Pozdrav,
potrebna mi je pomoć pri odabiru. Planiram si ovih dana uzeti novi mob i koliko mi se čini izbor je pao između 1+ 7pro i xioami Mi 10 5g. Koji biste mi od ova dva (ili neki drugi preporučili)?
Cijena mi je max do 4,500 kn (cca cijena ovog xiomia). Nisam neki zahtjevan korisnik, jedino što mi je apsolutno važno da ima dobru sinkronizaciju s gmailom (google uslugama) jer i je to presudno za posao. Ako kamera valja, super, ali stvarno mi ne igra neku ulogu. Igre ne planiram igrati tako da mi je isto svejedno za to :D
Trenutno imam HTC u11+ i stvarno mi je mob predobar, no star mi je već 3 godine i vrhunski sam pojebao ekran pa sam se odlučio za novi mob.
Veliki plus kod 1+ mi je to što je prednja kamera "skrivena" (znate na što mislim) jer stvarno ne volim ove zubove i sl. Ok mi je ova točkica na xiaomiu, no apsolutno sam više fan toga da mi nije na ekranu. Oba OS-a mi izgledaju ok, za razliku od huaweia koji mi se apsolutno ne sviđa, tako da ako i ima neke razlike ja je ne vidim :D
Manje više sam apsolutno nezahtjevan korisnik (izuzev da mi mailovi dolaze bez problema, to mi je baš jako važno, a što ovaj HTC genijalno odrađuje - često dobijem mail prije na mob nego na komp), volio bih samo da je kamera ok. Za ostalo me baš briga.
Imate li neke savjete/preporuke izuzev ova dva?