ana ovom linku imate više od 700 tisuća raznovrsnih wallpapera za samsuns sgh-d900i.. za svakoga ponešto.. izvolite;
http://www.zedge.net/wallpapers/1502/samsung-d900i-wallpapers/0-4-1-1/
UŽIVAJTE U NOVOM IZGLEDU VAŠEG MOBITELA!!!
ana ovom linku imate više od 700 tisuća raznovrsnih wallpapera za samsuns sgh-d900i.. za svakoga ponešto.. izvolite;
http://www.zedge.net/wallpapers/1502/samsung-d900i-wallpapers/0-4-1-1/
UŽIVAJTE U NOVOM IZGLEDU VAŠEG MOBITELA!!!
Imam samsung d900i jedno 6 mjeseci i pokazao mi se odlican! Svakome bih ga preporucio! Evo sada kad je pojeftinio dodje mi da kupim jos jednoga... Uglavnom, evo par dojmova: Dizajn je odlican, nemam prigovora, ljepsi je od skoro svake nokije, definitivno od svakog SE. Ekran je vise nego dovoljno velik, cak se moze pogledati film na njemu, ili neki spot...kvaliteta slike odlicna. Klizni mehanizam bezprijekoran (za tu cjenovnu klasu) - Dovoljno je krut da se nemoze otvoriti ako su ruke skliske (npr dok sam pospan), a opet dovoljno mekan da kad ga malo pogurnete, dalje sam preuzme i s lakocom otvori mob. Po meni mehanizam ok. Ako se nekome teze otvara, trebalo bi ga na servis pa podmazati, ili sam kapnuti kap ulja za fine masinice ili ocistiti bar...Sto se tice vanjske boje, i sl...malo se zna izlizati upotrebom, npr milimetar dva na rubovima od dzepa, tockica dvije na zaporu za otvaranje - od palca... Ali sve se to tek primijeti kad se zagleda blize. To je problem ako se ne varam kod svih samsunga. Imao sam prije A-800, dan danas radi 5.godinu. Istina ne radi mu display zadnjih godinu dvije, ali bez problema sluzi za zvati. Da nastavim o d900i, dakle, sto se tice izgleda i kvalitete izrade, rekao bih da je to jedan maleni, tanak, praktican mobitel koji ima dovoljno izdrzljivo kuciste. Hardware mu je iznad cjenovnog razreda. Za 900 kn sumnjam da mozete naci bolji mobitel. Sto se tice softwarea, odmah sam standardni firmware zamijenio modanim. (mod by Seky). Evo ovdje mozete vidjeti detalje o par firmwarea i skinuti iste. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53855 Ja preporucujem Seky. Razlog je taj sto mi je izgledom i funkcijama najbolji...i isprobano valja! Evo par detalja koje dobijete ovim firmwareom - Ona potvrda zakljucavanja se makne - znaci, zatvorite mob i automatski je zakljucan. Otkljucava se na OK. Znaci nema potrebe za kombinacijom, otkljucaj, pa zelite li zbilja otkljucat, jel to vas konacan odgovor da bi onda nakon sto stisnete ok - OTKLJUCAO, napokon. Ako ne zelite da se nakon nekog vremena zakljuca, onda stavite display vrijeme na 10 min pa se nece zakljucat osim kad ga spustite na mehanizam.Za vrijeme razgovora stisnete sa strane tipku za slikanje i pocinje snimanje razgovora. Dobijete 2 nove teme, koje su po meni sasvim ok.izgled indikatora baterije i signala su promijenjeni i sasvim su ok (vidite primjer gore na linku). Dalje, mjesta za igre ima ne 4 MB nego 24. Slike se snimaju direktno na karticu (istina, treba par sekundi da snimi sliku - ali po meni je to prihvatljiva alternativa, prije sam morao sam svako malo prenositi slike) Uostalom, kome treba brzo slikanje slika, puno slika, kvalitetnih slika - ionako je bolje da si kupi digitalni fotoaparat. S ovim mobitelom cete dobiti puno kvalitetnih, jako kvalitetnih slika. Video je takodjer odlican, pogotovo po suncanom osvjetljenju. Npr. brat mi ima k800i i slike su mu bolje nego moje po noci - ima xenonsku bljeskalicu. ali zato mu nista nevaljaju snimke. Snima mu mob u 3gp, a meni u MP4 valjda....nebo i zemlja. Za internet koristim operu mini 4.1 i s njom surfam, skidam datoteke kao i sa kompjutera...Tele 2 10 mb za 10 kn je vise nego dovoljno. Pogotovo kad se slike iskljuce i ukljuce po potrebi...Od prednosti modanog firmwarea jos bih izvojio automatsko paljenje i gasenje bluetootha, povecana mp3 playlista na mislim 54 pjesme po playlisti (4 playliste), na ok tipku je glavni meni, na c je kalkulator, - i da, jedna jako prakticna stvar - po uspostavi poziva mobitel za vibrira - znaci, namjestim od 1 do 10 koliko jako zelim da zavibrira - ja drzim na 1, najslabije, dovoljno je. I onda, nazovem nekogai mob drzim u ruci, ne na uhu...i gledam dok zove ili radim nesto drugo...kad zavibrira, pocnem pricat...korisno ako je buka okolo...Isto tako je obavijest o protekloj minuti u razgovoru skracena na 55 sec, tako da prekinete razgovor na vrijeme, prije isteka impulsa. Brojevi koji su birani i ostalo sve ostaje nakon promjene sim kartice, Caller ID slika i pri odlaznom pozivu..Video pri dolaznom je samo moguc. Mapa Glazba na mobitelu postaje mapa Glazba na kartici - znaci, Virtualno, kao da vam u mapu na glazbi stane 1 - 2 GB glazbe (zapravo je na mobitelu). ZA SMS IDE BILO KOJA MP3ca. Samo promijenite naziv u Sms1.mp3 Sms2.mp3 Sms3.mp3 Sms4.mp3 i stavite ga na mob u Folder Glazba. Moguce je staviti najmanje osvijetljenje displaya - ono kao kad je baterija pri kraju...Uglavnom, ima nekih 70ak prakticnih poboljsanja + 10ak novih animacija, 2 teme... ZAKLJUCAK: Odlican mobitel s odlicnim softwareom za jako male novce...900kn su jako mali novci naspram toga da je prije nekoliko mjeseci bio 1700kn a na pocetcku i 2500 akose ne varam... Evo rekao sam koju su prednosi. Sada cu navesti par mana. Boze moj, nije sve savrseno. Dakle, mane: S vremenom je neizbjezno da se upotrebom izlize malo boja. Mehanizam za otvaranje se mozda malo prasinom zastopa pa ga potrebno ocistit, podmazat. Isto tako, moguce da se malo rasklima mob. jer ipak je to klizni.. Slabiji procesor te zato nemogu ici na njega 3D java igre...Meni se zna onako ugasiti ponekad, kao izbljedi ekran. To se desi samo kada snimam video na zadnjih 20 mb memorije telefona, Prvih 50 je ok, ali zadnjih 20 kao da je nestabilno - vjerujem da je to zbog seky firmwarea...tako da prenosim na karticu, ipak je sasvim dovoljno 50 mb...i sada se ne gasi. Dokumente word, excel, pdf...itd moze otvarati - uzme se neki java program i sve radi prihvatljivo. Postoji i neka procedura da se pdf fajl npr prebaci u java program, tj. od njega se napravi java program koji se noramlno instalira i to je to, onda radi. Nije savrseno kao picsel viewer ali eto, posluzi. Kom treba obrada i gledanje dokumenata a trebao bi nabaviti neki komp ili laptop. Nezgodno je ipak odrzavati prezentaciju sa moba - pogotovo kad nema utor za projektor. De zamislite, ti ljudi u samsungu stvarno pojma nemaju. Pa zar neznaju da bi ljudi osim na TV htjeli spojit mob na projektor. I tako oni stavili samo mogucnost izlaza na TV. Mislim da bi jedan Serial Com port jako dobro dosao...Naravno uz Picsel Viewer i onda lijepo napravite prezentaciju na mobitel, uslikate slike tim istim mobitelom koje cete priloziti, odete na internet, skinete jos malo koji grafikon, dodate mp3cu u pozadinu (ili pustite radio- sve s tog istog mobitela), spojite ga na projektor na faksu, poslu...i tako vi drzite prezentaciju, svi gledaju u cudu koji ste baja - kad ono cura zove, i pojavi se na projektoru prosti video nje, koji ste stavili za kad vas zove, i onda se javite, naravno snimite razgovor koji uvijek mozete pustiti na kenwodove zvucnike - preko standardnih konektora na mobitelu...Ono, crvena i crna kvakica koja se rasiri i stavi se zicica...., odmah ispod kliznog mehanizma tamo... Naravno, poslije razgovora sa curom se ispricate uz smijesak auditoriju i kazete ima da cete sada staviti flight mode bez mreze, da vas ne ometaju vise...I nastavite svoju prezentaciju,...stisnete tiku sa strane koja je ujedno i pointer crveni za prezentacije i ukazete na bitne dijelove prezentacije. Na kraju ce vam se prezentacije svi ustati, pljeskati..ovacije, bis....A vi samo odete na GPS meni u mobitelu i pokazete Vasem batmobilu gdje da vas pokupi... Eto, to bi sve bilo lijepo, zar ne. Ako pak trebate samo mob za pozive, a ima za 100 kn mobitela, dobije se i 5 kila krompira uz njega gratis - naravno ne sve odjednom nego po kilu mjesecno - ako nadoplatite minimalni iznos bona. Eto, malo sam se morao nasaliti...Odlican mob 4.6 ocjena od 5. iPhone npr nemoze mms poslati - nema tu funkciju...a d900i moze - aha!
Lijepo si to sve ispisao.
teme možeš instalirati sa običnim usb kabelom koji dobiješ uz mob?ili?
E ovako,daj vi meni nesšto sad recite. Ocu da kupujem taj samsung jeli bolje D900 ili D900i????? koja je razlika u cijeni? i koliko dode memorijska kartica za jednog i drugog? HVALA
e dok vi meni odgovorite ja se sam odlucio...kupio sam D900i i 1gb memorije odlican je mobitel...poz
Ja kupio d900i i posjeduje sve kvalitete koje su meni bile na prvom mjestu npr.1.lijep
2.kvalitetan
3.bluetooth
4.posjeduje ove prve tri kvalitete
Možda ću si za dvije tri godine uzeti nokiu lg-a ili neki novi samsung!!!
Pozdrav svima!
Prošli tjedan sam kupila SGH-D900i i već nakon tjedan dana sam razočarana, imam nekoliko pitanja, pa bih zaista cijenila Vašu pomoć.
Jučer mi se ugasio sam jedno 4-5 puta dok sam pokušala stavit mp3 pjesmu za zvuk zvona, a kad sam htjela otvorit mp3 player, opet bi blokao. Zato sam pjesmu izbrisala pa je player proradio. Da li je to gašenje prihvatljivo?
Onda baterija, mob. mi se od jučer javlja svake 2 min kako mu je baterija slaba, a još se nije ugasio. Je li to normalno, ili sam ja te "sreće" da dobijem defektni mob.? Ako je normalno, mogu li ikako u postavkama namjestiti da me ne obavještava svake 2 min (iritirajuće ga je slušati svako malo)?
Zatim poruke, poslane poruke ne ostaju spremljene u folderu, i opet ne znam gdje da to namjestim (ako je to uopće moguće)...
Unaprijed hvala na odgovorima i pomoći! Nadam se dobrim vjestima, stvarno mi se neda natezati sa servisima i garancijama...
ma...ja imam samsund D900i vec godinu i pol...i stvarno mi je super mobitel...mijenjala bi ga samo za nokiu N95 novu...=) jedine mane su mu sto se ne moze mijenjati ton poruke...a ostalo meni radi kao sto je radio kad sam ga kupila i nemam zamjerke...
Nabavio sam d900i prije par mjeseci, sve funkcionira super samo me zanima jel je tko uspio prebaciti novi firmeware na mob i kak se to radi.
Hvala
I ja imam samsung d900i odličan je. Imam memorijsku od 2GB i uopće nije spor,ni nikad mi se nije sam ugasio.Uglavnom,dobro mi služi....:D
bok...imam samsung d-900i i odlican mi je mobitel imao sam ga 6 mjeseci odlicno me je sluzio..i sve..imao je odlicnu brzinu .kvalitetu slike i camere.ima je dosta memorije i ostalih zanimljivosti..al mi je ga brat pokvario..i na njemu su mi ostale mnoge slike...koje su mi vazne i trebaju mi sto prije..a neznam sada kako ih skinuti..jer kada ga prikljucim na kompjutor uopce mi ga neistalira jedino kada imam memory card..jei netko zna ?? kako se to moze skinuti ??
Pozdrav svima!
Onda baterija, mob. mi se od jučer javlja svake 2 min kako mu je baterija slaba, a još se nije ugasio. Je li to normalno, ili sam ja te "sreće" da dobijem defektni mob.? Ako je normalno, mogu li ikako u postavkama namjestiti da me ne obavještava svake 2 min (iritirajuće ga je slušati svako malo)?
To i mene muči na rezervnom mobu...
Da li postoji neki trik s kojim se makne to, čekam već 8h da se mob ugasi, ali neće, stalno javlja ˝slaba baterija˝.
Nisam vidio gluplju stvar ni na jednom mobitelu...
Javlja već 8h da je baterija slaba, brani mi funkcije kao što je kamera, radio, igre, music player, a nikako da se isključi da ga stavim punit.
Katastrofa
Ooo zgasio se, trebalo mu 9h.... -.-
Pozdrav,ovo sto ste napisali je za svaku pohvalu..ja imam samsung d900i i poslije vaseg texta saznao sam dosta o ovom mobitelu sta moze..ono sto me zanima je to kako skinuti i instalirati na mobitel FIRMWARE.Ja sam nekeko skinuo FIRMWARE na kompjuter al neznam kako da ga prebacim na mobitel..pa ako mi to mozete objasnit kako..hvala
Armor ! Bili bi prodavao samsung D900 hitno ! !