Sve mi se čini da bude Honor na kraju. Pa Morgana kaže sigurno ćeš pogriješiti, a ne Hugo jadno koji obitelji spašava .
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.578
- |
- čitano: 12.090.076
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A da ne spominjemo koliko je ispeglana potrošnja baterije i uglađen rad na honoru i kako se ne grije za razliku od nekih.
I jako je glup honor UI kamera , ali može se isključiti da bude umjereno.
Uzmi Magic 7 pro ako nećeš Sasmunga, to ti je najbolje zaokružen telefon.
Magic 7 Pro i OnePlus 13 su trenutno najuži izbor.
Malo objašnjnje ako nije problem zašto je Magic 7 "zaokruženiji" od OnePlus 13?
Zato kaj je bolji paket u cijelini koji dobivaš. Od podrške, ponude, distribucije. Sami telefoni kao takvi nemaju neke velike razlike ali Honor ima bolje zvučnike, bolje kamere, 3d senzor, dužu podršku, IR ... Ako ti se OP baš sviđa i autonomija ti je prioritet onda uzmi njega ako si u nedoumici onda Honor.
Mene ja najviše odbio S25U upravo radi toga. Kao da ciglu držim u ruci. Još se zabije u dlan.
Nothing phone 3a (ne pro) košta 379eura kod nas.
Pitanje, dali postoji bolje od njega za te novce il jeftinija alternativa koja daje isto?
da uznem radije Samsung a56?
kamera i igre mi nisu toliko bitne ali uzimam bolji proc zbog štedlivosti. i trazim bluetooth 5.3 ili 5.4 zbog slušnih aparata.
Prednost dajem najčiščem androidu.
Nothing phone 3a (ne pro) košta 379eura kod nas.
Pitanje, dali postoji bolje od njega za te novce il jeftinija alternativa koja daje isto?
da uznem radije Samsung a56?
kamera i igre mi nisu toliko bitne ali uzimam bolji proc zbog štedlivosti. i trazim bluetooth 5.3 ili 5.4 zbog slušnih aparata.
Prednost dajem najčiščem androidu.
Ako ti što pomaže, da ne uzimam flagship mob, uzeo bi Nothing Phone 3 a ili pro