Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.542.550
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
xXTheLuka1998xX kaže...
molim vas hitne preporukeee jako mi je to bitno

domac5 kaže...
6996 kaže...
Bio sam prije nekoliko dana postavio pitanje ali nitko nije odgovarao pa ga postavljam ponovno:
Zanima me neki uredjaj otprilike da ima najmanje 16 GB interne memorije i ekran do 5.5 inča te da je podrzan dual sim. Cijena do 1700kn.
Za oko mi je zapeo samsung s4 ali ne ne znam isplati li se kupovati stariji model krajem 2015. Ako imate kakvu ideju predlozite, mob može bit i kinez.

xiaomi note 3 ili letv 1s,  pored ovakvih pila nikakav galaxy s4 se ne isplati

Ako ti je preskupo onda redmi note 2, al savjetujem ipak da dodas malo kunica za 3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
6996 kaže...
domac5 kaže...
6996 kaže...
Bio sam prije nekoliko dana postavio pitanje ali nitko nije odgovarao pa ga postavljam ponovno:
Zanima me neki uredjaj otprilike da ima najmanje 16 GB interne memorije i ekran do 5.5 inča te da je podrzan dual sim. Cijena do 1700kn.
Za oko mi je zapeo samsung s4 ali ne ne znam isplati li se kupovati stariji model krajem 2015. Ako imate kakvu ideju predlozite, mob može bit i kinez.

xiaomi note 3 ili letv 1s,  pored ovakvih pila nikakav galaxy s4 se ne isplati

Imaju li opcije sa Dual SIM-om, to mi je jako bitno

oba su dual sim

10 godina
neaktivan
Do 1500 kn
L.P
17 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Dajte malo vise informacija ako trebate pomoc za mobitel, kad napisete 1200 kn ko da niste nista ni napisali. Jel ocete u ducanu na rate, prek njuskala, novi ili koristen, jel tolerirate i kineske proizvodjace ili samo marke, koja velicina ekrana, neki posebni zahtjevi, itd...

Ko da pitate ocu kucnog ljubimca, sta, kojeg, kornjacu, slona, papagaja...

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 21:11 (Edge).

6 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
Vec sam napisao da nebude kinez da ima 5 inca i vise da ima solidne performanse i naravno iz ducana kes je u pitanju
L.P

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Edge kaže...

Dajte malo vise informacija ako trebate pomoc za mobitel, kad napisete 1200 kn ko da niste nista ni napisali. Jel ocete u ducanu na rate, prek njuskala, novi ili koristen, jel tolerirate i kineske proizvodjace ili samo marke, koja velicina ekrana, neki posebni zahtjevi, itd...

Ko da pitate ocu kucnog ljubimca, sta, kojeg, kornjacu, slona, papagaja...

Mob do 1200 kuna novi moze i kineski proizvodac ali naravno da nema nikakvih problema, treba izdrzat najmanje 2 godine(a ne da nakon par tjedna/mjeseci moram slat). Naravno sto bolji  mob za sto manje tj 1200kn

-velicina 4.5+

-PPI veci da se nevide pixeli (300+)

-LCD koji bude funkcioniral kvalitetno

Najjeftiniji su piratski programi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 21:16 (matija410).
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Trebao bih da kupim novi mobitel pa se dvoumim između:

1.HTC Desire 610 i 

2.Microsoft Lumia 640 DS(Dual sim)

Cjena je skoro pa ista (razlika nekih 40 kuna).

Specifikacije sam detaljno pregledao i opet ne mogu da se odlučim, šta vi mislite ?

Hvala unaprijed. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kzn kaže...
1.HTC Desire 610 i 

Ako ti ne smeta windows mobile operativni sistem onda definitivno Lumiu. Novija je godinu dana od HTC-a, malo brža(zbog sistema), ima duže trajanje baterije i dobiti će među prvim modelima Windows Mobile 10 što bi je trebalo učiniti još bržom i fluidnijom, a taj HTC sigurno neće dobiti najnoviji Android sistem. Windows Mobile nije potrebno čistiti nekim cleanerima i slično kao Android, u WM-a sistem sam čisti sve.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
neaktivan

Poštovanje svima!

Koji mob u rangu oko 1500 kn ima najbolju kameru. 

Gledam već danima i već mi je puna glava svega. 

Ispada da, kako je čovjek već gore reko meizu m2 je najbolji izbor ali imao sam ga u rukama u dućanu i ne svidja mi se taj njegov os.

Ako je moguće da je maksimalno 5" display i da mi sustav ne pojede pola memorije. 

Mene najviše pali ta kamera ako ima tko iskustava sa tim.

Najradje bi motorolu ali ona nije tako jeftina osim ona najslabija sa 1 GB RAM-a 

Koliko sam gledao tu su 

asus zenfone 500 kl 

lenovo p1m ili s60 

xiaomi redmi 2 

alcatel idol 3 acer 530  

zopo speed 7

motorola G3

Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 12:57 (mr. jo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mr. jo kaže...

Poštovanje svima!

Koji mob u rangu oko 1500 kn ima najbolju kameru. 

Gledam već danima i već mi je puna glava svega. 

Ispada da, kako je čovjek već gore reko meizu m2 je najbolji izbor ali imao sam ga u rukama u dućanu i ne svidja mi se taj njegov os.

Ako je moguće da je maksimalno 5" display i da mi sustav ne pojede pola memorije. 

Mene najviše pali ta kamera ako ima tko iskustava sa tim.

Najradje bi motorolu ali ona nije tako jeftina osim ona najslabija sa 1 GB RAM-a 

Koliko sam gledao tu su 

asus zenfone 500 kl 

lenovo p1m ili s60 

xiaomi redmi 2 

alcatel idol 3 acer 530  

zopo speed 7

motorola G3

Hvala 

ako gledamo iskljucivo kameru ja bih isao na G3.

12 godina
odjavljen

Napuštam Windows Phone i imam u planu kupiti LG G4c ili G2. Je li RAM toliko baš presudan jer G2 ima 2GB, G4c ima 1GB ? Koji je po vama bolji ?

0 LG G4C
12 LG G2
0 Nešto drugo (preporuke)
Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
G2 je oko 2do 3 puta bolji.
12 godina
odjavljen

Hvala,samo se bojim ove neizmjenjive baterije,a G4C ima jaču prednju kameru...

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Silwncer kaže...

Hvala,samo se bojim ove neizmjenjive baterije,a G4C ima jaču prednju kameru...

Baterija je i vise nego dobra, to sto kameraima vise MP ne znaci nuzno da je bolja, a ono najbitnije je da je razlika izmedu 1gb i 2gb ram-a ogromna

14 godina
neaktivan
Hvala na savjetu ali G3 je 2200 minimalno
U tih 1500 kn mora bit neka dobra kamera.
G3 S po cijeni bi već bio u tom rangu ali pretpostavljam da nije ista kamera kao u veceg brata
17 godina
neaktivan
mr. jo kaže...
Hvala na savjetu ali G3 je 2200 minimalno
U tih 1500 kn mora bit neka dobra kamera.
G3 S po cijeni bi već bio u tom rangu ali pretpostavljam da nije ista kamera kao u veceg brata

Imaš Galaxy A5 , ima bolju kameru od G3 i svih ovih koje si naveo , a košta oko 1500 Kn na njuški.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P
17 godina
odjavljen

A5 nema OIS, a kolko sam skuzio bez toga nema smisla snimat video na mobu, svaki video koji je sniman iz ljudske ruke ima treskavicu, a naravno to utjece i na fotke.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ipak mi je smanjen budzet morat cu uzeti do 1200 kn ima li koji dobar model jel coolpad modena dobar izbor znam da sam ispilao vas jadne forumase al zelim biti siguran
L.P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

A5 nema OIS, a kolko sam skuzio bez toga nema smisla snimat video na mobu, svaki video koji je sniman iz ljudske ruke ima treskavicu, a naravno to utjece i na fotke.

Za video se slažem ali za fotke ne , ova kamera radi iznimno čiste i dobro fokusirane fotke , ja se iskreno ne sjećam kad sam zadnji put okinuo mutnu fotku.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P
17 godina
A5 ima manu da mu često ode port za punjenje,ja bih ga zaobisao
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Ali od G3 sasvim sigurno ne radi bolje fotke, nemoj pretjerivati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jucer sam kolegici za 1700 zapakirani G3 kupio. Sa njuške.

Pojede A5 za doručak, a razlika u cijeni skoro nikakva

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

1500kn za Z3C nije puno? Volim manje mobove pa sam se na nju odlučio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
kzn kaže...
1.HTC Desire 610 i 

Ako ti ne smeta windows mobile operativni sistem onda definitivno Lumiu. Novija je godinu dana od HTC-a, malo brža(zbog sistema), ima duže trajanje baterije i dobiti će među prvim modelima Windows Mobile 10 što bi je trebalo učiniti još bržom i fluidnijom, a taj HTC sigurno neće dobiti najnoviji Android sistem. Windows Mobile nije potrebno čistiti nekim cleanerima i slično kao Android, u WM-a sistem sam čisti sve.

U ovom slučaju radi se o Windows 8.1 , ako još neko ima mišljenje slobodno napišite.

17 godina

taj htc se može sakriti ispred te lumie..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da imam cash uzeo bi ga u obzir.

Na njuškalo se nude novi A5 sa garancijom za 1800 kn. To bi bio stvarno vrlo dobar izbor ako navedeni problemi nisu česti. Na recenziji na mob.hr je dobro ocijenjen ali upravo je cijena mali problem jer u dućanima ide iznad 2 soma.

Nažalost moram razdvojit njuškalo i trgovine jer nemamo svi cash za kupovat na njuškalu. 

Jučer sam bio kod susjeda servisera mobitela i reko mi je da izbjegavam kineze u širokom luku.Vidim da se ni vi niste baš osvrnuli na one  kineze koje sam izdvojio za 1500.

11 godina
protjeran
mr. jo kaže...

Da imam cash uzeo bi ga u obzir.

Na njuškalo se nude novi A5 sa garancijom za 1800 kn. To bi bio stvarno vrlo dobar izbor ako navedeni problemi nisu česti. Na recenziji na mob.hr je dobro ocijenjen ali upravo je cijena mali problem jer u dućanima ide iznad 2 soma.

Nažalost moram razdvojit njuškalo i trgovine jer nemamo svi cash za kupovat na njuškalu. 

Jučer sam bio kod susjeda servisera mobitela i reko mi je da izbjegavam kineze u širokom luku.Vidim da se ni vi niste baš osvrnuli na one  kineze koje sam izdvojio za 1500.

Koje kineze i zbog čega?

Najjeftiniji su piratski programi
10 godina
neaktivan
Našao sam odličnu ponudu LG G FLEX 2 32GB model, i jako sam se zainteresirao za njega, ali ono što me brine je to što gdje god sam gledao jako je spor mob na tom 5.0.2 lollipopu
Sada me zanima zna li netko je li se ti laggovi popravljaju sa 5.1.1 lollipop

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam imao slabiju verziju od 16 gb i puno je bolje radio nakon updatea na 5.1.1

Ako je ok para u pitanju, s810 mob sa 3gb rama je hi end po današnjim standardima, a dobit će uskoro i android 6.0

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mene zanima koji je najbolji kineski brend a koji od ovih originalnih (Samsung,LG,Htc,Sony itdd..)?
L.P

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice