 3 sa PlayStore-a ( djabe ), pa da vidimo kakv ce biti rezultat...ma da se meni cini da mi je chrome sa ovim brzi, a baterija mi osjetno duze traje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 23:48 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cyanogenmod 12.1, zadnji nightly - http://browser.primatelabs.com/geekbench3/2978366

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel mogu u ovu temu pitat preporuku nekog roma za s4 mini

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kelam kaže...

Jel mogu u ovu temu pitat preporuku nekog roma za s4 mini

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development/rom-t3030976

12 godina
neaktivan
Kako se ponasa cm 12 na s4 i je li moguce instalirati watchon i shealth?
15 godina
neaktivan
next'24 kaže...
Kako se ponasa cm 12 na s4 i je li moguce instalirati watchon i shealth?

Super se ponasa CM12.1. Najbolje od svih romova do sada. Nije moguce isntalirati samsungove aplikacije, ali imas puno alternativa koje ce ti omoguciti isto.

12 godina
neaktivan
Koja je najbolja alternativa za WatchOn, stavio sam cm12.1 i mob puno fluidnije radi
15 godina

Ekipa dali je došao kome update od 400MB?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam na Albe 95 romu i "ladno" je izgurao 3,3oh SOT-a ali sam prethodno u Stweaksu promenio da mi cpu gouverner bude interactive,ipak je ovo bazirano na stock romu, s6 i note 4 teme, ekran sija od sjaja, pozz

13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ekipa dali je došao kome update od 400MB?

Meni je došao neki I9505XXUHOF2 instalirao i ne vidim nikakvu razliku.

15 godina
neaktivan
Problem s baterijom

Unazad par dana ima problema s baterijom. Naime, baterija se uz normalno korištenje isprazni u roku nekoliko sati, dok bi u istom uvjetima prije znala po cijeli dan izdržati. Zatim slijedi problem da mi se mobitel nikako ne želi napuniti. Nakon cijele noći punjenja baterija se napuni do 80ak posto. Treći problem mi je sto je mobitel pri korištenju toliko vruć da ga se jedva može držati u ruci i zadnja stvar je da je sam postao dosta sporiji i zastekava. Imate li neko rješenje za ovo? 

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem s baterijom
Ponekad mi touch poludi, tipka sam od sebe sve dok ne zakljucam mobitel i kad otkljucam sve ok. Trenutno imam cm 12.1 a to se desavalo i sa stock androidom. Da li bi pomogao kernel neki?

ps. staklo nije orginalno pa sam mislio da je do toga ali cim zakljucam i otkljucam vrati se u normalu pa mozda je ipak softwerski problem
12 godina
neaktivan

Ima li vlasnika i9506 sa lolipopom? Nadograditi ili ne sa 4.4.2?

0 0 hvala 0
12 godina

Evo, google je objavio naziv za Android 6.0 - Marshmallow.

E sad, koliko sam čitao na nekim stranicama, za sad samsung ne planira izbaciti Lollipop na S5 i S4 uredjaje...te se nadam da to ipak nije istina!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diazz72 kaže...

E sad, koliko sam čitao na nekim stranicama, za sad samsung ne planira izbaciti Lollipop na S5 i S4 uredjaje...te se nadam da to ipak nije istina!!!

po mom mišljenju, s5 bi trebao jer još nije star preko 24 mjeseca, s4 gotovo sigurno neće, a između njih note 3 je taman na granici, ali se bojim da će proći kao i note 2 koji je isto bio na granici pa su ga napustili.

15 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
Diazz72 kaže...

po mom mišljenju, s5 bi trebao jer još nije star preko 24 mjeseca, s4 gotovo sigurno neće, a između njih note 3 je taman na granici, ali se bojim da će proći kao i note 2 koji je isto bio na granici pa su ga napustili.

Samo ce S5 dobiti. U to sam siguran.

12 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

The list of Samsung devices that would be getting the update, hopefully by the end of this year are as follows:
– Samsung Galaxy Note 5
– Samsung Galaxy S6 Edge+
– Samsung Galaxy S6
– Samsung Galaxy S6 Duos
– Samsung Galaxy S6 Edge
– Samsung Galaxy Note 4
– Samsung Galaxy Note 4 Duos
– Samsung Galaxy Note Edge
– Samsung Galaxy ALPHA
– Samsung Galaxy Tab A

Nope, ni S5. Ovo je navodno službena lista.

15 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

The list of Samsung devices that would be getting the update, hopefully by the end of this year are as follows:
– Samsung Galaxy Note 5
– Samsung Galaxy S6 Edge+
– Samsung Galaxy S6
– Samsung Galaxy S6 Duos
– Samsung Galaxy S6 Edge
– Samsung Galaxy Note 4
– Samsung Galaxy Note 4 Duos
– Samsung Galaxy Note Edge
– Samsung Galaxy ALPHA
– Samsung Galaxy Tab A

Nope, ni S5. Ovo je navodno službena lista.

Pffffff, bravo za Smasung...

12 godina

Ma sumnjam da je ta lista tocna...za S4 je pitanje dali ce dobiti, ali S5 mora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada je bio Lollipop u pitanju S4 mini nisu updateali jer je imao 1.5 gb RAM-a koji navodno nije dovoljan za Lollipop (što dovoljno govori o njihovom softwareau i koliko guši mobitele), baš me zanima izlika zašto S4 neće dobit update, 2 GB rama ima kao i S5 tako da im to neće moć biti razlog. Više nikad neću kupit Samsung to je sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 20:21 (PlayMaker10).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Kada je bio Lollipop u pitanju S4 nisu updateali jer je imao 1.5 gb RAM-a koji navodno nije dovoljan za Lollipop (što dovoljno govori o njihovom softwareau i koliko guši mobitele), baš me zanima izlika zašto S4 neće dobit update, 2 GB rama ima kao i S5 tako da im to neće moć biti razlog. Više nikad neću kupit Samsung to je sigurno.

Reći će da je star uređaj i da nema lollipopa za isti.

11 godina

što tek reći za note 3 koji ima 3GB rama i ima snapdragon 800 kao i nexus 5 (koji će dobiti) a koji se ne nalazi na ovoj listi.

baš me zanima izlika za ovaj uređaj

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice