Samsung Galaxy S Advance

poruka: 14
|
čitano: 6.266
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pitanje o postavkama i aplikacijama

Evo ja kupio Advance za 1400kn u T-Mobile Extra Total+s tarifi {#}

Jako sam zadovoljan sa mobačom i želio bih znati šta se sada još može uraditi sa njime ( kustomizacija,performanse..).

Imate li kakve savjete  o nekom dodatnom podešavanju jer ja sam "Tudum" za te smartphone, ovo mi je prvi {#}

Zanima me još zašto ne mogu deinstalirati programe koji su došli sa njime jer mi večina toga nije potrebna?

I šta mu je to "Samsung Aktualizacija" i treba li mi to? Traži me registraciju na Samsungu itd!

Koje "must have" programe mi predlažete?

HVALA {#}

He died for you, why not live for Him!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 1:03 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S Advance

je odličan je. ja sam ga isto nedavno uzel.. nažalost nema baš puno tj zasad opče nema romova niti ikakvih stvarčica za njega.. ics vjerojatno nebude ni došel.. neki vele da bi mogel biti u 12. mjesecu pa bumo vidli.. budući da ti je to prvi smartphone preporučam ti da malo proučiš kak to sve funkcionira.. ja sam ga uspel rootati, tj dobiti admin prava da možeš brisati aplikacije i prčkati po sistemu.. opet velim bolje prvo malo prouči sve pa onda moš rootat ak očeš i sve to.. s rootanjem gubiš garanciju.. samo da znaš..

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S Advance

aktualizaciju zaboravi, to su gluposti, samo se regaj na playu s gmail adresom.. programi tj aplikacije: dolphin browser, playerPro, zedge, soundhound, adfree, adw louncher, copilot, flashlight, perfect keyboard, quckpic, switchpro widget... malo prouči pa budeš videl kaj ti treba kaj ne..

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S Advance

Ljudi, imam pitanje....kad zakljucam mob, onda nakon nekog vremena ekran pocinje sam svijetliti i ponovno se ugasi...to napravi 5 puta u roku jedne minute....dal je to normalno ili ne?????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S Advance
Naravno da nije normalno.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
Samsung Galaxy S Advance

I sviježi vlasnici, kako ste zadovoljni nakon par mjeseci korištenja ?  :) Jel je baterija izdržljiva na intenzivno korištenje moba prvih par tjedana ? Jel vam izdrži 24 sata ? Meni je Advance glavni kandidat za kupnju, još se malo dvoumim zbog Xperie P.

Negdje piše da je displey otporan na ogrebotine (Gorilla Glass) , a negdje navode da nema ništa zaštitnog ?

Jel ima tko problem da mu se sam mobitel uključuje u đepu mrdanjem ? Valjda je dosta osjetljiv touch screen...

Kako ste zadovoljni kamerom, snimkama ? Koliko sam vidio na GsmAreni primjere snimki koje sam downloadao Arc S i HTC One V imaju lošiju sliku videa, a Xperia U ima bolju od Advance-a.

Valjda se nešto i postavkama kamere da poboljšati....btw. Kojim playerom na Pc-ju otvarate te filmove snimljene Advanceom, meni samo jedan od 3-4 playera uspjeva pokazati film, dok videa ostalih mobova može otvoriti svaki player.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 21:05 (ALVIN).

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy S Advance

Malo je prelagano otključati ekran, tako da mislim da će se sam otključavati u đžepu. Jel se to može promijeniti da ne bude samo da se treba povući bilo kakvu ''crtu'' po ekranu za otključavanje, nego recimo kao kod Xperie da treba biti ravna vodoravna crta ?

0 0 hvala 0
15 godina
ALVIN kaže...

Malo je prelagano otključati ekran, tako da mislim da će se sam otključavati u đžepu. Jel se to može promijeniti da ne bude samo da se treba povući bilo kakvu ''crtu'' po ekranu za otključavanje, nego recimo kao kod Xperie da treba biti ravna vodoravna crta ?

Imaš aplikaciju Widget Locker

16 godina
jurica_m kaže...
ALVIN kaže...

Imaš aplikaciju Widget Locker

Hvala. U međuvremenu sam vidio da ih ima ful puno. Čak i nekakvi koji otključavaju pomoću otiska prsta.

Meni treba neki ful jednostavni da ne promjeni cijeli izgled svih ikonica na mobu, menija i slično..

15 godina
Samsung Galaxy S Advance

EDITIRAN POST:

Defaultno mob dolazi sa otključanim ekranom tj. bilo koja crta po njemu ga otključava ali to se lako da (i treba) promjeniti...

Zaključavanje zaslona možeš ostvariti preko PIN-a,šifre ili znaka ( preporuka znak jer je najbrži )

Postavke/Lokacija i Sigurnost/Postavke zaključavanja zaslona/ Odaberi šta želiš izm."Znak,Pin ili Šifra" i to je to!

Nema šanse da ti se sam otključa{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 15:23 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
andi.cro kaže...

Ne kužim te uopče{#}

Kada se ekran zaključa (kratkim pritiskom na ON/OFF gumb sa strane ili automatski za par sekundi ovisno o tome kako si ga podesio) tada prvo moraš pritisnuti ON/OFF ili glavnu tipku da bi ti se uopče pojavio ekran po kojemu ucrtavaš određeni znak za otključavanje ekrana ( možeš odabrati šifru tj.kombinaciju linija koje god želiš ).

Ako nisi isključio zaključavanje ekrana, nema šanse da se sam u džepu otključa!!!

Aha, znači jednu od te 2 tipke treba prvo stisnuti da ekran uopće dobije osvijetljenje i tek onda ide otključavanje, super. Al svejedno ove neke sigurnosne fore sa otiskom prsta bi bilo štos isprobati...

btw. Odlučio sam se za kupnju Advance-a. U konkurenciji mi je bila Xperia P.

U korist Advancea je presudila bolja izdržljivija baterija, stabilniji-kompaktniji i zaobljeniji dizajn, i 400 kn jeftinije me dođe od Xperie P.

Xperia P mi je čisto vizualno ljepša, ima bolju kameru i nijansu bolji ekran.

I da opet pitam vlasnike Advancea kojim playerom na računalu gledaju filmove snimljene pomoću kamere Advance-a ? Ja sam ih uspiootvoriti samo pomoću playera iz K-Lite cocec packa...jedan VLC i KM-player ne mogu.

15 godina
ALVIN kaže...

Al svejedno ove neke sigurnosne fore sa otiskom prsta bi bilo štos isprobati...

I da opet pitam vlasnike Advancea kojim playerom na računalu gledaju filmove snimljene pomoću kamere Advance-a ?

1.Ma te fore sa otiscima su totalno nepotrebne i mogu ti zakomplicirat život u slučaju kada jednostavno iz nekog razloga ne žele prepoznat otisak!

2.Svaki player koji podržava ( VIDEO:MP4/DivX/WMV/H.264/H.263  AUDIO:MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC ) bi trebao čitat bez problema!

Ja koristim samo "Media Player Classic Home Cinema" iz K-Litea Codec Pack-a jer je najbolji i šta on ne čita,ne čita nitko!!!

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S Advance

eto nabavio i ja SGSA prije koji h. Sveukupno cist ok mob, vidjeti ce mo nakon par dana kako ce se ponasati. Nego, jel ga tko od vas pokusao rootati ? Imam fw xxld3, ali za njega jos nema root kernela :( Navodno se moze staviti xxld1 kernel, ali mi se ne bricka mob za probu :D

http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S Advance

Ja se ne kužim u to "rootanje" pa niti ne želim riskirati da si ukenjam mob!

Sve mi je sa njim OK i nemam potrebe za takvim egzibicijama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice