Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.044
|
čitano: 12.526.111
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Neka glupost je u pitanju, mob radi ko podmazan inače. Koja je verzija softvera gore? Čini se da imaš unstable weekly developer's build. Ovi gore telefoni što si navela nisu ništa bolji od nota 3

a što mi vrijedi da nisu bolji kada ovaog svako malo moram gasiti i paliti i sve bogovoe skidati kad zašteka, a zašteka svaki drugi dan.. a baš brutalno 1-2 tjedno...

Sliku podataka sam stavila baš u temi tog moba...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 12:37 (Miki_16).
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Dvoumim se Huawei P9 ili LG V10? Koji je bolji, i je li itko koristi koji od ova dva da zna iz prve ruke reci vrline/mane?

12 Huawei P9
4 LG V10
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mob ce ti također "štekati" ako si ga natrpala nekim aplikacijama koje rade u pozadini i zajedno nemaju dosta RAM-a za disanje!

Provjeri si to jer je baš to najčešči razlog "štekanja" ako naravno nije kvar u pitanju.

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Mislim da je i do beta roma koji joj je na mobu

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
14 godina
ficosime kaže...

Dvoumim se Huawei P9 ili LG V10? Koji je bolji, i je li itko koristi koji od ova dva da zna iz prve ruke reci vrline/mane?

V10 je tenk prema P9. Multimedijalne mogućnosti, kao i kamera (pogotovo video) su uvelike na strani V10

8 godina
neaktivan

Može mala pomoć ? Prelazim sa iPhonea na Android,i trebam sljedeće.......jako jako dobru bateriju,znači 3000 mAH,super kameru i nadogradivu memoriju.........spreman sam dati od 2000 do 3000 kn.......e sad,znam da mogu na njuškalu dobiti svakakve zvijeri za 3000 kn,ali malo sam ipak nepovjerljiv prema njuškalu,a opet s druge strane ista cifra mi u ovlaštenim trgovinama neće donijeti ni Galaxy S6........što napraviti ? Ima netko preporuku koji model uopće kupiti ? Hvala :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pa upravo to sta si spomenija s6 s njuskala nadji neki ocuvani s garancijom

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 3:44 (huayra).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Huawei Honor 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trebam nešto od ovoga:

3 Lenovo Vibe K5
11 Huawei P8 Lite
1 SAMSUNG J5
0 HTC Desire 530
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cole1121312 kaže...

Može mala pomoć ? Prelazim sa iPhonea na Android,i trebam sljedeće.......jako jako dobru bateriju,znači 3000 mAH,super kameru i nadogradivu memoriju.........spreman sam dati od 2000 do 3000 kn.......e sad,znam da mogu na njuškalu dobiti svakakve zvijeri za 3000 kn,ali malo sam ipak nepovjerljiv prema njuškalu,a opet s druge strane ista cifra mi u ovlaštenim trgovinama neće donijeti ni Galaxy S6........što napraviti ? Ima netko preporuku koji model uopće kupiti ? Hvala :)

Za 3k kn imaš S7-ice, o kakvim s6-icama pričaš... Pogotovo ako ti je baterija bitna

14 godina
neaktivan

Pukim slučajem sam kupio Oukitel K6000 Pro u svibnju (izašao u travnju 2016) na preporuku prijatelja koji je koristio K4000 i kojemu je isti letio s krova sa nekih 10-tak metara na beton i dobio crte na ekranu i dalje savršeno radi.

Mobitel je uvršten u zadnjem broju BUG časopisa među najbolje do 2000 kn (broj 289 prosinac 2016 u Temi broja:Full HD mobiteli do 2000 kn, strana 83.) Po meni Davor Šuštić nepravedno ga je ocijenio sa ocjenom 2.5 za razliku od Noe H4se kojemu je dao ocjenu 3.0 na prethodnoj stranici (predpostavljam da se radi o nepotizmu jer je uvršten u redovnu ponudu jednog TELE operatera ;-) )iako je po osnovnim karakteristikama Oukitel K6000 Pro dva koplja ispred Noe H4se. Po meni ga je samo vidio a ne i koristio. Navodi mu kao manu stražnju kameru koja je 16Mpx i da je dobra samo u idealnim uvjetima (snimao video u restoranu samo pod Light show rasvjetom https://www.facebook.com/franjo.skegro.9/videos/p.10208925052235472/10208925052235472/?type=2&theater ).

AnTuTu Benchmark v6.2.7 dobio je 39664 bodova, ostale karakteristike pogledajte na slijedećim linkovima (http://www.racunalo.com/oukitel-k6000-pro-konacno-u-prodaji-energetski-mocan/ ; http://www.forum.hr/showthread.php?t=949181 ; http://www.androidheadlines.com/2016/07/review-oukitel-k6000-pro.html ). 

Kupio sam svoj mobitel preko TomTop (146,99$ plus PDV i troškovi pošte cca 300kn) kao i nekolicina prijatelja a zadnji sam kupio preko GearBest (154,99$ plus 3,21$ poštarina iz EU i nema PDV) tako da preporučam ovu zadnju soluciju. Ima ih kod nas za kupiti u Chipoteci (http://www.chipoteka.hr/artikl/130269/smartphone-oukitel-k6000-pro-zlatni-6504000106) i u Wowshopu (https://www.wowshop.hr/oukitel-k6000-pro-silver.html).

Uglavnom prezadovoljan i preporučam svakomu tko ne pati od markiranih mobitela a želi imati "moćan stroj". :D

0 2 hvala 0
13 godina

Do 2k kn imaš Mi note 4 koji je puno bolji od ovog :)

17 godina

Vidim preporuke za P8 Lite pa sve mislim da bi uzeo P9 Lite...

Samo sam sreo i Motorolu G4 koja je nešto jeftinija no P9L mi izgleda mnogo klvalitetnije... A i G4 mi se čini prevelika...

0 Moto G4
10 P9 Lite
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 11:36 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Prednost G4 je u softveru gdje će zbog gotovo stock androida biti brži, pogotovo s vremenom, tj. bolje će stariti
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jel dobar izbor za 1900 kn Galaxy S6 kao nov, star 6 mjeseci... ? Najbitnija mi je dobra kamera, a koliko vidim za te novce se teško nešto bolje može dobiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Treba mi nova baterija za Samsung Note 4, cjene su od 80kn pa do 300kn, kako znati koja valja i dobra je aopet da nije preskupa???

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

preporuka mobitela do cca 2000-2500kn može i sa njuškala mora bit nov i mora da radi brzo i ok kamera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znam da Honor 8 ima jako dobru kameru, a sa Kirin 950 i 4gb rama ne bi trebao imati problema sa brzinom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna netko u čemu je problem? naime mijenjao sam ekran na meizu m2 pošto sam svojeg polomio (nije radio niti touch), te sam danas dobio novi sa aliexpressa i zamijenio no opet sve po starom? ništa ne radi, jel do mene il nešto na matičnoj? -.-

0 0 hvala 0
13 godina

Bok ekipa!

Ako može jedno glasanje a i obrazloženje/iskustvo s istima...

Hvala!

Specifikacije:

ZTE Axon Mini

Huawei P9 Lite

Samsung Galaxy A5

.

1 ZTE Axon Mini
17 Huawei P9 Lite
6 Samsung Galaxy A5 (2016)
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 12:36 (Chriss).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Samsung A5 ima najbolju izradu (premium), ekran i kameru, već te 3 stvari su dovoljne da ne gledaš ova druga dva.

17 godina
tommy_vercetti kaže...

Samsung A5 ima najbolju izradu (premium), ekran i kameru, već te 3 stvari su dovoljne da ne gledaš ova druga dva.

Jesi imao u rukama P9 Lite? Da A5 izgleda jako kvalitetno ali P9 Lite ne izgleda ništa lošije od njega i ima dojam također puno skupljeg uređaja nego što je.

14 godina
Ako je Axon 7 mini u pitanju, onda je on bolji i od A5 i P9 lite
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran

A5 ne izgleda kvalitetno, A5 JE kvalitetan i ima staklo naprijed i iza, a okolo ja aluminji, dakle, 0% plastike.

P9 Lite je plastičan telefon, iako izgleda dobro i dalje je to plastika.

13 godina

I dalje ga ne bih uzeo pored ova dva :)

Axon 7 mini ima 32/3gb konfiguraciju po defaultu, i ima bolju izradu. P9 lite ima isto bolji hardver i opciju sa 3gb rama. A5 je najslabiji tu i ne nudi ništa posebno dobro da bi ga se razmatralo u usporedbi s ova dva osim ekrana. Ima ga moj stari i taj s615 nije dovoljno jak za taj mob. Kamera isto tako nije nešto što bi nazvao dobrom po današnjim standardima, mislim da je na P9 dosta bolja

Naravno sve ovisi o kojem cjenovnom rangu razgovaramo. 2k kn ni približno ne bih dao za A5

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 13:56 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tommy_vercetti kaže...

P9 Lite je plastičan telefon, iako izgleda dobro i dalje je to plastika.

Samo mu je zadnji poolopac plastika; obrub nije.

13 godina

Nije u pitanju Axon 7 Mini, samo Mini.

Iako, nisu daleko po specifikacijama...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Samo mu je zadnji poolopac plastika; obrub nije.

"Samo", lol, pa to je jedno 45% površine telefona.

12 godina

Slabe koristi od tog stakla kad se grebe kao da je najlosija plastika. Imam S7 i nakon 2 tj sam bio primoran nabaviti maskicu da mi mob ne lici kao da je bio u ratu. Naravno, pazim kako ga odlazem i gdje. U konacnici sam uzeo plasticnu maskicu orig Samsung od 200kn koja je odlicna, ali je daleko od izvornog izgleda samog mobitela.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Pitanje za one koji imaju P9 Lite...

Dali u njega može ići microSIM kartica? Negdje piše samo nanoSIM, dok negdje oboje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice