- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A samsung galaxy a5 2017?
Koja je poanta pitati koji je najbolji i onda nabadati druge modele?
Taj jedino ima bolji ekran, s tim da nema redmi loš, ali A5 te dođe više, ima lošiji procesor, kameru, bateriju. Ako ti je brand bitniji od mobitela, well ne moraš ni pitati dalje :)

Tažim mob do 2000 - 2500 kn! Dućan u Zagrebu. Kod moba mi je važno odnosno htio bi da ima:
- bateriju koja izdrži barem 2 dana
- 6’ ekran
- utor za SDcard
- radio
- android 8 (8.1)
- kameru koja daje dobre slike i u sumrak odnosno u zatvorenoj prostoriji
- nadogradnje androida ili barem sigurnosne zakrpe narednih 2 godine.
Mob koristim za sve, od navigacije do casual games da prekratim višesatno čekanje plus surfanje. Na njemu konstantno držim sve upaljeno - lokaciju, podatkovnu mrežu.
Sadašnji "kinez" sa 5,5' i 3000 mAh baterijom izdrži max 2 sata SOT-a. Za kineza starog 3 godine, izvrsno. Prvih godinu dana navečer je imao, ovisno o kilometraži koju sam radio, barem 30-35% baterije!
Razmišljao sam, obzirom da sada imaju prodaju i u Zgb, o Ulefone Power 3! Iako Power 5 ima zanimljive mogučnosti!
meni su 4 mobitela koja sam gledao bila sva otvorena, ogrebana i BEZ adaptera za nase utičnice (suprotno nego sto kolega navodi da im je glavni razlog ubaciti punjac)...glupo se osjecas kad ugledas poderanu foliju preko ekrana na novom mobitelu, a on se naljuti ako pitas zasto je ovakva folija...likovi stvarno ostavljaju dojam kao da nesto gadno svercaju i da moraju sakriti neku opasnu tajnu o uređajima, a s obrzirom u kakvom su stanju bili ovi "novi" uređaji koje sam ja gledao, nebi me cudilo da je tako....ja nisam 2 tjedna mogao normalno spavati koliko me peklo to sto su me izigrali
Meni nije jasno zašto si ti na kraju uopće kupio mobitel kod njih?
Znači pokazuju ti 4 telefona u trgovini, ti vidiš da su izgrebani i korišteni i svejedno kupiš pa dođeš ovdje na forum kukati.
???
Ja ne znam tko je tu lud, ali daj prestani više spamat forum sa svojim glupostima.
Ako kupuješ u trgovini onda valjda vidiš šta kupuješ (jedino ti ne vidiš), ako kupuješ online, onda imaš 14 dana da vratiš proizvod, i nemoj blatiti trgovinu bez razloga.
a sta ti glumis odvjetnika? ovo je forum gdje svatko može iznijeti svoje mišljenje o nekom mobitelu i o mjestu gdje se taj isti može kupiti...prema tome iznesi svoje mišljenje ako imas, ali nemoj više komentirati moje mišljenje
Tažim mob do 2000 - 2500 kn! Dućan u Zagrebu. Kod moba mi je važno odnosno htio bi da ima:
- bateriju koja izdrži barem 2 dana
- 6’ ekran
- utor za SDcard
- radio
- android 8 (8.1)
- kameru koja daje dobre slike i u sumrak odnosno u zatvorenoj prostoriji
- nadogradnje androida> ima sluzbeni treble, ali sa miuijem ces sigurno dobiti android p, sa trebleom mozes ocekivati custom romove 2-3-4 godine.
ili barem sigurnosne zakrpe narednih 2 godine - ovo 100%, kada dodje p idu zakrpe barem 1 godinu..
Mob koristim za sve, od navigacije do casual games da prekratim višesatno čekanje plus surfanje. Na njemu konstantno držim sve upaljeno - lokaciju, podatkovnu mrežu.
Sadašnji "kinez" sa 5,5' i 3000 mAh baterijom izdrži max 2 sata SOT-a. Za kineza starog 3 godine, izvrsno. Prvih godinu dana navečer je imao, ovisno o kilometraži koju sam radio, barem 30-35% baterije!
Razmišljao sam, obzirom da sada imaju prodaju i u Zgb, o Ulefone Power 3! Iako Power 5 ima zanimljive mogučnosti! ni u ludilu ulefone pored ovog :)
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php
http://www.racunalo.com/xiaomi-redmi-note-5-recenzija-novi-kralj-srednje-klase/
Trenutno ga nema u zgu, ali ako narucis preko alzashopa imas eu garanciju.. Kada dodje u zg svejedno ce bit max 2500, po meni preskupo.. Mislim da mobitel ispunjava sve tvoje zahtjeve i od ovoga neces naci nesto bolje ..
a sta ti glumis odvjetnika? ovo je forum gdje svatko može iznijeti svoje mišljenje o nekom mobitelu i o mjestu gdje se taj isti može kupiti...prema tome iznesi svoje mišljenje ako imas, ali nemoj više komentirati moje mišljenje
Ti ne iznosiš mišljenje, ti blatiš trgovinu bez ijednog argumenta i razloga.
Bio si u poslovnici, vidio si svojim očima šta kupuješ, još su ti raspakirali 4 iste kutije, i šta sad hoćeš???
Nisam vidio glupljih postova od ovih tvojih.
Joj pusti ga, jedino o tome klepeće na forumu. Svima ih preporučam i svi su zadovoljni, izlaze ususret sa načinima plaćanja, nepopravljivi mob zamijene sa kojim želiš uz/bez doplate na onu cijenu na računu. Ugl isključivo višekratna pozitivna iskustva.
Što se tiče RN5 pro imaju ga za 2k kn, ali za lowlight i nema dobru kameru

Brzinsko pitanje..kolega s posla je jucer kupio mi note 3 i danas kaze da mu se uopce nesvidja....izgled...nezeli ga vratit neg me pitao zelim li se ja mjenjat s njime za moj 4 mj star mate 10 lite i da mu dam 200kn...ja bi pristao jer mi je ok telefoncic i citam dobre recenzije...jedino mi je zao sto nike kupio onaj brutalan plavi...

Ti ne iznosiš mišljenje, ti blatiš trgovinu bez ijednog argumenta i razloga.
Bio si u poslovnici, vidio si svojim očima šta kupuješ, još su ti raspakirali 4 iste kutije, i šta sad hoćeš???
Nisam vidio glupljih postova od ovih tvojih.
siguran sam da ti ili ovaj kolega sto ih isto brani radite u tom dućanu ili imate neke veze s njima....cak ima smisla...dodjete tu, predlazete da ljudi kupuju mobitele u toj trgovini pa to puno ljudi cita...pametno...al ev misljenje jednog obicnog neutralnog kupca je "potrazite drugi dućan"
Brzinsko pitanje..kolega s posla je jucer kupio mi note 3 i danas kaze da mu se uopce nesvidja....izgled...nezeli ga vratit neg me pitao zelim li se ja mjenjat s njime za moj 4 mj star mate 10 lite i da mu dam 200kn...ja bi pristao jer mi je ok telefoncic i citam dobre recenzije...jedino mi je zao sto nike kupio onaj brutalan plavi...
Uzimaj odmah, 3x bolji telefon

siguran sam da ti ili ovaj kolega sto ih isto brani radite u tom dućanu ili imate neke veze s njima....cak ima smisla...dodjete tu, predlazete da ljudi kupuju mobitele u toj trgovini pa to puno ljudi cita...pametno...al ev misljenje jednog obicnog neutralnog kupca je "potrazite drugi dućan"
Zašto ne odgovoriš ljudima kad te pitaju... zašto si uopće kupio telefon ako si vidio da je korišten? Nisi ni meni jasan...... eto i ja radim odma kod njih.... :facepalm:
Trgovina je sasvim ok, 3 puta sam kupovao tamo mobitele, jednom reklamirao, sve prošlo ok.
Kupio minimalno 10 mobitela preko te trgovine, kako preko webshopa tako u ducanu direktno. Imao reklamaciju na jedan i sve proslo odlicno. Po meni najbolji ducan u RH i cijene su kako tako pristupacne
Pozdrav, razmišljam o kupnji polovnog iPhone 7 plus..e sad me zanima dal da ga kupim ili da se strpim do kraja godine?
Pozdrav, razmišljam o kupnji polovnog iPhone 7 plus..e sad me zanima dal da ga kupim ili da se strpim do kraja godine?
Kupi sad. Cijene su pale fino.
eto u mene mi note 3...dobro trzio....jedino je u neutrinu dobio zamjenski punjac a orginal uk plug nema...dali neki glupi china zamjenski kojeg nisam ni probao...imam doma novi zapakirani htc official..qc 3.0...napunio je mob s 17 posto do 91 u 1 sat..temp mobu 39....mislim da mu nebi smijelo bit nista...official xiaomi koji je trebao bit je 5v na 3.0 a a ovaj qc 3.0 htc je na 5v/2.5 a...probao kao onaj njihov iz neutrina..5v na 2.4 a i uopce brzo nepuni...ovaj htcov mi odmah baca i qc znak a i nekako sam sigurniji s tim punjacem...sve u svemu vidjet cemo koliko bu bolji..s mate 10 jedino fali 5.99 ekran...sve ostalo ga ovaj mi note pere...dizajnom sam zadovoljan...i prednji fingerprint mi vise odgovara
Ne! Cekaj nove mobitele dogodine
Tražim mob za treću osobu, cijena cca 800,00kn u trgovini. Prednost bi bila što bolja kamera i da ne šteka previše (nije bitno da može igrat najnovije i najjače igre). Ono više za skype, viber (telefonske razgovore) i malo slikanja. Hvala!
Samsung galaxy s9 ili iPhone X?
3 | X |
---|---|
10 | S9 |
Moze li neka preporuka za cim jeftiniji mobitel, pozeljno rabljeni radi cijene? Jedini uvjeti su da podrzava LTE i ima kameru.
koliko para?
koliko para?
sto je manje moguce, nisam izbirljiv, gara nije potrebna...i da je kunu mi je previse...
hvala na trudu, ali nasao sam...https://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/microsoft-lumia-640-lte-oglas-25537536
hvala na trudu, ali nasao sam...https://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/microsoft-lumia-640-lte-oglas-25537536
Nećeš se usrećiti sa njim. Ovaj gore Xiaomi je extra, dobre specifikacije za povoljnu cijenu.
Nećeš se usrećiti sa njim. Ovaj gore Xiaomi je extra, dobre specifikacije za povoljnu cijenu.
200kn nize od novog novijeg modela iz ducana nije neka sreca...mob mi triba samo za access point, jer namjeravam odjebat bnet i surfat preko moba...
200kn nize od novog novijeg modela iz ducana nije neka sreca...mob mi triba samo za access point, jer namjeravam odjebat bnet i surfat preko moba...
E ako je samo zbog hotspota onda je uredu, poslužit će, a ako ga misliš koristiti kao primarni telefon za facebook i sve ostalo nema od toga ništa.
Pordrav ljudi, trebao bih preporuku za mobitel:
1. Android Oreo
2. Dobra baterija
3. neće se igrati niti jedna igra na njemu
4. Kamera uopće nije bitna
5. Responzivnost jako bitna
Budžet 1500-2500kn.
Puno hvala i želim vam ugodan dan
Kupujem novi mob pa me zanima koji je bolji lg v30 vs huawei p20