Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.578
|
čitano: 12.090.076
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
GuardianOTB kaže...
Čak i A36 nekako upada u ovaj cjenovni rang.. čini mi se na eci-peci-pec odlučiti i kako bi Hugo rekao "sigurno ćeš pogriješiti"

Sve mi se čini da bude Honor na kraju. Pa Morgana kaže sigurno ćeš pogriješiti, a ne Hugo jadno koji obitelji spašava .

5 mjeseci
S honor magic 7 pro nemoš pogriješiti , supruga ima magic 6 pro fantastičan mob., sedmica može biti samo fantastičnija! Ako ćemo tražit dlaku u jaju smeta me što su se malo odaljili od Huawei EMUI skin, no u dalje je meni (obožavam huawei EMUI) magic OS bolji od Šaomi i njegovih derivata , apple , Samsung i ostalih.
A da ne spominjemo koliko je ispeglana potrošnja baterije i uglađen rad na honoru i kako se ne grije za razliku od nekih.
I jako je glup honor UI kamera , ali može se isključiti da bude umjereno.
15 godina
Point-X kaže...
Memphis kaže...

Uzmi Magic 7 pro ako nećeš Sasmunga, to ti je najbolje zaokružen telefon.

Magic 7 Pro i OnePlus 13 su trenutno najuži izbor.

Malo objašnjnje ako nije problem zašto je Magic 7 "zaokruženiji" od OnePlus 13?

Zato kaj je bolji paket u cijelini koji dobivaš. Od podrške, ponude, distribucije. Sami telefoni kao takvi nemaju neke velike razlike ali Honor ima bolje zvučnike, bolje kamere, 3d senzor, dužu podršku, IR ... Ako ti se OP baš sviđa i autonomija ti je prioritet onda uzmi njega ako si u nedoumici onda Honor.

12 godina
@point-x A36 mi otpada.. nekako glomazan, bezeli veliki, shutter lag.. moram Motorolu negdi vidit..
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:39 (GuardianOTB).
16 godina
GuardianOTB kaže...
@point-x A36 mi otpada.. nekako glomazan, bezeli veliki, shutter lag.. moram Motorolu negdi vidit..

Mene ja najviše odbio S25U upravo radi toga. Kao da ciglu držim u ruci. Još se zabije u dlan.

9 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Nothing phone 3a (ne pro) košta 379eura kod nas.

Pitanje, dali postoji bolje od njega za te novce il jeftinija alternativa koja daje isto?

da uznem radije Samsung a56?

kamera i igre mi nisu toliko  bitne ali uzimam bolji proc zbog štedlivosti. i trazim bluetooth 5.3 ili 5.4 zbog slušnih aparata. 

Prednost dajem najčiščem androidu. 

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Baš sam čitao nedavno o novom nothigphone (ne pro) i jako mami, lako izmjenjivi dijelovi , naj eko mobitel made in EU kažu.
16 godina
T700 kaže...

Nothing phone 3a (ne pro) košta 379eura kod nas.

Pitanje, dali postoji bolje od njega za te novce il jeftinija alternativa koja daje isto?

da uznem radije Samsung a56?

kamera i igre mi nisu toliko  bitne ali uzimam bolji proc zbog štedlivosti. i trazim bluetooth 5.3 ili 5.4 zbog slušnih aparata. 

Prednost dajem najčiščem androidu. 

Ako ti što pomaže, da ne uzimam flagship mob, uzeo bi Nothing Phone 3 a ili pro 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice