Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.028
|
čitano: 12.508.915
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Kak to mislis nikad nije imal bolju kameru od konkurencije? Koji je to odlican mob s odlicnom kamerom imal 2005 godine? Sony ericsson p990, nema kaj se nije vidjelo na slikama, onda je bil pojam slikat list papira da se cijeli vidi citati, i poslije 2010 to odraduje odlicno, za razliku od nekih samsunga koji su bili po ucenickom i studentskom domu.. Imal hrpu samsunga, ne sjecam se da je neki imal autofocus u to vrijeme, a ni kasnije.. Jedini samsung koji me se dojmio tad je d830, jos ga imam doma negdje cijelog izgrebanog al radi :D kamera mu je bila katastrofa :D
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Joj, idemo u arhaik uspoređivati mobitele. Poanta priče je da sony otkad je ponovno zasebna tvrtka nije napravio nijednu bolju kameru na mobu od konkurencije. Sad ga je i htc prešišao u tome... 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Joj, idemo u arhaik uspoređivati mobitele. Poanta priče je da sony otkad je ponovno zasebna tvrtka nije napravio nijednu bolju kameru na mobu od konkurencije. Sad ga je i htc prešišao u tome... 

Da, Sony ima kameru s najviše MP na tržištu i samo se netko tko je totalno neupućen može upecati na to. Kamera od 23 MP ne mora biti bolja od 13 MP, a Sony je dokaz za to. Samsung, HTC, Apple, svi imaju bolju kameru. S LG i Huawei se nisam sreo pa ne mogu reći. Iako je HTC kaskao dugo vremena sada je tu, a Samsung i Apple su otkad na tronu najboljih mobilnih kamera.

9 godina
Receno je da sony nikad nije imal dobre kamere i ja sam to demantiral, sad opet prebacujes temu, isti si ko ajfonovci.

A to da sad ne valjaju, to da. Jer ocito ne znaju dobro optimizirati softver za kameru il kaj vec..

Ne znam za ajfon 7 al znam da prijasnji nisu imali tak dobre kamere kolko ih se hvalilo da su na vrhu..

Uostalom ak je nekom tolko bitna kamera, mislim da ce jeftinije proci s nekim kvalitetnim foticem..

0 0 hvala 0
10 godina
Bas to, govorimo o mobitelima, razlike su mizerne. Ako netko kupuje mob zbog fotografiranja, bolje ulozit malo vise kuna i uzeti dslr sa solidnim objektivom. kvaliteta fotki se ne moze ni usoredivati kolika je razlika, sto je i logicki. Da se razumijemo, ja ne dizes sony u nebesa, samo kazem da je kamera na z3 meni dovoljna sto se mobitela tice. Sad ce kroz mjesec dva cura uzet s7 (obicni) pa cu usporediti, znam da ce fotke biti bolje, ali razlika ce biti mala. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Pa da, znam kad je brat trebal fotke za neku web stranicu, isprobaval je sa par mobitela, mislim da su u igri bili xiaomi redmi note 4g, jiayu, samsung galaxy tab,lg g3/g4 nez tocno... Na kraju je slikal s foticem lumix u poluraspadnutom stanju(naso ga prije par godina na cesti, poklopac trebas rukom pogurnut da bi se otvorilo itd).. I slike su bile ljepse neg s mobitelima..

3 0 hvala 1
13 godina

Nez, meni su fotke na G5 recimo bile bolje neg okinute na Sony DSC HX5V foticu. Na auto postavkama  ofc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol za kinezice...

School for money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 20:25 (1995matej).

0 0 hvala 0
10 godina

"losiji" dslr je daleko bolji, sto se tice fotki, od moba sa najboljom kamerom (koji god to po vama bio)... Usporedba mobitela i dslr-a je smijesna. :D   

12 godina

S7 Edge ili Iphone 7? Mobitel mi najvise treba za drustvene mreze (fb,ig,snap,whatsapp).

GamingOnline
Moj PC  
0 2 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

Molio bih pomoć oko odabira sljedećih smartphone uređaja do cca. 1400kn.

Uređaj bi koristila ženska osoba. služio bi za osnovne aplikacije (facebook,whatsapp,viber,messenger) surfanje internetom i tu i tamo okinuti koju fotografiju.

Ovo je nešto što sam uspio pronaći recimo "best buy" za svotu oko 1400kn.

-Motorola moto g4 play

-Lenovo K5 A6020

-Samsung J5

-Lenovo Vibe S1

- Asus Zenfone Laser ZE500KL

PS. slobodno napišete neki drugi model koji nisam naveo da je u ovom cjenovnom rangu.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mihael610 kaže...

S7 Edge ili Iphone 7? Mobitel mi najvise treba za drustvene mreze (fb,ig,snap,whatsapp).

A za to sto zi treba su obojica i vise nego dobri.Morat ces odlucit po drugim stvarima koji bi zelio.s7 edge ima veci zaslon,brze se puni i ima utor za slusalice,dok za ajfon ces imat duzu podrsku recimo,ja bi mozda isao na s7 edge samo zbog utora za sluske,ali neces pogrijesit koji god kupio.

8 godina
neaktivan

inače ne znam ništa oko tehnologije, nije područje koje me zanima pa mi treba pomoć .

vidjela sam umi london, izgledamo mi se sviđa , trenutno nemam kog da mi kaže da li specifikacije valjaju? cijena je cca 700kn.
mobitel mi služi za surfanje i slikanje. bitno mi je da ne šteka i da nije spor.
što vi kažete? 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav, treba mi pomoć oko odabira mobitela. Koristim se standardnim aplikacijama, jedino mi je bitno da nije spor. 

Zanima ju me lenov vibe c i umi london. Oba su cca 700kn, ili neki da je tu cijenom i da lijepo izgleda  

0 0 hvala 0
13 godina

Nijedan od ta dva. Niti će ti dugo trajati, niti će ti dobro raditi, loše će slikati i štekati. Povećaj malo budžet sa tim kriterijima :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav
Naime moj lijepi Samsung Galaxy J5 (2015) se razbio,ehh sad se moram patiti uz doogea x5 koji ima bugova da te Bog sačuva.
Trebala bi mi preporuka za jedan dobar mobitel ,do 1500 kn,kupio bih ga u dućanu,ne vjerujem više webshopu.
Poželjne karakteristike:
-2 GB rama
-Dobra baterija (SOT)
-5" zaslon može 5.5"
-Kinezi dolaze u obzir
Hvala na sugestijama.

L.P

0 0 hvala 0
14 godina
Meizu M3 Note
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bok ljudi, može preporuka nekog android mobitela, best buy do 2000 kn ? Nažalost nemam cash pa sam osuđen na naše ducane. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

J5 2016 ili A7 2015

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 19:55 (Bob Spuzva).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da bi galaxy s6 nabavio za max 2500 kn, se to isplati? Na sljedece 2-3 godine? Trenutno imam s4 mini 2.5 godine, mogao bi i samo bateriju za njega dok ne skupim za neki bolji, ali je sve vise zbugani.
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2016.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 20:32 (bobsi).
10 godina
Poz. Ekipo, ima li tko iskustva sa kupnjom moba na crni petak? Ima li uopce mobova na snjozenju tada kod nas ? Ako znate, koje trgovine?
Lp
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja bi od ta tri isao na p8 lite
14 godina
16 godina

Pozdrav,

kupujem mobitel do 2500 kn. Da li kupit samsug galaxy a5 ili ici na nesto drugo? kupujem u ducanu u slobodnoj prodaji.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Best buy na njuskalu (nov) za oko 1500kn?

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Xiaomi note 4 64gb model za 2100 je puno bolji mob od A5

15 godina
deepshitcro kaže...
Poz. Ekipo, ima li tko iskustva sa kupnjom moba na crni petak? Ima li uopce mobova na snjozenju tada kod nas ? Ako znate, koje trgovine?
Lp

Koooštice kikiriki,kiseli bomboni...

LINK

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 14:16 (andi.cro).
9 godina
neaktivan

Ovo je neozbiljno, čovjek pita kod nas, ti mu staviš link stranice iz Kine.

Iskreno, čisto sumnjam da će ti popusti kod nas biti veći od 10% (na mobitele), možda za ono što ne mogu prodati stave veći popust.

1 0 hvala 0
15 godina

Ah...previdio sam ono "...kod nas..."

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice