Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.528.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

P10lite ti je odlican mob. I p9lite isto...

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ljudi

1600 KN

HTC M9 kakav je izbor za te novce, posebito baterija

Uređaj je nov

Ima li što bolje za te novce, mozda huawei p8/p9 lite 2017?

0 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

P10lite ti je odlican mob. I p9lite isto...

A jel se isplati uzet p9 lite pored p9? I jel bolji p9 ili p10 lite?

9 godina
odjavljen

Zavisi sta zelis. P9 i P10 su flagship mobiteli a lite je lite... Ako zelis vrhunski mob onda P10 ili p9 a ako zelis solidan mob za malo para onda lite verzije... Sestra i supruga mi imaju p9 lite, dvije radne kolegice p10lite zenin brat p9 a snajka p10 ;)

Koliko para toliko muzike. Huawei modeli su definitivni best bay na trzistu.....

Btv i ja imam huawei, nexus 6p ;)

17 godina

Ne znam kako se trenutno kreću cene, ali Honor 8 bi trebalo da je odličan izbor, HW gotovo identičan kao u P9, a cena je niža.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mi A1 je još bolji izbor. G5 Plus isto odličan mob, Lenovo P2 ako treba maratonska baterija
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Ne znam kako se trenutno kreću cene, ali Honor 8 bi trebalo da je odličan izbor, HW gotovo identičan kao u P9, a cena je niža.

Kvalitet izrad emalo losiji ali odlican mob....Vise plastike ali izgleda odlicno...

14 godina
neaktivan

Trebam smartphone za ujaka. Inženjer građevine, 67 godina. To bi mu bio prvi smartphone. Bilo bi dobro da nije preko 5-5,2". Cijena cca 1500kn.

Za sada na nabavi gledam:

Huawei P9 lite mini 2017

Xiaomi Redmi 4X 32GB

Moto G5

Xperia XA

....

Nije zahtijevan korisnik, ali takvi su najzajebaniji :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onda Moto G jednostavan i čist android i radi odlično i nema problema, pošto mu je to prvi android bit će mu se najlakše naviknuti, a ako što fali od aplikacija što koristi skine sa google play-a

Od navedenih to bi bio moj izbor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 20:25 (Smille).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BlueMax kaže...

Trebam smartphone za ujaka. Inženjer građevine, 67 godina. To bi mu bio prvi smartphone. Bilo bi dobro da nije preko 5-5,2". Cijena cca 1500kn.

Za sada na nabavi gledam:

Huawei P9 lite mini 2017

Xiaomi Redmi 4X 32GB

Moto G5

Xperia XA

....

Nije zahtijevan korisnik, ali takvi su najzajebaniji :)

Ma neki CAT je ko stvoren za njega.

10 godina
neaktivan
6996 kaže...

Ljudi

1600 KN

Uređaj je nov

Itko?

10 godina
neaktivan

Ja bih išao na p9 lite 2017.

Brutalna kamera,fluidan je,najnoviji android ima.

Ne govorim bezveze,isprobao sam ga.

Poslano sa Samsung Galaxy J5 2016
8 godina
neaktivan
Preporuka mobitela do 2000kn. Njuškalo novi

0 0 hvala 0
12 godina

Nakon 100 godina Nexusa 4, vrijeme je za zamjenu :)

Kao neki best buy oko 1000kn savjetujete Xiaomi Redmi 4x 3/32 gb, vidim da ima dual-sim + fingerprint, što mi treba.

Najbitnije je da je stabilan i brz, i da potraje neko vrijeme...

gledala sam po aliexu, cijena je oko 1000kn (DHL, bez carine), a u Neutrinu košta tu negdje, isplati li se naručivati izvana?

I ako netko ima neki drugi mob za preporuciti?

Možda Redmi Note 4x? 1000 na njusci s garancijom..malo veći, malo bolji proc..

I koja je razlika između obične i global verzije? obična je samo na engleskom?

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-4x-dual-3-32gb-lte-black-global.html

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-4x-dual-32gb-lte-black-eng-meni.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 12:48 (one.ryu).

1 0 hvala 0
14 godina
Iscodisco22 kaže...
Preporuka mobitela do 2000kn. Njuškalo novi

Na njuškalu A5 2017. Ali imaš u shopovima nove Mi A1 ili P10 Lite koji su odlični

17 godina
neaktivan

Motorola Moto G plus ili Lenovo P2 odlična baterija do 2 tisučice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
6996 kaže...
6996 kaže...

Ljudi

1600 KN

Uređaj je nov

Itko?

Nije loš, i ne znam šta bih preporučio bolje za isti ili manji novac, ali nisam siguran da bih ga uzeo, jer mi na svakom koraku deluje da ga je vreme prevazišlo. Trajanje baterije nije sjajno, štaviše rekao bih da nije dobro; procesor je zloglasan po problemima sa zagrevanjem, a performanse su mu za današnje pojmove dobre, ali ništa posebno (4xA53 + 4xA57); kamera ima 20MP, ali zapravo kvalitet fotografija opet nije nešto posebno, 3GB RAM je minimum koji se dobija za taj novac, 32GB interne takođe; nema fingerprint... 

Neko će već dati i druge predloge, ali u poslednje vreme sam dosta naklonjen Xiaomiju, mislim da kod njih možeš uzeti za manje para RN 4X 4/64, sa odličnim trajanjem baterije, korektnim performansama i uporedivom kamerom (i čitačem otisaka prstiju), ili za malo više Mi 5X odnosno A1 (Mi 5X i A1 su isti telefoni, sa različitim UI-jem), sa verovatno najboljom kamerom u tom cenovnom razredu.

14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Ma neki CAT je ko stvoren za njega.

Nije bauštelac nego vlasnik firme. Uglavnom na relaciji ured-restoran, gradilište rijeđe. Većma nekog CAT-a ali je nikakav pa ga nikad nije ni nosio.

xXTheLuka1998xX kaže...

Ja bih išao na p9 lite 2017.

Brutalna kamera,fluidan je,najnoviji android ima.

Ne govorim bezveze,isprobao sam ga.

I sam sam sveo izbor na njega ili na Redmi4x

8 godina
Torent kaže...

Kvalitet izrad emalo losiji ali odlican mob....Vise plastike ali izgleda odlicno...

Jesi li ti siguran da je to bio Honor 8? Jer ja na svom vidim samo metal i staklo...

9 godina
odjavljen

Pa iskreno imao sam ga u ruci par sati prije nekoliko mjeseci pa vjerovatno grijesim... Znam da je ona plava boja izgledala spektakularno....

16 godina
neaktivan
keyser_soze kaže...

Molim preporuku za mob. Cijena do 1500 kn. Preferiram što čišći android, ekran FHD, baterija što bolja, barem 3gb ram, kvalitetan zvuk na izlazu za slušalice...

Citiram sam sebe... Pregledavam sve moguće ponude i zapao mi je (premda nema čisti aosp) Leeco LE S3 (X626), 1.200,00kn. Planiram uzet u ponedjeljak, pa molim za mišljenje ima li što bolje za tu cijenu za preporučit?

Iskustva?

Hvala

14 godina
Moto G5 mislim da je bolji izbor
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
keyser_soze kaže...
keyser_soze kaže...

Molim preporuku za mob. Cijena do 1500 kn. Preferiram što čišći android, ekran FHD, baterija što bolja, barem 3gb ram, kvalitetan zvuk na izlazu za slušalice...

Citiram sam sebe... Pregledavam sve moguće ponude i zapao mi je (premda nema čisti aosp) Leeco LE S3 (X626), 1.200,00kn. Planiram uzet u ponedjeljak, pa molim za mišljenje ima li što bolje za tu cijenu za preporučit?

Iskustva?

Hvala

to je model sa sd 652, ali nema utor za sd?

ovo je model isto sa sd 652, ali ima utor za sd kako pise, ali pitaj sellera jos!

16 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
keyser_soze kaže...
keyser_soze kaže...

Iskustva?

Hvala

to je model sa sd 652, ali nema utor za sd?

ovo je model isto sa sd 652, ali ima utor za sd kako pise, ali pitaj sellera jos!

Neznam da li smije stavljat link. Mob uzimam iz naše trgovine - Neutrino.hr LEECO LE S3 (X626) 4+32GB. Po čemu je moto g5 bolja? Vidim da ima samo 2gb rama....

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 11:55 (keyser_soze).
14 godina
Ima 3 GB verzija. Pa nikad ne bi uzeo neki leeco pokraj moto. Kolko znam, firma propada, support nikakav
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

keyser_soze  tek sada vidim da je to verzija sa MediaTek Helio X20 , baterija ce ti se trosit ko luda

zasto ne pogledas note 4x? ima brdo custom romova koji su cisti android npr

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 12:19 (Deutsch).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad i ja vidim da g5 ima 3gb rama. Samo me muči kakav je sd 435, koliko je to sporije nego helio x20?

Ak je istina da baterija nestaje brzo onda sigurno ne uzimam. Mislio sam da je 3000 mah dovoljna za cijeli dan?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Treba mi NAJJEFTINIJI novi smartphone a svoj dobri pouzdani stari Samsung galaxy S3 iz 2013 ću dati majci. (Samo zato jer ima 1GB memorije, inače bih ga vozio dok ne umre)

Bitno mi je da ima elektronsku (ne softversku) stabilizaciju fotografija kao i Sam Gal.S3 , da ima dosta glasno zvono, razgovjetan razgovor.

Da, JA lično i osobno !
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 12:40 (Anđeo bez falinge).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
keyser_soze kaže...

Sad i ja vidim da g5 ima 3gb rama. Samo me muči kakav je sd 435, koliko je to sporije nego helio x20?

Ak je istina da baterija nestaje brzo onda sigurno ne uzimam. Mislio sam da je 3000 mah dovoljna za cijeli dan?

sd 435 ti je duplo sporiji od x20

dovoljno je za sd 625 ili mozda 435, ali sa x20 ne sigurno

17 godina

Mislim da preterujete za X20. SD435 je proizveden u starom 28nm procesu i ima 8 A53 jezgara na 1.4GHz. X20 koristi finiji 20nm proizvodni proces, i po potrebi koristi najpre 4 A53 jezgra na 1.4GHz, pa druga 4 A53 jezgra na do 1.8 i tek ako mu zatreba još snage aktivira dva A72 jezgra. Dakle, nema razloga zašto bi vukao više snage u idleu i obavljanju pozadinskih zadataka, a kad radite nešto zahtevno, onda verovatno može da "povuče" malo više, ali i da da bolje performanse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice