Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.113.780
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Lol taj asus je krntija grozna naspram rn4, ne gledaj to. Mislim da ne možeš otvarati, a mislim čemu? To je već dugogodišnji službeni servis mnogih uređaja, i glavni su serviseri mobitela iz T-coma, nemaš brige s tim

kukuriža otkud bi kupovao? Novo? Rabljeno? Način plaćanja?

Doslo je do promjene. Kupujem preko oglasa rabljeni, max cijena 2000 kn. Naso sam neke galaxy s7 za 1700 i manje. Sad je pitanje da kupujem s7 ili mogu naci nesto jos bolje za tu cijenu.

9 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Xiaomi redmi 4X, 3 gb /32 gb CPU Snapdragon 435

8 jezgri ,baterija 4100 mphA .

Cijena : 1200 kn.

ili

Xiaomi redmi note 5A , 2 GB/ 16GB ,CPU Snapdragon 

625  4 jezgre ,baterija 3100 mphA

Cijena : 800 kn.

Oba su na MOBIS .hr

Što je bolje uzeti od ova dva mobitela .

Hitno.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Predlozite neki mobitel za kupit :) do 2000kn

0 0 hvala 0
13 godina
MUĆAK kaže...

ili

Oba su na MOBIS .hr

Hitno.

Note 5A im ima s425 cpu, nijedan od ta dva kada imaš u dućanu redmi note 4 za 1200..

Arci5 kaže...

Novo? rabljeno? Dućan/ njuškalo? Rate/cash? Koji su prioriteti? 

Hearthstone: Maks0806#2960
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 11:35 (maks0806).
9 godina
maks0806 kaže...
MUĆAK kaže...

ili

Oba su na MOBIS .hr

Hitno.

Note 5A im ima s425 cpu, nijedan od ta dva kada imaš u dućanu redmi note 3 za 1200..

Arci5 kaže...

Redmi note 3 je model iz 2015 točno ima jači  Cpu  daj reci gdje je u kom dućanu cijena 1200 kn.

14 godina
neaktivan
kukuriža kaže...

Koji andrioid uzet do 3000 kn? Da ima ok kameru i bateriju, samo ne samsung. Hvala.

nokia 7 plus...hvale je svi na sve strane, definitivno best buy u srednjem segmentu.

13 godina
MUĆAK kaže...
maks0806 kaže...
MUĆAK kaže...

ili

Oba su na MOBIS .hr

Hitno.

Note 5A im ima s425 cpu, nijedan od ta dva kada imaš u dućanu redmi note 3 za 1200..

Arci5 kaže...

Redmi note 3 je model iz 2015 točno ima jači  Cpu  daj reci gdje je u kom dućanu cijena 1200 kn.

Pardon, tipfeler, note 4.

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-4-dual-32gb-lte-grey-global.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

tomko kaže...
kukuriža kaže...

Koji andrioid uzet do 3000 kn? Da ima ok kameru i bateriju, samo ne samsung. Hvala.

nokia 7 plus...hvale je svi na sve strane, definitivno best buy u srednjem segmentu.

Definitivno nije. 3k dati za nju uz sve mane koje ima je glupo. Ima masu boljih uređaka za 3k. Nokia 8 toliko dođe... Jedina gluplja stvar je dati 3k na p20 lite. Ok ne jedina, ali stvarno, tko kupi P20 lite, nije mu dobro

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 11:51 (maks0806).
13 godina

Jel ima ekipe koja je presla sa Pixel OG na Galaxy S8? 

Ili obrnuto? Da jave dojmove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia 7 plus je po meni bolja kupnja od 8. SD 660 je fenomenalan SoC koji nije mnogo slabiji od 835, a dosta je štedljiviji pa u kombinaciji sa većom baterijom 7 plus ima mnogo bolju autonomiju. Čak je senzor kamere bolji u 7 plus i imaš 2x zoom. I veći ekran naravno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

U mom iskustvu je, slabiji je dovoljno da se primjeti i bez razmišljanja s835>s660, a nokia 7 ima relativno malen SoT za mob sa s660. Možda softverom to riješe, ali sumjam. Ekran i izradu ne mogu riješiti softverom, a kamera, da jbg lošija je.

Opet ovisi kako kupuje, cash u dućanu 3200kn za 7+ nikako. Pa Op6 je 3500kn! A da ne pričam o šajomijima koji su bolji za istu lovu ili jednaki za manju.  Sad naravno NOKIA, brand! Meh, kome je to bitno, ok, naravno da će uzeti nju. Po meni za 32000kn se ne isplati

Bilo bi lakše odgovoriti koji je najbolji mob da pojedinci koji pitaju navedu: gdje kupuju, na koji način, koji su prioriteti itd. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 12:34 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kaj je bolje uzeti Xiaomi Redmi Note 5 Pro sa honorbuya za 1600kn ili polovni LG G6 star cca 3 mjeseca sa HR garancijom za 2000kn? Koliko god RN5 Pro bio best bang for buck, mislim da ipak ne može nadmašit 500kn skuplji G6 u ovoj usporedbi..?

1 Redmi Note 6
7 LG G6
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nokia je bas overpriced. Pa mix 2s kosta 530$, 3300kn cca. Ili mi note 3 kosta 2000kn, a bome ne znam po cemu bi toliko losiji mogao bit od te nokije 7plus :)

10 godina
neaktivan

Ma lg g6 ima losu kameru, senzor je isti kao na rn4/mi 4c tako da se ne moze puno ocekivati od njega. Ja bih osobno uzeo rn5 zbog bolje/ih kamera i bolje baterije, chipset nije toliko brzi kod g6 u stvarnom koristenju ...

13 godina

Opet ovisi o prioritetima, mada bih ja prije na G6 išao za istu lovu. Ipak je kvalitetnije izrade od notea, usb c i ekran je bolji. Čipset je ipak bolji na G6, kamere tu negdje. Baš gdje je RN5 bolji je baterija. Uz s636 i 4k mah, očekuj duplo baterije

I da, malo mi je blesavo stalno ponavljati da ne bih ispao fanboj, ali osim dizajna i android Go, Nokia 7 ne nudi ništa bolje od >1k kn jeftinijeg Mi notea 3. I Mix 2 je 3k u dućanu kod nas, i svakako je zanimljiviji od oba, ali niti baterija niti kamera mu nisu na razini prethodna dva

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 13:16 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina

Hitna preporuka za  Xiaomi redmi 5 Plus global 3gb/32gb Cpu 625 .

Na Neutrinomobile shopu cijena za gotovinu sa popustom 1350 kn.

Pročitao i pogledao sam na YT nekoliko recenzija i svi ga hvale da je za taj novac jako dobar mobitel.

Ako je oznaka Global jel to znači da bi trebao imati i Hrvatski jezik i  mogući  OTA  update.

Kakva su iskustva sa reklamacijom i servisom u vezi Neutrinomobile ako zatreba.

Molim hitan odgovor .

1 0 hvala 0
13 godina
MUĆAK kaže...

Pročitao i pogledao sam na YT nekoliko recenzija i svi ga hvale da je za taj novac jako dobar mobitel.

Ako je oznaka Global jel to znači da bi trebao imati i Hrvatski jezik i  mogući  OTA  update.

Molim hitan odgovor .

Uzmi, dobri su, susretljivi i imaju svoj servis u Zg. Ima global i hr

Osobno servisirao mob kod njih. Treba im dulje nego agramu, ali obave posao korektno

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 13:37 (maks0806).
9 godina
Daj mi odgovori jel imaju ti Kinezi na Xiaomi
dostupan OTA UPDATE za sljedeće nadogradnje i po tvojoj preporuci je dobar.
I čitao sam da kod ovih u Neutrinomobile su kupcima prodavali mobitele iz otvorenih kutija pa može bit da su nešto prepravljali.
13 godina
MUĆAK kaže...
I čitao sam da kod ovih u Neutrinomobile su kupcima prodavali mobitele iz otvorenih kutija pa može bit da su nešto prepravljali.

Otvore kutiju ili da stave global rom po želji kupca ili da zamjene punjač ako je za neko drugo tržište. Ako je u pitanju rabljen mob ili povrat kupca to je istaknuto. U dućanu skinu foliju pred tobom ako se kupuje. Na bilokoji global official Xiaomi softver imaš OTA nadogradnje. Za 1350kn je odličan mob sa dobrom kamerom i super baterijom, te modernim izgledom. Ništa u tom cjenovnom rangu u hr dućanu da je bolje ne postoji

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 13:53 (maks0806).
9 godina
maks0806 kaže...
MUĆAK kaže...

Otvore kutiju ili da stave global rom po želji kupca ili da zamjene punjač ako je za neko drugo tržište. Ako je u pitanju rabljen mob ili povrat kupca to je istaknuto. U dućanu skinu foliju pred tobom ako se kupuje. Na bilokoji global official Xiaomi softver imaš OTA nadogradnje. Za 1350kn je odličan mob sa dobrom kamerom i super baterijom, te modernim izgledom. Ništa u tom cjenovnom rangu u hr dućanu da je bolje ne postoji

Pazi ja ću uzet mobitel za gotovinu pouzećem tako dal mogu otvorit paket prije nego što platim dostavljaču da nebi bilo zajeba u paketu pa onda opet problemi.Nisam u Zagrebu.

13 godina

Nemreš otvoriti, ali nemoj se brinuti. Legit je trgovina. Samo koliko vidim u dolasku je pa češ morati pričekati

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pa novi logicno :) na rate... 

13 godina

Ako je to top limit, ne možeš bolje od Xiaomi redmi note 5 pro. 

8 godina
neaktivan

Jel ga ti imas licno? :D

0 0 hvala 0
13 godina
Arci5 kaže...

Jel ga ti imas licno? :D

Ne jer imam veći budžet, ali za do 2k kn u hr dućanu je najbolji izbor ako želiš što bolji procesor, što bolju kameru, moderan look i ogromnu bateriju. Oh i android 8.

8 godina
neaktivan

A samsung galaxy a5 2017?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MUĆAK kaže...

Molim hitan odgovor .

Topla preporuka nemoj kupovati u Neutrinomobile...smijat ce ti se  u facu na svako pitanje (cast deckima u maksimirskoj, ali ovi u tratinskoj gdje im je sjediste su totalno bezveze)...meni su 4 mobitela koja sam gledao bila sva otvorena, ogrebana i BEZ adaptera za nase utičnice (suprotno nego sto kolega navodi da im je glavni razlog ubaciti punjac)...glupo se osjecas kad ugledas poderanu foliju preko ekrana na novom mobitelu, a on se naljuti ako pitas zasto je ovakva folija...likovi stvarno ostavljaju dojam kao da nesto gadno svercaju i da moraju sakriti neku opasnu tajnu o uređajima, a s obrzirom u kakvom su stanju bili ovi "novi" uređaji koje sam ja gledao, nebi me cudilo da je tako....ja nisam 2 tjedna mogao normalno spavati koliko me peklo to sto su me izigrali...bit ce mi drago ako barem jednog potencijalnog kupca uspijem upozorit na tu šugavu trgovinu koju nevolim više ocima vidjeti

14 godina
protjeran
tomko kaže...

meni su 4 mobitela koja sam gledao bila sva otvorena, ogrebana i BEZ adaptera za nase utičnice (suprotno nego sto kolega navodi da im je glavni razlog ubaciti punjac)...glupo se osjecas kad ugledas poderanu foliju preko ekrana na novom mobitelu, a on se naljuti ako pitas zasto je ovakva folija...likovi stvarno ostavljaju dojam kao da nesto gadno svercaju i da moraju sakriti neku opasnu tajnu o uređajima, a s obrzirom u kakvom su stanju bili ovi "novi" uređaji koje sam ja gledao, nebi me cudilo da je tako....ja nisam 2 tjedna mogao normalno spavati koliko me peklo to sto su me izigrali

Meni nije jasno zašto si ti na kraju uopće kupio mobitel kod njih?

Znači pokazuju ti 4 telefona u trgovini, ti vidiš da su izgrebani i korišteni i svejedno kupiš pa dođeš ovdje na forum kukati.

???

Ja ne znam tko je tu lud, ali daj prestani više spamat forum sa svojim glupostima.

Ako kupuješ u trgovini onda valjda vidiš šta kupuješ (jedino ti ne vidiš), ako kupuješ online, onda imaš 14 dana da vratiš proizvod, i nemoj blatiti trgovinu bez razloga.

16 godina

Zamijenio bih vremešni S5 nečim modernim. Neću jabuku.

U igru mi ulaze

S9+

P20 Pro

XZ2 Premium

S9 Note (čekanje)

Bitno:

Android

Min 6''

Dobri i glasni zvučnici

mSD slot

reza veća od FHD

dobra bat

Predložite nešto drugo ako mislite da postoji bolje. Što se novca tiče, 7500 mi je plafon.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Zamijenio bih vremešni S5 nečim modernim. Neću jabuku.

U igru mi ulaze

S9+

P20 Pro

XZ2 Premium

S9 Note (čekanje)

Bitno:

Android

Min 6''

Dobri i glasni zvučnici

mSD slot

reza veća od FHD

dobra bat

Predložite nešto drugo ako mislite da postoji bolje. Što se novca tiče, 7500 mi je plafon.

Hvala.

Trenutno je po meni S9+ odlican izbor, pogledaj si i Pixel 2 XL. Ako ti nije problem, osobno bi na tvom mjestu pricekao do izlaska Note 9 i Pixel 3 i izabrao izmedu njih dva

16 godina

Hvala ti. Ma čekat ću svakako. Trebam sad ispite riješit pa se onda počastit za rođendan i položene ispite ;)

Google Pixel 2 XL mi se ne sviđa iskreno. nekako sam naklonjen Samsungu, jer ima mSD slot što mi je prilično bitno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2018 21:07 (softwaremaniac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice