Pronalazak iphona

poruka: 113
|
čitano: 51.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pronalazak iphona

Pa...ja bih ga samo zaobišao..Meni nema nikakvu vrijednost.

1 5 hvala 0
15 godina
Re: Pronalazak iphona

ja bi ga odnio na policiju posto znam kako bi meni bilo da mi se to desi...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 13:11 (CroVandal).
16 godina
Pronalazak iphona

da je čovjek ponudio bi nagradu nalazniku i zalijepio otprilike tamo di ga je izgubio...

Ja nikako ne bih prijavljivao krađu jer nalaznik ni kriv ni dužan može najebat samo zato jer ga je pronašao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pronalazak iphona

E da ti se brat malo informirao prilikom ili nakon kupnje vidio bi da je MobileMe besplatan za iPhone 4 i sada bi imao velike šanse da ga pronađe.. 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A neki tip mobileme zastite za 3gs?
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Pa...ja bih ga samo zaobišao..Meni nema nikakvu vrijednost.

Ista stvar je sa tvojim postovima ;)

@cas45

ako pronadjete mobitel, kazi bratu obavezno koristit mobile.me

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
Pronalazak iphona
ma sad ce video na youtube "iphone crash test" :) salim se, nadam se da ces ga pronaci.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrcina985 kaže...

Sve isto kao i za iPhone 4, samo što se za iPhone 3GS i 3G ta usluga plaća. 

17 godina
neaktivan
Pronalazak iphona

Ne brini za osobu koja je telefon našla. Da je čovjek fer našao bi način da telefon vrati.

Moja stara je nedavno ostavila telefon na pošti. Čovjek koji ga je našao u imeniku je pronašao kontakt "Zdenka susjeda", nazvao ju je i došao do mog broja te vratio telefon. Čisto kao primjer poštenog čovjeka. A ja sam osobno odnio čovjeku novčanik krcat novcem nakon što sam ga našao na aparatu za plaćanje parkinga. Da je frajer fer vratio bi telefon odmah.

Slobodno na policiju, prijavi krađu i neka te ne grize savjest.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dom031 kaže...

ja bas krenuo skinit za 3gs...bemti

Danny_HR kaže...

Ne brini za osobu koja je telefon našla. Da je čovjek fer našao bi način da telefon vrati.

Moja stara je nedavno ostavila telefon na pošti. Čovjek koji ga je našao u imeniku je pronašao kontakt "Zdenka susjeda", nazvao ju je i došao do mog broja te vratio telefon. Čisto kao primjer poštenog čovjeka. A ja sam osobno odnio čovjeku novčanik krcat novcem nakon što sam ga našao na aparatu za plaćanje parkinga. Da je frajer fer vratio bi telefon odmah.

s ovim se slazem.da je lik posten vratio bi ga odmah,ovako ispada da je ukrao 

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 15:39 (Toni93).
17 godina
neaktivan
Pronalazak iphona

U neku ruku i jest.

To ti je kao da ostaviš parkiran auto sa ključevima u bravi. Netko tko ga uzme ukrao ga je, bez obzira na sve.

Bitne razlike zapravo nema.

2 0 hvala 0
15 godina

Ako ostavis kljuceve u bravi od auta i neko ti ga ukrade i ti dobijes kaznu zbog poticanja na kradu...

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ako ostavis kljuceve u bravi od auta i neko ti ga ukrade i ti dobijes kaznu zbog poticanja na kradu...

LOL Di to i od kad?

Postoji neki zakon koji ti brani da držiš auto otključan i sa ključem u bravi? Sumnjam.

Mislim to mi je u nivou poticanja na silovanje sa kratkim suknjicama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 15:38 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Ne postoji takav zakon... Auti se ne moraju zakljucavati...

Ali normalno onda osiguranje neces moci naplatiti...

Također izgubiti iPhone i onda reći da ti je netko umro... To je već prekršajno djelo...

Trebali bi ti ga naci prilicno lagano preko IMEI-a pogotovo ako imaš neku vezicu u policiji da poguraš...

Također trebao bi kada nadje nesto netko, a vrijednosti je veće, odnijeti u policiju i prijaviti... Normalno uz obrazac da tražiš finders fee, odnosno 15% od ukupne vrijednosti imovine vraćene...

To je recimo pošteno...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 15:42 (EnlightenedPhoenix).
15 godina

Ovako prije nekoliko tjedana u mom gradu neki lik je ukrao auto kolegici od moje majke i dobila je poziv za sud mislim zbog poticanja na kradu...probat cu iskopat lokalne novine da vam pokazem mislim da u njima pise...

17 godina
Danny_HR kaže...

Cekaj malo

Ne kuzim

Tu pricas o nekom fer i postenom ponasanju, a onda savjetujes covjeku da ode na policiju i da laže da mu je mobitel ukraden?!?!?!?!?

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Moj frend je nasao iphone 3gs kad je tek izasao u zagrebu na klupi ali bila je cudna situacija posto je mobitel bio kao svjeze restoran i trazio da ga spojimo na itunes za aktivaciju...dosao ja kod njega napravili mi sve i nakon 9 mj dode mu policija kuci da je ukrao mobitel a onaj koji ga je izgubio nije htio tuzit ali svejedno je pobrao neku kaznu...ovo je samo za info...

Ovo kazneno djelo se zove "UTAJA" Kaznenog zakona Republike Hrvatske. Sretno svima koji nešto pronađu, a zadrže za sebe.

Utaja

Članak 220.

(1) Tko protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar koja mu je povjerena,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

(2) Ako je vrijednost utajene stvari mala i počinitelj je išao za tim da prisvoji stvar takve vrijednosti,

kaznit će se novčanom kaznom do sto dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do tri mjeseca.

(3) Ako kazneno djelo iz stavka 1. ovoga članka počini skrbnik,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.

(4) Ako je utajena stvar od posebnog kulturnog, povijesnog, znanstvenog ili tehničkog značenja ili ako je utajena stvar velike vrijednosti, a počinitelj je postupao s ciljem prisvajanja takve stvari,

kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

(5) Tko tuđu pokretnu stvar koju je našao ili do koje je slučajno došao protupravno prisvoji,

kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.

(6) Za kaznena djela iz stavka 1., 2. i 5. ovoga članka kazneni postupak se pokreče privatnom tužbom, a ako je stvar državno vlasništvo, kazneni postupak se pokreče povodom prijedloga.

15 godina
protjeran
Pronalazak iphona

koliki je dnevni dohodak koji se spominje u zakonu?

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pronalazak iphona

ma samo ti odi reć da su ti ga ukrali šta te briga..da je taj pošten bi vratio..ovako to zapravo i je krađa...:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Toni93 kaže...

koliki je dnevni dohodak koji se spominje u zakonu?

Sud utrvđuje dnevni dohodak po slobodnoj procjeni

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan
Kant, pa ukraden mu je. Nije vazno jel iz dzepa ili s klupice u parku. A kao sto vidis i zakon pokriva ovakvo sto.

Tako da se zestis bez veze.
17 godina
Danny_HR kaže...
Kant, pa ukraden mu je. Nije vazno jel iz dzepa ili s klupice u parku. A kao sto vidis i zakon pokriva ovakvo sto.

Nije Danny ukraden, na pocetku teme autor sam kaze da nije ukraden...

On ga je izgubio...

Sto je dalje s njim on to ne zna...

Kada nestane osoba vodi se ko nestala, a ne kao oteta/ubijena/silovana te se tako i prijavi, kao nestala

Tako se i mobetel koji je izgubljen prijavi kao izgubljen

A jel ga netko uzeo, preprodo, bacio...

To ce pokazat istraga, jel

15 godina
protjeran
Pronalazak iphona

joj molim te...kog boli ku**c dal je mobitel ukraden ili izgubljen...čovjek samo želi svoj mobitel nazad..ako ga čovjek koji ga nađe ne prijavi njegova krivnja...policija će ubrzat proces ako je mobitel ukraden  nego ako je izgubljen, tako da je njemu na ruku ide to a to šta ovom koji ga nađe ne ide e to je njegov problem...mogo ga je prijavit da ga je našo i stvar rješena ovako je** ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kant, baljezgas.
Ocito ga je netko uzeo s mjesta gdje je ostavljen i nije ga vratio. Dakle, neovlasteno je prisvojio stvar. Sto vlasnik moze prijaviti kao kradu.
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Mrcina985 kaže...

E to nije u potpunosti istina :)....Posjedujem iPhone 3GS, i imam tu uslugu, besplatno....

U cemu je caka...To sto da bi imao tu uslugu besplatno moras posjedovati iPhone 4, iPad ili iPad 2, a ako uz

njih imas jos i 3G ili 3GS, pod uvjetom da su pod istim iTunes accountom, i za njih je besplatna (mislim da je do 5 uredjaja)

Caka je u tome sto imam i iPad......

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
17 godina
neaktivan

Slažem se da je mobitel izgubljen i da kao takav treba biti prijavljen policiji.. koja će ga locirati sad ili prvi puta kad ga netko počne koristiti. Čudimo se stanju u državi/društvu, a sami, kao pojedinci, potičemo na lažne iskaze i sl. vratolomije..

Danas ti je mob izgubljen, sutra ćeš prijaviti krađu, prekosutra ćeš ga naći u košari sa prljavim vešom i kad ti nakon svega policija pokuca na vrata, što onda? Rekli su mi na BUG forumu.. svašta..  dajte ljudi malo morala..

Ispričaj policiji kako je, naći će ga.. da li će tko na kraju odgovarati, to je na njima da utvrde..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 16:40 (ferovca1).
16 godina
neaktivan
Kant kaže...
Danny_HR kaže...

On ga je izgubio...

Kada nestane osoba vodi se ko nestala, a ne kao oteta/ubijena/silovana te se tako i prijavi, kao nestala

On misli da ga je izgubio a mozda mu je nek izvukao telefon iz djepa u tramvaju npr.????Da znas da si ga izgubio 100% nebi ga izgubio ne?

15 godina
protjeran
Pronalazak iphona

iii? reć će da je mislio da mu ga je netko ukrao u nekom klubu i kad je došo doma bacio je sve u veš i nije ga tamo išo tražit...ja bi za taj mobitel lago kolko sam dug i širok...zamisli se ti na njegovom mjestu:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quilombo23 kaže...
Kant kaže...
Danny_HR kaže...

On ga je izgubio...

On misli da ga je izgubio a mozda mu je nek izvukao telefon iz djepa u tramvaju npr.????Da znas da si ga izgubio 100% nebi ga izgubio ne?

A ne znam sta da ti kazem...

Ne mogu doma pronać jednu knjigu, meni dragu, idem na policiju prijavit krađu

15 godina
protjeran
odlična usporedba knjiga ne 100 kn i iphone od 5000 kn...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice