Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Daj pomagajte, kako da se rijesim trzanja na ovom mobitelu? S3 nije imao ovih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nezz evo ja sam isto na stocku ali nemam nikakvih trzanja...neznam sto bi drugo preporucio osim tvornickog reseta

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
domac5 kaže...

nezz evo ja sam isto na stocku ali nemam nikakvih trzanja...neznam sto bi drugo preporucio osim tvornickog reseta

Odradio sam tvornicki reset vec. Mozda da Odinom nabacim drugi rom? Gdje se ono provjerava je li na mobitelu ikad ista custom flashano i kako da vidim za koji dio europe je mob, odnosno za koju drzavu? Hvala

15 godina

a gle ti bar imas neki izbor romova za razliku od mene, osobno odma bih puknuo neki CM rom na njega, to u kombinaciji sa nasim S600 chipsetom...prava masina od mobitela.

Pomocu ove stranice mozes saznati nesto vise o svom mobitelu http://www.imei.info

a za ovo provjeravanje jel ista dirano ugasis mob, drzis home+power tipke dok se ne pojavi meni i tamo vidis, kad sam vidio kod sebe knox 0/0 sve mi ga je bilo zao rootati haha al jbg sad je 0/1

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Jel normalno da ekran treperi prilikom skrolanja kroz postavke mobitela? Treperi samo dio koji se pomiče. U ostalim situacijama nema trperenja. U nova launcheru recimo kod skrolanja kroz njegove postavke ništa ne treperi.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

a gle ti bar imas neki izbor romova za razliku od mene, osobno odma bih puknuo neki CM rom na njega, to u kombinaciji sa nasim S600 chipsetom...prava masina od mobitela.

Pomocu ove stranice mozes saznati nesto vise o svom mobitelu http://www.imei.info

a za ovo provjeravanje jel ista dirano ugasis mob, drzis home+power tipke dok se ne pojavi meni i tamo vidis, kad sam vidio kod sebe knox 0/0 sve mi ga je bilo zao rootati haha al jbg sad je 0/1

Hvala za info. Kod mene je knox 0/0. Nego postoji li nacin da se Knox vrati na pocetno stanje nakon custom roma?

Ezio kaže...

Jel normalno da ekran treperi prilikom skrolanja kroz postavke mobitela? Treperi samo dio koji se pomiče. U ostalim situacijama nema trperenja. U nova launcheru recimo kod skrolanja kroz njegove postavke ništa ne treperi.

Kod mene i prijatelja takodjer treperi, tako da bih rekao da je to uredu. :)

15 godina

zasad knox nemozes vratit na 0/0.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

zasad knox nemozes vratit na 0/0.

Necu nista dirati za sad. Cekat cu lollipop update.

Btw imam random bezo restartartovanje. Cini mi se da je ovaj softwer malo bagovit. Ima li iko slicnih problema?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:23 (Almin94).
15 godina
neaktivan

Samo jos jedno pitanje. :)

Pokusao sam reinstalirati sistem pomocu Kies-a i ne dozvoljava mi. Kako to rijesiti? I ima li nacina da se zabrani aplikacijama pisanje na externu SD karticu?

Izbaci ovu poruku na Kiesu: 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 14:30 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Pokusao sam reinstalirati sistem pomocu Kies-a i ne dozvoljava mi. Kako to rijesiti? I ima li nacina da se zabrani aplikacijama pisanje na externu SD karticu?

bump

Kako da ustimam da mi Kies dozvoli reinstall sistema?

16 godina
Almin94 kaže...
Almin94 kaže...

bump

nikako, ako vratis na stariju verziju knox ce okinut, istu verziju napravis preko factory reseta, jedino sto ti ostaje otic reklamirat cekat novi android ili rootat i nadat se da upali i da ti nece trebat garancija

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Almin94 kaže...
Almin94 kaže...

bump

nikako, ako vratis na stariju verziju knox ce okinut, istu verziju napravis preko factory reseta, jedino sto ti ostaje otic reklamirat cekat novi android ili rootat i nadat se da upali i da ti nece trebat garancija

Sta cu reklamirat ako softver ne valja. Ako Odinom flasham novi firmware, Knox ce opet okinuti?

15 godina

Danas sam u Vip-u kupio novi S4 i9505 i na njemu je KNOX 0x1? Zašto jer da ga reklamiram? 

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

Danas sam u Vip-u kupio novi S4 i9505 i na njemu je KNOX 0x1? Zašto jer da ga reklamiram? 

haha ovo postaje zanimljivo..da ti nisu uvalili neku korištenu maticnu unutra? :O

EDIT: ne znam jedino kako dokazat da nisi TI taj koji je to stavio na 0x1?

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 20:07 (Tionio).
15 godina
neaktivan

Koji firmware da flasham Odinom na S4 Black Edition? Telefon je fabricki otkljucan pa ne kontam koji firmware da odaberem - germany, poland ili ostali. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Koji firmware da flasham Odinom na S4 Black Edition? Telefon je fabricki otkljucan pa ne kontam koji firmware da odaberem - germany, poland ili ostali. 

Btw, uzeo sam mobitel od poznanika koji ga je koristio mjesec dana i vidim da nema originalnih Black Edition slika na njemu i ostalo sto dolazi uz Black Edition verziju ovog uredjaja. Gdje da nadjem firmware za ovaj mobitel? Na sammobile ima nekoliko ali ne znam koji da odaberem. Mob je u njemackoj kupljen. Molim nekoga da pomogne

16 godina
Almin94 kaže...
Almin94 kaže...

Btw, uzeo sam mobitel od poznanika koji ga je koristio mjesec dana i vidim da nema originalnih Black Edition slika na njemu i ostalo sto dolazi uz Black Edition verziju ovog uredjaja. Gdje da nadjem firmware za ovaj mobitel? Na sammobile ima nekoliko ali ne znam koji da odaberem. Mob je u njemackoj kupljen. Molim nekoga da pomogne

http://www.sammobile.com/firmwares/download/37950/I9505XXUGNG8_I9505YXXGNH2_SEE.zip/

TiONiO
15 godina
neaktivan

Tionio@

Hvala mnogo za ovo. Nabacivanjem ovog dobio sam novi mob. Na njemu je bila neka divlja verzija. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Reklamira se cijeli uredjaj da dobijes novi...
Kupuje se uredjaj i os na njemu, ne zasebno
15 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Reklamira se cijeli uredjaj da dobijes novi...
Kupuje se uredjaj i os na njemu, ne zasebno

Uredu je uredjaj. Sad citam na xda da vecina Black Edition uredjaja ne dobije Black Edition verziju Androida.

15 godina

zasto da zbog te gluposti nosi mobitel na servis i bude mjesec dana bez njega kad to sve moze i sam? a sudeci po strucnosti ovih nasih 'rvackih servisera oni ce ga samo spojit na kies, obnovit software i resetirat ga na tvornicke postavke a softwer i dalje ostaje kakav je bio, znaci verzija za obican S4 a ne black edition 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Servis nije jednako kao i reklamacija, sa reklamacijom uredjaj nakon 6 mjeseci se moze zamijeniti za drugi... za uredjaj pod garancijom nikad ne treba bit sam svoj majstor, naravno ako planiras zadrzat garanciju..
15 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Servis nije jednako kao i reklamacija, sa reklamacijom uredjaj nakon 6 mjeseci se moze zamijeniti za drugi... za uredjaj pod garancijom nikad ne treba bit sam svoj majstor, naravno ako planiras zadrzat garanciju..

Nece mi zamijeniti mobitel ako ima stuttering... Svakako ne gubim garanciju ako flasahm rom Odinom, jer je opet ofišl. Knox ostaje 0x0. Uglavnom zadovoljan sam mobitelom. Predobro je uradjen, puno ljepsi od S5 (koji takodje imam ovde kuci, stari ga nosa).

16 godina
Almin94 kaže...
LUNAT1C kaže...

Nece mi zamijeniti mobitel ako ima stuttering... Svakako ne gubim garanciju ako flasahm rom Odinom, jer je opet ofišl. Knox ostaje 0x0. Uglavnom zadovoljan sam mobitelom. Predobro je uradjen, puno ljepsi od S5 (koji takodje imam ovde kuci, stari ga nosa).

pa to kazem, unutar tjedan dana reklamacija je ukoliko se pojavi ikakav problem bez pitanja novi uređaj u ruke, i ponovo računanje garancije od tog trenutka, nakon 6 mjeseci treba samo provjera u servisu dali je uređaj tempered tj ako se reklamira ekran ili nesto da nije nastalo fizickom stetom (pao mob i slicno) i dali je rootan, 6 mjeseci imas pravo trazit cijeli novi uređaj, sa s2 sam se ja zeznuo kada sam ga bio kupovao, štuco je i nakon 3 mjeseca je imao problema sa povezivanjem na mrežu, u servisu su zamijenili antenu i instalirali novi os, nakon 2 mjeseca je riknula maticna (ps da, i dalje su mi se pojavljivali isti problemi u ta dva mjeseca)... nikad neznas do cega je, ako je sad ovaj mobitel popravljen sa flashom ovim onda super, samo kazem, po mome ja bih uvijek nosio na zamijenu (imas tocno u zastiti potrosaca clanak u kojem se spominje to) produzi ti se garancija i imas nov uređaj..

16 godina
neaktivan

Neki dan mi se S4 GT-I9515 iz čista mira "ugasio" i opet upalio za 10tak senuda. Jednostavno sam sufrao browserom, izišao i ostavio ga na stol. Nakon 2min stisnem home button on ne reagira. Pogledam kad on ugašen i nedaje nikakve znake. Stisnem tipku za paljenje neće da se pali. Tek možda nakon 10tak sekunda počme se paliti i normalno od tada opet radi. Dali je se to nekom dešavalo? Pomislio sam da je krepao {#}

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Neki dan mi se S4 GT-I9515 iz čista mira "ugasio" i opet upalio za 10tak senuda. Jednostavno sam sufrao browserom, izišao i ostavio ga na stol. Nakon 2min stisnem home button on ne reagira. Pogledam kad on ugašen i nedaje nikakve znake. Stisnem tipku za paljenje neće da se pali. Tek možda nakon 10tak sekunda počme se paliti i normalno od tada opet radi. Dali je se to nekom dešavalo? Pomislio sam da je krepao {#}

Bug sa softwerom. Flashaj kakav drugi s odinom pa vidi je li uredu.

15 godina
neaktivan

Moze li preporuka aluminijskog bumpera s ebay-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj S4 završio na servisu i danas vidim preko web-statusa da se čeka rezervni dio ili pristanak na moju procjenu.
Navedena je i cijena 359.60kn

Evo i link videa gdje se lijepo vidi koji je problem sa zaslonom :

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 10:18 (mstaglicic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

cek jel pod garancijom? sta imaju naplacivat ako je pod garancijom i shebao se sam od sebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

cek jel pod garancijom? sta imaju naplacivat ako je pod garancijom i shebao se sam od sebe

Pod garancijom je i već je radi toga bio u 9.mj. na servisu i vratio se ispravan ( tako su oni rekli ) , ali već drugi dan je počeo s istim problemima.

Gledao sam na YouTubeu i ima još takvih slučajeva koji i nakon zamjene prednjeg panela imaju opet isti problem.
Sve do neki dan nisam stigao odnijet ga na servis, lijepo sam im sve objasnio u mailu i sad me baš zanima koji je to dio otišao a da ga naplate

tako malo, jer da se radi o ploči ili samom prednjem panelu - to dođe više od tih 360kn . 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice