Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.022
|
čitano: 12.500.615
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozz , trenutno imam oneplus one , sve radi vise manje ok, samo zelim mobitel sa boljom kamerom .

vidim da s 7 edge se da nabavit za ispod 4k kuna, a oneplus 3t 128 gb je par sto kuna ispod.

4 s7 edge
10 oneplus 3t

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Imao sam G3 i sad imam M8 na koji sam stavio Linage 7.1.1

Prezadovoljan sam. Brzinom, ekranom, baterijom..na kraju dana mi ostane oko 30% baterije. Imam preko 4 SOT-a.

Zvucnici su prva liga, jedino je na G3 kamera nesto bolja. Evo moji dojmovi s M8. Nadje se vec za 800-1000kn.

14 godina

Odlučio sam do prije sačekat sa promijenom mobitela, no Lumia 535 mi počela kidat živce.

Gledam da mobitel bude android i da ima bar bolju kameru od lumije 535. Najbitnije da šljaka. i da bar ima mogučnost neku za upgrade na android 7.0

Huawei Honor sam gledao no za tu cijenu mi kamera na njima podbacila.

Nebi išao na skuplje od 1700 kuna. Samsung A5 mogu dobit za 1700, P9 lite za 1650, J5 za 1350 i K6 za 1600 kuna.

13 Huawei P9 Lite
0 Samsung J5 2016
0 Samsung A5
0 Lenovo K6
BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

Pozz , trenutno imam oneplus one , sve radi vise manje ok, samo zelim mobitel sa boljom kamerom .

vidim da s 7 edge se da nabavit za ispod 4k kuna, a oneplus 3t 128 gb je par sto kuna ispod.

S7 edge, kamera je (priznali to forumaši i "branitelji" op3t ili ne) miljama iznad, pogotovo u low light situacijama.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina

Vidim da gore iznad p9 lite i nije bio full savršen. No zanima me dodatna iskustva ljudi koji su imali ili imaju p9 lite. Kakav je u konačnici. Imam Lumiu 535 koja mi počela zezat od ekrana kada se neželi upali, do pregrijavanja kada se telefonira ili koristi mobilna mreža, pa trokira touch i slide menu. Zato gledam drugi. ti gore navedeni 4 komada bi bili novi. Zato gledam što mogu dobit za najviše za te novce.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne možeš samo brisati slike ih Google Photosa ili što? Evo ti mogući fix:

https://www.reddit.com/r/lgg4/comments/3u7yw2/psa_possible_fix_for_google_photos_sd_card_access/

0 0 hvala 0
14 godina

Što da odaberem između ovih dolje modela. Očito da se ne radi o mobitelima iz istog cjenovnog ranga već sam samo kopirao iz ponude u PDF-u. Jel S7 najbolji izbor?

Alcatel 20.45
Alcatel IDOL 4+ with VR
Alcatel POP 4+ (5.5") 4G

HTC 10 Red
HTC Desire 10 Lifestyle

Huawei nova
Huawei nova Gold
Huawei P8 Lite HT RES&BUS
Huawei P9 HT RES&BUS
Huawei P9 Lite HT RES&BUS
Huawei Y5 II
Lenovo TB3-850M TAB

MOTO Moto Z Play

Samsung Galaxy A3 2017
Samsung Galaxy A3 gold 2017
Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy A5 blue 2017
Samsung Galaxy A5 gold 2017
Samsung Galaxy J3
Samsung Galaxy J5 2016
Samsung Galaxy J5 gold 2016

Samsung Galaxy S6 32GB black

Samsung Galaxy S6 32GB gold

Samsung Galaxy S7 32GB black

Samsung Galaxy S7 32GB gold

Samsung Galaxy TAB A 10.1

Sony Xperia E5
Sony Xperia XA
Sony Xperia XA rose gold
Sony Xperia XZ

0 1 hvala 0
15 godina
5220 kaže...
...........

Ne valja, gdje je onih ostalih 10 iz ponude?

Bolji ti je pristup reći ljudima koje su ti bitne stvari kod mobitela i s kolikim budžetom raspolažeš.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina

Ma to je iz ponude za poslovni mob iz firme. Ti su uglavnom u budžetu. Uglavno sam još eliminaciju napravio i ostalo je sljedeće:

Huawei P9 HT RES&BUS

MOTO Moto Z Play

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy S7 32GB

Sony Xperia XZ

12 godina
neaktivan
5220 kaže...

Ma to je iz ponude za poslovni mob iz firme. Ti su uglavnom u budžetu. Uglavno sam još eliminaciju napravio i ostalo je sljedeće:

Huawei P9 HT RES&BUS

MOTO Moto Z Play

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy S7 32GB

Sony Xperia XZ

Samsung S7 ili Xperia XZ, to bi ja, a sada, mislim da ti je S7 all-round najbolji u toj hrpi, pa vidi.

15 godina

Definitivno S7 

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
📱S7
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

A za one kojima je kamera najbitnija...Google Pixel ima najbolju, druga opcija je i7+.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 8:39 (andi.cro).
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
bubimir13 kaže...
5220 kaže...

Huawei P9 HT RES&BUS

MOTO Moto Z Play

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy S7 32GB

Sony Xperia XZ

Samsung S7 ili Xperia XZ, to bi ja, a sada, mislim da ti je S7 all-round najbolji u toj hrpi, pa vidi.

tomas
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 9:11 (sheimus).
11 godina

Xperia xz definitivno

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nema što ta xperia tražiti pored samsunga, ofc S7 od ta dva. Sony mora nešto novo pod hitno izbaciti da ostane iole konkurentan brand u mob industriji

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Koji mob uzet? Oneplus 3t ili huawei honor 8? Ili nes u tom rangu, da ne bude skuplje od oneplusa.

I ne, samsung nemojte ni predlagat!!

0 0 hvala 0
15 godina

Op3t

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Koji mob uzet? Oneplus 3t ili huawei honor 8? Ili nes u tom rangu, da ne bude skuplje od oneplusa.

I ne, samsung nemojte ni predlagat!!

Bez dileme bih uzeo OP3T

9 godina
Hvala, proslijedit cu to bratu, do sad je bio na redmi note lte (koji i dalje radi samo mu je ocito dosadio).

0 0 hvala 0
17 godina

Ili neki drugi u tom rangu...? Prioritet: 1. baterija, 2. solidna kamera, 3. fluidnost (nema trzanja za osnovne funkcije tipa pozivi, poruke i sl.)

6 Moto Z Play
1 Samsung A5 2017
9 Honor 8
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 15:22 (Sil).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Honor 8.

9 godina
neaktivan

Ja ti preporučujem da si sam istražiš i ne obazireš previše na te glasove, ja sam testirao to i stavio p8 lite i honor 5c i ekipa je glasala za p8 lite, dok je honor 5c hardverski praktički isti kao p9 lite. To je smiješno. Pogledaj si antutu i reviewove na netu, i to je puno korisnije od nebuloza na ovoj temi. Honor 8 je puno fludiniji mob od ova dva, mislim mobitel je klasu iznad i best buy za te novce.

17 godina
12567890 kaže...

Ja ti preporučujem da si sam istražiš i ne obazireš previše na te glasove, ja sam testirao to i stavio p8 lite i honor 5c i ekipa je glasala za p8 lite, dok je honor 5c hardverski praktički isti kao p9 lite. To je smiješno. Pogledaj si antutu i reviewove na netu, i to je puno korisnije od nebuloza na ovoj temi. Honor 8 je puno fludiniji mob od ova dva, mislim mobitel je klasu iznad i best buy za te novce.

Da, Honor 8 je definitivno brži od druga dva. Moto Z Play ima najbolju bateriju (iznenađujuće dobru čak, preko 6h SOT lagano...). Za kameru još nisam siguran. Gledam malo testne fotografije na netu...

15 godina
Godinu dana stari s7 edge ili novi xiaomi mi5? S7 sam uzeo dns za 2000 kn i imam kupca za 2500 kn, mobitel je iz njemacke i iza je malo razbijen mozda 1 cm krug valjda je na kamen pao, a mi5 mi novi stize ovih dana u hrv i placen je cca 2000 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
12567890 kaže...

Honor 8 sigurno nije puno fluidniji od Moto Z, ako i jest išta. Moto Z koristi praktički goli Android, softver je brz i Motorola uvijek ima odličnu podršku za svoje telefone. A baterija je bitno bolja na Moto Z. Antutu i razni benchevi nisu mjerilo rada softvera. Za slikanje je bolji Honor, a video Moto zbog 4k snimanja

9 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Godinu dana stari s7 edge ili novi xiaomi mi5? S7 sam uzeo dns za 2000 kn i imam kupca za 2500 kn, mobitel je iz njemacke i iza je malo razbijen mozda 1 cm krug valjda je na kamen pao, a mi5 mi novi stize ovih dana u hrv i placen je cca 2000 kn

Svaka čast Xiaomiu, ali s7 edge je vrh.

14 godina
domac5 kaže...

Da uspoređuješ po originalnim cjenama onda bi bilo malo lošiji mob po 2-3 nižoj cjeni.

Al ovak, mislim da S7 edge (za caseom da prekriješ oštećenje )

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan
Huawei P9 Lite ili Xperia XA
Mob je za sestru, prioritet je izgled i kamera.
Znam da je na XA baterija malo losija i da nema otisak prsta, no mislim da izgledom nadoknađuje te nedostatke. Sto mi vi možete preporučiti?

0 0 hvala 0
15 godina
Vidjet cu, chipset je exynos na s7 ne znam jel to bolje ili losije od snapdragona 820, ionako bih oba kad tad drzao na cm romu, volio bih da je sto manji ekran sto kinezu ide u prilog i ovaj edge zahtjeva malo privikavanja jer koza mi dodiruje rubove pa mi se blesira kad pisem tekst..kamera kod s7 je nesto najbolje sto sam vidio kod mobitela i tu mu kinez nista ne moze a sutra kad mi stigne cu si direkt usporedit pa odlucit..
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice