Preporuka mobitela do 500 eura, android, kamera i baterija najbitnije stavke. Danas smo vidjeli Honor 200 pro da se moze naci za 650 uz poklone pa bi se mozda i rastegli do te cijene ako vrijedi. Tako da slobodno preporučite i modele za koje se isplati dati 100-150 eura više. Hvala!
Jedino neki prošlogodišnji flagship. Inače po meni je honor 200 pro bolji od 12R jer ima bolje kamere i jači soc. OP 12 preko kinekih stranica za siću ne gledaj jer su okrnji a za "pravi" ti treba puno više para. Ako se vidiš u darovima po meni je Honor 200 PRO ok izbor.
Sta znaci okrnji? Ja sam kupio op 11 preko trading shenzena, sve sam dobio sta se treba dobit i podrzava cak i b20 frekvenciju.
Nisi sve jer eSim ti sigurno ne radi iako piše da ga imaš. Možda još koja mogućnost neće radit. Nisu sve europske frekvencije podržane kao 5G n28b kod OP11/12. Postoji mogućnost region locka i nema garancije. Ima razlike zato je i cijena takva.
Ovo za SoC nije točno. Generalno je SD 8 Gen 2 bolji od SD 8s Gen 3. Ima malo slabiji CPU, ali jači GPU, snimanje 8k i 4k 120fps videa, dok 8s uopće ne podržava 8k čak ni u reprodukciji. Osim toga Gen 2 ima brži 4g i 5g zbog boljeg modema. Uz to se i manje grije.
Točno je. Njet. Imaju isti X70 modem jedan i drugi. Zamijenio si. 8S je bolju u CPU performansama a to ti je najbitnije, pogotvo kod obrada slike i sl. Slabiji je u GPU a to je više bitno gamerima. Kome je bitno 8k snimanje taj će gledat flagship i punokrvni 8 gen3. Tak da 8S je svakako bolji izbor.
Netočno. SD 8 gen2 čak ni u CPU ne zaostaje, bolji je u multi-core. GPU je bitan i zbog drugih stvari ne samo za gaming. Isti modem, ali svejedno je brži u downloadu na 4g i 5g. Gen 2 je jedan od najboljih Qualcomm čipova jer se dosta manje grije i malo troši. Uočio sam to na Magic 5 Pro i Magic 6 Pro kojeg sad imam.
Gen 3 ništa nije bolji od Gen 2, uvjerio sam se. 8s tu nema šta tražiti, jer pripada višem midrange segmentu.