Pozz , trenutno imam oneplus one , sve radi vise manje ok, samo zelim mobitel sa boljom kamerom .
vidim da s 7 edge se da nabavit za ispod 4k kuna, a oneplus 3t 128 gb je par sto kuna ispod.
4 | s7 edge |
---|---|
10 | oneplus 3t |
Pozz , trenutno imam oneplus one , sve radi vise manje ok, samo zelim mobitel sa boljom kamerom .
vidim da s 7 edge se da nabavit za ispod 4k kuna, a oneplus 3t 128 gb je par sto kuna ispod.
4 | s7 edge |
---|---|
10 | oneplus 3t |
Imao sam G3 i sad imam M8 na koji sam stavio Linage 7.1.1
Prezadovoljan sam. Brzinom, ekranom, baterijom..na kraju dana mi ostane oko 30% baterije. Imam preko 4 SOT-a.
Zvucnici su prva liga, jedino je na G3 kamera nesto bolja. Evo moji dojmovi s M8. Nadje se vec za 800-1000kn.
Odlučio sam do prije sačekat sa promijenom mobitela, no Lumia 535 mi počela kidat živce.
Gledam da mobitel bude android i da ima bar bolju kameru od lumije 535. Najbitnije da šljaka. i da bar ima mogučnost neku za upgrade na android 7.0
Huawei Honor sam gledao no za tu cijenu mi kamera na njima podbacila.
Nebi išao na skuplje od 1700 kuna. Samsung A5 mogu dobit za 1700, P9 lite za 1650, J5 za 1350 i K6 za 1600 kuna.
13 | Huawei P9 Lite |
---|---|
0 | Samsung J5 2016 |
0 | Samsung A5 |
0 | Lenovo K6 |
S7 edge, kamera je (priznali to forumaši i "branitelji" op3t ili ne) miljama iznad, pogotovo u low light situacijama.
Vidim da gore iznad p9 lite i nije bio full savršen. No zanima me dodatna iskustva ljudi koji su imali ili imaju p9 lite. Kakav je u konačnici. Imam Lumiu 535 koja mi počela zezat od ekrana kada se neželi upali, do pregrijavanja kada se telefonira ili koristi mobilna mreža, pa trokira touch i slide menu. Zato gledam drugi. ti gore navedeni 4 komada bi bili novi. Zato gledam što mogu dobit za najviše za te novce.
Ne možeš samo brisati slike ih Google Photosa ili što? Evo ti mogući fix:
https://www.reddit.com/r/lgg4/comments/3u7yw2/psa_possible_fix_for_google_photos_sd_card_access/
Što da odaberem između ovih dolje modela. Očito da se ne radi o mobitelima iz istog cjenovnog ranga već sam samo kopirao iz ponude u PDF-u. Jel S7 najbolji izbor?
Alcatel 20.45
Alcatel IDOL 4+ with VR
Alcatel POP 4+ (5.5") 4G
HTC 10 Red
HTC Desire 10 Lifestyle
Huawei nova
Huawei nova Gold
Huawei P8 Lite HT RES&BUS
Huawei P9 HT RES&BUS
Huawei P9 Lite HT RES&BUS
Huawei Y5 II
Lenovo TB3-850M TAB
MOTO Moto Z Play
Samsung Galaxy A3 2017
Samsung Galaxy A3 gold 2017
Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy A5 blue 2017
Samsung Galaxy A5 gold 2017
Samsung Galaxy J3
Samsung Galaxy J5 2016
Samsung Galaxy J5 gold 2016
Samsung Galaxy S6 32GB black
Samsung Galaxy S6 32GB gold
Samsung Galaxy S7 32GB black
Samsung Galaxy S7 32GB gold
Samsung Galaxy TAB A 10.1
Sony Xperia E5
Sony Xperia XA
Sony Xperia XA rose gold
Sony Xperia XZ
Ne valja, gdje je onih ostalih 10 iz ponude?
Bolji ti je pristup reći ljudima koje su ti bitne stvari kod mobitela i s kolikim budžetom raspolažeš.
Ma to je iz ponude za poslovni mob iz firme. Ti su uglavnom u budžetu. Uglavno sam još eliminaciju napravio i ostalo je sljedeće:
Huawei P9 HT RES&BUS
MOTO Moto Z Play
Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy S7 32GB
Sony Xperia XZ
Ma to je iz ponude za poslovni mob iz firme. Ti su uglavnom u budžetu. Uglavno sam još eliminaciju napravio i ostalo je sljedeće:
Huawei P9 HT RES&BUS
MOTO Moto Z Play
Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy S7 32GB
Sony Xperia XZ
Samsung S7 ili Xperia XZ, to bi ja, a sada, mislim da ti je S7 all-round najbolji u toj hrpi, pa vidi.
Definitivno S7
A za one kojima je kamera najbitnija...Google Pixel ima najbolju, druga opcija je i7+.
Huawei P9 HT RES&BUS
MOTO Moto Z Play
Samsung Galaxy A5 2017
Samsung Galaxy S7 32GB
Sony Xperia XZ
Samsung S7 ili Xperia XZ, to bi ja, a sada, mislim da ti je S7 all-round najbolji u toj hrpi, pa vidi.
Xperia xz definitivno
Nema što ta xperia tražiti pored samsunga, ofc S7 od ta dva. Sony mora nešto novo pod hitno izbaciti da ostane iole konkurentan brand u mob industriji
Op3t
Bez dileme bih uzeo OP3T
Ili neki drugi u tom rangu...? Prioritet: 1. baterija, 2. solidna kamera, 3. fluidnost (nema trzanja za osnovne funkcije tipa pozivi, poruke i sl.)
6 | Moto Z Play |
---|---|
1 | Samsung A5 2017 |
9 | Honor 8 |
Honor 8.
Ja ti preporučujem da si sam istražiš i ne obazireš previše na te glasove, ja sam testirao to i stavio p8 lite i honor 5c i ekipa je glasala za p8 lite, dok je honor 5c hardverski praktički isti kao p9 lite. To je smiješno. Pogledaj si antutu i reviewove na netu, i to je puno korisnije od nebuloza na ovoj temi. Honor 8 je puno fludiniji mob od ova dva, mislim mobitel je klasu iznad i best buy za te novce.
Ja ti preporučujem da si sam istražiš i ne obazireš previše na te glasove, ja sam testirao to i stavio p8 lite i honor 5c i ekipa je glasala za p8 lite, dok je honor 5c hardverski praktički isti kao p9 lite. To je smiješno. Pogledaj si antutu i reviewove na netu, i to je puno korisnije od nebuloza na ovoj temi. Honor 8 je puno fludiniji mob od ova dva, mislim mobitel je klasu iznad i best buy za te novce.
Da, Honor 8 je definitivno brži od druga dva. Moto Z Play ima najbolju bateriju (iznenađujuće dobru čak, preko 6h SOT lagano...). Za kameru još nisam siguran. Gledam malo testne fotografije na netu...
Honor 8 sigurno nije puno fluidniji od Moto Z, ako i jest išta. Moto Z koristi praktički goli Android, softver je brz i Motorola uvijek ima odličnu podršku za svoje telefone. A baterija je bitno bolja na Moto Z. Antutu i razni benchevi nisu mjerilo rada softvera. Za slikanje je bolji Honor, a video Moto zbog 4k snimanja
Svaka čast Xiaomiu, ali s7 edge je vrh.
Da uspoređuješ po originalnim cjenama onda bi bilo malo lošiji mob po 2-3 nižoj cjeni.
Al ovak, mislim da S7 edge (za caseom da prekriješ oštećenje )