Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.503.674
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

wow ili onaj neutrino ili kako već, kupujem isključivo kod nas čisto zbog garancije i ostaloga, tako da u cjenovni razred upada ovaj od 16gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni je @Djigi preporucio ovoga: https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3x-32gb-dual-silver-lte.html i mislim da bi i tebi savrŠeno odgovarao ;)
Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 10:09 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakav je redmi note 3? Nakon duzeg koristenja od par mjeseci? Sve radi fluidno, baterija? Jeste sami stavljali global rom na njega?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,jel mi može tko preproručiti dobar mobitel za 600-700 kn(rabljeni ili ako se nade i novi).

Mislio sam uzeti samsungov Galaxy Core I8260 na njuškalu(polovni).Što mislite o samsungovim mobitelima općenito i mom odabiru?

Carry on

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Dino-san kaže...

Pozdrav,jel mi može tko preproručiti dobar mobitel za 600-700 kn(rabljeni ili ako se nade i novi).

Mislio sam uzeti samsungov Galaxy Core I8260 na njuškalu(polovni).Što mislite o samsungovim mobitelima općenito i mom odabiru?

Jednom riječju: zaboravi. Od Samsunga samo S klasa valja, ostalo je čip šit (konkretno Core je baš za guzicu obrisat, nakon što si na njemu isjeckao luk i bacio ga u glavu klincu koji ti zajebava psa u dvorištu, ne nužno tim redoslijedom). Polovni S-ovi na njušci su čip, ali nisu šit, ako ih vlasnik nije takvima učinio. Dakle, preporuka tebi ko i kolegi za taj novac: S3 ili S4 na njušci.

9 godina
Ja imam note 3 ali pro verziju, sa sd procesorom, 3/32, fluidan ko prvi dan, sam sam stavio global stable, nije komplicirano samo se malo nahebes jer kod nekih driveri ne zele iz prve i treba x64 win bit.. baterija me jucer malo zahebavala, tj u postavkama mi je pisalo da android koristi cpu, cini mi se da se danas normaliziralo, inace drzi po 2 dana bez problema.. u svakom slucaju ak uzimas, uzmi sd verziju, manja potrosnja, bolja podrska..
13 godina

Jel trebam ovako dostavu odabrat da bi izbjego carinu ? Nigdje ne pise iz kojeg skladišta samo mogu birat besplatnu i dhl dostavu ? 

http://prntscr.com/ckn45y 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

To ti je to, makar bolje ti je izabrati nilkin fip case nego hard case 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako bi kupio ovaj mobitel u toj trgovini, kakav ROM dobijem na njemu, da li je Global ili onaj kineski, kako se to može znati.

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3x-32gb-dual-silver-lte.html

Da li se mora na njega instalirati nešto drugo od Romova, ili može dobro raditi s tim koji je i na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 17:32 (kran).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo su meni odgovorili za 3s:

"Poštovani,

uređaj ima HR meni, instalirana je trg. play, verzija ROM-a je 7.8.21.8 (malcnde)-miui global 7.8, za OTA update nemamo informaciju.

Lp,

Neutrinomobile "

To nije službeni rom,već nekakav "kuhani"

Može radit sve super,ali mislim da je ipak bolje stavit službeni na njega,tj. Global Rom

Imaš na MIUI forumu tutorijale i linkove kako

16 godina
La Roca kaže...

Ovo su meni odgovorili za 3s:

"Poštovani,

uređaj ima HR meni, instalirana je trg. play, verzija ROM-a je 7.8.21.8 (malcnde)-miui global 7.8, za OTA update nemamo informaciju.

Lp,

Neutrinomobile "

To nije službeni rom,već nekakav "kuhani"

Može radit sve super,ali mislim da je ipak bolje stavit službeni na njega,tj. Global Rom

Imaš na MIUI forumu tutorijale i linkove kako

Koja je uopće zadnja verzija od službenog Global Roma ? Baš se ne snalazim na tom forumu.

15 godina
neaktivan

http://en.miui.com/download-303.html

Global stable( update nije toliko čest,ali je ispoliran i bez bugova,trenutno je verzija MIUI 7,uskoro će i MIUI 8) i

Global Developer (update svaki tjedan,zna bit bugova ima HR jezik,on je već MIUI 8)

15 godina

Koji je po vama bolji izbor i zašto? A5 2016, ili p9 lite (2gb) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 21:16 (Zhnu).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zhnu kaže...

Koji je po vama bolji izbor i zašto? A5 2016, ili p9 lite (2gb) 

Def. A5 2016.

Kvalitetnija izvedba od strane hardvera, ali i puno kvalitetnije softverski. 

15 godina
neaktivan

Može mišljenje o ovoj dvojbi...

Dakle G5 ili Nexus 6P 

Kod Nexusa me privlači čisti Android sa najnovijim ažuriranjima, veći ekran i bolja baterija a kod G5 kamera i SD utor.

Stvarno ne znam za koji se odlučiti i imate li možda još neki prijedlog do 3500 kn 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neve111 kaže...

Može mišljenje o ovoj dvojbi...

Dakle G5 ili Nexus 6P 

Kod Nexusa me privlači čisti Android sa najnovijim ažuriranjima, veći ekran i bolja baterija a kod G5 kamera i SD utor.

Stvarno ne znam za koji se odlučiti i imate li možda još neki prijedlog do 3500 kn 

Ja bih na tvome mjestu definitivno G5. "Čisti" Android je i Android s manje funkcija (iako su neke od funkcija u skinovima nepotrebni gimmicki, neke opet nisu) i jedina njegova prednost je fluidnost, o kojoj u današnje vrijeme gotovo nema smisla govoriti kad skoro svi uređaji rade dobro. Nismo u doba jednojezgrenih procesora.

Da ne govorimo o svim ostalim prednostima koje ima G5.

Osobno mi je uređaj bez SD utora instant ignor, neću ga ni gledat, ne bih ga imao kod sebe ni da ga dobijem za badava, baš kao što ne dajem frišku figu za Nexusova "najnovija ažuriranja", obično s fantastičnim "poboljšanjima" kao što su ukidanje funkcija koje za mnoge korisnike život znače, ali se eto Googletu digla tica da oni hoće drugačije i znaju kaj je bolje za nas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 11:50 (Yo Momma).
10 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
Dino-san kaže...

Jednom riječju: zaboravi. Od Samsunga samo S klasa valja, ostalo je čip šit (konkretno Core je baš za guzicu obrisat, nakon što si na njemu isjeckao luk i bacio ga u glavu klincu koji ti zajebava psa u dvorištu, ne nužno tim redoslijedom). Polovni S-ovi na njušci su čip, ali nisu šit, ako ih vlasnik nije takvima učinio. Dakle, preporuka tebi ko i kolegi za taj novac: S3 ili S4 na njušci.

Imate li još kakvih savjeta za kakve bih još mogao pari kupiti dobar mob (polovni) (osim samsungovog) ili da ne kompliciram i da na njuškalo uzmem s3 ili s4 mob?

Carry on
11 godina
neaktivan

Best buy do 1500kn (može i za malo više i za malo niže, ali da vrijedi te pare i da će me služit bar 3,4 godine ako je moguće), igre posebno ne igram, bilo bi pohvalno kada bi imao i dobru kameru

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima li itko informaciju kada bi Note 7 mogao više doći u Hr?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dino-san kaže...
Yo Momma kaže...
Dino-san kaže...

Imate li još kakvih savjeta za kakve bih još mogao pari kupiti dobar mob (polovni) (osim samsungovog) ili da ne kompliciram i da na njuškalo uzmem s3 ili s4 mob?

Vjerojatno možeš, iako je za taj novac teško sjetiti se nečeg pametnog, barem meni. Vjerojatno bi ti netko mogao preporučiti LG G2, ali to je neizmjenjiva baterija i sad nakon tolko vremena mora bit u banani. Samo je bitno da izbjegavaš otpatke tipa Doogeja, MeanITa, Vivaxa i slične dašcice za rezat luk. Znači, kao što je 100 puta već rečeno, bolje prošlogodišnji/više godina star flagship nego ovogodišnji mid range/low range. Ako si spreman uložiti koju stotku više, sad već za 700 kuna sam vidio Redmi Note 2 na Njuškalu, još čovjek daje jednu bateriju i maskicu ako se ne varam. Po meni odlična kupnja.

I još nešto, kad već ideš na polovnjake: provjeri doslovno sve. Znači svaku pojedinu funkciju da li radi. Može ti se dogoditi da se sve čini ok, a kad tamo doma vidiš da ne radi GPS, ne detektira slušalice, priključak za punjenje gubi kontakt i sl.

15 godina
neaktivan

Treba mi pomoc oko izbora mobitela.

Tel mi treba za surfanje,slikanje,pozivi,navi, igrice me ne zanimaju. Treba mi tel za bar godinu i po, dvije..

E ovako u opticaju su sledeci modeli

GALAXY A7 (2016) - 290e

GALAXY A5 (2016) - 270e

LG G4 - 300e

REDMI NOTE 3 PRO - 250e

Ili ako imate nesto drugo u tom rangu da predlozite (250-300e)...

7 A7
1 A5
4 G4
7 RN3 PRO

0 0 hvala 0
16 godina
Ako je nekom bitna baterija. P9 lite je odlican izbor.
Odlican citac otiska, solidna kamera, odlicne performanse ,zaslon, zvucnik.
Jako zadovoljan!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Znaci , imam ponudu da predjem sa Samsung S4 CDMA na Huawei Honor 4x. Jel imao neku ovj honor i kako mu se pokazao,(verzija sa octa core proc.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

Treba mi pomoc oko izbora mobitela.

Tel mi treba za surfanje,slikanje,pozivi,navi, igrice me ne zanimaju. Treba mi tel za bar godinu i po, dvije..

E ovako u opticaju su sledeci modeli

GALAXY A7 (2016) - 290e

GALAXY A5 (2016) - 270e

LG G4 - 300e

REDMI NOTE 3 PRO - 250e

Ili ako imate nesto drugo u tom rangu da predlozite (250-300e)...

G4 ima daleko najbolju kameru od navedenih...

9 godina
neaktivan

Pozdrav,

Jel može neka preporuka za mobitel do 2000 kuna?

Fićo
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 0:10 (Dodix_brajo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

UMI super ili xiaomi redmi note 3? Veliki plus kod umija mi je sta ima cisti android i da nema tolko zaj* kolko vidim po forumu da ljudi imaju sa MIUI...

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
17 godina
Ma definitivno Xiaomi, ako ti je softwer problem, trazis da ti odmah stave eu rom i rijesena stvar.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Na umiju ti isto mogu ubacit shit appova, samo kaj vjerojatno neces nac tak lako cisti rom ko kaj je global stable na xiaomiju

0 0 hvala 0
9 godina
Supp pa ne mogu editat na mobu haha a jel uzimas mtk ili sd? I oskud ces?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel zna netko kaj to znači kad je uredjaj "periferno jak"?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice